89387
PlayStation3
  • mila69en
    /legyint egyet
    áhh szóra sem érdemes:)
  • EmThor

ja meg nem csak ps3, ott figyel mellette még 1-2 konzol... ez van de legalább már itt a balkán peremén is kapni :P
  • Dave0092
    megnézném az illetőnek hány millios tv-je van :D
    ezért szertnék én kimenni amerikába...
    bármit olcsobban gyorsabban emgkaphacc, és info szakon szeretnék tovább tnaulni, és oda biztos kell iyen, és sok pénzt lehet vele keresni, és akkor egy iyen hogy ps3 megjelenése nem ütne nálam nagy kunsztot mert lebalagnék és megveném simán, itt meg azon godnolkozok honnan szerezzek 170 et
    egész suliban is erről godnolkodok, hogy de jo nektek, mert teken 6 ozhattok majd, nfs carbon, meg stb...
    énmeg ittvok a jokis pc-mel, de mégis jo lenne egy ps3 is :S
  • EmThor
    mindettől függetlenül hasznos infóforrás + a képek sem rosszak ;)
  • Dave0092
    na igen, de ott aki ért valamihez az több milliot kereshet, és azért a rendes fizetések se kezdődnek 500 000 alatt......
  • Prince of Máté
    olvassátok el Maffioso kommentjeit ebben a topikban
    kicsit égő a gyerek
  • EmThor
    ps3 first impressions - avforums

ps3 otthoni fotók - avforums :) az a baj, hogy angliától iszonyat messze vagyunk életszínvonalban...
  • mila69en
    azt hittem már én vagyok csak az eggyetlen aki nem fikázzaxD
    bár egykét emberen nem lepődöm meg, máshoz nem értenek:D
  • Attila8805
    JA nekem is teccett.
  • guardian hero
    az alacsony ingerküszöb egyéni szoc. probléma
  • mila69en
    aha... szerintem meg qurva hangulatos kis trailer volt^^
  • Dave0092
    én nem vagyokelájulva a gta 4 től...
    ondjuk a rockstargamestol többet nemis várhatunk, ...
    tekken 6 mikor jön ki?
  • dinomano
    Nah, ez tök jo :-P

Már csak Budapestnek kellene egy kitalalt varosnév... :-) (pl. "éjjel szép, nappal kevésbé város"...bocs fővarosiak... :-P)
  • NEXUS6
    Vagy egy kis kínai, aki a bálásruha üzletben nyomul. Lenne vagy 1 mrd eladott példány. Tuti siker!;)))
  • Super DANTE
    De jöhetne egy technokarta GTA is egy robot főhőssel, akinek érzelmei vannak és bűnözik
  • dinomano
    Kesöbb jöhet egy teknövajo "khm..." "hatranyos helyzetü" fiatal; majd a globalis "humanity" nevében egy földönkivüli humanoidforma akarmi..ill.az nem; mivel akkor Destroy all humans-koppi lenne a GTA... :-P
  • Super DANTE
    A főhős lehetne Chuck "pörgőrúgás" Norris is.Ő végülis tőzsgyökeres texasi barbár.
  • Sir Quno Jedi
    VaGY! Egy felföldi barbár, aki hegylakó is egyben...
  • dinomano
    Szól is...Én japópóvááában hiszek, mint holmi 10-es IQ-ju "reppernégerekben"; ugyhogy GTAV-ben lehetne egy elarvult yakuzatag... :-P
  • NEXUS6
    De, de...csak szóljon!;)))
  • NEXUS6
    Hé tezsvér! Valami bajod van szídzsével? Na nehogy már beszojjál az én országos jóbarátomnak, okés?

• Super DANTE
    Csak aztán nehogy a Tatu meg valamilyen internacionálé szóljon a CCCP FM rádióállomáson.
  • DarkSector
    Cső
    Én a Stalker-ről beszéltem csak, amiben 6-7 fát látok, meg 3-4 házat.....az embereken meg a kutyákon kívül....
    A GTA-ban meg nem az eget, meg a talajt látom kilómétereken keresztül, hanem egy "élő-élegző" várost látok....még a régi részekben is csak most szebb minőségben...
  • Yrda
    srácok, akinek playstation 3ma van az mesélje már el nekem, hogy milyen? sokkal jobb mint a ps 2?
  • dinomano
    "de ez a ruszi csóka nem szimpi." -Mert a néger jobb volt a S.A.-ban? :-P Nem vagyok fajgyülölö, de nekem szurta picit a szememet... :-P
  • baggins
    Félreértesz. A GTA4 abszolút nem érdekel, csak a grafikára reagáltam. Szép, szép, de olyan középszerű...
  • NEXUS6
    "Én annyit biztosra állíthatok, hogy FPS-t sem kevernék béle, mert egy FPS-ben 3-4 ház van, itt meg x város......
    Úgyhogy ezért szebb a Stalker, de ha a többi FPS-hez hasonlítjuk, akkor tök gáz...."

Azért a GTA eddig is elég csúnya pop-uppal rendelkezett, szal egyszerre ott is csak 3-4 házat láttál teljes részletességgel, meg a belső terekbe történő átváltás is elég béna volt, a trailerből nekem nem az tűnik ki hogy ez jelentősen javult.
    Azért pl a Stalkernél nem csak egy szűk folyosón nyomulsz, mint a Doom3-ban. Szal ott van a Stalker, vagy az Enemy Territorry/QW, meg PS-en a Warhawk, ahol elég nagy a belátható terep és emellett még tényleg jól is néznek ki.

Ahhoz képest, hogy pl a PC-s Infinity című félprofi fejlesztés hol tart (az űrből folyamatosan lemászik egy bolygó felszínére ahol a részletes tájakon, vagy a nagy űrhajók belsejében tudsz mászkálni, mindez agyon shaderezett, bumpmappolt GFX-el körítve) egy ilyen óriás költségvetésű fejlesztés esetén azért lényegesen jobb grafikát várnék.

Az alakok bénák, van jó pár ocsmány textúra, és itt soxor takarékoskodtak a shaderezéssel.
  • Super DANTE
    A GTA-t sohasem a grafika miatt szerették az emberek, sokkal inkább a hangulata és stílusa miatt, meg a nagy szabadság, amit nyújtott, reméljük ez most is így lesz, de ez a ruszi csóka nem szimpi.
  • DarkSector
    Amibe pénz van azt nem hagyják ki!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Lesz PC-re is csak várni kell egy kicsit.....

"GTA4 PC változat - Most Nagyobb az esélye!?

Ha jól értelmezem a cikket, akkor Microsoft nyáron "Xbox Live" szolgáltatást (vagy ahhoz hasonlót) indít Windows Vista részére, még a Grand Theft Auto IV megjelenése előtt. Microsoft az erélyes játékok fejlesztőivel nem csak az Xbox 360-ra, hanem PC-re is megjeleníteti a játékokat, hogy mindegyik rendszer kölcsönösen hasson egymásra*. Ez meglepő. Tehát van egy nagyobb esély a GTA4 PC-s változatára.

Sokan úgygondolják, hogy "Hot Coffee" botrány miatt veszettnek látszik a PC-s változat, de ez pár hónapon belül kiderülhet. Mindenestre a játék kiadóját, Take-Two-t illeti a döntés, hogy kiadja-e a várva-várt Grand Theft Auto sorozat következő epizódját a pc tulajok számára.

* Kiegészítés: Lesznek olyan PC-s játékok, amik Windows Vista segítségével felcsatlakozik az Xbox Live-ra, és az Xbox 360 játékosokkal lehet közösen multiplayerben játszani."

GTA Online???????????????????????
  • DarkSector
    Ez igaz...
    PC más.... X360.... más.... PSP más....
  • dinomano
    Gameplay-hangulat lesz a döntö, tényleg nem hasraesés a cucc grafikailag... (én pl. PS2-ön GTAIII-nal, GTA VC-nél azt ereztem; h. technikai dolgokat nem is nézve, lehetett volna szebb a game; ha szineket+texturakat jobban valogatjak meg(és nem a texturafelbontasrol beszelek...normalisabb szinek stb.)... )

"Ez brutálisan néz ki? Ha csak erre lesz képes a PS3, inkább eladom. "

Mééé'? A PS2 csak GTA III szerü grafikat tud max.?
  • guardian hero
    Egyelőre még be sincs jelentve PC-re...
  • DarkSector
    A két konzol ennél még többre is képes!!!!!!!!!!
    De most ezt a Grafot is 300e gépen fogod csak látni dx10 alatt....
  • DarkSector
    Nemtuom mit tudhat a GTA4 élesben, de énnekem még a Sain Row-ban jobban tetszenek a karakterek kidolgozottsága......
    Nekem az az érzésem, hogy felesleges hasonlítgatni a konzolos dolgokhoz, mert itt olyan motorokra van szükség, hogy visszafelékompatibilisek legyenek.....
    Ezért nem jönnek át a jelentőssebb x360-as gémek.....
    Én annyit biztosra állíthatok, hogy FPS-t sem kevernék béle, mert egy FPS-ben 3-4 ház van, itt meg x város......
    Úgyhogy ezért szebb a Stalker, de ha a többi FPS-hez hasonlítjuk, akkor tök gáz....

Amit leszögezhetünk, hogy a GTA4 a saját vetélytársai között most is király lesz, még akkor is ha ezt a videót nem is láthattuk volna.....
    Mégpedig azért, mert PC és pc-n nincs még egy mászkálós játék, ami akár más kategóriákban ekkora siker lenne.....

Egyedül az infernal egy szuper game, de az ehhez képest malacfarknyi játékmenettel rendelkezik....

GTA4 PC-n egyértelmű király.....
  • baggins
    Ez brutálisan néz ki? Ha csak erre lesz képes a PS3, inkább eladom.
  • guardian hero
    Gameplay szempontjából fényévekre van a GTA minden egyéb GTA jellegű próbálkozástól, és nem hinném, hogy ez változna.

Mila drága kisszívem: az egyperces trailer hangulatát mégis mi alapján kéne megítélnem, ha nem az egyperces trailer alapján? Kössél bele az élő fába is bazzeg... Ez a trailer pont annyira volt hangulatos, mint a Saint's Row, ami konvergál a zéróhoz.
  • NEXUS6
    Grafikailag én is többre számítottam. Ennél még a Stalker is szebb.

Elvileg ugye lecserélték a renderware-t, ennek ellenére megtartota a grafika azt a rózsaszínes narancsos, túl telített színekből fakadó meseszerű jellegét.
    Hát szerintem, ha a Getaway-be kicsit még a gameplay szempontjából is beerősítenek , akkor PS3-on a GTA csak második lesz.
  • dinomano
    ...Graf.: Igazabol a GTA-k sohasem a grafrol voltak hiresek; a GTAIII sem hasraesés; se az SA. stb. Lehet hogy ez a game sem lesz kivetel - de ugyis a hangulat adja majd el a game-et...
  • mila69en
    :O nulla hangulat? mindezt egy egyperces trailerből? irigyellek:) saint's row? az egy nagy kalap sz*r az egész na annak aztán tényleg 0 a hangulata GTA koppintás de a GTA-k hangulatát nem tudták lekoppintani