89387
PlayStation3
  • guardian hero
    Semmi extra, ugyanezt tudja a renderware is a crackdown alatt. Még a Saint's Row se sokkal csúnyább. Legalábbis ebből az ócska trailerből nekem ez jött le... Nulla hangulat, semmi gameplay infó, többet vártam, ha már fennmaradtam éjjel egyig...
  • mila69en
    hát nézd, nem az volt kiírva, hogy GTA4 félórás gameplay movie:)
  • mila69en
    mit szóltok az új GTA enige-hez?
    valami brutálisan fog kinézni a játék, de kb ez volt az elvárásom is!
  • Jimanszky
    na látjátok,ettől féltem:S..
  • DarkSector
    Ez az egy perces videó.......hehhehehehehehhe..........
    EZ RÖHELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ennyi erővel néhány másik játék vidóját moziban is bemutathatták volna, ehhez kellett ekkora felhajtás!!!!!!!!!!!!!!
    Visszakérem a picsába a jegyem árát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    ha neked van lányod az már megint más...
  • DarkSector
    Spórolsz lóvét...
  • Yrda
    reggelt
    hát a gta 4 videóból nemsokminden derül ki
    de a grafika durva lesz
    fontolgatom ps 3 vásárlását :))
  • sonico
    háh :D most néztem meg :) a 'hiedelemmel' ellentétben a trailer 'csak' 1 perces :P
  • sonico
    GTA IV
  • sonico
    ja-ja, ismerős a cég, jófejek.
  • EmThor
    Itt találtam 160-ért ajándék hdmi kábellel, vagy amit választasz, és állítólag a cég is full megbízható!
  • sonico
    gametrailrs.com-on még 50 percet ír a debut trailerre...ezek nem állították előre az órát vazze :D :P na jó tudom h nem így van, csak vicceltem. nem megyek tovább a fenntlét majd holnap megnézem. reggel munka :S

császtok
  • sonico
    hali!

nálam full fagyás a rockstar honlap.. :(

nem hozza be "Nem találja a szervert".
  • ffxi
    Mondhatni, hogy ha van rendes seed akkor aktívan használja ki a vonaladat 100%-san. Lásd privát oldalakon. Én ott vok és le is kell korlátoznom vmennyit, hogy normálisan tudjak sg-zni :) és msn-zni mellette.
  • sector512
    Torrentezni még egy 10 megás vonalon se egészséges játék közben, mert akkora lesz a pinged hogy alig tudsz játszani :)
  • ffxi
    Megfelezi, ha mind2 gép aktívan használja a sávszélet. Mondjuk mind2 gépen aktívan töltesz le (pl. ftp-ről) akkor 50-50%. De ha csak böngészésre meg gémre akkor bőven elég 1megás net 2 gépre. Azért tudom, mert nálam is így van. Ha én jácok online-on akkor állandóan le kell basznom a tesót, hogy ne torrentezzen közbe a lennti gépen:) inkább szálljon be ő is a gémbe :D
  • item
    Jogos a kérdés...
  • tyrant71
    és amikor az ember lánya netezik a pc-n
    apuci meg nyomja online a ps-t?
  • Afe
    miért lenne már jobb?!
    külön mind a két csatornán kihasználhatod a max sávszélességet, ha közben nem terheled le(letöltés stb.) a másik fronton.
    ha pl a messengert v egy böngészőt futtatsz a pc-n, attól még nem feleződik a konzolon a net.
  • DarkSector
    De és ezért jobb inkább vagy ps3-ba vagy pc-be dugni...
    2-őt ugysem használ egyszerre az ember...
  • Prince of Máté
    ez a routeres ez nem olyan megoldás hogy ugyan nem kell kábelt huzkodni, de cserébe megfelezi a netet?
    szal fele a PC-hez fele a PS3hoz?
    vagy nem így van?
  • DarkSector
    Még 3:52:00
  • DarkSector
    Yes
  • Jimanszky
    persze nem lehet hozzá hasonlítani.nem vagyok jó példamondó:D.az a lényeg,hogy szívesen megnézném premierkor:)
  • Papesz
    Kinek hogy. Ez csak egy játéktrailer. Szerintem egy sportesemény varázsával még messziről sem lehet összehasonlítani.
  • Jimanszky
    egyelőre én is ki-be húzogatom:D
  • Jimanszky
    áááá,nem:)csak tudod szeretem kihasználni az internet nyújtotta előnyöket.azért egy premier videónézés az más.ez olyan mint az élő focimeccs a tv-ben.:)
  • EmThor
    jogos :)
  • ffxi
    Vagy ki-be húzgálás :)
    Viszont olcsóbb. :D
  • james69holden
    igen
  • EmThor
    hát asszem... de nem tudom. vagy gépet fejlesztek vagy konzolt veszek, 2 nem megy :) igazán irígylem azokat, akik core duo-val meg 2-3 konzollal bírnak, de az átlagnak gondolom a realitás marad 1 konzol :)

ja, ha netet rá akarom kötni majd ps3-ra, akkor ehhez 1db routerre lesz majd csak szükségem /mert hogy ugye pc-re is kell a net. vagy egy wi-fi routert? de arra rámegy a gép is kábellel nem? és akkor legalább a ps-el nem kell szüttyögni a kábelezéssel?!/? Köszi
  • DarkSector
    50-é már 8800-at is kapol lassan...
    Szerintem várjál még egy kicsit....én is várok, mert a te kártyád is hasonló tudású lehet mint az enyimé, és én úgy vettem észre, hogy ez egyenlőre bőven elég.....
    Gondolom a tied is 256bit-es?!
  • DarkSector
    Háát azért ott van az érzés mikor letellik a számláló!!!!!!!!
    Kb mint szilveszterkor.......
    Az is ráér később......egyik haverom átaludta.....
  • EmThor
    3.5+, 2gb ddr, 7600gt 256mb - de most jövő nyárig megint 50+ ezer legalább egy új vid. kártya, stb. idővel marad házimozira tv-re kikötve & jáccani meg meglássuk :)

nézegettem amazont, 40 font egy játék 10 fontos kedvezménnyel, ps3 is kb ugyanannyi! meg a tv-k árai! samu 40f71 1200 font, ami 440k, szal detto
  • DarkSector
    A baj az lesz, hogy a PS3 olcsóbb lesz a elit meg addigra bevezető áron lesz, és így gondoltam a közel ugyanolyan árat....
    Nem mintha ez számítana valamit, mert aki konzolt vett vagy tervez venni, az tuti, hogy alap x360-at vesz vagy PS3-at....

Mert a gáz az, hogy ha a ps3-ára marad is akkor is ott van a gond, hogy HD-DVD és BR-t ugyanúgy kéne hozzá venni....
    Ha már egy ilyen elitet kiadtak volna újgen-es meghajtóval, akkor már aszt mondanám, hogy mélyen elgondolkoznék, hogy 2 gép közül melyiket vegyem meg.....
    De nekem fontos, a nextgen meghajtó....
    Hiába én már csak ilyen vagyok....többet nézek filmeket, mint jáccok...ez van....
  • Papesz
    Izé...

Utána már készülsz a sírba? Vagy miért nem ér rá reggel?
  • DarkSector
    Ekkora felhajtást a semmiért, és állítólag félórás videó lesz.....
    Vajon miért csalódnánk benne....
    Az eddigi részek is sirályak voltak, hát most nextgen cuccokon már nem lehet elrontani......
  • DarkSector
    Tudok róla....
  • DarkSector
    Én egy ideig biztos nem váltok.....:D
    Most milyen configod van?