1820
Unreal 2 The Awakening
-
#1217 -
#1216 Nem lehet túlzott proci-tuning miatt? -
#1215 Na most kezdtem bele a barlang-harcba a pókos rész után, ahol a kommandósokat kell megritkítani.
A látvány alapján itt pedig egy az egyben az Aliens vs Predator 2 jutott az eszembe. Kicsit gáz azért, hogy miközben játszik vele az ember, itt-ott gyakorlatilag az elmúlt évek szinte össze jelentősebb egyjátékos FPS-e eszébe jut, mindegyikből talál egy-két kilopott részt, csak éppen a jó öreg Unreal-re nem emlékeztet az égvilágon semmi :-(
HALO-szerű grafika, amit Aliens vs Predator-szerű sci-fi környezettel vegyítenek, és megpróbálják eladni az Unreal nevével.
Ej, pedig milyen gyönyörű gótikus dolgokat lehetett volna kihozni ebből az engine-ből. A 3D-programozókon nem múlt a dolog. Talán a pályszerkesztőkön se. Ez egész biztosan valamelyik marketinges baromsága...
Élvezetes, a hétvégén mindenképp végig játszom.
Jó játék, szép játék, de nem egy vérbeli Unreal -
#1214 Szerintetek ez mitol lehet? Amikor lelottem az ellent, kifagyott a jatek, a piros lampa a gepen folyamatosan vilagitott. Se kep se hang. Aztan ki-resetelt!
Most meg valami hulye szoveggel faraszt: "Please, insert boot disk! -
#1209 Mivel sokan irtak hogy EAX hasznalat kozben kifagy, valoszinuleg hibasan kezeli a jatek.
DOR-nak NE doljel be, jo poen volt. Vagy meg sem:))) -
#1208 (Meg mindig nem probaltam, csak a forum alapjan irok!)
Amugy egyszeruen nem hiszem el, hogy egy "Unreal-t" igy kiadnak. Azert ez egy "marka", elvileg. Nem is a jatek stilus a problema, mert azt a keszitok, a kiado eldontotte aztan annyi, hanem ez a sok hiba, hianyossag. Az AI, a "karma" hianya, a rengeteg kifagyas, a nehol extra buta script, a rovid, egyszeru jatek menet stb.
Az Unreal2.exe szerint a file majd' egy honapos (Jan. 7.). Lehet hogy tenyleg Beta??? -
#1205 Mivel Audio szoveget latok benne, valoszinu EAX problema. Tobben panaszkodtak mar ra. -
#1203 hja..5 let az van.. pl egy szörny egy halott embert lobál csaliként erre odamegyek a fasz szörny meg észre se vesz..pfff.... amugy nemtom hogy most tényleg jol mozognak vagy csak a lassu gépem miatt alig tudom öket becélozni:) de jol nyomják:) -
#1202 Szerintem az Unrealben megfogta az embereket, hogy élt az egész táj, voltak semleges állatok, meg egy olyan nép is, akik a mi pártunkat fogták - vagyis nem abból állt, hogy mindenre lőni kellett, ami mozog. -
Zsoltee_a_bator #1201 koztudott teny hogy neha meg a legnagyobb igazi zsenik is tevednek :) de ne kotockodj annyit joco, get a life man! -
#1200 Egyelőre én is ezt látom benne - sajnos -
#1199 Ezt úgy hivják hogy "dodge". Így is találod meg a menüben , ha állitani akarsz rajta.
Amúgy nem árt megtanulni használni , nagyon hasznos dolog ;-P -
#1198 ugye???? tudom, hogy hülyén hangzik, hogy "túl sok a harc", de akkor is ez a baj a játékkal........ azért 5 év alatt haladt előre annyit a világ, hogy lassan kiléphetnénk ebből a céltalan öldöklős stílusból, vagy legalábbi az ember minden tekintetben többet elvár egy mai játéktól, mint egy 98-astól... grafikailag meg is felel az elvárásoknak, de az IQ még talán lejjebb is csúszott... -
#1196 ok, vicc volt :) -
#1195 nektek nem irt ki hibat a 2.cd installalasnal? -
#1194 Glide alá volt írva alapból
Az egyik olyan játék volt, ami fullra ki tudta használni a 3dfx kártyákat
Ment software-es módban is, de hát úgy nem volt akkor proci, ami elég lett volna neki...
Később a 2.24-es vagy melyik patch után már d3d támogatás is volt benne.
Ezzel a patch-csel már jól fut a legújabb GeForce kártyák alatt is. -
#1193 kár, hogy az U1 nem is támogatott 3D-t :) -
#1192 Azért a képek alapján, lehet, hogy mást mondok
Még csak a Hell pálya után vagyok -
#1191 Jójó, értem én :) -
#1190 Nem azt mondtam , hogy nem szép a grafika,csak azt, hogy most megállapítottam, hogy hát igen, de szép ez a grafika
Annak idején, viszont amikor a havernál megláttam az Unreal 1 grafikáját, elmentem a boltba 3dfx kártyát venni, s az ismerősöknek mutogattam, hogy ezt nézzék
:)) -
#1189 Na húztam aludni. Szomorú volt nekem ez a nap :) Egészen eddig azt mondtam, hogy elégedett vagyok az Unreal 2-vel, de a rövidsége kiakaszt. Emléxem mennyit nyomtam anno az 1et. De most komolyan nem merek leülni a játék elá. Lehet hogy tényleg az lesz, amit valaki mondott, hogy minden este 1 órácskát... -
#1188 Ja, nolf2 nagoyn szép volt, csak másképp. Ott pl szerintem a karakterek lettek félelmetesen szépek, itt meg inkább a pályák kettek néhol lélegzet elállítóak (imho :) -
#1187 Különben a pályatervezőket nagyon megfogta a Half-Life eleje, ez a "hatalmas gépek között elképesztő energiák örvénylenek minden féle színekben"-mánia állanóan előjön -
Capone #1186 Ki lehet kapcsolni azt az ugralast amit a elore hatra stb ketszeres lenyomasaval csinal ? Mar halalra idegesit mert mindig beverem a fejemet :) vagy lezuhanok miatta . -
#1185 LEhet hogy az unreal 1 az volt :))) -
#1184 Mondj egy olyan játékot, amit 4 évig fejlesztettek és pénzügyileg megérte :) -
#1183 Szerintem sem akkora grafikai áttörés
Sőt, pl a No One Lives Forever 2 sem tetszett kevésbé -
#1182 póKnál...
Különben így jobban bele merülve a játékba, nem igazán vagyok elájulva a grafikától sem És nem a gépem miatt. (alapbeállítokkal nyomom, 1800+~ 1589 Mhz, 512 Mb DDR 266, Gf4 4200 64Mb ~305/605).
Egyszerűen az ember elvárná hogy teszem azt a víz alatt lássa a falon víz fodrozódását, ahogyan leér a fény, a hírnárok kicsit arrébb ússzanak, ha belecsobbanok a vízbe. Meg ehhez hasonló apróságok...
Nem azt mondom, hogy nem szép. Szép, szép. Az eddig megjelent PC-s játékok közül élmezőnyben van, viszont nem hiába jött ki ilyen korán, a Doom III-mal szemben csúfos kudarcot vallana.
Ezen is inkább az engine-eladásokon keresztül szedik meg magukat a készítők majd, nem a játék eladásán. -
#1181 Na akkor asszem megpróbálom én is így.
Most épp azért léptem ki, mert rohadtul idegesített, hogy állandóan meghalok annál a nagy zöld pónál :-(( -
TneX #1180 Én megpróbálom minél jobban "elhúzni" a végigjátszást de ezek szerint nem fog sikerülni 3 napnál tovább,hiába indítottam unreal szinten:DD -
#1179 Ja, kell mellé valami más game, amivel napközben nyomulsz, hogy ne őrülj meg addig se :) -
#1178 Remek egyedi sztori :))
Ehhez is jön majd ki kiegészítő Last artifact néven, mint a Tomb Raider 3-hoz?
:-))
Ugyebár a TR3-ban össze kellett szedni 4 artifact-ot, majd kinyírni a főgonoszt :)) -
#1177 Hát, ezért kell vele esténként játszani egy órácskát, s azt is úgy bénázva, ahogy én szoktam.
Úgy eltart az hetekig is
:-))) -
#1176 Esküszöm már nem merek vele játszani, mert félek hogy holnap be is fejezem :) -
bazsi123 #1175 merugye mi a sztori? össze kell szedni a 7 artifactot, majd elbánni a főgonosszal. -
bazsi123 #1174 hopp, visszaolvasva a postomat, kicsit negatív a kicsengése :-) a lényeg: a hosszúságán ill. rövidségén kívül nincs semmi gond a cuccal! -
#1173 Ha tényleg ilyen rövid, szomorú leszek. Az 1el majdnem egy hétig jáccottam anno. -
#1172 Az egyik külföldi szaklap már tesztelte, sőt le is pontozta. Szó szerint... Adtak rá 76%-ot.
Kár amúgy, hogy volt egy Unreal 1 is, mindenki így ahhoz képest várta a nagy durranást.
Ami ahhoz képest elmaradni látszik... -
bazsi123 #1171 nekem egyébként még egy játék eszembe jutott, márhogy itt inkább a half life-hoz hasonlítottátok hangulatilag, mint az unreal1-hez: ez a gáma a red faction. -
#1170 Ja és 4-5 évet vártunk rá ;)