Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-((

fluga
jurij te egy igazi pénisz vagy. melyik játékot kezded miliomosan a legjobb fegyverrel/ûrhajóval/kocsival/fasztuggya mivel? te is sok cd-t dobhacc ki a picsába..

bazz nem szoltam csak be kellett kapcsolni a Cruise-t
Battleship Hood - a Dublin rendszerben
Lenne egy kerdesem: hogy kell legyozni Hovis-t a gyorsulasi versenyben? Mert akarhogy gyorsitok is sose sikerul legyoznom, pedig nyomom a Tab-ot rendesen, de nem sikerul 200 fole mennem sebessegben... Hogy kell csinalni? (Ezt a Missiont ezt az egyik Battleship-nel kaptam: kapuk kozott kell versenyezni es legyozni a masik felet.) HELP!
CS@
Walkyre : Ma délután óta valami gáz van vele (kiestem róla én is ,azóta nem megy a visszajutás).
Hmuda : Tudtommal csak MrTrent lehetsz (szerintem Jacky –nak is valami BUG folytán lett nõi karaktere).

Én játszok egy olyan szerveren, ahol meglepetésemre a küldi adó csajszival vagyok! Férfihangon beszél! 😊
Hmuda
Ja, a multiban lehet kulsot valtani, vagy csak Trent-el lehet rohangalni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nekem peldaul az iranyiras nagyon tetszett. Egyszeru es megis kihivast jelent, mikor ellenfeleket kell befogni. Eddig ez tetszett a legjobban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

And5
és eza ki a fakkkot érdekel?

3P
Meg szerencse, hogy nem vagyunk egyformak...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Yurij: vajon miért lenne célszerû, hogy kapásból naszáddal rohangássz?
Letöltötem ki irtam és a kukába kibasztam.
szerintem nagyon szar ez a játék.Akinek tetszik annak részvétem.A pöcsöm se szereti az olyan játékot amibbe még else keztem a játékot de már kevés a pénzem hogy normális ürhajot vegyek.Az irányitás meg egyszerüen borzalmassssssss.
CS@
Ilyen unknown item –ekel én is találkoztam ,de nemtom mire jók.
Menj másfelõl Nomad-ot vadászni (OmiA vagy OmiG).

CS@
Hát sajna amint eléred a 38.-ik szintet és fullos leszel elég uncsivá válik a multi is.
Fõ probléma szerintem ,hogy csak hentelésbõl áll. De azért próbáld ki !
freelancer.fw.hu

And5
Vmit plz írjatok már a mulitról hogy milyen feelingje van most töltöma gammát csak multizni készülök februárban még nagyon nem keltette fel az érdeklõdésem ja és vmi magyar oldalat is írjatok má plz ha van ami kapcsolatos a gémmel

Ma tényleg kaptam tõlük egy jelszót! 😊) A korábbi levelem biztos elkallódott.
Eye-scream
Van egy rendszer, amibe ha be akarok lépni access denided-ot mond. Ez mér' van? A fõszálat már végigvittem, és épp nomád fegyvereket akarok szerezni de nemtudok átmenni ezen a rendszeren.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CS@
Hello! A Ters Lair -t ismerem és a [email protected] -ra kell mailt írni a passért.

Hmuda
Hi all!

Szoval vegre megvettem a teljeset, es erdekelne, hogy melyik szerveren van a legtobb (vagy kizarolag) magyar? Ha PW-s, kinek irjak?

CS@
Próbálj még egyet írni hátha elkalodott.

CS@
Ja én is 1nap alatt választ kaptam.

En peldaul irtam erre a freemailre, de ram se tojnak azota se. Kb. 1 hete!
CS@
[email protected] -ra írj mailt

CS@
Tudja valaki ,hogy a HUNters-el mi van ? (ma egyáltalán nem láttam)

CS@
Hát ez nekem single-ben nem mûködik (attól ,hogy a ball alsó ablakban azt jelzi ,hogy rajta van attól még nincs ott).
Mondjuk csak a C10es fegyverekkel próbáltam.
Viszont multiban elõfordult ,hogy akár 2x3x is kirabolható ugyanaz a roncs.
Mondjuk ha valaki nem sokkal elõtted járt ott akkor elsõre sem kapsz semmit !
A legközelebbi ott jártadkor viszont jó esélyed van rá ,hogy kifoszd.

Spenser
Nem a társaid voltak jók és nem is TE! 😊
Itt csak ketõt kel ki nyirni(pajzsgenerátort)...

HUN Elapidae, csak egy baj van vele: passwordos.
A megoldás: #1032
Nekem is csak ez "segített"
BaLeeX
Remélhetõleg van jópár rakétád. Nekem javelin missile-nél jobb még mindig nincs, nem tudtam venni sehol mert nem elég barátságosak ahol lehetne pedig már 35. szintû vagyok.

Szóval ott úgy csináltam, hogy elrepültem messze a többiektõl majd kiválasztottam a pajszgenerátorokat, odarepültem és rakétákat lövöldöztem rá meg lõttem lézerrel és mindig úgy álltam be, hogy a csatahajó ne tudjon eltalálni azaz a pajszgenerátorok közte és köztem helyezkedtek el. Csak szórványosan jöttek felém ellenséges gépek azokat meg leszedegettem ha nagyon ráálltak a pajszom leamortizálására.

Lesz ennél még nehezeb tényleg.
Bár én a legutolsó küldetés végén csalódtam, amikor a nomad rendszerben kellett szétlõni a városukat ott is volt körülötte 5-6 pajzsgenerátor, na azokat qrva nehéz volt szétszedni és közben lõttek keményen nagynehezen szétszedtem egyet, de rendesen megszenvedtem közben az ellenfelekkel aztán a második után kiírta, hogy vége sikerült felrobbantani a várost, lehet, hogy túl jók voltak a társaim 😊
Szintén a nomdáoknál volt amikor ilyen kis labirintus szerûségben kell szétlõdözni a generátorokat, na az is gagyi volt, mindig beálltam, hogy ne tudjjanak lõni a turretek és max 1-2 fighter lövöldözgetett rám, na azt is gond nélkül szétlõttem az összeset.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ahha.
Hmmm.
Akkor majd még probálkozom 😄DD
Csak sikerul.
Csinaltam azt,hogy táraimat ott hagytam,hogy õk harcoljanak,de persze utánam jott az ellen(ez mondjuk már tényleg nagyon hulyeség)!!!
Bye!
Hmuda
Plusz:

Erdemes-e 56K-s modemmel nekikezdeni a multinak, es ha igen, melyik szerveren van a legtobb magyar?

Hmuda
Egyenlore csak a demot nyomatom, de lenne egy kerdesem: mi tortent az Ithaca kutatoallomassal es mit lehet vele kezdeni (probaltam cuccokat kiloni belole, de miutan kilottem egy teljes tar raketat (negyes csomagokban (asszem Javelint)) feladtam).

Mas: meglattam egy unknown ugrokaput, de egy iszonz suru vedelmi mezo veszi korul (nagy, tuskes cuccok) es amint beleszallok a mezobe, meghalok. Hogyan lehet azt a mezot megkerulni (tudom, hogy a demoban nem mehetek bele, de felfedezesnek jo lenne).

Sziasztok.

Már régóta nyomom a játékot...
13 órát játszottam vele,16. szintu vagyok,72.000 $-os hajom van,44 missiot csináltam meg,300 killem van,és kb 60-70 ezer rugom van még.
De sajna,most igazán nagyon nagyon elakadtam.Annyira nehéz szerintem,és nem akar sikerulni.A Mission 09: Attacking Tekagi's Fortress cimé kuldetésnél vagyok.
Az a baj,hogy elindulok,találkozok egy pár Dragon ellenféllel(társaim vannak),de engem lõnek szitává.Van 26 a pajzsbol,és a teljes javitásbol,de ha legyurom oket(ami mindig sikerul persze),akkor kell megtámadni egy hatalmas bázist(valami aszteroidán van,és valami mezo korul keringo energiákat kell kiloni).
De saj nem sikerul,már nagyon sokszor probálkoztam,de semmi.Mindig elfogy a javito,és a pajzsos,és megdoglok.
Valaki tudna segiteni,hogy hogyan csinalta meg???
Pls hElp!
Elore THX!!!!
Igen, akkor támadnak meg, miután elmondják a szövegüket. Nem vetted észre, hogy néhány helyen hiányoznak a hangok?
De olvass vissza a 300-400as üzenet körül többször is elõjött ez a probléma.
A hang codec-el van egy kis probléma, olvass vissza,(de inkább leírom mit kell csinálni)
· Uninstall any 3rd party codec pack or the Nimo Codec pack from your system.
· Uninstall Freelancer.
· Go to the following directory, C:\WINDOWS\system32 and delete the file “l3codecp.acm”. If there happens to be another file named “l3codeca.acm”, delete this too.
· If your system is Windows 98 or ME, open the system.ini file located in your system folder; C:\WINDOWS\SYSTEM. Delete ONLY the line that starts with “msacm.l3acm=”. In the case of the Nimo codec pack, this will read “msacm.l3acm=l3codecp.acm”
· If your system is Windows 2000 or XP, open the system registry editor (regedit) from the RUN command window.
· Locate and delete the following key: \HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Drivers32\msacm.l3acm
· Load the Freelancer installation CD and locate the REDIST folder. Within the REDIST folder, double click on the file named “WMFADist.exe” and follow on-screen instructions.
· Install Freelancer.
CS@
Freelancer.exe -window

I.C.ram
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
I.C.ram
Valaki megtudja nekem mondani, hogyan lehet Windowed módban játszani?
kisgabo
mégegyszer, szóval 3 helyen reset-el a gép, frankfurt-new berlin, new london-cambridge, és egy japán kapunál, de láttam mások átmentek cambridge-be, akkor mi lehet a gond??

kisgabo
többewknél olvastam, hogy rendszerváltásnál ( nekem speciel 2, az egyik cambridge, a másik japánbanvan) szóval belépek a "karikába" beindul a szines kép (ugrás rendszerek között) van amikor fehéren villan, majd ujra szines, és uj rendszer, vszinot az emlitett 2 ugróponton, ugrás közben

resetel a gép.... 😞

ki tudja, miért??

lipovics
Elvileg van valami cheat, merto olvastam egyik szerver megjegyzeseben, hogy a csiter karikat torlik.
Tobbet nem tudok elmondani, kerem kapcsolja ki 😊
lipovics
nem hazudnak 😄
BaLeeX
Gondolom sokan játszottatok a Privateer 2-vel annak idején. Na, az nagyon hasonlított erre a játékra, az is elég hosszú ideig lekötött.

Sajnos úgy néz ki kár volt annyit olvasgatnom ezt a fórumot, mert a Sabre megszerzése után 2 nap és fullon van Nomad fegyverekkel és az Unknown rendszerben is jártam már a két bolygón (viszonk két Unknown rendszer van, a másikban van valami érdekes? az egyik az outcastok rendszerébõl nyílik, a majmos meg a robotos pedig a crosairekébõl) de azt hiszem még egy darabig elhülyülök a játékkal.

Priv2-re visszatérve, nagyon könnyen megoldhatták volna itt is, hogy a bázisokon a kereskedõk egy kis pénzmag fejében bérelhessenek fel vadászokat akik kisérik a szállítmányt. Pl. egy Humpback-es gyémánt szállítmány 300 000$-os hasznához simán belefért volna pár 10 000$-ért felbérelhetõ vadász akik védik a hajót. Meg a fejlõdési rendszer kicsit bugyuta lett sajnos 😞

De sok jó ötlet van a játékban, a kiegészítõ lemezben elnyomnának pár ilyen újítást (vátozó árak kereskedésnél stb.) és megint egy jó darabig le lenne kötve a játékos.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Szerintetek létezhet olyan, hogy laggol a szerver, kidobja a sracot, amikor visszajön, akkor meg kb. 40 milliója van?
Vagy ez cheat lehetett?
Azt mondta, csak úgy megjelent nála ...
lipovics
Igen. Minden dokkolasnal ment egyet, de ha utkozben elszall a szerver, akkor onnan folytatod es addig nem is lonek rad amig nem bujsz bele a karakteredbe.
Nekem volt olyan, hogy egy missio kozepen elszallt a szerver, gondoltam magamban, hogy dejo, oda a rakomany, erre megyek vissza, es ott folytattam ahol abbahagytam (igaz, hogy a missio nem volt meg, de legalabb nem is lottek szet)
En az Esmeralda cz, Kyrie Eleison, Macross Saga szervereken nyomulok. Eleg jok.
MerlinW
Értem. Viszont minden szerveren onnan folytathatom, ahol az adotton abbahagytam. Ugye?

[merlinw.org]

lipovics
Minden szerveren nullarol indulsz