89387
PlayStation3
  • tejföl
    Gondolom, ha a store elérhető, akkor vásárolni is lehet. A korona konvertibilis már régóta.
  • Sund
    Játszik valaki a DEf Jam-el? Milyen játék ez pontosan? Van valami sztori, és 1 vs 1-es bunyók vannak benne?

EmThor:

itt olcsóbb:
    http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33947&PHPSESSID=4f9c1434833e39c55aafe70af9984cef
  • EmThor
    az egy dolog, hogy van store saját nyelven... regelni jobb, de akkor lehet vásárolni a saját pénznemükön is? mert úgy már igazán nagyszerű!
  • tejföl
    A szlovák piac sem lehet sokkal nagyobb. Szlovák nyelvü store van. A lengyelt azért nem vetem össze a magyarral, mert mégiscsak egy kb. 40 milliós ország. Hogy kevesebbet warezolnak-e, nem tudom.
  • magus
    um, pc-s monitorra, valahogy rálehet kötni a ps3-at?
  • baggins
    Ja, a Def Jam alapban rossz az amcsi szerveren, mondjuk ez is elég nagy luxus, hogy rossz fájlt töltenek fel. Durva.
  • baggins
    Én meg mailt kaptam tőlük anno, hogy nem lesz magyar store. Akkor most mi van?
  • Jimanszky
    hol olvastad??akár az egész menü is lehetne magyar:)))
  • DarkSector
    Én ezekért fizetnék tesó!
    Tekkem Motion Picture
  • HAF Rigel
    Én olvastam egy interjút a magyar Sony fejessel , hogy lesz magyar Playstation store . Készül .

• Jimanszky
    egy kis nosztalgiázás..
  • DarkSector
    Iszonyatdurva:
    MK2 PS3-ra...
  • DarkSector
    Nekem 5-6 db rongyom van a sárga fajtából....
  • Jimanszky
    ha elmagyarázod privátban hogyan kell,indítok is!!!legyen magyar nyelven is elérhető az egész PS3 rendszer!!!!!!!!!
  • Jimanszky
    indítanék,ha tudnám hogyan kell:S
  • Jimanszky
    de az legalább megilletne minket h legyen magyar nyelvű Store.én nem tudom mi van,nem értek hozzá,de szerintem nem lenne nagy kunszt csinálni magyar nyelvűt.
  • baggins
    Egyébként egy ötlet: indíts online petíciót a magyar Store nevében, mondjuk a petitiononline.com-on. Esküszöm elsőként fogok rá feliratkozni. :)))
  • EmThor
    mit vársz itt a balkán északi csücskében? :D

magyar menüt elképzelni nem tudok. valahogy 2nd accal kéne + mastercard

ja, platinumshopban "csak" 16.000 egy gém, még mindig egy ezressel olcsóbb, mint máshol
  • baggins
    Valószínleg itt jóval prózaibb okai vannak ennek: nincs magyar piac. Ha kijön egy gép, 2 nap alatt feltörjük, és 90%-unk warezolni kezd. Hidd el, nem a cégek hibásak, hanem a közismerten buta, csaló, tolvaj magyar mentalitás. Téged sem érdekelne egy olyan ország, ahonnan minimális anyagi hasznod van. Ja, és akkor a Sony zseniális magyar képviseletéről nem is beszéltem, ugye.
  • Jimanszky
    na basszus,fogalmazni se tudok.seráfütty!!!a lényeget értitek!
  • Jimanszky
    diszkriminációt akartam írni
  • Jimanszky
    apropó!!szerintetek nem diszkriminalizáció amit a világ művel velünk??most kérjünk bocsánatot,mert magyarok vagyunk???a francokat!!!büszke vagyok,hogy magyar lehetek.és ha már benne vagyunk az Unióba,kezeljenek minket egyenlő arányban!!legalább annyira h magyar nyelven legyen a Store és lehessen ugyanúgy Mo-ról is vásárolni,meg ilyenek...ki....ottul bosszantó!!!!!!!!!bocsi
  • Jimanszky
    nekem még Super Nintendo-n volt meg.tök állat volt.majdnem minden Mortal 2 hibás volt és menet közben is ki lehetett végezni az ellenfelet..ha hagyta:D
  • Jimanszky
    valóban elgondolkodtató egy levél írása a Sony-nak,hátha akkor tesznek is valamit...vagy hiú ábránd?!a Mortal 2 engem is érdekelne:(jujjj de szerettem:)))
  • baggins
    Mert megveszem a játékot. De 4 dollár marhára nem vágna a földhöz.
  • turho
    Nem egyszerű a helyzet használt-ügyben. gamer365-ön is most ked kibontakozni a fóruma. Túl friss a cucc. Magamnak se tudok lefixálni egy nyamvadt motorstormot meg Resistance-t :D sőt engem érdekelne headset is valami értelmesebb...
  • Sund
    turho,

te járatos vagy ezekben a konzol témákban, ha találsz valami használt ps3 játékot árusító boltot, kérlek dobj egy privit nekem...én még nem találtam.
  • turho
    Köszi mindenkinek, remélem nemsoká mellétehetek az X-nek egy ps3-at...
  • Sund
    Akkor meg főleg dühítő, ha arra gondolunk, hogy az amcsiknál még olcsóbb is gép... Én is szerettem volna letölteni a Tekken 5-öt, de nincs rá esélyem. :(
  • ffxi
    Mért kell fizetni? Csak egy szimpla verekedős gém, nem holmi WoW féle MMORPG.
  • baggins
    TÖKÖN SZÚROM MAGAM!!!!
    Fenn van az USA szerveren a MK2 online is játszható változata, életem egyik legkedvesebb játéka. Egész délelőtt a szgép előtt ültem és a neten kerestem egy ún. PLAYSTATION CARD-ot, amivel telefonkártya módjára fel lehet tölteni az account összegét, és megvehetem a játékot. Nincs. Pedig felajánlja ezt a lehetőséget a szemét szerver. USA-ban, EU-ban ez még nincs. Most akkor mi van??????
    A másik: ugye az angol szerverre is fel van pakolva egy csomó fizetős anyag. Engem pl. a Blast Factor és a Flow nagyon érdekelne. Néhány font. Próbáltam dombornyomott kártyával megoldani a feltöltést, addig el is ment, amíg a kártyatulajdonos országát (Hungary) össze nem hasonlította az account tulajdonos országával (ami ugye UK, ha egyálktalán fel akarok lépni valaha a Store-ra). Ledobott. Konklúzió: mi soha az életben nem fogjuk kihasználni azokat a lehetőségeket, melyek a gép megvásárlásával járna nekünk. SUXXXX!!!
  • Sund
    Látszik, hogy friss konzolos vagyok.
  • SlickAdam
    A kis logót már a PS2-n is el lehetett forgatni ugyanilyen célból.
  • Sund
    de van ilyen speckó portaszító rongyom.

Azt észrevettétek, hogy a lemezkiadó gomb feletti pici PS logot lehet forgatni? :) Ha esetleg állítva tároljátok, akkor is stílusos legyen a gép.
  • DarkSector
    Ebből látszik, hogy mennyit véd a burkolat...:DD
  • DarkSector
    Nedvesre még jobban megy a kosz...
  • NEXUS6
    A konzolstudioban meg meg olcsobb.
  • testerlnx
    Én nem töröltem még le (tiszta por, és szösz, de engem nem zavar :)). A HDMI kábelem 1,5m és az 576-ban vettem 4800 ért. Bizonyos helyeken már adnak a géphez...
  • Sund
    Azt tudom, hogy a Corában a gyári Sony HDMI 2 méteres 8000 forint volt. Az MM-be a legolcsóbb HAMA is 10.

Nekem még új a gépem, ezért karcolódásról nem tudok beszámolni de 2 nap alatt szöszös és poros lett. Ebből kiindulva csak nedves ronggyal fogom letörölni.
  • turho
    Keresnék Resistance és Motorstorm játékokat hibátlan karcmentest, olcsón. Illetve: hol a legolcsóbb a 2-3 méteres HDMI kábel, é van-e rossz tapasztalatotok olcsó HDMI kábellel? (nem szabadna de megkérdem...).
    PS3 karcolódása elkerülhetetlen, tényleg olyan piszok érzékeny a burkolat anyaga (gépvásárlás küszöbén állok erősen). Köszi.