89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    Az en haverom se volt bunkobb a tiednel, ha az teljesen ok, akkor ez is.
  • [Walaki]D`Lair
    gyökér....dugdosd a seggedbe, de előtte nyomtasd ki, mert a monitorral együtt nem menne föl....bár a rezgős gamepad-al már biztos úgyis kitágítottad az ánuszodat.....
  • [Walaki]D`Lair
    ez már kurva régi....
  • versio
    nézzétek meg jol a grafikont, föleg a végét

• versio
    PS2:

• versio

• versio

• Laza
    ha zavar, meg mindig kiszedheted... de a haz araban benne van.. :DDDD
  • Cvd
    Eh, elhúztam aludni, mert kezdek még a saját mércémhez képest is túl hülye lenni..
  • Laza
    a felso eleg sotet kep... nem talaltal jobbat?!

na cakkat all
  • Cvd
    "na, a PS2-es hazban meg van egy PS2 alapbol... " - Na és ebben mi a pozitív? Ha nem lenne a házban PS2, akkor pl. tarthatnál benne tengerimalacot, de így megette a fene az egészet.:)))
  • Cvd
    Ja hogy a felső a játék? Gyanús volt a sok árnyék... Mivan, nem jutott kakaó rendesen letextúrázni ezeket a szutyok vacak kis űrhajókat, ezért kényletenek voltak árnyékot használni hogy ne látszódjon annyira?:)))))))))
  • Laza
    most lep szintet... :D

s holnaptol mar nem 'szurke', hanem mint 'feher' Version fog megjelenni.. :D
  • Laza
    :DDDD

na, a PS2-es hazban meg van egy PS2 alapbol... :D
  • Cvd
    Egyébként látta valaki versiont? 2 napja nem nyomta be az apus képet, valami komoly baj lehet, kezdek félni..:)))))))))))
  • Laza
    pont ez a lenyeg, hogy senkisem mondta, hogy "csunya"... de ok ezzel dobaloznak... es minden konzolos jatekot legagyiznak, lerondaznak...
  • Cvd
    Nem tök üresek, némelyikben van táp meg 4-5 venti alapból. Igaz hogy piszok drágák, de a szépséget meg kell fizetni.:))
    Egyébként meg elmehettek a fenébe a konzolokkal. Megnéztétek ti rendesen a képeket? Látjátok a gyönyörű textúrázást, a magas polygonszámot meg az élethű fényeffektet a felső házon? És a bump mapping az alsón? A középsőn meg ott a mélyégélesség! Ilyet soha nem fog produkálni egy konzol se, kár vitatkozni!:)))))))))
  • CSOCSO
    hát az NWnN se csunya...csakhát ez inkább szebb űrhajósnak mint az fpsnek:)))))))))
  • Laza
    na de Csocso... homalyosak a csillagok... :DDDD
  • Laza
    mit foglalkozol ezzel?! minek torod magad ezzel?!
    csak arra erdemes pazarolni az idot, akit legalabb erdekel is a dolog...

csak az szamit tenynek, amit ME2 mond, mert o otthon bebizonyitotta maganak, hogy a Voodo1 szebb texturakat kezel (2 polygonnal) mint a GCs RS2, es azt neked kotelezo elhinned... :DDDD

legyen az o bajuk, ha a NWN nekik a csucs.. :D
  • CSOCSO
    mondtam hogy a v-t vegyétek le a linkből:
  • CSOCSO
    Panasonic GC szebb ezeknél:)
  • Laza
    "szerintem a PC sokkal szebb"

sztem nem attol PC a PC, hogy milyen csicsas hazban van... folleg, hogy ennek a fantazia, es a penztarcank szab csak hatart.. :D
  • CSOCSO
    amugy én is esküdnimertem volna anno hogy a felső a film....
  • CSOCSO
    az hogy a felső a szebb és az a gamez. az alsó a rondábbik a film...ennyit erről.. ezért mondtam hogy alig hitték el a bemutatón hogy ez a gamez és nem pre rendelt cuccos.. és mondtam ki lehet találni dolgokat de összeségéban nagyon zoral...
    sokkal szebb mint képeken..főleg hogy repülő közben annyira nemtudod meglesegetni a texturákat mint így....amugy azt a csilagrombolot meg nem kéne fikázni mert 130 ezer polibol áll!!!!!!
    nah most egy auto ami szokott lenni a legjobb gammákban olyan 10-15 ezer.. ..prsze egyik gamezban sem látod az öszes oldalát az autonak és a repcsiknek..de több repcsi van ebben mint egy autosban...

hja és egy kcisit butaság hasonlítgatni az nwn hez...kocka dolgok vannak itt meg nem teljesen...
  • Laza
    csak hogy elfelejted megemliteni, hogy ezek a hazak annyiba kerulnek, mint egy konzol... es tok uresek... :DDDDDDDDDD
  • Laza
    en nem mondhatom a haveromra, aki a "fingilingi" jelzot hasznalta HOZZAM intezett szavaiban, hogy ismerem szemleysen, es nem primitiv, mert akkor en az anyazok baratja vagyok, es oda tartozom...

de te mondhatod ugyanezt 'rakasz' haverodra, aki mellesleg "kocsog" jelzovel illeti a masikat (ugy, hogy o kezdi a kotekedest)...

sztem ezek utan igy merj 'oktatni' akarkit is, es igy vegyenek komolyan a tobbiek is... szeva...
  • Laza
    ugye nem gondolod komolyan azt amit ma irtal a masik topicba?!... ami miatt te 'leteremtettel' es beskatulyaztal engem az 'anyazok taboraba' tegnap este...

• Cvd
    "mondjuk azt sajnálom hogy eddig senki nem is nagyon akarta bizonygatni hogy a pc szebb mint a ps2, gc vagy xbox.." - Na én bizonygatom, szerintem a PC sokkal szebb, mint bármelyik konzol:

No konzolosok, mutassatok ezeknél szebb konzolt!:)))))
  • Adi
    Én is csatlakozok a felsőhöz!!
  • Cvd
    "Az uccso 2 kepbol az also a film. " - Szerintem a felső. Azon nagyon ott vannak az árnyékok, nekem valódibbnak tűnik. Mi a helyes válasz CSOCSO?
  • Adi
    8., 9. kép nekem nagyon bejön!! Ahogy az a méret is van!! Hogy mennyivel nagyobb a lépegető!! Ha jól emléxem az rs1be azzér nem ilyenek a méretkülömbségek!!Meg a poligon számok is kisebbek:)!!
  • magyar ember 2
    Megneztem, de nem nyugozott le.
  • magyar ember 2
    "és most gef 2 mx em van.. hát hol tudna ilyen texteket.."
    Nekem GF2 GTS-em van, azzal keszitettem az NWN kepet.
  • magyar ember 2
    Akkor ez a gond.
  • magyar ember 2
    A 10-es keppel vmi nem stimmel, meg mindig csak 1 piros x.
  • magyar ember 2
    Az 1. kepen a bal also sarokban laccik igazan hogy nem egy hi-res textura. A hatterben ez nem annyira feltuno. A hajo kidolgozasara nincs mit mondanom, a poligonokrol sztem nem is vitaztunk.

A2. kepen a homokot inkabb csak odakepzelhetjuk.

3. kep: Ezt a ho texturat mondtam hogy jo, a repuloket viszont nem vittek tulzasba.

5. kep: a repulo fasza, az alul fityego lepegetok azonban nem utik meg a mercet.

6. kep: ezt a csillagrombolot sztem ne tegyuk ki a kirakatba. A mellette levo B-wing fenyevekkel kulturaltabb.

7. kep: a rombolonal azert jobb a lepegeto texturaja, de messze nem egy NWN. Igy messzirol elmegy.

10. kep: ez nem igazan toltodott be, talan 1 refresh segit.

Az uccso 2 kepbol az also a film. Nem rossz a masik se, de ez inkabb a poligonoknak koszonheto (a filmes kepen sincs tul sok "textura", amit a jatekban meg lehetne jeleniteni).

Meg mindig az az erzesem hogy elkapkodtak a jatekot, van ami jol nez ki benne (pl. B-wing), es van ami nagyon kaki (pl. az a rombolo pl se poligonszamban se texturaban nem uti meg a mercet).
  • CSOCSO
    és hagyjuk már ezt a vuudu1 et..nekem vudu2-m volt tudom mit tudott...anno a turok 2 is akadozott rajta multiban...
    és most gef 2 mx em van.. hát hol tudna ilyen texteket..meg lehet lesni mit tud a kártyám...egyszer belinkeltem egy inf képet a gépemről..siralmas volt...konzol gammához képest...
  • CSOCSO
    ezt ti nem tudjátok értékelni..nem is baj.. mindenesetre jobban jártunk mint a többiek...spawn meg tekken figura...pfff...
    ez azért hogy link van benne nagyon nagy dolog
  • magyar ember 2
    Ez a japan stilus nekem se jon be (konzolon, PC-n 1arant).