89387
PlayStation3
  • Laza
    "Szerintem nekem sokkal nagyobb a jatek kulturam mint neked"

attol fugg, hogy te mit ertesz "jatek kulturan"...
  • Krinyo
    Ilyet én is tudok mondani.
    Feljött hozzám egy egész kerület és aszonták leszopnak ha odaadom a pct... :DD
  • Laza
    bavallom ferfiasan, a memokartya szukos korlatai neha sarkalnanak megegy vasarlasara, de eddig mindig megoldottam (igy is elfer rajta 10-20 jate mentett allasa)

csak akkor vagyok bajban, mikor egy game mentesehez kepes 2-3Mbokat zabalni (pl Drakan2 egy mentese 2,5Mb)
  • Krinyo
    :D az még konzolon is van...lehet hogy nem találta a joyt és begurult :D
  • Laza
    "A masik ,hogy valoszinuleg te se iratsz meg minden jatekot fullba , viszont nekem olyan jatekok is meg vannak RIPben amirol te valoszinuleg meg csak nem is hallotal sohase."

az lehet, de en minden jatekot csak fullban szerzek meg (legalabbis konzolra biztosan, a PCs isokat nem nezegetem, hogy rippelt e)

nem jatszom olyan jatekkal, amibol hianyzik akar egy darab parbeszed, video, avagy barmi...
    a jatek osszkepet teszi tonkre... :)

(mas kerdes PCs esetben, hogy mit atakr a 'rip', mert pl a Diablo1 is ripelve kb 130Mb, megis full benne van minden:)
  • Krinyo
    mert te egy barbár vagy azé... :D
  • UNREG
    itt még mindig az mgs2-t mocskolják?? érdekes, nekem eddig akárhány pc-s haverom látta, az mind el volt ámulva... és nem azért mert rondának találták.
  • Laza
    de PCm hibatlanul meg nem volt egyben 1,5 evig.. :DDDDDD
  • Laza
    az en PS2m mar tobb mint masfel eve megvan, es meg soha semmi baja sem volt... (kop, kop, kop:)

egyebkent pedig az, aki a jo jatekokert sajnalja meg ez a minimalis penzt is, az eleg szomoru...
    nembeszelve arrol, hogy a DVD sokkal elonyosebb... :)

egyebkent vannak olyanok, akiknek PS2juk van, es megis szar rippelt CDs jatekokkal jatszanak... le tudnam vagni a kezuket, mikor beteszik a gepbe a jatekot... a jatekok meggyalazasa.. :DDD
  • Krinyo
    Beragadt a D betű?
    Vegyél új billentyűzetet,vagy inkább memória kártyát vennél...? abból sosem elég mi? :DD fogy mint a keksz :DD
  • Laza
    jujjj... ugye nem jatszol RIPes jatekkal!?
    hat nincs neked 'jatek kulturad'?!
    a jatekjok meggyalazasa... :DDDD
  • Laza
    "BEMUTATÓ effectek"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Laza
    semmivel sem tobbe, mint a PCset...

vagy idehozzak vinyon a PCssel egyutt, vagy megiratom ugyananyiert mint a PCset (CD)...
    bar a PS2es jatekok tobbsege DVDn jon warezban (mivel legtobbszor meg a DVDt is full telepakoljak)
    egy PS2 DVDs game iratasa 2000Ft korul van (persze a haveri forrasok olcsobbak:)

ez meg mindig joval olcsobb, mint a 'gyari' ar, es a legtobb minosegi jatek boven megeri... :D
  • Krinyo
    Nem videón láttam..haverom 1 utcára lakik tőlem neki van ps2ese azon játszottam vele...azóta már vett egy pct!!szal nyasgem :DD
  • Jacek
    1pc iso=75 ft.
    1ps2 iso=75 ft.

ugyan ugy leszedheted a ps2\xbox isokat is csak kell hozza ugyi egy PC is:)
  • Krinyo
    Akkor olvass vissza mert én egy szót nem szóltam a textúrákról!!
  • Krinyo
    Jaj istenem te mennyire hülye vagy...
    A gef3-hoz járó BEMUTATÓ effectek is szebbek mint az MGS2ben!!!
    Nem gondolod komolyan amit leirtál..ugye?
    Kezdjük ott a dolgot hogy te nem játszottál pc-s gamékkal..
  • Laza
    "Nem!Aza luzer hozzáállás amit te produkálsz!
    Hogy neked az számít ha párásodik a képernyő meg stb..
    Legalább gondolkodj mielőtt irsz!!
    Arra vered bazz hogy hogyan csepeg az eső...igazi konzolos vagy!"

:DDDDDDDDD
    en az osszhatast nezem, amibe nagyban belejatszik a reszletesseg, es az eletszeru abrazolas is...

nem en vagyok az, aki folyamatosan a texturak felbontasat nezi... ez a tipikus PCs hozzaallas... :DDD
    Minden kis gagyi efektért járatod a pofád...
  • Krinyo
    pc gamét ingyen is letölthetsz,psre megveszed... :)
  • Krinyo
    Hányszor mondjam még?
    Játszottam azzal a szutyokkal!
  • Jacek
    :DDDDDDDDD
  • Laza
    mire?!
    egy kepre, vagy tegyem be a jatekot?!

tudod mit, tedd be te, es nezz ra.. :D
  • Krinyo
    figy...nemérdekel :)
  • Laza
    nem, de ez mutatja a reszletesseget... :)
    (egyebkent ez Kojima mester egyik munkaja, bar te nem tudhatod kiaz:)
  • Krinyo
    Már azt is leirtam egyszer...
    ládák mögött ugrálni,és eltalálni a főellent,altató fegyóval...
  • Laza
    az a baj, hogy sokan eloiteletekkel elnek a konzolos jatekokkal szemben...

de pl ott a Rachet & Clank, ami egy iszonyatosan szorakoztato, valtozatos jatekmenettel biro, hosszu akcio/platform jatek, ami meg gyonyoru is...

erre itt csak 'agyatlan' jateknak titulalja mindenki, pedig tobb esz kell hozza, mint neha PCn 2havi ossz termeshez... :D

• Krinyo
    Nem!Aza luzer hozzáállás amit te produkálsz!
    Hogy neked az számít ha párásodik a képernyő meg stb..
    Legalább gondolkodj mielőtt irsz!!
    Arra vered bazz hogy hogyan csepeg az eső...igazi konzolos vagy!
    Minden kis gagyi efektért járatod a pofád...
  • Laza
    "És közben az egész játék egy nagy darab szar...dehát legalább párásodik a képernyő... :D lol"

ez egy tipikus LUZER hozzaallas... :)
  • Jacek
    Hat ez erdekes...
  • Krinyo
    Már többször elmondtam hogy játszottam vel!
    Olvasd vissza...azért mondom hogy ronda az MGS2
  • Laza
    mosolyogjuk egyutt.. :)

erdekes modon egyik sem az a stilus, amit az MGS2 kepvisel...
    akkor meg mi a fakkot erek azzal, hogy az Aqanoxban milyen a viz alatti atmoszfera kialakitasa... avagy hogy a MotoGP-ben csorog a kepernyorol a viz (a konzolosban is:)...

a Morrowindben tenyleg jo a fenyhatas abrazolsa, bar ez is van konzolon.. :)
    de megsem ugy nez ki az atmoszfera, mint mondjuk egy ICO-ban, avagy az MGS2 Plant kulso reszein... (meg mielott megjegyezned, a Morrowindet 3 honapig nyomtam non-stop XBoxon:)
  • Krinyo
    nézz rá...
  • Cvd
    Vazzeg neked mindent többször kell elmondani?

1. Én nem fikázok semmilyen konzolos dolgot, amivel nincs a véleményalakításhoz elég alapom. De ha igazad van, akkor tudsz tőlem idézni mást ugye? Ha nem akkor gondolkozz el.

Mégegyszer, csak neked..:)))
  • Laza
    "nem igazan lehet betolti es nincs rajta a tunning plusz a beallitasok tenyleg ugyan az:DDDD"

bar nehezen, de elolvastam.. :)

erdekes modon az en memokartyamon van kb 30 auto (ebbol kb 7 F1-es, itt a kiraly Suzuki is, stb.:) mint full feltuningolva, beallitva...

es lass csodat, multiban a bealitott-tuningolt autokkal megyek...
    ha valamit be akarsz allitani, azert van a garazs es teszt opcio... a multi mar csak a versenyt szolgalja...

szepen neznek ki, ha multizni szeretnek, es a beallitasok vinnek el a jatek felet.. :D
  • Krinyo
    Nem kell ez a felsőbbrangú duma...szállj le a földre,nem vagy te akkora ember!Minden manga játék nevetséges.Maga a stílus...érted?
  • CSOCSO
    már meglested a topicocat?
    majd segítek beállíni..meg stb
  • Cvd
    Ez hülye álláspont. Akkor én is válasszak ki egy PC-s játékot, soroljam fel mi minden van benne, és ha nem tudsz egy ugyanezekkel operáló konzolos játékot, akkor minden konzolos játék gyengébb, mint az általam példának hozott PC-s? Ez nem így megy...
  • Laza
    "Ha tényleg játszik minden PC-s játékkal, akkor tudnia kell, hogy az nincs elmaradva a PS2-től"

?!?!??!
    mi van elmaradva a PS2-tol?! ki mondott ilyet?!
  • Krinyo
    Tudod egy játékot nem ugy készítenek hogy ezek a dolgok legyenek benne és aztán jöhet a történet+ játszhatóság...
  • Cvd
    Már töltöm.:)