89387
PlayStation3
-
#2649 Nezd meg a warezokat jatek teren!
nah vazze mer te tudod hány millio pc-s és hány millio konzolos másoltat ugye???
megmondom az igazat én sem tudom valoban és ha te azt mondod hogy te tudod és MAJD TE megmagyarázod ... a többit le sem írnám...és Mo-n hány embernek van nete??? azhem nevetségesen kevés adatokat hozott ki az axelero..enynit erről...igaz egyre nő és igen szépen de akkor is..
"Kb 20 PC-s ismerosomre jut 1 konzolos"
ez azért a tipikus mondjuk valami faszságot tipusba tartozik... nekem meg 50konzolos haveromra fél pc-s jut.. nah ez is az volt kb...ilyeneket én is tudok irní... -
magyar ember 2 #2648 "és mondtam a grafika nem minden!!!"
Mast mit tudsz felmutatni konzolra?
"psx es MGS-t még mindíg egy darab pc-s gamez sem bírta felűl mulni élményben!!!"
Csak ugy kb az osszes. A te szubjektiv velemenyedet siman uti az en szubjektiv velemenyem, ha felolem nezzuk. :)
"essél már le a magas loról és ne a texturákra verd pls!!!!!"
Inkabb verd te is ra (ha van mire)!
" te vagy az első aki erre veri.eddig minden pc-s a felbontűsra és a net playingre verte..."
Mivel ez nalunk teljesen megszokott alapdolog, csak nektek kell megmutatni miben van lemaradva a konzolotok.
"milyen király hogy az esetek több%ban a konzol jobb offline ban mint a pc offlineban!!!"
Tenyleg kiraly lehet a nemletezo konzolos NWN...
"a textura dolgot te hoztad elő...eddig senkinek nem volt baja..."
TEvecc, te raktad 1mas melle a PCs rs1 es a konzolos rs2 kepeit, amin sajat magad mutattad be, mennyire 1szinten vannak a texturak, csak epp 5 ev kulonbseggel. En csak felhivtam ra a figyelmedet. -
#2647 ha már megint a voodoo1-el jöttök, érdekelne hogyan kezel a v1 olyan dinamikus fény-árnyékot, olyan víz- és robbanáseffektet, annyi 1.5-2ezer poligonból álló embert (van amikor 10 is van egyszerre a képen),, mint amilyen az mgs2-ben van? -
#2646 "z nem epp egy mai konfig, azt remelem te is tudod, es nem erre hivatkozol amikor mai PCrol beszelsz??"
nem ez arrol szolt hogy egy ilyen gép van szövegszerkesztésre meg arra hogy az öcsém játszon a minimano 10el matek ora 10 éveseknek c. programmal...szal kb így lehetne utánna nézni ki mire veszi az Ati-t pl... -
#2645 nah magyar bácsi nem ír.ebből nagy flém lesz:))) mentem reggelizni addigra csak kitombolja magát addigra meg vissza írok neki és akokr bumm:)) -
#2644 PS2 POVA ! -
magyar ember 2 #2643 "többen foglalkoznak pc vel? igaz mert legtöbben munkáért veszik.."
Es ha mar megvan, akkor mar jaccanak is rajta.
Ha warezolni akarsz, tokmind1 mire veszed a geped (egyebkent akitol te jatekot masolsz, az nem valoszinu hogy csak munkara hasznalna a gepet), a lenyeg hogy sok ismerosodnek legyen ilyen, sokan gyujtsek azt a fajta stuffot amit te is szeretsz. Ez PCn igy van, de konzolon? Kb 20 PC-s ismerosomre jut 1 konzolos, szerinted PCs, vagy konzolos jatekot lehet konnyebben lemasolni?
"az öcsémnek most lett véve uj gép...850 es amd 7000es ati val.."
Ez nem epp egy mai konfig, azt remelem te is tudod, es nem erre hivatkozol amikor mai PCrol beszelsz??
"nézd meg az eladásokat játék terén.."
Nezd meg a warezokat jatek teren!
"sőőt a ps2 még talán egy gef fx et is tulk fog élni..."
Mivel jobbat ugyse kaptok, csak ugy 2-3 ev mulva... Addig is lehet nyalat csorgatni a PCs jatekokra. -
#2642 de szövegszerkesztésre a régi gépem is alkalmas...amugy meg hány millio gép van az iskolákban?.. -
#2641 erről beszélek... -
#2640 ezt jó hülyén hoztad ki:)akkor leírom updatelve: vedd össze az összes videokártyát és vesd össze a GC vel a Ps2 vel és az X el..és megtudod hogy fele annyian vesznek 3d+kártyát...de mégha nem a fele hanem ugyan annyian akkor is be kéne látni hogy badarság lenézni a konzolt... -
#2639 jólvan, most sem kellett csalódnunk benned magyarember, egy fos képből sikerült levonni a véleményedet a világ egyik legjobb játékáról. -
#2638 nem esett le az állam.. nekem a pc-s splinter ceeltől sem esett le az állam..és mondtam a grafika nem minden!!!
psx es MGS-t még mindíg egy darab pc-s gamez sem bírta felűl mulni élményben!!!főleg ha nem nézzük az online play-t...és akkor ne is beszéljünk arrol hogy mindenki ott áradozott az n64 topicban hogy a csunya régi conker mekkora király és milyen kár hogy ez az egyetlen ilyen gamez és nem is jön semmi másra.... ennyit erről..essél már le a magas loról és ne a texturákra verd pls!!!!!sőt te vagy az első aki erre veri.eddig minden pc-s a felbontűsra és a net playingre verte...milyen király hogy az esetek több%ban a konzol jobb offline ban mint a pc offlineban!!!amugymeg a textura dolgot te hoztad elő...eddig senkinek nem volt baja...és akkor erre jön a voodoo2es grafika jobb mint a GC...és a voodoo2 es grafika n64 szinten van...mivel az a gamez n64 játék..betudok neked tenni mind a két verziorol képet ugyanugy néz ki egy az egyben... de mindegy ezt most hagyjuk... -
#2637 nem, mgs2. :))) -
#2636 furcsa is lenne konzolt szovegszerkesztesre venni :D -
#2635 "gef 3-4 talán eléri a ps2 eladásokat."
Ez lehet hogy így van, de még mindig vezsnek ATi-t is majdnem akkora számban. Tehát akkor ha te jól írtad, akkor majdnem kétszer többen veszenek pc-s videokártyát, mint ps2-öt... :) -
#2634 mirol van szo?:)
Ugye nem RS2?:)
-
#2633 mivan???
-
#2632 én pc ről beszéltem!! nekem 10-20 konzol ismerősőm mind másoltat..és maximum a parsztfalvakban nem lehet másoltatni....de ott pc-set is nehezn oldod meg....
többen foglalkoznak pc vel? igaz mert legtöbben munkáért veszik..sőt az öcsémnek most lett véve uj gép...850 es amd 7000es ati val.. de leginkább azért lett véve hogy anyám dolgozni tudjon rajta...az öcsém meg játszhat ha tud...9 éves fejének szerintem egy n64 is nagy falat lenne...amugy többen vesznek konzolt játékra mint pc-t játékra...nézd meg az eladásokat játék terén..vagy tudakold meg hány millio gef-et vesznek az emberek.. gef 3-4 talán eléri a ps2 eladásokat... a gef1-2 meg a ps1 et se..sőőt a ps2 még talán egy gef fx et is tulk fog élni... -
magyar ember 2 #2631 1. A gamez CSAK SZERINTED nez ki jol, erdekes mod 1 PC-snek se esett le az alla tole, kizarolag konzolosoknak.
2. Hal istennek az ilyen grafika mar a multe. -
magyar ember 2 #2630 Nem a poligonnal van a gond, hanem a halal gagyi texturakkal. Szinte nincs is! Az emberekre meg jutott 1-2 hulladek, de aztan itt elfogyott a szmitasi teljesitmeny. Ez igy osszessegeben nulla. -
#2629 lehet hogy nemtudtam leirní vagy te nem tudsz értelmezni de leírtam hogy a cikk egy baromság nincs semmi veszélyben egy db GB-sem... mert maximum a szines GB-t tudják emulálni de inkább a régebbi GB-t amiknek már tök mindegy mert mindenki GBA val játszik..ez olyan mintha snes veszélbyen van mert lehet emulálni:) Snesnek tök 8 hogy lehet emulálni mert már a mult... -
magyar ember 2 #2628 "az emberiség kemény 70-80 % másoltat!!!!!!!"
Pc-n. De nem konzolra!
"haggyámá ezzel a vannak akik nem tudnak másolni dologgal..."
Haggyama ezzel a vannak akik nem tudnak lopni maguknak PCt dologgal...
"kb annyi esély van konzol hackre mint pc re..minusz a net..."
Meg minusz minden egyeb, mivel joval kevesebben foglalkoznak konzollal mint PCvel. -
#2627 ez is hülye PC-s hozzáállás..tudod miért???
1)ez a gamez nagyon jol néz ki!!nem doom3 de most nincs kint olyan gamez ami sokkal szebb lenne!!
2)ilyen király gamez sosem lesz pc re.. -
#2626 attol meg veszelyben a gb nem a GBA de latom nem fogod alenyeget :D -
magyar ember 2 #2625 Esetleg a te szemeddel lehet valami, ez mar rovid idon belul a 2. jatek, amitol nektek konnzolosknak leesik az allatok, mi Pcsek pedig elhanyjuk magunkat tole. -
#2624 akokr miért lenne veszélbyen a GB?:))) ezért írtam hogy mekkora hülyeség....
kit érdekel hogy a régi ösGB-t emulál? már nem is csinálnak olyan gamezt..csak szineset vagy GBA-t..még szines GB-t is emulálhat akkor is nevetséges az aki ezt kitalálta...( mármint a veszélyben a GB dolog) -
magyar ember 2 #2623 Vagy inkabb teged ezert. Latod, mi PCsek magasabb minoseghez vagyunk szokva, nekunk nem esik le az allunk az ilyesmitol. Konzolon bzitos nagy szam, de PCn ez mar hulladek. -
#2622 egy kis érdekesség..engem meglepett hogy a GTA3 VC-t is lenyomja a Metroid...mondjuk az sem lepne meg ha fordítva lenne..azért eléggé fej fej mellett megy a két gamma... a többi meg sehol....
-
#2621 és megmagyarázza...besz*rás...egyáltalán honnan tudod,hogy ém mikor upgradeltem???? a másik,meg az,ha olyan kicsi árkülömbség lett volna,akkor biztos a P4-et választottam volna(de ugye ott van még a memória,táp csere,és má mingyá nő a külömbség).... -
#2620 amugy hol irtak hogy gba t emulal? :D -
#2619 ember !!!!!! az emberiség ( leginkánn HUNGÁRISBAN) az emberiség kemény 70-80 % másoltat!!!!!!! haggyámá ezzel a vannak akik nem tudnak másolni dologgal...és van ahol nincs net és nemtudnak letölteni gamezt pc re..erre ennyit tudnék mondani...kb annyi esély van konzol hackre mint pc re..minusz a net... -
magyar ember 2 #2618 Nem a warezolas az oka, hanem a VERSENY. Ha mas jon ki elotted 1 hasonlo gameval, a tiedet mar senki nem fogja megvenni, igy aztan sietni kell. Ez konzolon is egyre inkabb igy lesz. -
#2617 csak mert pc és erősebb( és 200 al megy aszfalton) közel sem biztos hogy jobb mint a konzol ( ami 100al megy vizen) amugy ha már autorol beszéltél.. egy auto is 6 milla pl..de ha veszel hozzá 4 ajtot meg csomagtartót az kijön 2 millára..ennyit erről..és még hány millio alkatrésze van az autonak? ( nem trabirol beszéltem) -
magyar ember 2 #2616 #2597 csocso:
" inkább veszek majd 1év mulva vagy másfél ( tegyük fel már p4em van) év mulva p5öt 3.5g-n mint karácsonyra egy p4 3gigát..."
Ezzel kezdodottnem en talaltam ki. -
magyar ember 2 #2615 Az elvi lehetoseg es a gyakorlat nem ugyanaz! Lehet hogy neked kivetelesen szerencses a helyzeted, de a tobbseg kenytelen vasarolni. Pl. Most is van akinek mar megvan a Gyuruk Ura 2 filmet DVDn kalozverzioban, de a tobbseg csak moziban fogja tudni megnezni. Meg aztan ilyen alapon a PCt is lehet lopni, az meg pont ugyanolyanolcso, mint a lopott konzol. -
#2614 ez mekkora hülyeség:
Veszélyben a GameBoy
Adam, 2003.01.10. 11:02
Úgy tűnik a Nokia 7650 túl jóra sikerült: már GameBoy-t is tud emulálni…
A WildPalm nemrég elkészítette a GameBoy emulátorát, mely célplatformja a népszerű Nokia 7650-es készülék. Az emulátor segítségével több száz ingyenes Nintendo játékot lehet játszani, melyek az Internetről ingyenesen letölthetők. A rendszer alapja a gnuboy emulátor, mely egy ingyenes, nyílt forrású GameBoy emulátor, így a WildPalm szoftvere is ingyenes, sőt ami még impozánsabb, forráskód szinten is elérhető.
A cég állítása szerint az emulátor igazából Nokia Series 60-as rendszerekre készült, így minden, ilyen rendszert futtató telefonon futnia kell (akár nem Nokia készülékeken is, hiszen számos gyártó licenszelte a rendszert!). Mivel a cég integrálta a saját ZipMan rendszerével, így a játékokat kitömörítés nélkül, eredeti formájukban is lehet játszani, amivel jelentős memóriát lehet megspórolni a készüléken.
MAX legelső GB grafikát tudhat.nehezen képzelem el hogy egy kis telefon mellé akkora erőt tudnának építeni hogy tudjon egy GBA szintet.... -
#2613 azt mondtam amit te mondtál csak kicsit másképp ( ez amugy a ne egyél mert ugyis éhes leszelk mondásbol szerkesztettem át..) a lényege ugyan az...nem írom le mégegyszer mert 4. alkalom lenne.. remélem ezalatt megértetted mit akarok kihozni belőle... -
magyar ember 2 #2612 Ez mindennel igy van, auto, mobiltelefon, stb. -
magyar ember 2 #2611 "azért mert vizen mész 100 al az nem olyan mintha uton is annyival mennél..mert ott sokkal többel kell menned a feelingért..remélem érted mire célzok..."
Ezert erosebb a PC a konzolnal, hogy ezt megtehesse. -
#2610 mindez egyedűl a GC nél van.. ps2-n, X-en van hack lehetőség.. 1500-3000 a gamez...és DVD ről van szó...pc-n 1500 ér max nyers dvd-t kapsz...
és a pc-knél sem olcsi az uj játék.. ott is 12-15 ezer...Gc 18 ezerért adja a gamezt de ha jol tudom nem kis büntetést kapott hogy nálunkilyen drága... kint amcsiban 50 dolcsi egy gamez...12000 ft kb...
ennyit erről is...