89387
PlayStation3
  • versio
    ps3

• CSOCSO
    ez az fps vs konzol dolog igaz...kurva szar konzolon irányítani. elösszőr és utoljára n64 en lehetett értelmesen fpsezni..annak volt jo joy-a..
  • CSOCSO
    fotel...nagy nagy kényelmes fotel....:)))és megkell mondaom többet ülök gép elött mint konzol elött...igaz ha ps2-m lenne és filéreké szerezhetnék gamezt akkor máshogy lenne...taán majd egyszer ps2-m is lesz az uj gépem mellett....fúúúúhúúú:)
  • CSOCSO
    amugy az mgs2 jo gamez és amit ládtam belőle nemtom elképzelni miért fikázzátokle.. undyingnek mohának,ut nek szebbek a texturái???kurvára nem...max lehet rá mondani hogy pcsebb grafikája van..de nem szebb..és nem csunyább....
  • Krinyo
    sokat ülsz a hideg földön a tv előtt... :DD
  • CSOCSO
    fura én meg mondhatom azt hogy mindíg azt hallgatjuk / értem itt a konzolos oldalamra/ hogy csunya felbontás , gagyi texturák, gyerekes gamezok..ezek pont annyira hülyeségek mint a ti oldalatokon ( a másik oldalamon) az a sok hülyeség...Bazzeg itt 3 szor tüsszentettem!!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    mindegy tudod kinek szolt:)
  • Laza
    meg jo... nincs is kereke.. :DDDDD
  • CSOCSO
    nem azt mondom nem tetszenek!!PERSZE HOYG TETSZENEK!!!!szinte midnegyiket végigvittem!!!moha, wolf,bf-et vinném de a hülye haverom elkérte a cd-t,ut vel azért gameztam sokat...mig nem kezdtem el infezni.....
    tetszenek de szvsz általában a pc-s gamez leginkább az onlin dologrol szol..persze sok gamezkirály offlineban is.. Avp, vagy bf is pl...persze nem mondom hogy nyuzzanak le ezekről évente 3 bőrt...midnegy ez nehéz megfogalmazni mikor misoda mire lenne jo és hogyan annyit tudok mondani hogy én szeretem a konzol és a pc-t is főleg ha nem kell vele szenvedniés nem szarakodik
    és nagyon butaság ez a szar volt csunya fos volt...meglestem a Metroidot gc re hát mit mondjak..ilyet nem láttam és nem a texturákrol van szoo hanem a részletességről...minden külön megrajfzolva.az összeomlott nagy kőoszlop nem 2 -3részből áll stb..és a gamez nem is a falakrol szol..és a többi mégszebb...mindegy...nincs erőmleirni és FUL felesleges mert nem ez fog senkit észhez téríteni..ez van...talán a CSAK AZÉRT is beszél belőletek...
  • Laza
    ki mondta, hogy nincs jo jatek PCre?!

epp a jo konzolos jatekot vedtem be...
    nem kene ellenvetiteni.. :D
  • Krinyo
    nem mozgat..
  • Laza
    ezt me nekem...?
  • Krinyo
    Én nem mondtam hogy konzolra nincs jó game,de jön a sok "konzolos" és elkezd ugatni hogy pc-re nincs game és ha elmondunk pár nevet rögtön azzal jönnek hogy ez meg az nem is jó meg a doom3 is csak kamu,mindig erről pofázunk...stb és ezt már unom!
    Egyébként többet játszottam konzolon mint gondolnád!És akkor sem tetszett..egy két játék kivételével
  • Laza
    kicsifijju... van PCm is, es minden jatekot megszerzek erre is...
  • CSOCSO
    hegemonia..ez valami ürbalhés.. annyira nem szeretem ezt a fajta gammát de már le akartam szedni az egyik warez odlalrol ahol a simcity4 is fent van de baszik lejönni..de kiváncsi vagyok rá mivel magyar...igi2..majd ha kijön fullos
    hitman2..ez is megvan erre sincs sok időm..nem akarok 20 gamezzal játszani egyszerre...nahjko csak 5...de akkor is....megvárnak..főleg az uj gépemig...ami remélem honapokon belűl itt van..talán márciusra...
  • CSOCSO
    neeeeeem azért mert én ugyanugy pczem mint te de te neked nyegyed annyi közöd nincs a konzolhoz mint nekem..amivel semmi baj hisz pc-s vagy aztán hogy nem akarsz konzolozni az a te bajod..nekem tökmindegy..nemtudod miről maradsz le...amugy már mondtam hogy nem az a lényeg ki min gammázik..persze mindenki azon szeretne gépezni ami neki tetszik like me with the gc....de inkább a gammákon mulik és mivel sokan vagyunk akik játszanak konzollal és pc vel és elmondják hogy mi a jo ezért gondolom hogy nem csak én vagyok olyan droid aki szeint konzolra ugyanugy vannak királyabbnál királyabb gamezek mint pc re...
  • Krinyo
    nekem meg ezek nemtetszenek ,szal nem mondhatod azt hogy nincs game pcre...csak neked nem tetszik...
    És hol a többi?
    Haegemonia,Hitman2,ravenshield,igi2(igaz csak béta) stb
  • CSOCSO
    ezt a kis felbontást talán hagyjuk jo... melyik részén látod a gameznak hogy ez csunya kis felbontás?????
  • Laza
    szted en mit irtam?! mert nem azt, hogy enelkul nem megy a PC... (vagy te nem tudsz olvasni?:)

"csak mostanában jön be konzolokra...
    szal már kiis sajátitotta a konzol a pcs kiegészítőket?"

azert most jon be konzolra (bar ez nem igaz, mert DChez is volt:), mert eddig nem volt szukseg olyan iranyisai avagy adatbeviteli eszkozre, amelyet ez kiszolgal... (most is megoldott enelkul is:)

a masik meg... ki modta neked, hogy a konzolokra "PCs kiegeszito" kerul?!

egy olyan beviteli eszkozt kapcsolhatunk ra, amelyen a bill hasonloan szerepelnek egy tetszoleges mondatszerkeszteshez feltetlenul szukseges karakterek (betuk, szamok, stb.:), meg egy olyat, amellyel a kepernyo elforgatasa, avagy egy kurzor mozgatasa a felhasznalo igenye alapjan egyszerubb, gyorsabb... :D

igy eleg lesz..?!
  • CSOCSO
    mert te olyank****va sokat játszol ps-2n igaz? hány gamezt vittél végig???több kérdésem sincs...tudom erre jön az egyiket sem mert 5 perc után letettem őket...5 percnyi gamezolás után egy pc gamezra se lehet mondani hogy jo..mivel addig még egy pályát sem töltesz be:))))
    nahjo ez erős tulzás volt..a pálya épp betöltödik...
  • CSOCSO
    ez nem igaz....én azt írtam amit éreztem gépezés közben nem a levegőbe beszéltem és én nem magyar ember vagyok aki nem érvel..én leírtam mi nem tetszik azokban a gamezokban ( azok ott mind király gamezok de azért annyira egyik sem fogott meg ( mint pl egy mgs,conker,perfect dark,golden eye .................)
  • CSOCSO
    nemtom mi a szar bajotok van ezzel a agemzzal..lehet hogy nem doom3 de nins is hasonlo gamez pcre...oké ott van a splinter de abban is más környezet van és abban a fény/árnyék van előtérben...lehet hogy szebb de z most jön majd ki...az mgs2 meg már két éves...talán már annyira nem fura ha kijön egy szebb gamez..az már más lényeg hogy az mgs2 sokkal jobb-e vagy nem..mindenesetre én a zenéjétől is behugyozok!!
    még a csengőhangom is ez volt ( THX PYREX)
  • Krinyo
    Ugyanigy lejárathatnánk az összes konzol gamét...
  • Krinyo
    Mert?Mert a te véleményed szent?
    MGS2 akkor sem szép..csak neked meg a többi konzolosnak akiknek ez a max..
  • CSOCSO
    nem kell jo gamezhoz 3000 mega ram...
  • Krinyo
    És kimondta hogy játékhoz van?Olvasni remélem tudsz.
    Azt irtam kiegészítő.
    Egér elvileg nemkéne,anélkül is megy a dos...
    Szal nemtom mit irogatsz itt össze-vissza
  • CSOCSO
    Bf'42: ez tényleg jó lövöldözős része kaka de repcsikkel tankokkal (stb) menni nagyon kircsi no meg az egyetlen értelmes gyalogos az rpg-s...
    Ut:erről mit mondhatnék? legreaálisabb mod ez alá készűlt amugy maga az UT rövid ideig fogott meg mondjuk ez betudható annak hogy akkor még isdn em volt és 0 volt a játékélményem a neten a nagy ping miatt...
    Mafia:háát.....story és a lövöldözős/mászkálós rész de a többi....nem is mondanám el..sokall jobb a GTA3...főleg hogy sokkal lazább,gangesebb...rpgvel,uzival,m16ossal világháborút vívni az FBI ellen és menekülni az autokkal..főleg ha beteszel autokat...Supra,Viper,Corvette,Chevi..stb...
    Undying: Nah igen para gamez de nagyoooon..de akkor is AVP1-2 a BEST!!!
    NOLF2: ezt meglestem első pálya rohadtul nem fogott meg..majd fogom nyomni ha lessz új gépem, mert most ugysincs időm NOLFozni
    MOha:ari,, offlineban annyira nem nagy szám...inkábbb neten!!!...
    szal van sok jo gamez bár most is hátranyultál pár évvel..de nembaj hisz konzolra sem ma jelent meg minden....ez édeskevés a konzolhoz képest..tudom még van sok sok gamez de igazi nagy durranás annyira nincs sok...aztán lehet hogy DOOM3 is full üres lesz csak egy kurva nagy grafika az egész....
  • Laza
    :DDDDDD

ezek utan senkisem fogja elhinni, hogy tenyleg jatszottal vele.. :DDDDDDDD
  • Jacek
    juj
  • Laza
    oregem, latom a sotetseg hodit... :D

szted miert van PC-hez bill+eger?!
    nem azert, mert azzal jobb jatszani, hanem a PC sokretu felhasznalhatosaga es kezelhetosege miatt olyan iranyitasi es adat/karakterbeviteli funkciokat igenyel, mejek mindenapos hasznalatuk miatt elengedhetetlennek... (szovegszerkesztes, programozas, adatbazis szerkesztes, tervezes, stb.)
  • Krinyo
    hitman is egy éves vagy kicsit több és mégis SOKKAL szebb!!
  • Laza
    erdekes, hogy ezzel ellentetben sok PC-st ismerek, akik lattak, esetleg jatszottak vele, es nem osztjak a velemenyed...

de meg igy is jo egy tobb mint 1 eves jateknal... :DDDDD
  • Krinyo
    egér+bill pc-s kiegészítő.
    csak mostanában jön be konzolokra...
    szal már kiis sajátitotta a konzol a pcs kiegészítőket?
    Végén az lesz hogy előbb volt egér konzolra mint pcre...nevetséges
  • Laza
    mar hogyne vennetek.. :)
    hulyeseget ne beszelj... :)

a legtobb jatekot (hacsak nem RTS v. FPS) sokkal jobb egy joyyal (controllerrel) jatszani...

ja, azert PC a PC, mert bill es eger van hozza?! :DDDD
  • Krinyo
    Elég ratyi aza játék.Én haveromnál játszottam ezzel és neki is mondtam hogy fos game.
    Olyan recés az illesztés mint egy fűrész..
  • Krinyo
    Játszottam vele...szopás
  • Laza
    elobb jatsz vele, aztan fikazz kispajti...

pl a az also ket kepen azert latszik homalyosnak kicsit a kepl, mivel alattuk a tenger van, es a tuzo napos, paras atmoszfera van kialakitva...

sokkal eletszerubb (folleg, ha latnad a jatekban:), mint a legtobb 'elettelen' PCs jatekban.. szeva...
  • Krinyo
    Érdekes dolog ez...konzol egyre jobban pc-sedik..LOL
    nem mi veszünk joyokat...
  • Krinyo
    ROnda , elmosódott,kis felbontás..okádék
  • Krinyo
    Fikázni azt tudtok.ps2n nekem 1 játék sem tettszik szal 1000 évente 1 több mint a semmi!