1820
Unreal 2 The Awakening
-
bazsi123 #1169 hát, nem túl hosszú gáma. tegnap ebéd után kezdtem, az előbb pörgettem ki. a vége elég stupido, szerintem. nekem túl hirtelen lett vége, berakhattak volna még pár pályát. és az az utolsó dezintegráló fegyver... kellett? -
#1168 KB annyi mint az Unreal 1et az Unreal Tournamenttel :)
Amugy kicsit elszálltak a készítűka tükröződésekkel :) Viszont abban a teremben ahol a narancssárga lézer szerűség borítja be az egész helységet, ott voltak olyan gyönyörü fémtömbök hogy még mindíg az államat keresem :))
-
#1167 Sok értelme van a kettőt összehasonlítani :))) -
#1166 hát én nem tudom!erre vártatok 2 évet??? én csak 8 órát, de szerintem az ut2003-at meg sem közelíti!!!!sem grafikailag, sem feelingben!!! szerintem bukta! hiába a 2.4 p4, radeon 9700pro! -
#1165 Merre jársz éppen? -
rusland #1164 na kezd izgalmassa valni a game -
#1163 Ha nem akar elindulni, készítsünk parancsikont az exe-hez, s legyen ez a paraméter :
unreal2.exe -firstrun
A screenshot-ot pedig a saját system könyvtárába dobja bmp formátumban, ugyanoda, ahol az exe is van -
#1162 Viszont meghalni nem érdemes a játékban, mert mire visszatölti a játékállást..... -
#1161 Az esős pálya este, az nem
Az tetszett eddig a legjobban.
Azt írják GEF alatt a 42.01-el jó a játék, míg az EAX-ot meg érdemes kikapcsolni, ha valakinél kifagy -
KeFe #1159 Nos jo ez az Unreal2 .. mostanra sikerult odaig eljutnia hogy elinditas utan barmely billentyure elszalljon igy:
Assertion failed: iKey>=0&&iKey
History: UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 00030410 256 <- MessagePump <- MainLoop
Build: Jan 7 2003 18:16:21
-
#1158 Köszönöm a segítséget és a jószándékot, de hála istennek sikerült megoldani a problémát a hell pályán. -
#1157 Van nyílt sivatagos terep, amúgy amikor a lezuhant marine-okat kellett kiszabadítani az nem volt annyira "technos" -
#1156 Az Unreal engine által kreált nagyobb hibaüzenetek videokártya - driver hibát szoktak jelenteni általában.
Itt a 30.82-essel hibátlanul megy Win98 alatt. -
#1155 Nos, imént sikerült befejezni a pókos pályát, vagyis a Hell küldetést.
Hmm, hát ez már nekem sem jött be annyira, ez inkább volt Half Life-os, mint Unreal-os hangulat :))
Sok kis pók a földön, ugrabugra a csöveken, kapcsoló hegyek itt-ott amott....
Amúgy azt a zöld nagy pókot (Queen) úgy érdemes, hogy az ember leugrik oda, s a gyorstüzelő fegyverrel egyből letámadja.
Nem lehet vacakolni, elfutni, mert tele lesz pókkal a tér, inkább bátran oda, s lőni mint állat
Kb 15 másodperc alatt szétrobbant.
Most meg megint Half Life jellegű pálya jött, a helyi kommandósok ellen küzdök, de most kicsit meguntam.
Kár, hogy ennyire "technos" a környezet, lehetne kicsit nyugisabb, szabad terepen, mint az első részben is.
Remélem, lesz majd olyan rész -
#1152 Gyu vagy meg? Muxik?? Elindult? -
#1151 Na van utána is, asszem -
#1150 Masik videokartya drivert probaltal? -
#1148 A dxdiag.exe lefut rendesen? -
#1147 akkor honnan is kéne? -
#1146 Nagyon köszi, de asszem félreértettük egymást. Van egy bizonyos rész, ahol newkem mindíg lefagy, ezért egy olyan mentés kéne, ami az ominózus rész után van. -
#1143 Nem lesz jo a link! Ki maradt a http. -
#1142 :DD -
#1141 Hell Start
Na itt lesz 2 perc mulva -
#1140 ... vagy nyiss egy hexeditort es telefonon bedigtalom a szamokat:))) -
#1139 Lepj le a netrol aztan vissza. -
#1138 Bocsi:)
Azt irja, hogy DirectX 8.1 vagy nagyobb, es ujabb video driverekkel probalkozz.
Futass le egy DirectX Diag-ot a win/system konyvtarbol (ha XP-d) van. Ha nem, akkor a program filesbol... -
#1136 El tudnád nekem küldeni mailben a mentésedet a hell pályáról? Nem bírok ott továbmenni 1xűen
Rarolva 3 mega az egész. -
#1134 Elvileg az a baja, amit kiirt:))
De aztan lehet hogy valami trukk... -
#1133 arra gondolsz ahol futkos az áram keresztbe kasul? Az egyik oszlop betörte az ablakot azon kell felfutni, amúgy ha odamész egy dobozhoz és folyamatosan nyomod az ugrást akkor felmászik rajta (amire még épphogy nem tud felugrani) -
#1132 Elment. -
#1131 Kuldom mailben! -
#1127 Na ott vagyokhogy megszakadt az összeköttetés az Atlantisszal (szellemes lelkületűek kíméljenek) és a háklis faszi elvileg csinálja a gépet, de csak ott áll és néz... Az ellenségből jött egy adag, de aztán rohadt sokáig nem jön semmi... ez valami bug vagy mi? -
#1126 Amikor rakerestem a fileban a verziora, es begepeltem hogy: version, valahogy rossz erzesem volt:))))))))))) -
#1124 byte-ban igen -
#1122 Talaltam egy masik Crack linket. Probald ezt.
Crack2 -
#1121 Úgyértem hogy esetleg a tied megsérült vagy ilyesmi. -
#1119 nekem a legújabb van fent -
#1117 nekem 2 óra alatt egyetlen hiba sem volt -
#1116 Próbáltad másik crakkel? Amugy nekem is kiakad, megpróbálom uj driverekkel, látom neked geforce van, szóval lehet hogy régebbivel lehetne :) -
#1114 Itt van hozza a kep!