PlayStation3
-
Cvd #2945 "érdekel mert én leszúrom a szemészeten a legalsó szort de kurvára nem látok külömbséget egy pc-s 1024 között és egy tvgame között!!!!" - Ezzől én nem tehetek, de logikus, hogy minnél nagyobb a felbontás, annál szebben néznek ki például az apró/távoli dolgok.
"gagyi texturák - ez mondjuk a PS2 sajátja, de arra teljes mértékben igaz." van rá gagyi textura nemcsak arra...pc re is.. nehogy azthidd a pc re minden arany..kaki..." - PS2-nél általános dolog a gyenge textúrakezelés, gondolom ezzel nem vitatkozol. PC-n meg megvan a lehetőség, az már a játékkészítőkön múlik, hogy kihasználják-e vagy nem.
"pokémon..még nincsen pokémon GC re de azt is többen fogják játszani a 20 évesek mint a Moha-t ...." - Semmi közöm ahhoz, hogy neked bejön ez a stílus, de akkor is rajzfilmszerű a kidolgozás, mesehősök szerepelnek benne, nincsennek véres/brutális részek - vagyis gyerekkategória. Pont mint a Disney filmek. Sok felnőtt is megnézi és jól szórakozik rajta (ami nem is baj), de attól azok még gyerekeknek készülnek. Nekem nem jön be és kész, minatahogy a legtöbb embernek 10-15 éves kor felett.