89387
PlayStation3
-
#2689 1 bolond 100at csinál..:) -
magyar ember 2 #2688 A sajat kezed van a szethokizott farkadon, nem? Vagy egymassal csinaljatok a konzolos klubban? -
#2687 megyek mert reggelizni is kéne igy ebéd időpontban:)))) -
magyar ember 2 #2686 HA SZERINTETEK A KEPEKEN SEMMI NEM LACCI, AKKOR MINEK RAKJATOK BE AZOKAT OSSZEHASONLITANI???????
Ugy latom ehhez is no comment vagy. -
#2685 szarfos képek:)) akkor most emeld fel leragadt ujjacskáidat a farkadrol és a doom 3 képeket egy kicsit tedd le..és csinálj a TE GÉPEDRŐL A TE JÁTÉKODBÓL EGY SHOTOT!!!!!!! -
#2684 gyere csocso, hagyjuk ezt az idiótát a francba!! -
magyar ember 2 #2683 "érvcsatát csak azért nem vívunk mert nem vagy partnek"
Igy van, en ertek hozza, te meg nem. Ez mar reg kiderult.
"és ne szolj vissza hanem keress egy kurva érvet"
Amig 1 filler erved sincs, csak a beszolasaid, addig mast nem lehet veled csinalni. -
#2682 "Nem jatszottam vele"
no comment... -
magyar ember 2 #2681 Nem jatszottam vele, de az ALTALATOK BERAKOTT kepek alapjan, amit nyilvanvaloan azert linkeltetek be, mert azt hittetek hogy azon majd a konzolos jatek jobban nez ki, en is eszrevettem a kulonbseget. Illetve a hasonlosagot. HA SZERINTETEK A KEPEKEN SEMMI NEM LACCI, AKKOR MINEK RAKJATOK BE AZOKAT OSSZEHASONLITANI??????? -
#2680 látod megint mellébeszélsz, történetesen krinyo tette be az mgs2 képet fikázni, hogy voodoo1 grafika. erre haraptál te is rá... -
#2679 akokr érveljél: milyen kijelentéseimből???érveljél.. fijacskám... látok, és olvasok..veled ellentétben.... és már mondtam ne vagdalozz vissza ugyan azzal a pofonokkal amit kaptál mert már megkaptad....ez nem imééél és nincs rajta reply gomb.. -
#2678 nem igaz!!
ps2 emu pova!!! -
magyar ember 2 #2677 Akkor miert rakjatok be azokat a szarfos kepeket ide gizdazni? Csak addig jok, amig mindenki vakon rabolint, amikor valaki feltarja a nyilvanvalo tenyeket, egybol szarfos lesz? Ezt magatokban kene letisztaznotok! -
#2676 mellesleg ügyesen megkerülted a kérdést, úgyhogy mégegyszer felteszem:
JÁTSZOTTÁL IS A RS2-VEL ÉS AZ MGS2-VEL, vagy csak a képek alapján fikázod???!! -
#2675 :))))))))))))))))))))
imádom ezeket a szocsatákat..érvcsatát csak azért nem vívunk mert nem vagy partnek..mert beteszünk érveket te meg elkezdesz szócsatázni:))))) ennyit a beszélgetésünkőr..és ne szolj vissza hanem keress egy kurva érvet amit te írtál hogy NESZE CSUCSUKÁm itt az érv.. egy darabot ha találsz akkor nem születtél feleslegesen...és hogy jösz azzal hogy mi sem érveltünk?...hát többet érveltünk mint te..én meg leírtam már párszor mi miért jo..miben mi a rosz... -
magyar ember 2 #2674 Az is fenyevekkel tobb mint amit te fel tudsz mutatni. -
magyar ember 2 #2673 "olvasss vissza majd megtalálod..szelektív szemű barátom..."
Olvass vissza a valaszokra is, "szelektív szemű barátom"!
"ezt miből szűrted le???"
A kijelenteseidbol. -
#2672 Nos, mai ajánlatunk:
PS2 POVA !!! -
#2671 mi van??? én játszottam az mgs2-vel, ellentétben veled aki egy szarfos kép alapján fikáz!! -
#2670 igen neked a szokásod hogy NULLÁKAT írsz..mást nemtudsz -
magyar ember 2 #2669 Hat nincs is mit, annyira nyilvanvalo mindenki szamara a PC elonye. -
#2668 "Eleg lenne 1szer, ha lenne mit."
olvasss vissza majd megtalálod..szelektív szemű barátom...
"Az keves hogy van, ha nem ismered."
ezt miből szűrted le???
abbol hogy ez a pc olyan finnyás mint atom????
beteszek egy kurva formatált vincsi ét behal tőle a többi..PFF LOL.. -
magyar ember 2 #2667 Ugy mint te? Nem szokasom. -
magyar ember 2 #2666 2 evvel ezelott csak nalatok konzolon volt a csucson, Pcn mar vagy 5 eve lejart lemez.
"én nem hasonlítottam semmit..ezt honnan vetted hogy azzal hasonlítom?????"
Hogy nevezed azt, amikor mind2 jatekbol 1mas melle linkelsz be kepeket osszehasonlitatni? -
#2665 ha játékilag hasonlítgatnánk nincs mit hasonlítani..konzol POWAH -
magyar ember 2 #2664 Es en hogy erveljek egy olyannal aki kepekkel probal osszehasonlitgatni? -
magyar ember 2 #2663 "azhem erre nem válaszolnék..Neked mindent 100szor kell a füledbe rágni???"
Eleg lenne 1szer, ha lenne mit.
"erre megint nem szeretnék anyázni"
Jol teszed, mert csak hasonlo szintu valaszt kapnal ra, aztan megint csak lkoznal.
"én jobban tudom mi jön a két társdalomnak mint te!!"
Latjuk... ha-ha-ha
"nekem van pc-m ugyanugy játszom mint te!!"
Az keves hogy van, ha nem ismered.
"pc terén jobban informált vagyok"
Hat ezt a viccet nem kellett volna... :)))))))))))))) -
#2662 különben is, hogy érveljen az ember egy olyannal aki képek alapján áll oda fikázni..??? -
#2661 miért, neked az érv, hogy grafikán kívül semmi nincs konzolra? -
#2660 nah most megint ír valami nagyot.. -
#2659 ember:))nem is ebből kéne leszűrni !!:))LOOL.. értem akkor az auto szar mert vizen nemsok rohangál:))hülye:)))
milyen különös hogy ps2 idején is mindenki másoltatott és egy db oldal sem volt ami konzol warezzel foglalkozott volna -
#2658 neked sosincs érved!!!!!! -
#2657 milyen 23 év???ha te minden ennyire tulynijtasz az rs1 es grafikád is maxmimum tegnapi lehet... a te számolásod alapján..23 év:)))) 2 évvel ezelött csucson volt és én nem hasonlítottam semmit..ezt honnan vetted hogy azzal hasonlítom????? -
magyar ember 2 #2656 Ha nincs semmi erved, akkor tenyleg felesleges. -
#2655 "Mast mit tudsz felmutatni konzolra?"
azhem erre nem válaszolnék..Neked mindent 100szor kell a füledbe rágni???
"Csak ugy kb az osszes. A te szubjektiv velemenyedet siman uti az en szubjektiv velemenyem, ha felolem nezzuk. :)"
erre megint nem szeretnék anyázni de talán legközelebb hagyd ki a jelzőket ha rolam beszélsz!!!azhem én jobban tudom mi jön a két társdalomnak mint te!!nekem van pc-m ugyanugy játszom mint te!! FOGD MÁR FEL!!! Bf42, Ut, mafia, Nolf2, Undying,Moha...sok gamez mindet ismerem, játszottam, nagyon jo kis játékok...főleg multiban
de nekem van konzolom is talán ebből érthetödő hogy ismerem a konzolokat..vagy ha nem is GC akkor is ps2-n is játszottam mondjuk 10 szer kevesebbet mint psx en...ugyan azokat a gamezokat szeretjük és mégis jobbak néha a konzolos gammák mint a pc-s valyon ez miért lehet????nekem van viszonytási alapom..te meg leragadtál a NES-nél talán azt láttál utoljára ( Ugye Martin?:) tudod mi az a Nes???mert én tudom mi az a Commodore...pc terén jobban informált vagyok mint te konzol terén... -
#2654 vazze, láttad te egyáltalán ezt a két játékot élőben, vagy csak 2 kép alapján fikázol??? -
magyar ember 2 #2653 "nah vazze mer te tudod hány millio pc-s és hány millio konzolos másoltat ugye???"
Nem, de amig kb 100 PCs warez oldalra jut 1 konzolos warez, addig sejthetoek az aranyok. -
#2652 "és mondtam a grafika nem minden!!!"
Mast mit tudsz felmutatni konzolra?"
veled tényleg nem érdemes vitatkozni.
-
magyar ember 2 #2651 A vudu1 a texturazas minosegeben jott fel az rs 1-2 osszehasonlitaskor, nem a poligonszamban. De ezt mar akkor is letargyaltuk. -
magyar ember 2 #2650 Tokmind1 mire veszed, de amikor osszehasonlitast csinalsz, ne egy 23 evvel ezelotti elavult geppel tedd! Csak ennyi.