Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda : Tudtommal csak MrTrent lehetsz (szerintem Jacky –nak is valami BUG folytán lett nõi karaktere).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Menj másfelõl Nomad-ot vadászni (OmiA vagy OmiG).
Fõ probléma szerintem ,hogy csak hentelésbõl áll. De azért próbáld ki !
freelancer.fw.hu
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Szoval vegre megvettem a teljeset, es erdekelne, hogy melyik szerveren van a legtobb (vagy kizarolag) magyar? Ha PW-s, kinek irjak?
Mondjuk csak a C10es fegyverekkel próbáltam.
Viszont multiban elõfordult ,hogy akár 2x3x is kirabolható ugyanaz a roncs.
Mondjuk ha valaki nem sokkal elõtted járt ott akkor elsõre sem kapsz semmit !
A legközelebbi ott jártadkor viszont jó esélyed van rá ,hogy kifoszd.
Nekem is csak ez "segített"
Szóval ott úgy csináltam, hogy elrepültem messze a többiektõl majd kiválasztottam a pajszgenerátorokat, odarepültem és rakétákat lövöldöztem rá meg lõttem lézerrel és mindig úgy álltam be, hogy a csatahajó ne tudjon eltalálni azaz a pajszgenerátorok közte és köztem helyezkedtek el. Csak szórványosan jöttek felém ellenséges gépek azokat meg leszedegettem ha nagyon ráálltak a pajszom leamortizálására.
Lesz ennél még nehezeb tényleg.
Bár én a legutolsó küldetés végén csalódtam, amikor a nomad rendszerben kellett szétlõni a városukat ott is volt körülötte 5-6 pajzsgenerátor, na azokat qrva nehéz volt szétszedni és közben lõttek keményen nagynehezen szétszedtem egyet, de rendesen megszenvedtem közben az ellenfelekkel aztán a második után kiírta, hogy vége sikerült felrobbantani a várost, lehet, hogy túl jók voltak a társaim 😊
Szintén a nomdáoknál volt amikor ilyen kis labirintus szerûségben kell szétlõdözni a generátorokat, na az is gagyi volt, mindig beálltam, hogy ne tudjjanak lõni a turretek és max 1-2 fighter lövöldözgetett rám, na azt is gond nélkül szétlõttem az összeset.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hmmm.
Akkor majd még probálkozom 😄DD
Csak sikerul.
Csinaltam azt,hogy táraimat ott hagytam,hogy õk harcoljanak,de persze utánam jott az ellen(ez mondjuk már tényleg nagyon hulyeség)!!!
Bye!
Erdemes-e 56K-s modemmel nekikezdeni a multinak, es ha igen, melyik szerveren van a legtobb magyar?
Mas: meglattam egy unknown ugrokaput, de egy iszonz suru vedelmi mezo veszi korul (nagy, tuskes cuccok) es amint beleszallok a mezobe, meghalok. Hogyan lehet azt a mezot megkerulni (tudom, hogy a demoban nem mehetek bele, de felfedezesnek jo lenne).
Már régóta nyomom a játékot...
13 órát játszottam vele,16. szintu vagyok,72.000 $-os hajom van,44 missiot csináltam meg,300 killem van,és kb 60-70 ezer rugom van még.
De sajna,most igazán nagyon nagyon elakadtam.Annyira nehéz szerintem,és nem akar sikerulni.A Mission 09: Attacking Tekagi's Fortress cimé kuldetésnél vagyok.
Az a baj,hogy elindulok,találkozok egy pár Dragon ellenféllel(társaim vannak),de engem lõnek szitává.Van 26 a pajzsbol,és a teljes javitásbol,de ha legyurom oket(ami mindig sikerul persze),akkor kell megtámadni egy hatalmas bázist(valami aszteroidán van,és valami mezo korul keringo energiákat kell kiloni).
De saj nem sikerul,már nagyon sokszor probálkoztam,de semmi.Mindig elfogy a javito,és a pajzsos,és megdoglok.
Valaki tudna segiteni,hogy hogyan csinalta meg???
Pls hElp!
Elore THX!!!!
De olvass vissza a 300-400as üzenet körül többször is elõjött ez a probléma.
· Uninstall any 3rd party codec pack or the Nimo Codec pack from your system.
· Uninstall Freelancer.
· Go to the following directory, C:\WINDOWS\system32 and delete the file “l3codecp.acm”. If there happens to be another file named “l3codeca.acm”, delete this too.
· If your system is Windows 98 or ME, open the system.ini file located in your system folder; C:\WINDOWS\SYSTEM. Delete ONLY the line that starts with “msacm.l3acm=”. In the case of the Nimo codec pack, this will read “msacm.l3acm=l3codecp.acm”
· If your system is Windows 2000 or XP, open the system registry editor (regedit) from the RUN command window.
· Locate and delete the following key: \HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Drivers32\msacm.l3acm
· Load the Freelancer installation CD and locate the REDIST folder. Within the REDIST folder, double click on the file named “WMFADist.exe” and follow on-screen instructions.
· Install Freelancer.
resetel a gép.... 😞
ki tudja, miért??
Tobbet nem tudok elmondani, kerem kapcsolja ki 😊
Sajnos úgy néz ki kár volt annyit olvasgatnom ezt a fórumot, mert a Sabre megszerzése után 2 nap és fullon van Nomad fegyverekkel és az Unknown rendszerben is jártam már a két bolygón (viszonk két Unknown rendszer van, a másikban van valami érdekes? az egyik az outcastok rendszerébõl nyílik, a majmos meg a robotos pedig a crosairekébõl) de azt hiszem még egy darabig elhülyülök a játékkal.
Priv2-re visszatérve, nagyon könnyen megoldhatták volna itt is, hogy a bázisokon a kereskedõk egy kis pénzmag fejében bérelhessenek fel vadászokat akik kisérik a szállítmányt. Pl. egy Humpback-es gyémánt szállítmány 300 000$-os hasznához simán belefért volna pár 10 000$-ért felbérelhetõ vadász akik védik a hajót. Meg a fejlõdési rendszer kicsit bugyuta lett sajnos 😞
De sok jó ötlet van a játékban, a kiegészítõ lemezben elnyomnának pár ilyen újítást (vátozó árak kereskedésnél stb.) és megint egy jó darabig le lenne kötve a játékos.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Vagy ez cheat lehetett?
Azt mondta, csak úgy megjelent nála ...
Nekem volt olyan, hogy egy missio kozepen elszallt a szerver, gondoltam magamban, hogy dejo, oda a rakomany, erre megyek vissza, es ott folytattam ahol abbahagytam (igaz, hogy a missio nem volt meg, de legalabb nem is lottek szet)

[merlinw.org]