89387
PlayStation3
-
#9813 Szerintem a cucc 80%-át robotok rakják össze. -
partizan182 #9812 "Csak ezeket a gépeket emberek gyártották, nem?
Ugyanolyan munkások mint mi, akiknek ugyanúgy meg kell élniük valamiből..."
Naívság azt hinni, hogy az összeszerelő üzemben a munkások a minimálbérnél többet keresnek. Őket érinti legkevésbé, hogy mennyi a gép ár.
-
#9811 Abban lehet nem is lesz optikai meghajtó. -
#9810 nemhiszem, amikor a ps2 kijött (2000 október) akkor már jóideje piacon volt a dvd (95től kb.), alig egy évvel a dvd formátum startolása előtt jött ki a ps1, de mivel előtte ezért nem volt benne még csak cd lejatszo, a bluray meg csak 2006 közepen indutl kb., ugyhogy ha csak nem nyer a hddvd akkor kétlem hogy mas lesz benne -
Olcsi2 #9809 Mar mi a hulyeseg benne?? Ne haragudj, de egy ilyen tartalmas hozzaszolassal eleg nehez ertelmesen vitaba szallni. Melyik reszere gondoltal pontosabban? -
#9808 Jah, de én őszintén többre számítottam a br lemezek miatt....
De hát a ps1-ps2 esetében sem volt drágábbak az új gémek...
Amúgy meg érdekes, hogy PS1 az cd-s, PS2 az dvd-s és PS3 meg BR-es lett!!!
Vajon a PS4 megint adathordozó váltásakor fog kijönni??????? -
#9807 Én is így vásároltam....
149-et vettem fel....167-et fizettem vissza....10hónap alatt...
Jóbb mintha kocsit, vagy házat venne az ember... -
Sund #9806 Jah hát amig nem épül ki egy tisztességes használt játék piac, addig cserélgetni érdemesebb. -
Sund #9805 Én kifejezetten utálom az árúhiteleket, de ha csak pár tízezret veszel fel, mondjuk 10 hónaposs futamidőre+kp, akkor kibirható a dolog. Belerakok 82e-et, 10*8 a törlesztő, 1*8 a sarc.
-
#9804 Jah tényleg erről én nem is tudtam....
még valami? -
#9803 Ja és az x360 meg a wii is drága és erről nem beszél senki...
Meg a PS2 is drága, mégis még mostanáig is sokan vesznek.... -
#9802 a gépet egyszer kell megvenni, viszont a játékok ára... 17 ropi khm :( -
#9801 Jah nekem is drága, meg a 260ft-os tibi csoki is drága!
Csak ezeket a gépeket emberek gyártották, nem?
Ugyanolyan munkások mint mi, akiknek ugyanúgy meg kell élniük valamiből...
És ezt egyszer kell megvenni.
A számlákat meg havonta kell fizetni... -
partizan182 #9800 Nem pc-ről van szó, az lehúzás, mindenki tudja.
"Meg tudjátok mi a luxuscikk az etióp kisgyereknek egy szelet kenyér!!!!!!!!!!!!!!!!"
Ne keverjük a dolgokat.
"Úgyhogy akinek nincs pénze PS3-ra az vegyen magának a piacon nintendó klón-t....
Azt ne jöjjön azzal, hogy drága a ps3!"
Tegyük tisztába a dolgokat: akinek van rá pénze annak is drága. Nekem legalábbis igen. Mint ahogy a 17 ezer Ft-os távfűtésszámla is drága egy kis sz*r másfél szobás lakásomra.
-
#9799 Az összes.... -
#9798 Jah meg minnyá lecserélhetik a gagyi harcirendszert... -
#9797 már csak 154.990 ajándék hdmi kábellel
csak a helyet nem ismerem, hallottam róla hideget meleget, 1 év gari -> konzolstúdió -
#9796 Figyu az átlag kereseti statisztikák, azok átlagkereset után vannak....
Ez nem is lenne gond, csakhogy az átlagot 100-200 gazdag ember hozza! -
#9795 Szerintem az a legtisztább, ha letöltögeted a demókat, és a saját szemed/ízlésed alapján döntesz. Technológiailag szerintem az Oblivion nyújtja a legtöbbet, de nagyon nehéz összehasonlítani akár csak grafikára is egy RPG-t egy FPS-el vagy egy arcade versenyjátékkal. -
#9794 Nézd meg a pc-ket mi a drága?
50-60-ért egy videókártya?
250e-ért egy br olvasó?
Te mit szólnál ahhoz, hogy ha dolgoznál egy hónapig, és azt mondanák, hogy amit csináltál, azt néhány helyen soknak tartják, ezért a fizetésed nem 80-100e lesz, hanem csak 30-40e lesz 1 hónapra...meg hogy nem számít, milyen drága anyagokkal dolgoztál, attól függetlenül, még nem kapsz többet az árudért!
Meg tudjátok mi a luxuscikk az etióp kisgyereknek egy szelet kenyér!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy akinek nincs pénze PS3-ra az vegyen magának a piacon nintendó klón-t....
Azt ne jöjjön azzal, hogy drága a ps3!
-
Sund #9793 Igazad van, elfelejtettem mondani, hogy RPG-n kívül mindenevő vagyok. Én a Motorstormra gondoltam, mert a Flatoutot imádtam PC-n, gondolom azt kinézetben keresztbe lenyeli.
Vagy csak vegyem meg a gépet, töltsek le demókat és az alapján döntsek? -
#9792 Bocs, de ez hülyeség! -
#9791 Oblivion. -
Sund #9790 Mit érdemes első játéknak venni hozzá, ami már félig-meddig hozza grafikailag a nextgen színvonalat?
-
#9789 FFXII-ből hozhatnának ki egy HD-s PS3 verziót. Csak a textúrákat kell lecserélni, meg megnövelni a felbontást, illetve megoldani, hogy menjen HDD-ről én is úgy nyomtam végig, hogy kíméljem a gyári lemezem). Még a polyszámot sem kell igazándiból megnövelni, mert egész jóak így is. Zene/hang így is HD minőség, a videókat meg tök8 nekik, hogy mekkora felbontásban renderelik újra. Ócsóér kijönne nekik és egy valag pízt lehet vele kaszálni. Ez igaz az FFX-re is, de azt már szerintem húzósabb lenne konvertálni, mert nem az a szabvány PC-s MMO szerű engine-je van, mint az FFXII-nek. -
#9788 Én már írtam levelet a télapónak, karácsonyra hozza, ha jó leszek -
#9787 Én bármikor besétálhatnék a boltba és megvehetném kp-re, mer valszeg. baromira nem vág földhöz, de nem az árát sokallom egyelőre, hanem nincs rá még játék, amiért reszketnék, hogy haggyanak má jáccani vele. Addig ez csak pénkidobás lenne részemről, pláne ha csökken majd a gép ára, akkor azt a pénzt elbuktam tisztán és feleslegesen, plussz a gép garija is ketyeg üresben. Kukkra semmi értleme vennem még ilyet. Majd. Más, hasznosabb célokra is tudom fordítani addig a kis pízecskémet, amiért gürizek itten... -
#9786 "Az EU statisztikai hivatala, az Eurostat adatai szerint az EU mostani 25 tagországában 2002-ben az éves átlagkereset 26850 euró volt. A britek után Luxemburg volt a második évi 35010 eurós átlagkeresettel, a harmadik pedig Németország 34620 euróval.
A lista másik végén kullog Észtország 4440 euróval, Litvánia 3600 euróval és Lettország 3240 euróval. Magyarország hátulról az ötödik, évi 5910 euróval. Ha a listavezetőt és a lista végén kullogókat összehasonlítjuk, akkor a litvánok és lettek a tizedrészét keresnek annak, amit a britek."
"Az átlagkeresetet az emberek végzettsége is befolyásolja: az alacsony végzettségűek átlagosan évi 20420 eurót keresnek, a magasabban iskolázottak pedig 41080 eurót. Hazánkban ez az összeg évi 3940 euró, illetve 13770 euró."
HVG 2005 statisztikák
Vagy is az alacsonyvégzettségűek EU-s átlaga is havi 1600 euro!!!! És a germánoknál ennél is magasabb!!!!
Amúgy drága a PS3. OK
És a KB ugyanannyiba kerülő gagyi TECSÓ gazdaságos gámerPC az nem drága? -
partizan182 #9785 "Minek a 20gb-os verzió, mikor az a gép igénytelenebb volt.....!!!"
Wifi sokaknak nem kell (nekem is a router a Tv mellett van), kártyaolvasó annyira nem szempont, a +100 dodóból meg 200 Gigás HDD-t is vehetsz. Hidd el, volt rá igény (mindenhol hiány volt a 20-as modellből).
"És egy a lényeg hogy nem a gép drága, hanem a fizetés kevés...."
Jól élő országokban is drágállják...
"És nyáron ne dolgozzon senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Szép lenne, szeptemberre mindenki éhenhalna...
-
Olcsi2 #9784 A PS3 nemcsak Magyarorszagon luxuscikk!!! Siman az peldaul Nemetoban is. Az a 600 EUR nagyon sok embernek a havi nettoja a germanoknal es a bolti eladonak vagy a taxisofornek nincs is PS3-a. Pedig az ugye az EU masik veglete volna. Szoval nem kell nyavalyogni, ez a konzol egyszeruen es tomoren draga, egyelore az atlag/felso kozeposztalytol felfele vasaroljak. Europaban mindenhol, a kulonbseg talan annyi, hogy mig a germanoknal egy atlagosabb fizetesbol mar kijon, addig otthon mar felsobb kategorias kell hozza. -
#9783 Há én télen-nyáron és éjjel-nappal és hétközben-hétvégén IS dolgozom, mert az jó... [pedig nem az] :D -
#9782 Minek a 20gb-os verzió, mikor az a gép igénytelenebb volt.....!!!
És egy a lényeg hogy nem a gép drága, hanem a fizetés kevés....
És nyáron ne dolgozzon senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit még a PS4 sem ér meg....
Itt dolgozzatok nyáron...:DD -
partizan182 #9781 Amerikában hivatalosan is beszüntetik a 20 Gigás modell forgalmazását.
http://www.ps3fanboy.com/2007/04/11/its-official-20gb-is-no-more/
Gondolom akkor mi sem fogunk belőle kapni már... Pedig olyan 110-115 ezer körül tuti vétel lett volna részemről... :( -
partizan182 #9780 OFF
"És nem az egészségügy van szarban hanem mi keresünk keveset, amiből ergo keveset is adózunk, így erre sem jut. "
Ez a mondat nekem mint közgazdásznak nagyon csípi a szemem...
Mellesleg az egészségügyben (is) iszonyatos pénzek mennek el feleslegesen (bárki akinek van orvos-nővér ismerőse tudna mesélni dögivel). Nem a pénzzel van baj, hanem hogy hülyeségekre költjük.
ON
-
#9779 Off
Hozzáteszem Magyarország a felső 20%-ban van az emberek átlagkeresetét illetően a világon.
És még mindíg nem azt mondom, hogy drága a ps3, de kapja be az aki úgy vitt be bennünket az EU-ba hogy 1/4 a fizunk mint az átlag (persze most már nem mert a románok is bejöttek). Tehát az aki nálunk nem veszi meg, mert nem tuggya, ua munkáért Görögben is legalább 2 ps3-at vehetne!!!!
És nem az egészségügy van szarban hanem mi keresünk keveset, amiből ergo keveset is adózunk, így erre sem jut. Dejólenne ha már valaki a politikusok közül is észrevenné. Most már se fizunk, se ígéret a szebb jövőre, és még az egészségünket sem biztosítják. Ja és a többségnek még Ps3-asa sincs! Deszép az élet!
De azért te csak rugjál bele helyettem is abba akinek még annyi sm jut mint neked! "Koszi!"
On -
#9778 De nagy problémád van. Nincs pénzed PS3-ra. Majd akkor kezdj el sírni, ha mondjuk a gázszámlára nincs pénzed. Jelenleg Magyarországon a PS3 luxuscikk. Van akinek telik rá, és van akinek nem, de senkit nem érdekel, hogy neked nincs rá pénzed. Dolgozz....és akkor lesz pénzed. Bár akkor meg játszani nem lesz időd. Ördögi kör. -
#9777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs h ilyet mondok de fogd be a pofád :D a sok paraszt (ne vedd magadra) már kikészít :D lehet h végigdolgoztam a telet és úgy sincs rá pénzem :D nah erre mit mondasz? -
#9776 Itt a nyár, húzzá' dolgozni! -
#9775 Baz akarok egy PS3-at de nincs rá keret :( Még XBoxra sincs! :'( -
#9774 az elő fordúlhat márcsak az EA miatt is:) hm...hm... lesz konzolos krízis kicsit jobb játékmenettel:D