89387
PlayStation3
-
#2920 Komolyan gondolod, hogy van a fórumon egyetlen konzolhuszár is aki hozzá tudna szagolni a témához?:)))) -
#2919 From hardwired:
"Nah gyerekek, itt a nagy lehetőség! A Mithis Games PS2 engine designer, PS2 engine coder és game coder szerepkörbe keres jóembereket. Aki kompetensnek érzi magát a témában, a hivatalos oldalon tájékozódhat a részletekről."
Ehe-ehe!
Kirúgták Versiont! :-DDDDDDDDDD
-
#2918 tudom hogy az FF miről indult... -
#2917 nahjolvan fejezd be mielött felizgulok:))) -
Gábor #2916 Az ffVI az rpg történelem egyik legkiemelkedőbb alkotása, snesre készült, onnan portolták psre, és katasztofálisan néz ki a mai szemnek :)) ,de attól függetlenül a hangulat és történet nagyon ütős!! -
#2915 istenem :) komoly erre vagiznak hogy az mgs2nek közelről szar a texturái..értem ettől szarabb gamez akárminél:) erre csak azt tudom mondani hogy a psxen az mgs1 el inkábbb játszanék mint mostani akármelyik pc-s játékkal.. mondjuk már mindegy mert ismerem..de ha mondjuk elfelejteném mindegyik gamezt...akkor elöbb az mgs1 el akadjak össze... -
Gábor #2914 Ahogy gondolod drága! -
#2913 indulok...ember vagy banános vazelin?:) -
Gábor #2912 Ugorj fel az megbeszéljük ;-)))))))))))))) -
#2911 kabbe:))))))))) -
Gábor #2910 Több mint egy év az lehet kettő is nem? -
#2909 akkor ne sux arcade Cs féle TacOpsozzá hanem gyere Infzeni te száájhős:))) -
#2908 több mint 1 év?? 2-t akartál irni ugye?:))és azelött még UT ztem...hát mgs2-ben nem lestem meg a bolhákat az emberek fején de a mikroorganizmusokat sem kerestem a falakon.... -
Gábor #2907 A tartalommal részben egyetértek, de ez a stílus az,ami itt már közel 3000 anyázós hozzászólást produkált! -
#2906 haggyadmá silent hil a kis gyerekes mokuskával is elakadtak az első pályán(!!!!!!!!!!!!!!) és itt meg magyaráznak: Moha, Undying stb:))))))))))))) -
#2905 "csunya felbontás - talán nem sokkal kisebb a felbontás konzolokon?"
Bazzeg nektek milyen szemetek van hogy kiszurjátok valamiről hogy mekkora felbontásban van???????????? mi a gecit láttok ti?????ha ránézel vmire honnan a geciből mondod meg hogy mekkora a felbontás?? érdekel mert én leszúrom a szemészeten a legalsó szort de kurvára nem látok külömbséget egy pc-s 1024 között és egy tvgame között!!!!
"gagyi texturák - ez mondjuk a PS2 sajátja, de arra teljes mértékben igaz." van rá gagyi textura nemcsak arra...pc re is.. nehogy azthidd a pc re minden arany..kaki...
"gyerekes gamezok - Ez meg nyugodtan lehet a GC. Pár normális játékon kívül csak gyerekes mesehősös meg pokémonos szutyok van rá."
Mint pl Mario? elmondom barátom hogy a Mario 64 vagy a Sunshine nehezebb volt mint a Moha, de szórakoztatóbb is!!( nem a multirol beszélek)
Mohaban egyetlen király rész volt a partraszállás, azt nagyon eltalálták...
pokémon..még nincsen pokémon GC re de azt is többen fogják játszani a 20 évesek mint a Moha-t ( amugy sosem gameztam pokémonnal)
Mert a többire nincsen gyerekes szarság igaz???valahova sphyro meg crash, valajova pokémon meg mario..az más kérdés hogy valahogy a nintendo termékek igényesebbek lettek ebből adandó hogy nem kell csodálkozni ha a mario a világ legismertebb játéka (!!!!!)és semmi gamez nem ér fel vele ha öszeadjuk az összes mariobol valo bevételt)
persze a GC sem a Mariobol él... -
#2903 én meg elverek 2 olyan embert t2 ben meg perfect dark multiban akik bár tudnak n64ezni de csak az egyiknek van több éve a másik meg átjött hetente és nyomta vele....de elvertem őket hiába támadtak:))) -
Gábor #2902 Továbbra is fenntartom,de most már módosítva,hogy a TEXTÚRA MINŐSÉG nem jobb annál,mint ami az mgs2ben van! Így már megfelel? :) Egyébként goty kiadás van meg, tehát láttam... -
#2900 csak azt nem ertem minek errol dumalni a PS2 gyengeje a texturazas, ha ezt a reszet nem cseszik el meg most is ott lenne a toppon. -
Cvd #2899 Nem is kezeltem nagyobb tényként, mint minden mást a PS3-mal kapcsolatban.:)) -
Cvd #2898 Vazzeg nem divat rendesen elolvasni és értelmezni azt amit írok? Mikor mondtam hogy szebb az UT mint az MSG2? Arról volt szó, hogy a textúrák jobbak, és nem arról, hogy az egész játék grafikája jobb. Az MGS2 részletesebb, meg az animáció is jobb, összességében jobb az összhatás, mint az UT-nél, de nem az összhatásról volt szó, hanem a textúraminőségről.
"Mielőtt azt mondanád,hogy nem láttam, elárulom,hogy Csocsoval egyetemben több mint egy éve nyomjuk online az egyik modját,tehát ismerjük az enginge képességeit!" - Ja. Én meg lassan 3 éve játszok TacOpst, akkor ezen az alapon én sokkal jobban ismerem az engine képességeit mint ti nem? :) Megnézted az UT-t S3TC-s textúrákkal vagy nem? Ha láttad volna, most nem vitatkoznál. -
Gábor #2897 Méghogy az UT szebb! Na ne nevettess! Ennyire elfogultnak nem kéne lenni azért! Mielőtt azt mondanád,hogy nem láttam, elárulom,hogy Csocsoval egyetemben több mint egy éve nyomjuk online az egyik modját,tehát ismerjük az enginge képességeit! -
Gábor #2896 "However, plans are also RUMORED"
Ez csak pletyka, ugyanúgy,mint a ps3mal kapcsolatban gyaklag minden,úgyhogy te se kezeld tényként,hogy pcben ilyet mostanában látni fogsz! -
Cvd #2895 "amugy az mgs2 jo gamez és amit ládtam belőle nemtom elképzelni miért fikázzátokle.. undyingnek mohának,ut nek szebbek a texturái???kurvára nem..." - márpedig sokkal szebbek, csak te nem vetted észre.. Nézd csak meg az MGS2-nél a közeli tárgyakat vagy embereket, ott tényleg annyira ocsmány, hogy egy V1-es is szebben dolgozna. A meszebb lévő dolgoknál már nem venni észre annyira, de attól még él a dolog. Már at UT is simán lenyomja textúraminőségben, nem is beszélve az UT G.O.T.Y.E-ról, aminél először használtak S3TC-s textúrákat, de neked ezekről tudnod kellene, hisz te a PC-s helyzetet is vágod nem? :)) -
Cvd #2894 fura én meg mondhatom azt hogy mindíg azt hallgatjuk / értem itt a konzolos oldalamra/ hogy csunya felbontás , gagyi texturák, gyerekes gamezok..ezek pont annyira hülyeségek mint a ti oldalatokon..." - Amiket hallgatsz a konzolos oldalon, az teljesen nagyrészt jogos a PC-as oldalról, csak képtelen vagy észrevenni:
csunya felbontás - talán nem sokkal kisebb a felbontás konzolokon?
gagyi texturák - ez mondjuk a PS2 sajátja, de arra teljes mértékben igaz.
gyerekes gamezok - Ez meg nyugodtan lehet a GC. Pár normális játékon kívül csak gyerekes mesehősös meg pokémonos szutyok van rá.
-
Cvd #2893 "szal van sok jo gamez bár most is hátranyultál pár évvel..de nembaj hisz konzolra sem ma jelent meg minden....ez édeskevés a konzolhoz képest..tudom még van sok sok gamez de igazi nagy durranás annyira nincs sok" - Persze konzolra sokkal több van, ezért példálózik mindenki mindenhol a GT3 meg MGS2-vel.:))) -
#2892 HEHH !!!
KISTEHÉN POWA !!! -
#2891 ÉrtsD Meg VégRe KisPofám... :D
(v. valami ilyesmi:) -
#2890 hmmm
elég szociális a téma...
...és persze a hozzászólások is...
...ezért szeretném én is gyarapítani...
NeM LesZeK KarÁcSonYi DíSz a FáN !!! -
#2889 sztem megszokas kerdese...
ismerek olyan PCst, aki hallani sem akart a dologrol (van PS2je is:), de aztan a TimeSplitters2 miatt ravetemedett...
2 nap mulva jott, hogy milyen hamar megtanult kontrllerrel FPSezni, es nem is olyan szar, mint hitte.. :D
en pl DCn 1 evig nyomultam neten Q3-mmal, es sikeresen... :) -
#2888 AA: Ceruzaelem (LR6):))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #2887 bizony...elég gumiszoba gyanús hozzászólás volt :DDDD -
#2886 ehm.
hát ez nem semmi. -
[Walaki]D`Lair #2885 gyökér....dugdosd a seggedbe, de előtte nyomtasd ki, mert a monitorral együtt nem menne föl....bár a rezgős gamepad-al már biztos úgyis kitágítottad az ánuszodat..... -
#2884 hagyjuk... -
#2883 milyen AA? -
#2882 hehehe kb:)))))))) -
#2881 hadd szokjuk a látványt. aztán végleges úgyis valami teljesen más lesz... -
#2880 má megin minek? azért nem kell betenni naponta:) -
#2879 igen szép. de nincs rajta AA :DD