Unreal 2 The Awakening
  • Dantor
    Antennáson most vagyok túl. Nálam semmi nem jött közbe. Beraktam a két gépágyút meyer előtti folyosóra, a rakétást meg valahova oldalra, oszt legyaktam mindenkit, antennát felhúztam, aztán elhúztunk ;-)

Egyébként nézegettem az ÁRNYÉKOKat.. És összevetve a doom 3 alfával, szerintem jobb.
    Nézzétek meg pl. Aida arcát (vagy mittoménmijét ;D). Az lehet textúra. De ahogy elfordul valamerre, az arcán is ahonna éri fény, ott a fény színével lesz világosabb, ahol nem éri fény, ott pedig sötétebb lesz. Mi ez, kérem, ha nem árnyék?

d3-ba meg csak nagy fekete fót, mert shadingről nem hallottak. Doom 3-ban egyedül egy dolog, ami nagyon impozáns: az "üveg" nem teljesen átlátszó, hanem részben tükröződik is.

Szóval nem tudom mit fikázzátok. A történet is OK, a grafika csúcsszuper (akinek nem tetszik a Sci-Fi, az ne a játékban keresse a hibát!), nálam eddig egy darab bug sem volt, kidolgozott karakterek, szörnyek, küldetések, stb..
    Ilyet EGYSZERRE még egy játékban sem láttam.

Pedig már végigvittem doom 1-2-t, quake 1-2-3-t (kiegészítőikkel együtt), unrealokat, red factiont, goret, deus exet, hitmant, NOLF-ot, half life mind3 részét (opforce, bshift), de ilyennel még nem találkoztam.