89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Gratula!
  • item
    Szép kis körutazás volt.. Azért grat a géphez!
  • Sund
    Rohadt egy kálváriám volt ma. 3-kor indultam el a gépért és 8-ra értem haza, közben kismillió üzletben voltam.

MM-ből kivágtak mert sittesnek találtak a hitelesek, EW-ben nem volt, Euronicsben sem, Elektro Point is csak kamillázott, Tesco-ban jó lett volna de ott 179e. Végül a Corában kaptam. :)
  • Kraptor
    Hát mondjuk egy darabig a játékok árával nem lesz gondod, mert most nincs olyan nagy választék, sőt elötte szerintem töltsd le demókat és utána vedd meg azt ami bejött, pl nekem eddig csak F1 jött be igazán ami le is kötött és online része is jó volt:)
  • SlickAdam
    Valaki meg tudná mondani, hogy a PS3 csak vezeték nélküli internet kapcsolatot tud létesíteni, vagy mondjuk USB-n keresztül is tudok csatlakozni a modemből kijövő jelre?
  • Jimanszky
    van még nálam egy Rayman PS1-es játék,eredeti.na azt egyből beolvasta:S
  • NEXUS6
    Alapból csak a gyárit, nem tudom van-e már pl csip, vagy akármi.

Én is bepróbáltam írottat (psszt!;))), de zéró eredmény volt, kiírta hogy talált egy data CD-t és ennyi.
  • SlickAdam
    írottat nem visz, ezt már megmondták máshol, meg sztem elég egyértelmű. gond sztem nem lenne ha bepróbálnád tenni az írottat, max nem megy és hibát jelez.
  • zottyantas
    Nem akarok senkit bántani a kérdésemmel, de azért kérdezem amíg nem lesz rá válasz
    Nekem megmondhetná valaki, hogy a ps 3 milyen ps 2 es játékot visz
    nem címet hanem hogy írotatt vagy csak gyárit illetve lehet e gond ha bepróbálok írottat amit vinnie kéne(plGod of War2) eredetiben
  • testerlnx
    Van Motorstorm-om és nagyon tetszik, de a Flatout-ot még életemben nem láttam :)
  • VLB
    na kiderült hogy hd kimenete jó a ps3-nak, csak a sima kimenet nem ad jelet. a gép megy vissza szépen németbe, reméljük garisan megcsinálják.
  • VLB
    én Flatout 1-et pc-n jobban élveztem, bár motorstormot szinte csak kipróbáltam.
  • EmThor
    köszi, ha veszem, akkor egybe :D
  • Jimanszky
    a videokariknak is van DVI kimenete,de én most a monitorról beszélek,ami DVI bemenetes,mivel csak az tudja a digit jelet fogadni.ezért ha digitálisan szeretnéd összekötni a PS-t a monitoroddal,HDMI-DVI-D kábelre van szükséged.valaki cáfoljon meg,ha rosszul mondom!
  • Prince of Máté
    DVI az nem olyan csatlakozás ami a PC-be megy? :S
  • Prince of Máté
    aki hülye az vegye meg 17ezerért.
    Elmész a Pecsába aztán válogathatsz majdnem feleárom, sőt van ami csak 8 ezer ft.
  • Jimanszky
    a képformátumot a PS-en be lehet állítani/16:9,4:3/
    viszont csak DVI-os monitorra tudod rákötni.én is azért cseréltem le,mert VGA-s monitorom volt.hozzá egy HDMI-DVI-D kábel és máris indulhat a móka;)))
  • Prince of Máté
    Látjuk is a konfigodon ^^
  • zottyantas
    Nekem megmondhetná valaki, hogy a ps 3 milyen ps 2 es játékot visz
    nem címet hanem hogy írotatt vagy csak gyárit illetve lehet e gond ha bepróbálok írottat amit vinnie kéne(plGod of War2) eredetiben
  • Prince of Máté
    szélesvásznú a monitor?
    Mert nekem is van egy 19es moncsim, de az 4:3as képerányú.
    Azon milyen lenne a kép?
    PS3 csak a 16:9es képet támogatja?
    VAgy ugyanolyan mint 16:9ben csak kicsiben, szóval a teteje és az alja fekete lenne?
  • Jimanszky
    na megvettem a monitort!!!kicsit másabb,mint sima tv-n;)
    sokkal élvezetesebb a játék!!!aki teheti,vegyen egyet!!!én 19"-os digit nonitort vettem.szerintem ez elég,igaz lehetne nagyobb,de amúgyis kicsi a szobám:)
  • Olcsi2
    na jo, hulyeseg, a vagyon az nem kereset, fiezeteskent ok sem akaszthatnak tobbet masfel-ket milkonal egy honapban.
  • Olcsi2
    ja, az mas. Kulturalt vita es mindenfele ellenervek nelkul kijelenteni, hogy amit a masik ir, az hülyeseg rendkivuli intelligenciat sejtet. Bocs, ez nem a stilusom. Meghallgattam volna, miert gondolod, amit gondolsz, mert erdekelne, mi az amit te otthonrol jobban latsz, mint en idekint, de ha nincs vita, akkor nincs vita.
  • Olcsi2
    csak eleg, ha a ket Aldi testvert az aluliskolazottakhoz szamoljak (egyetemre egyik sem jart, az egyiknek asszem meg a 8 altalanosa sincs meg) a maguk 16,1 milliardjaval, hehe. Ennyit a statisztikakrol.
  • Sund
    az mm-ben 164e csak a gép. Ha kápéra veszi az ember, akkor inkább a konzolstúdió a nyerő, kábellel kb. 15ezerrel olcsóbb.

Viszont a MM-nek megvan az az előnye, hogy a hitelnél általában több konstrukcióból lehet választani, és van 20% THM-es is (szemben a kisbótok 30-40+ megoldásaival)
  • DarkSector
    Jól mondod ;)))
    Most a Call of Cthulhu-val szenvedek oszt osztom a gépnek a szép parasztos tájszólásomma a szakszavakat...
  • DarkSector
    Impute átadó robot rendel!
    Fedőnév: csipanddale
  • NEXUS6
    "Figyu az átlag kereseti statisztikák, azok átlagkereset után vannak....
    Ez nem is lenne gond, csakhogy az átlagot 100-200 gazdag ember hozza!"

Ezért másoltam be az alacsony iskolai végzettségűek statisztikáját is. Persze ők is lehetnek bankelnökök, meg brókerek, pláne Magyarországon!;)))
  • Super DANTE
    Meghibásodás, szükségem van adatra (inputra).
  • EmThor
    konzolstúdióban 155ért jár hozzá hdmi kábel is, feltételek az oldalukon

westend mm-ben ki lehet próbálni a cuccot? ott mennyi? thx
  • DarkSector
    Lefordítanád magyarra?
  • Super DANTE
    Több sajnálatot a robotoknak, mint 4 éve!
  • DarkSector
    Dzsoni 5-re gondoltál?
    Jobbra van...
  • DarkSector
    Igazad van az élet igazságtalan....
  • Sund
    Akinek van Motorstormja, mondja mán meg nekem, hogy mennyire hajaz az irányítás a Flatoutra?

Tudom ki kéne próbálni, de délután megyek az MM-be venni cuccost ott meg csak Forma 1 van.

Ja és kell hozzá egy HDMI-HDMI kábel is úgy tudom, ha HDTV-re akarod kötni.
  • Super DANTE
    Majd a robotok nemzetközi szakszervezete, melynek élén az 5-ös robot áll
  • DarkSector
    Úgy legyen...!!!
  • DarkSector
    Jah, én arra gondoltam hogy mindegyik gép másik meghajtót használ, nem feltétlenül a premierségre gondoltam...
  • DarkSector
    Nem vitázni akartam...
  • Sir Quno Jedi
    No és azoknak a robotoknak nem lehetnek gyermekeik, meg családjuk?!! Netán nem kell nekik fűtésszámlát fizetni a garzonjukra?!!! Naugye! Őket ki sajnálja??? :DDD