89387
PlayStation3
-
#2977 igen, es rengeteg stilusbol hatalmas urok tatonganak...
"Nézd már meg mire van több agyatlan game..
Verekedős,manga,rohangálos action game powerupokkal..."
nezd mar meg, hogy mekkora aranyban jelennek meg a verekedos jatekok a tobbivel szemben... a 10%-ot sem erik el...
ugyanez a helyzet a "rohangalos action game powerupokkal" stilussal is...
a "manga" pedig igy magaban egy abrazolasi stilus... de esetenkent olyan torteneteket olel fel, amit lehet, hogy a szuk latokoru agyaddal fel sem tudnal fogni...
ezenkivul a "mangas" jatekokat (Suikoden3, WildArms3, FFX, stb) meg veeltlenul sem neveznem agyatlan jatekoknak.... megneznem hogy "agyatlanul" meddig tartanal ki egy ilyen jatekban.. :D -
Cvd #2976 Igaz, a mostani karácsonyi szezon hullagyenge volt PC-s fronton. Cserébe elég mozgalmas lesz a tavasz.
Úgy általában: Semmi bajom a konzolokkal amellett, hogy eszembe se jut venni, mert az én stílusaimban nincs rá jó játék. Abból vannak itt a nagy viták, hogy mindkét oldal támadva érzi magát, és nem mindig nézi meg a dolgokat a másik oldalról. Én igyekszem, de elég nehéz ha kiforgatják a szavaimat..:)) -
#2973 És közben az egész játék egy nagy darab szar...dehát legalább párásodik a képernyő... :D lol -
Cvd #2971 Mosolyogjunk együtt...
"ahol a vzi alatti kornyezet olyan jol meg van csinalva, mint az MGS2-ben a Plant kezdetenel" - Aquanox
"avagy olyat, ahol szinte elethu vizcseppek csorognak a kepernyorol, " - MotoGP
"avagy az esos idobol egy szaraz helyer bemenve beparasodik a kepernyo" - Na ilyet nem tudok.:)
"esetleg olyan termeszetes fenyeffektusokat, mint pl a tuzo nap-tenger hatasa, stb. stb." - Morrowind
-
#2970 nem igazan lehet betolti es nincs rajta a tunning plusz a beallitasok tenyleg ugyan az:DDDD -
#2969 milyen plusz autorol beszelsz???
Meg a beallitasokat sem lehet multiban be allitani ez bizony lol.
Probaltad te multiban egyaltalan????? -
#2968 jovannmá:) inkább nézz rá az INF re:) -
#2967 "Nezd meg a GT3-at kurva jokat lehetne jatszani osszekotve erre mi van csak az alap autokkal lehet jatszani rohej:("
ez butasag.... a memoriakartyadrol barmilyen autot be tudsz tolteni... -
Cvd #2965 1. Én nem fikázok semmilyen konzolos dolgot, amivel nincs a véleményalakításhoz elég alapom. De ha igazad van, akkor tudsz tőlem idézni mást ugye? Ha nem akkor gondolkozz el.
2. Ha tényleg játszik minden PC-s játékkal, akkor tudnia kell, hogy az nincs elmaradva a PS2-től. Persze lehet olyan effekt az MGS2-ben, ami nincs meg egy PC-s játékban se. Viszont én is fel tudok sorolni olyanokat, amit meg abban nem látsz. -
#2964 sajnos nem csak a 'jelentosebb' gamekat probalom ki...
nincs olyan PCs jatek, ami ne jutna el szereny otthonomba... de pl a legutobbi 18Gb-nyi jatekbol sem maradt semmi a gepemen... (azthiszem meg a Private Dancer fent van... az tunt a legertelmesebbnek:) -
#2963 "...Ja hogy gondolkozni kéne..." pff
Nézd már meg mire van több agyatlan game..
Verekedős,manga,rohangálos action game powerupokkal...LOL
Te még életedben nem játszottál pc-vel
Kicsit több rá az "agyas" game mint a te szutyok gameboyodra!!
-
Cvd #2962 Erre már nem tudok jelzőt mondani..
Ki mondta, hogy csak a textúrát nézem okoska? Többször leírtam, hogy összhatásában nézve más a helyzet, textúra szempontból gyenge és kész. Mit nem lehet ezen érteni? Mikor mondtam hogy csak a textúra számít? -
#2960 Es igy inkabb jatszom LFS\GT 2002 Pc mint anyazzak konzolon. -
#2959 Nekem snes ota van konzolom is PS20bol is volt 2 db mar nincs szoval azert lattam ezt azt..
En nem a konzolokat szapulom csak nem tudom nincs rendes multi az pl nagyon zavaro ha lenn is jo a parasztnak az a jo kis 4-es osztott:)))
Nezd meg a GT3-at kurva jokat lehetne jatszani osszekotve erre mi van csak az alap autokkal lehet jatszani rohej:( -
#2958 ezen csak mosolyogni tudok.. :DDD
mutass olyan jatekot PCn, ahol a vzi alatti kornyezet olyan jol meg van csinalva, mint az MGS2-ben a Plant kezdetenel... avagy olyat, ahol szinte elethu vizcseppek csorognak a kepernyorol, avagy az esos idobol egy szaraz helyer bemenve beparasodik a kepernyo... esetleg olyan termeszetes fenyeffektusokat, mint pl a tuzo nap-tenger hatasa, stb. stb.
erdekes modon lehet, hogy a tulzott nagyfelbontas miatt 'elettelen' nemelyk PCs jate, es nem eletszeruek az atmoszferikus hatasok... -
#2956 Megmondom a frankót, hogy én is kacérkodtam már a gondolattal, hogy beruházok valami konzolra, csak azt a pénzt, amit erre fordítanék, inkább beleölöm a pc-m fejlesztésebe, mert sajna ez egy örök körforgás.Ez az egy, amit utálok benne, ha játszani akarok a legfrissebb game-kel, akkor állandó jelleggel a pénztárcámba kell túrnom:) -
#2955 minek vitazol ilyenekkel?!?!
teljesen egyertelmu, hogy nem jatszott meg a jatekkal, es hogy o sem az osszhatast nezi egy jateknal... -
#2953 nem rolad van szo.. :)
vannak, akik megfernek tobb platformmal, es a jatekok alapjan dontenek...
es ami az egyiken-masikon jo, azt nem fikazzak, hanem elismerik...
pl van egy tozsgyokeres PCs haverom, aki vett egy PS2-t, es rendszeresen jatszik mindkettovel...
es nem fikazza egyiket sem, hanem elismeri azokat, amik PCn ill. PS2n jo jatekok... ennyi... -
Cvd #2951 Akkor gondolom nem láttál normális PC-s játékot az elmúlt 2 évben. Szeva neked is.. -
#2950 csak vicceltem,. nem gondoltam hogy több vagyok tőle ott van a mosolygásom is azhem... amugy nagyon cool az inf csak nehéz...amugy keress rá az sg-n az infiltration topicra.. a 2.9es az uj.. lesd meg a régebbit végig...aztán ha érdekel jelentkezz nálam.. segítek... -
Cvd #2949 Megismétlem, nem ÖSSZHATÁSRÓL volt szó, csak és tisztán a TEXTÚRAMINŐSÉGRŐL. Én ebben a témában szóltam hozzá, akkor ne gyertek mással könyörgöm..:))) -
Cvd #2947 Nem értem miért hiszed magad többnek azért, mert te az Inf-fel játszol, és nem a CS-vel. Más stílus, de attól még egyik sem kevesebb/több mint a másik. Az Inf-ben több dologra kell figyelni, ellenben a CS meg gyorsabb, így jobb reflexek kellenek hozzá. De ezt most halál komolyan mondom, egyszer még kapok a meghívásodon, csak előtte meg kellene néznem hogy milyen is az az INF..:))) -
Cvd #2946 "Bazeg egy Silent Hill gondot okoz nekik az elsö FÉL ÓRÁBAN!!! " - Mint ahogy a konzolosok között is akadt ilyen, csak épp a konzolos Silent Hill megjelenése idején, meg kevesebb hozzászólással, tekintve hogy a fórum tele van PC-s játékokkal, nem nagyon van konzolos, így ritkábban találkozni vele. Ja és gondolom a Silent Hill 2-re gondolsz, az első részben nehezen akadhat el PC-s..:)) -
Cvd #2945 "érdekel mert én leszúrom a szemészeten a legalsó szort de kurvára nem látok külömbséget egy pc-s 1024 között és egy tvgame között!!!!" - Ezzől én nem tehetek, de logikus, hogy minnél nagyobb a felbontás, annál szebben néznek ki például az apró/távoli dolgok.
"gagyi texturák - ez mondjuk a PS2 sajátja, de arra teljes mértékben igaz." van rá gagyi textura nemcsak arra...pc re is.. nehogy azthidd a pc re minden arany..kaki..." - PS2-nél általános dolog a gyenge textúrakezelés, gondolom ezzel nem vitatkozol. PC-n meg megvan a lehetőség, az már a játékkészítőkön múlik, hogy kihasználják-e vagy nem.
"pokémon..még nincsen pokémon GC re de azt is többen fogják játszani a 20 évesek mint a Moha-t ...." - Semmi közöm ahhoz, hogy neked bejön ez a stílus, de akkor is rajzfilmszerű a kidolgozás, mesehősök szerepelnek benne, nincsennek véres/brutális részek - vagyis gyerekkategória. Pont mint a Disney filmek. Sok felnőtt is megnézi és jól szórakozik rajta (ami nem is baj), de attól azok még gyerekeknek készülnek. Nekem nem jön be és kész, minatahogy a legtöbb embernek 10-15 éves kor felett. -
Cvd #2942 Na te se írted, pedig ideje lenne: Már az elején megmondtam, hogy nem a játékélményt jellemzem, mert nem játszottam vele, csak a grafikát. Soha nem mondtam, hogy szar játék, csak azt, hogy grafikára nem nagy szám. Hülyeség is lenne, mikor a CS sehol sincs grafikára az MGS2-höz, mégis játszok vele. Könyörgöm próbáljatok már kicsit gondolkozni, meg nem fikázni olyasmiért, amit nem mondtam (sőt az ellenkezőjét mondtam az elejétől fogva), akkor sokkal tartalmasabb lesz a vita. -
#2941 Ez baromság, én személy szerint elég sok játékkal nyomtam már konzolon, és vannak amik határozottan tetszenek, és sajnálom is, hogy nincs pc-s verzió belőle, meg elismerem, hogy a konzolnak megvana a maga feelingje, de globálisan nézve a kérdést akkor is a pc mellett döntöttem. -
#2939 kva uncsi, hogy mindig ugyanazon veszekszik itt mindenki...
egyszer atjohetne az osszes hitetlen konzolellenes, es megnezhetne mindent PCn es konzolon is... aztan donthetne, hogy miert is szar, amit meg sohasem jatszott/latott... :DDDD -
#2938 Egy MOHAA objective mérkőzésről már nem is beszélve:)))) -
#2936 erdekes, neked miert nem jok ugy azok a texturak, ahogy vannak?!
meg igy is teljesen jol nez ki, sot, olyan effektekkel, amiket meg egy PCs jatekban sem lattam... szeva..
-
#2934 Nem figyelsz!
Azt írtam, hogy "a tisztelt nagyérdemü"!
Nem pedig, hogy "tisztelt KONZOLOS nagyérdemü"!!!
-
#2933 Az 1 db ember es kesz :)) nehogymar az legyen az alap. -
#2932 megneznem a lamert egy UT\Q3 team\ctf mecsen nezne mint kati a moziban. -
#2930 Te barom, játszottál te már egyáltalán komolyabban FPS-sel, multit.Nem igazán hinném, mert akkor nem beszélnél ilyen marhaságokat.Kiváncsi lennék rá, hogy milyen sikeres lennél, szerintem azért gondolkodásra késztetne a dolog, ha másért nem is, akkor azért, hogy hogy a francba alázhattak meg ennyire?,,méghogy nem kell gondolkodni, pfff, gyökér állat:) -
#2928 "csunya felbontás - talán nem sokkal kisebb a felbontás konzolokon?"
meg mindig nem ertitek meg, hogy az a 640*480 TVn egeszen maskepp fest, mint monitoron...
-
#2927 Ja a konzolosok meg csak a szaraz tenyeket irjak mi:DDDDlol -
#2926 Na akkor a következő 20-30 évben csak a rókákat fogom hajszolni a gyümölcsök után:))))) -
#2925 SZerinted az nem tartozik hozza egy jatekhoz hogy faszak rajta a texturak??????
Kurva jol nezne ki mondjuk az UT2003 az sima UT texturaival....
PC-s lama elakad a silent hill eldo felorajaban na ne rohogtess mar te lama. -
#2923 Hát naná!
Amilyen okosságokat olvasok itt az SG-n a tisztelt nagyérdemütől, simán el tudom képzelni, hogy a jövő John Carmack-jei ücsörögnek a vonal túloldalán!
:-DDDDDDDDDDDDDD -
#2922 Te félagyu!
Mióta nem kell az UT-ban gondolkozni??????
Szerencsétlen kis külye! Ezt a mondatodat ha lehet ne nagyon hangoztasd net-szerte mert csúnyán legégetet magad vele kisfiam!
Na go back 2 Mario aztán nyomogasd agyatlan mód a piros/sárga/zöld/rózsaszin gombocskákat a banánodon, azokkal még megtud mérkőzni dióhéjnyi agyad! -
#2921 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL