PlayStation3
  • CSOCSO
    nem azt mondom nem tetszenek!!PERSZE HOYG TETSZENEK!!!!szinte midnegyiket végigvittem!!!moha, wolf,bf-et vinném de a hülye haverom elkérte a cd-t,ut vel azért gameztam sokat...mig nem kezdtem el infezni.....
    tetszenek de szvsz általában a pc-s gamez leginkább az onlin dologrol szol..persze sok gamezkirály offlineban is.. Avp, vagy bf is pl...persze nem mondom hogy nyuzzanak le ezekről évente 3 bőrt...midnegy ez nehéz megfogalmazni mikor misoda mire lenne jo és hogyan annyit tudok mondani hogy én szeretem a konzol és a pc-t is főleg ha nem kell vele szenvedniés nem szarakodik
    és nagyon butaság ez a szar volt csunya fos volt...meglestem a Metroidot gc re hát mit mondjak..ilyet nem láttam és nem a texturákrol van szoo hanem a részletességről...minden külön megrajfzolva.az összeomlott nagy kőoszlop nem 2 -3részből áll stb..és a gamez nem is a falakrol szol..és a többi mégszebb...mindegy...nincs erőmleirni és FUL felesleges mert nem ez fog senkit észhez téríteni..ez van...talán a CSAK AZÉRT is beszél belőletek...