89387
PlayStation3
-
#13133 Ebből is látszik, hogy marhára nem egy dologról beszélünk, sem veled sem Papesszel. Te egy konzolról mondasz véleményt, miközben itt jópáran meg egy multimédiás központról beszélünk.
Azok akik megvették és elégedettek az utóbbiak közé tartoznak, akik megvették/nemvették meg és elégedetlenek az előbbibe.
-
#13132 2 éve pont annyiért vettem volna egy 82cm-es Thomson hagyományos CRT tévét AKCIÓSAN, mint most egy ugyanekkora HD ready LCD tévé kerül jobb helyeken. Vicces! Hülye aki szerint drága a hádétévé, vagy csak tájékozatlan... -
Since #13131 Hmmm azt nemis tudtam hogy nemadnak garipapírt. Mondjuk én úgy kérdeztem meg tőle ha bármi baja is lenne az első évben akkor kicserélik-e, azt mondta hogy igen. -
#13130 A HDTV azért egy nextgen konzolnál eléggé elvárható periféria!
Amúgy a HDTV nem luxuscikk, annyiba kerül, mint 1-2 éve egy jobb tv. Ráadásul éveken belül a hagyományos tv adás meg fog szünni, ha úgy nézzük elég maradiak azok akik még mindíg ebben gondolkodnak, de nem akarom semmilyen módon minősíteni az hagyományos analóg tv rajongóit, mert egy győzikesóra, vagy vészhelyzetre vagy akármire tökéletesen megfelel.
De azért a látványmozi és a NG konzolok messze nem ugyan az a műfaj. -
#13129 Én meg sazrok rá mennyi játékot adnak hozzá. Nekem a gépet adják olcsóbban mint máshol, mert különben szart sem ér az egész. Majd én döntöm el mennyi és milyen gammát veszek hozzá és azt is hol, mikor, mennyiért. -
#13128 überkonzolnál bolti gari van csak megkérdeztem. na most a cég anyagi helyzetét nem ismerem, nem tudom KHR-ben (központi hitelnyilvántartó) milyen a helyzetük, innentől lutri. nagykerből hozzák ők is.
amúgy csábító ajánlat, de ha ennyit kiadok szeretnék garipapírt is látni érte :) -
Sund #13127 Papesz,
ugorgyunk me' ha 3. hsz-n keresztül nem akartad megérteni, mit szerettem volna mondani, akkor nem kell erről többet beszélni. peace. -
#13126 Csak egy megjegyzés beszélgetés szinten : Lefogadom hogy van olyan forum, topik aminek a cime pl. vadászgépek, Tigris tank, WTC szept. 11., vagy dinók világa. Akkor aki abba a forumba ir, minden egyes usernek aki tanulmány szerüen tapasztalt, kötelezö lennie a birtokában legalább egy F15-ös gépnek? vagy ott kellett volna lennie a 11.-kei merényletnél? Esetleg brontuszaurusz házörzö kötelezö darab? :))
Bocsi az OFF-ért de ez az alapvetö infó kikivánkozott mert egyesek elszáltak. Nem hari ha törlitek! -
Since #13125 Nem akarok reklámozi, de az überkonzolnál 160ért megkapod a gépet és választhatsz még két játékot is. Garancia az természetesen van. És ha jól tudom amcsiból hozatja be a gépeket ezért olcsóbb ennyivel. Nemrég néztem médiamarktban ott 165k volt, szerintem egy kicsit pofátlanság ennyit elkérni. Mondjuk 576ban se jobb a helyzet, ott talán 1-2k val olcsóbb mint a MM-ben. -
#13124 1 kérdésem volna még, aki esetleg 576-ban vette a cuccot, garipapírt ott töltik ki, pecsételik vagy hogy van?
vagy inkább egy emelettel feljebb sony márkabolt?
köszi
u.i.:
happy 4th of July -
Since #13123 Én elsősorban a BD lejátszó miatt veszek PS3-at (igaz van PS2 is), de utána belegondoltam hogy játékra is megfelel majd. PC-n nagyrészt MMORPG játékokkal játszottam, ezért bízom benne hogy majd egyszer valamikor lesz PS3 is egy ilyen típusú játék. A számítógépembe nem szeretnék már pénzt beleáldozni...Összeszámoltam ha újítani szeretném a gépemet olyan 180-200k kéne és ki tudja meddig lesz jó. Mert jól tudjuk hogy havonta, sőt hetente fejlődik az informatika és állandóan újítani kell hogy lépést tudjál tartani a fejlődéssel. Szóval ezért döntöttem PS3 mellett, elsősorban BD filmek miatt, másfelöl meg a játék része érdekel. -
#13122 nemsokára heavenly sword demo!
[i]"I can confirm that we are, of course, going to be releasing a demo for Heavenly Sword...and soon! This will be downloadable via the Playstation Network...so keep an eye out for this in the very near future...and i mean very near future!" -
Jimanszky #13121 én nem utállak titeket Tejföl és Papesz!!!én elmondom a véleményem és beszélgetünk.én nem vagyok annyira megszállott fan/na jó,eléggé Ps párti vagyok/de elismerem,ha valamiben a konkurens konzolja a jobb. -
Jimanszky #13120 én teljesen jól elvagyok a 19es moncsimon.ez van,erre futja,majd karácsony körül lesz nemulass HDtv ügyben.addig meg kibírom
-
Jimanszky #13119 elég szomorú,pedig a Sony mondta,hogy neki fontos az európai piac.legalább ne hazudtak volna.azt hiszik nem jegyzi meg az ember??!! -
#13118 Na jah! Csak néha belefáradok a szélmalomharcba. -
Papesz #13117 Az mindegy, én már kinőttem abból a korból, hogy engem ez irritáljon. Az adatlapodat elnézve szerintem Te is. -
#13116 Ez így igaz. Ezért itt mindkettőnket kicsit utálnak. -
Papesz #13115 Pontosan. Ugyanarról beszélünk. -
#13114 A saját fejlesztrésű PS2 játékok sem igazán mennek rajta. A Ratchet&Clank2 egy helyen kifagy, a Ratchet 3 meg szaggat. Jó volna ha néha a saját tapasztatlatodról is írhatnál, ugye? -
#13113 Mondjuk én azt mondom, hogy nem érte meg a pénzt egyelőre. Én azért veszek konzolt, hogy játsszak rajta. Márpedig erre a platformra katasztrófálisan szegény a játék kínálat. A játékok szavatosságát általában a multi adja, a PS3 itt is gyengén muzsikál. Tény, hogy a box egy romhalmaz hardweresen, minden 3-ik gép bekrepál és mégis aki mindkét konzollal rendelkezik (nem úgy mint egyes önjelölt guruk, akiknek egyik sincs) inkább az xbox-live-on vannak jelen. Örülök a blu-ray lejátszónak persze, de nem emiatt vettem meg. Remélem a network is mielőbb kiforrja magát. -
Papesz #13112 Tehát azt vitatod, hogy szerintem nem éri meg? Ez érdekes.
De ahogy gondolod. -
#13111 azért azt se mondjuk, hogy nem veszi senki a gépet. azt mondom várjuk meg a jövő heti E3-at! lesz durrogtatás biztos.
dvd skálázás + amit eddig mutatott a ps3 + ps2 game-ek... szerintem meggyőző, de való igaz, kevés a játék, az ára még ok (ahhoz képest...)
hdtv meg ma, ha next gen konzollal szeretnél játszani, szerintem kötelező. ha tudsz rajta még ezen kívül hd anyagokat is nézni (pc-ről pl :D) akkor szintén hasznos, egyébként sima itthoni tv adásra teljesen felesleges -
#13110 Hát igen. Én is várom az exkluzív játékokat. Addig meg az ember azt gondolná, hogy játszhat a PS2-es játékaival. De nem. A Sony nagy garral hirdette, hogy ellentétben a boxszal az ő gépük maximálisan kompatibilis lesz visszafelé. Ez igaz is a Japánban és az USA-ban kiadott gépekre. Az europai piacon fél évvel később jelentek meg egy olyan verziójú géppel, amely nem képes hardweresen kezelni a PS2-es játékokat, ráadásul jóval drágábban juthattunk hozzá. Magyarul a Sony az europai piacot leszarja. Japánban ilyet nem mertek volna elkövetni, az USA-ban meg ugye ott a konkurrens gép, a 360. Jah, és kedves kárörvendő forumtársaim : nem bannoltak. Talán nem volt miért. -
partizan182 #13109 Szerintem itt senki sem kíván meggyőzni senkit, felesleges (és bunkóság is lenne), mindeki szépen leírja a véleményét és örül annak hogy nem csak a kis fejében létezik hanem kint van neten.
Mindenesetre mindenkinek jó hajtogatást meg linuxot, jövő karácsonykor majd megmérkőzünk GT-ben :) -
Sund #13108 hát még mindig nem érted?? Nem azt vitatom, hogy "világszerte nem fogynak a gépek", hanem, hogy szerinted "nem éri meg". De inkább hagyjuk, nem fogok több időt tölteni azzal, hogy ráébresszelek arra, hogy mennyire korlátolt ez a véleményed. -
Papesz #13107 Bizonyára igazatok van, hiszen nagy felbontásban minden szebb. A kérdés az, hogy a nagytöbbségnek megér-e ez 160 ezer forintot, plusz a HDTV árát.
Moziban is sokkal jobban mutatnak a filmek szélesvásznon, mégsem dőlök a saját kardomba, ha egy mozifilmet otthon DVD-ről nézek egy hagyományos tévén. -
Papesz #13106 Nézd, én csak arra válaszoltam, amit Te magad hoztál fel. Ha szerinted ezzel "kiragadtam egy apróságot", akkor a saját hozzászólásodat minősíted.
Én nem próbállak győzködni, hiszen csak beszélgetünk, erre való a fórum. Ha nem bírod "ezt a fajta általános okoskodást", akkor az gyakorlatilag a tények semmibevételével egyenlő, pedig azok általában makacs dolgok. Vagy tudsz rá értelmes magyarázatot adni, hogy világszerte miért nem fogynak a gépek? Ennek nyilván komoly okai vannak. Kellene szólni a népnek, hogy a vegyék meg a gépet, mert orbitális ökörség, hogy nem éri meg. Nem? -
#13105 LAIR
- aug 14-én jön USA-ban (rohadjanak meg aszittem 7én)
- júliusban várható demo!! -
Jimanszky #13104 nem rossz ötlet új kolléga;)) -
Jimanszky #13103 én is elégedett vagyok,csak néha elbizonytalanodom.megint elkezdtem nyomni a Motorstormot és minden eddiginél jobban bejön!!!!!aztán majd jönnek a frankó címek meg a Home.nagyon király lesz!!!én a Sony-ban még sohase csalódtam és tudom,hogy most se fogok!!!kicsit nehezen indul be a gépezet,de ha beindul,nincs megállás!!!gonosz kacaj:))) -
#13102 Talán nem feketefehér Kékes márkájú tévén kéne nyomatni a nextgen konzolokat, és akkor elhinnéd;)))
A PS2 képe hagyományosan és a PS3-é nagyfelbontású megjelenítőn ég és föld (játék és video egyaránt). Attól hogy mi így látjuk a hiba nem a mi "készülékünkben" van, nem gondolod?
;))) -
Sund #13101 uhh..nagyon lefárasztasz. kiragadtál egy apróságot (felskálázás) aminek gyakorlatilag nincs jelentősége, mert nem ez a lényeg. Mindegy, itt van megint parasztosan:
nem csak a te, amúgy igencsak szubjektív, szempontjaid alapján lehet megítélni a ps3-at. Vkinek a ps3, számodra haszontalan, jellemzői olyan fontosak, hogy ő úgy érzi, neki bizony megérte megvenni. Rajtam kívül vannak még biztos ilyenek. És nem önmegnyugtatásból mondom, arra nincs szükségem. Egész egyszerűen azért mert nem bírom ezt a fajta általánosító okoskodást, hogy "nem érte meg." Ez a kijelentés így önamgában értelmetlen. Az meg, hogy győzködsz erről engem, butaság.
-
Noitulover #13100 Vazzeg , kéne ide egyfajta "iratlan" szabály mint: "Ki ide hozzászolni merészel , Szükségeltessen legalább egy ps3 gépezet tulajdonosnak lenni még mielőtt elkezden bármiről is nyavalyogni!"
egyébként szerény személyem egy elégedett ps3 tulaj -
BJB #13099 Hát azért egy 100 cm feletti TV-n hatalmas javulás a felskálázás...
Neked nem kellene akkor ne vedd meg, amúgy meg csak 140 HDMI kábellel.
-
Papesz #13098 Az első olyan hozzászólás, amire az utolsó mondatomban utaltam a #13092-ben.
160 ezer forintért felskáláztál egy filmet, aminek DVD-n is kifogástalan a képe. A szomszédnak el lehet dicsekedni vele, viszont a film cselekménye ettől nem vesz más fordulatot.
Csúsztatásról szerintem szó sincs, ezek még mindig a tények. Ha mondjuk a PS3-ba betéve a Jégkorszak 2 végén minden állat elpusztul az özönvízben, akkor elismerem, hogy hülyeséget írtam. -
Sund #13097 Egy tárgy önmagában haszontalan, az értéke, hasznossága mindig egy emberben, számára is konkrét szituációban alakul ki. Értékes az, ami vkinek a szükségletét kielégíti, amit valaki annak tart. Szal' ne gyere ezzel a csőgondolkodással, hogy kijelented, hogy a ps3 "nem érte meg." Akkor igazad van, ha hozzáteszed, hogy NEKED Papesz, neked nem érné meg.
-nekem meg van 600+ DVD-m és tök jó, hogy felskálázza. Azóta újra-újranézem a kollekcióm.
-nincs ps2-m, most azokat is lehet nyomatni
és még sorolhatnám a többi szempontot is, amelyben különbözünk de nem teszem, mert nincs értelme. Csak arra kérlek, hogy hagyd ezeket az egyetemleges érvényű kijelentéseket: h nem érte meg, meg hülyét kapok ettől a buta csúsztatástól.
-
Papesz #13096 Erre megint azt tudom mondani, hogy amíg nincsenek játékok, addig nincs mit futtatni rajta.
Egyébként nem Magyarországból kell kiindulni, tőlünk nyugatabbra is létezik ugyan a warez, de tizedannyi embert sem vonz. -
BJB #13095 Meg ugye az az igazság hogy ha lesz chip/loader akkor többen fogják venni. -
#13094 Én 120-ért vettem a PS2-őt és nekem sincs asztali DVD lejátszóm, mert eddig én is azt használtam. Vettem egy pár filmet a PS3 elött is, és vettem utána is, mert sokkal jobban néz ki már a DVD is egy nagyfelbontású megjelenítőn, amire ugye a PS2-őt nem tudom rákötni!!!
Tök mindegy hogy milyen OS-t lehet a PS3-ra rakni. Linuxot lehet és aki komolyabban akarja a gépet használni, az egylőre nem tud mást. Mindenesetre letölteni, filmet nézni, zenét hallgatni, iwiwezni, stb ez is jó. Lehet jobban járni egy használt, viszonylag jó állapotú pc-vel a komjúterbontóból? Lehet. De minek vegyek PC-t, ha a PS3 is tud úgy funkcionálni?
És azért tegyük hozzá azt is, hogy ahogy a PS3-szól az egy minimum 20 000 Ft-os hangkártyát jelent!!!
Számomra majd mindegyik exluzív bejövős (sajna a Ratchet nem az, de most istenbiz nem azért van, hogy ebben is ellentmondjak neked). Eddig életemben nem játszottam olyan jót autós anyaggal, mint a Motorstormmal, illetve régebben amikor a Sega Rally megjelent a játéktermekben, na az király volt. Csak ez meg még annál is jobb.;))) Az Oblivion sem rosz, bár az nem exkuluzív. Viszont egy kb hasonló árú PC-t kellett volna vennem, ha hasonló minőségben akarok vele játszani.
A gyermekrák megkaphatja az adóm 1 százalékát, a folding meg a gépem teljesítményét, jut is marad is.
Nem próbálom magam meggyőzni utólag, mert már elötte meggyőztem. Persze megspórolhattam volna jó sok pénzt, és csak egy év múlva vehettem volna PS3-at. De engem ezek a dolgok MOST érdekelnek. Kevesebbet piálok (de ez nem igaz;))) és nem eszem magam degeszre (nem is árt) mert ki kell gazdálkodnom amit előre elköltöttem.
Nem akarlak meggyőzni, mert látom teljesen más miatt nem vettél ps3-at, mint amiért én meg vettem. Neked is csak ezt kellene belátnod.