89387
PlayStation3
  • Laza
    ezert mondom.. :D
  • Laza
    ahhoz kepest, hogy "PCn ez kozepes", en nem latok pl ilyen karaktereket egy jatekban sem.. :)

de biztos van ennel jobb akciojatek PCn, ami meg jobban is nez ki.. :)

• Jacek
    nalam jo, de hol van az alfaban 4-5 kari?
  • Laza
    es akcioban?!
    4-5 kari+AI+szaladgalas+lovoldozes+effektek?!?!
  • Laza
    ebbol 5 FPS.. de nem csak az letezik.. :D
  • versio
    ez igaz, én is szeretem a nagyfelbontást,csak a pc-s játékokat nem
    régen nyomtam pc-n , de 1-2 ora alatt minden játékot meguntam,mig ps2-n van olyan játék amit nem birtam lerakni(bár ebböl sincs sok)
    kár hogy a ps2-be nem raktak több video ramot,akkor mehetne a játék monitoron
    remélem a ps3-ban már lesz annyi hogy monitoron is lehessen játszani

most ps2-n is monitoron fejlesztek , csak 640*480-ban
    fel tudom kapcsolni 1280*1024-be is de ilyenkor nincs már dupla buffer ,max OS- tud menni ekkora felbontásban ,játék nem

• Cvd
    Idézet tőled:
    "1000évente egy jo gamez:)"

Másik idézet pár nappal ezelőttről, ugyancsak tőled:
    "Bf42, Ut, mafia, Nolf2, Undying,Moha...sok gamez mindet ismerem, játszottam, nagyon jo kis játékok...főleg multiban"

Most akkor ezek már nem jó játékok, vagy csak össze-vissza beszélsz?:))
  • Cvd
    Sokkal jobb PC-n játszani FPS-st, mint konzolon még akkor is, ha a konzolon is egér meg billentyűzet van, vagyis az irányítás ugyanaz. Akkor is előnyben lesz a PC-s a monitor miatt, amin sokkal élesebb a kép, meg finomabb a nagyobb felbontás miatt, ezért könnyebben észrevehetők a dolgok és sokkal meszebbre lehet célozni.
  • Cvd
    "Industry analysts have confirmed that the timeline for Cell's arrival coincides with plans to release the PlayStation 3 in 2005. However, plans are also rumored to be in the works for Cell to appear in PCs, scheduled for initial release in Sony's Vaio line of personal computers. There's also a good likelihood that this über-processor will be coupled with the new format of media playback known as "Blu-Ray Disk." It employs a blue laser and is capable of realizing a capacity of 25 to 27 GB per recording layer on a DVD. That's up to 50 GB on a double-sided disk. "

http://www.gamespy.com/hardware/january03/playstation3/
  • Jacek
    En igy latom itthon es nagyon szepen nez ki:))
  • versio
    szerinted mér van a ps2-n 2 USB port???

• CSOCSO
    1000évente egy jo gamez:) kirrály:))háát kiváncsi leszek hogy melyik gép hogyan fogja birní mikor 5-6 ilyen szörny lesz közben robbanás lövés stb...szééép lesz mondhatom:)
  • versio
    hol olvastad ezt a blueraydiscet?
  • Cvd
    A képek alapján meg lehet ítélni a részletességet, ami közepes PC-s színvonalnak felel meg. A polygonszám ugyancsak, a textúraminőség a megszokott PS2, szint, vagyis a béka s*egge alatt van. A videókból meg látszik az animáció minősége, az tökéletes, látszik hogy értették a dolgukat.

Egyébként ha szerintetek képekből nem lehet megítélni semmit, akkor mégis mi a francért szúrogattok be rendszeresen? :))
  • Cvd
    Most olvastam, hogy háttértárnak BlueRay Disc meghajtót terveznek építeni a PS3-ba. Persze.. Igaz hogy akkortájt fog piacra kerülni a technológia, és mint minden ilyen piszok drága lesz (mint ahogy a CD-ROM, DVD-ROM-ok is 150 vagy mégtöbb dollárba kerültek először), de nem gond, a Sonynál ez is belefér majd a 400 dolcsis konzolba..:)

Ja és még egy hír: a cell technológia a PS3-mal egyidőben PC-n is megjelenik, először a Sony VAIO személyébem. Na ezek után lehet fikázni a PC-ket, nagytudású konzolos barátaim...
  • Laza
    csak mivel nem jatszottal a jatekkal (igy nem lattad eloben futni a 'grafikat':), nem tudhatod eldonteni, hogy ez PCn milyen minosegnek szamitana... :)

• Cvd
    Akkor idézd a részt ahol azt mondtam, hogy játszottam az MGS2-vel, vagy ne okoskodj.

Egyszerűen a grafikára tettem megjegyzést a képek alapján, plusz láttam belőle videókat, ami bőven elég a GRAFIKA megítéléséhez, mást pedig nem tettem ugye?

Idézem magamat, esetleg végiggondolhatnád, mielőtt agyatlanul fikázol, okoska...:
    "Nem vitatom, hogy nagyon jó játék, de a képek alapján csak a grafikáról lehet képet alkotni, márpedig ezzel a grafikával egyetlen PC-st se fogtok lenyűgözni. Ez PC-n maximum közepesnek számít.:)"
  • UNREG
    tisztára mint magyarember!! de ő legalább beismerte, hogy nem látta sem az rs2-t sem az mgs2-t, csak a képek alapján fikázta.
  • UNREG
    lerágott csont, van már a konzolokhoz egér.
  • Laza
    "Lehet hogy minden szétlőhető, de kell is valami plusz, hogy ne húzza le a gyenge grafika a játékot..."

gyenge grafika a MGS2ben?!
    bazze, amivel nem jatszottal, miert szidod?!?!??!

ajanlom figyelmedbe csak a legelso fel ora helyszineit... szeva.. :D
  • Alien!
    de nem fogod látni...mintahogy nagyon sokan nem fogják látni...Bár szerintem a megjelenéstől számított 1 hónapban érdemes lenne hardver-üzletet nyitni,mer valszeg mindenki upgradel majd ezerrel...
  • Jinchuu
    Ja, fps-ben, rts-ben és online gamekban verhetetlen, minden másban viszont olyan rosszul szerepel, hogy az már fáj!!!
  • Laza
    ja, majd ha itthon ugyanigy latom, fulle egy csepp akadas nelkul futni, majd elhiszem.. :DDDDD
  • Laza
    akkor nezd meg eloben, mozgas kozben...
    nem ilyen ratyi kepeken... szeva..
    (folleg, hogy tobb, mint 1 eves:)
  • MP_
    Nem olyan sokkal mint gondolnád... :D
  • Kou
    csak ez még odébb van...
  • Krinyo
    Azért ebben van a vitamin... :D
  • [Walaki]D`Lair
    Hát igen....DOOM III......
  • Krinyo
    Fps-ben pc legyőzhetetlen...
  • Krinyo
    szal veszel egy konzolt hogy cserepeket lődözhess.. :D lol
  • Cvd
    Version stílus... Anyázgatunk név nélkül. Emlékszem, már az MGS2 megjelenésekor is ezekkel védekeztél, meg jót mosolyogtam a saját AI-val rendelkező 1000 csótányon is, amik valami véletlen folytán nagyon 2D-snek tűntek..
    Lehet hogy minden szétlőhető, de kell is valami plusz, hogy ne húzza le a gyenge grafika a játékot...
  • mohus
    na végre...ez már valami:)
  • CSOCSO
    apexről ott van lent a video.. ( alattad párral) és auto modellista az meg a rajzfilmes autos gamez..nem ugrik be???
  • [Walaki]D`Lair
    Live for Speed a király! :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    ezeket nem ismerem....
  • CSOCSO
    én azért odatennék még pár játékot.. pl auto modellista, ez az apex..stb..
  • [Walaki]D`Lair
    Nemtom ki mondott ilyen hülyeséget, de a GP4 egyszerűen OCSMÁNY! A GP3-2-1-is.....A GT3 Az egyetlen játék, amit szívesen látnék PC-n is....
  • CSOCSO
    fogalmam sincs miért van ps2 a linkben.. csak Xboxrol van szó amugy ez a racing evo...
  • Kou
    RE = Racing Evo? mert akkor asszem az csak xbx
  • CSOCSO
    hát... ha talán akkora lenne mint a GC... talán egy fokkal jobban szeretnék...amugy ez egy Xboxra jövő autos gamez... KIRÁLY LESZ...Lesz benne minden!!!Supra, CLK GTR, Viper, Aston. stb stb stb..minden király auto benne van...
    azhem én örülnék a legjobban ha jönne pc re.. mivel sajna x em nincs nem nagyon fogok vele gammázni..talán ha jön a többi konzolra..ahh isteni lenne..meg lehet lesni a grafikát...szvsz gta3 minőségű bár ezt nem nagyon lehet így megállapítani ilyen kis méretű videokon... meg lehet nézni pc buzeránsok:
    http://ftp.gamesweb.com/pub/movies/ps2/RE_ASIA_WEB.mpg
    http://ftp.gamesweb.com/pub/movies/ps2/RE_CITY_WEB.mpg
    http://ftp.gamesweb.com/pub/movies/ps2/RE_USA_WEB.mpg

állatul néz ki.. és nagyon funny az a rózsaszin supra a city vidijóban