89387
PlayStation3
-
#2838 ezert mondom.. :D -
#2837 ahhoz kepest, hogy "PCn ez kozepes", en nem latok pl ilyen karaktereket egy jatekban sem.. :)
de biztos van ennel jobb akciojatek PCn, ami meg jobban is nez ki.. :)
-
#2836 nalam jo, de hol van az alfaban 4-5 kari? -
#2835 es akcioban?!
4-5 kari+AI+szaladgalas+lovoldozes+effektek?!?! -
#2834 ebbol 5 FPS.. de nem csak az letezik.. :D -
#2833 ez igaz, én is szeretem a nagyfelbontást,csak a pc-s játékokat nem
régen nyomtam pc-n , de 1-2 ora alatt minden játékot meguntam,mig ps2-n van olyan játék amit nem birtam lerakni(bár ebböl sincs sok)
kár hogy a ps2-be nem raktak több video ramot,akkor mehetne a játék monitoron
remélem a ps3-ban már lesz annyi hogy monitoron is lehessen játszani
most ps2-n is monitoron fejlesztek , csak 640*480-ban
fel tudom kapcsolni 1280*1024-be is de ilyenkor nincs már dupla buffer ,max OS- tud menni ekkora felbontásban ,játék nem
-
Cvd #2832 Idézet tőled:
"1000évente egy jo gamez:)"
Másik idézet pár nappal ezelőttről, ugyancsak tőled:
"Bf42, Ut, mafia, Nolf2, Undying,Moha...sok gamez mindet ismerem, játszottam, nagyon jo kis játékok...főleg multiban"
Most akkor ezek már nem jó játékok, vagy csak össze-vissza beszélsz?:)) -
Cvd #2831 Sokkal jobb PC-n játszani FPS-st, mint konzolon még akkor is, ha a konzolon is egér meg billentyűzet van, vagyis az irányítás ugyanaz. Akkor is előnyben lesz a PC-s a monitor miatt, amin sokkal élesebb a kép, meg finomabb a nagyobb felbontás miatt, ezért könnyebben észrevehetők a dolgok és sokkal meszebbre lehet célozni. -
Cvd #2830 "Industry analysts have confirmed that the timeline for Cell's arrival coincides with plans to release the PlayStation 3 in 2005. However, plans are also rumored to be in the works for Cell to appear in PCs, scheduled for initial release in Sony's Vaio line of personal computers. There's also a good likelihood that this über-processor will be coupled with the new format of media playback known as "Blu-Ray Disk." It employs a blue laser and is capable of realizing a capacity of 25 to 27 GB per recording layer on a DVD. That's up to 50 GB on a double-sided disk. "
http://www.gamespy.com/hardware/january03/playstation3/ -
#2829 En igy latom itthon es nagyon szepen nez ki:)) -
#2828 szerinted mér van a ps2-n 2 USB port???
-
#2826 1000évente egy jo gamez:) kirrály:))háát kiváncsi leszek hogy melyik gép hogyan fogja birní mikor 5-6 ilyen szörny lesz közben robbanás lövés stb...szééép lesz mondhatom:) -
#2825 hol olvastad ezt a blueraydiscet? -
Cvd #2824 A képek alapján meg lehet ítélni a részletességet, ami közepes PC-s színvonalnak felel meg. A polygonszám ugyancsak, a textúraminőség a megszokott PS2, szint, vagyis a béka s*egge alatt van. A videókból meg látszik az animáció minősége, az tökéletes, látszik hogy értették a dolgukat.
Egyébként ha szerintetek képekből nem lehet megítélni semmit, akkor mégis mi a francért szúrogattok be rendszeresen? :)) -
Cvd #2823 Most olvastam, hogy háttértárnak BlueRay Disc meghajtót terveznek építeni a PS3-ba. Persze.. Igaz hogy akkortájt fog piacra kerülni a technológia, és mint minden ilyen piszok drága lesz (mint ahogy a CD-ROM, DVD-ROM-ok is 150 vagy mégtöbb dollárba kerültek először), de nem gond, a Sonynál ez is belefér majd a 400 dolcsis konzolba..:)
Ja és még egy hír: a cell technológia a PS3-mal egyidőben PC-n is megjelenik, először a Sony VAIO személyébem. Na ezek után lehet fikázni a PC-ket, nagytudású konzolos barátaim... -
#2822 csak mivel nem jatszottal a jatekkal (igy nem lattad eloben futni a 'grafikat':), nem tudhatod eldonteni, hogy ez PCn milyen minosegnek szamitana... :)
-
Cvd #2821 Akkor idézd a részt ahol azt mondtam, hogy játszottam az MGS2-vel, vagy ne okoskodj.
Egyszerűen a grafikára tettem megjegyzést a képek alapján, plusz láttam belőle videókat, ami bőven elég a GRAFIKA megítéléséhez, mást pedig nem tettem ugye?
Idézem magamat, esetleg végiggondolhatnád, mielőtt agyatlanul fikázol, okoska...:
"Nem vitatom, hogy nagyon jó játék, de a képek alapján csak a grafikáról lehet képet alkotni, márpedig ezzel a grafikával egyetlen PC-st se fogtok lenyűgözni. Ez PC-n maximum közepesnek számít.:)" -
#2820 tisztára mint magyarember!! de ő legalább beismerte, hogy nem látta sem az rs2-t sem az mgs2-t, csak a képek alapján fikázta. -
#2819 lerágott csont, van már a konzolokhoz egér. -
#2818 "Lehet hogy minden szétlőhető, de kell is valami plusz, hogy ne húzza le a gyenge grafika a játékot..."
gyenge grafika a MGS2ben?!
bazze, amivel nem jatszottal, miert szidod?!?!??!
ajanlom figyelmedbe csak a legelso fel ora helyszineit... szeva.. :D -
#2817 de nem fogod látni...mintahogy nagyon sokan nem fogják látni...Bár szerintem a megjelenéstől számított 1 hónapban érdemes lenne hardver-üzletet nyitni,mer valszeg mindenki upgradel majd ezerrel... -
Jinchuu #2816 Ja, fps-ben, rts-ben és online gamekban verhetetlen, minden másban viszont olyan rosszul szerepel, hogy az már fáj!!! -
#2815 ja, majd ha itthon ugyanigy latom, fulle egy csepp akadas nelkul futni, majd elhiszem.. :DDDDD -
#2814 akkor nezd meg eloben, mozgas kozben...
nem ilyen ratyi kepeken... szeva..
(folleg, hogy tobb, mint 1 eves:) -
#2812 Nem olyan sokkal mint gondolnád... :D -
Kou #2811 csak ez még odébb van... -
#2810 Azért ebben van a vitamin... :D -
[Walaki]D`Lair #2809 Hát igen....DOOM III...... -
#2808 Fps-ben pc legyőzhetetlen...
-
#2807 szal veszel egy konzolt hogy cserepeket lődözhess.. :D lol -
Cvd #2806 Version stílus... Anyázgatunk név nélkül. Emlékszem, már az MGS2 megjelenésekor is ezekkel védekeztél, meg jót mosolyogtam a saját AI-val rendelkező 1000 csótányon is, amik valami véletlen folytán nagyon 2D-snek tűntek..
Lehet hogy minden szétlőhető, de kell is valami plusz, hogy ne húzza le a gyenge grafika a játékot... -
#2804 na végre...ez már valami:) -
#2803 apexről ott van lent a video.. ( alattad párral) és auto modellista az meg a rajzfilmes autos gamez..nem ugrik be??? -
[Walaki]D`Lair #2801 Live for Speed a király! :DDD -
[Walaki]D`Lair #2800 ezeket nem ismerem.... -
#2799 én azért odatennék még pár játékot.. pl auto modellista, ez az apex..stb.. -
[Walaki]D`Lair #2798 Nemtom ki mondott ilyen hülyeséget, de a GP4 egyszerűen OCSMÁNY! A GP3-2-1-is.....A GT3 Az egyetlen játék, amit szívesen látnék PC-n is.... -
#2797 fogalmam sincs miért van ps2 a linkben.. csak Xboxrol van szó amugy ez a racing evo... -
Kou #2795 RE = Racing Evo? mert akkor asszem az csak xbx -
#2792 hát... ha talán akkora lenne mint a GC... talán egy fokkal jobban szeretnék...amugy ez egy Xboxra jövő autos gamez... KIRÁLY LESZ...Lesz benne minden!!!Supra, CLK GTR, Viper, Aston. stb stb stb..minden király auto benne van...
azhem én örülnék a legjobban ha jönne pc re.. mivel sajna x em nincs nem nagyon fogok vele gammázni..talán ha jön a többi konzolra..ahh isteni lenne..meg lehet lesni a grafikát...szvsz gta3 minőségű bár ezt nem nagyon lehet így megállapítani ilyen kis méretű videokon... meg lehet nézni pc buzeránsok:
http://ftp.gamesweb.com/pub/movies/ps2/RE_ASIA_WEB.mpg
http://ftp.gamesweb.com/pub/movies/ps2/RE_CITY_WEB.mpg
http://ftp.gamesweb.com/pub/movies/ps2/RE_USA_WEB.mpg
állatul néz ki.. és nagyon funny az a rózsaszin supra a city vidijóban