89387
PlayStation3
  • EmThor
    XD
  • Noitulover
    amikor veszel bele valami 80 gigás 2.5" sata winnyo-t és elkezded árulni XD (mire jó az upgrade)
  • EmThor
    na jó én nézem gépről, gamespotot bepróbálom
  • EmThor
    veszel egy 60gb-osat és kicseréled a vinyót, kézikönyvben mintha benne lenne hogyan kell
  • Noitulover
    nem azé de pl a ninja gaiden ugy tudom 1080p-n is 60 fps-sel fut szo val nem hiszem hogy valaha is gond lett volna ilyen téren ,

más hardware téren pl wikin rézletekbe menően le van írva sok minden
    mondjuk a cellről azt nem árt tudni hogy supercomputert is lehet éppítettek vele (a dobozzal valamiért ez nem megy XD tán a 33%os failure rate miatt lol) egy központi ppe meg 7 másik spe áll (igazából 8 lenne de egyenlőre 7tel van amből ugyan csak egy dedikált a OSnek ,szóval 6ot lehet használni) mindezek feltételezések szerint 3.2GHz-n futnak de van hogy 4GHZ-ről beszélnek (innen a feltételezett 25.6-32 GFLOPS single precision teljesítmény SPE ként!)

egyébtudnivaló: nem karcolja lemezed , meg nem füstöl el pár óra intenzív játék útán , *ide a további boxos ocsárlást* XD
  • brodix
    HI!
    Nem tudjátok,mikor lesz itt MO-n 80 gigás PS3?
  • Jinchuu
    Nah eddig úgy tűnik MS konferencián semmi különös nem volt, N konferencia egy rakás vicc volt, most üthet a Sony ha sikerül összehozniuk egy fasza kis prezentációt és bemutatnak ÚJ játékokat is eddig ismeretlen címeket!! Hajrá, várom nagyon! :)
  • Ioles
    De jó hogy nektek van PS3-atok :), én meg itt szívózok a PC-vel, remélem jövőre én is tudok venni egyet
  • EmThor
    Littlebig Planetről sem megfeletkezni + Warhawk is itt nyakunkon, demo jó lenne ha már bétából kimaradtam
  • Jinchuu
    Ja próbálom tölteni az MS konferenciát, de olyan hihetetlen lassu, hogy holnapra se jön le. :( Lehet érdemesebb majd ps3-on nézni a sony show-t!
  • Jinchuu
    Szerintem az még odébb van, legalább is a HS blog alapján még tesztelés alatt volt a demo, hogy minden tökéletes legyen...aztán lehet, hogy már rég megírták azt a bejegyzést és tényleg tölthető lesz hamarosan, bár én a különleges killzone2 dolgot várom...
  • Ioles
    Na rittig most lesz vihar amikor E3 van...hú de birom a mostani időjárást...
  • EmThor
    gamespoton csak a microsoft konferenciát találtam, nintendo is utólag lesz fenn, gondolom akik előfizetnek nézhetik live...

vagy nézzem ps3-on és ne pc-n? :D
  • Jinchuu
    Sikerült leszednem egy 300mb Killzone 2 mp4-et, azonnal raktam is át PS3-ra mert szerencsétlen PC-m nem bírkozott meg vele. :)
    Hát beszarás!!!
    Most meg konvertálom a Halo3-at meg a Resi5 trailert aztán azokat is megnézegetem! :D
  • Ioles
    Köszi, de én netkapcsolatom sebességétől félek hogy nem fogja tudni behozni mert nem a leggyorsabb net, vagy ez teljesen független egymástól?
  • EmThor
    már csak 1 óra és HS demo remélem :D
  • Balli
    Meg egy kerdes:
    A PS3 es az X360 kozott mekkora hardwer elofolenye van az egyiknek ha van egyaltalan? Melyik jovoallobb jatekok lejatszasanak tekinteteben?
    Ha egyaltalan ossze lehet igy hasonlitani a ket konzolt
  • Jimanszky
    persze h meg tudod nézni!!menj fel IDE és itt visszaszámol,hogy mikor lesz a konferencia.majd kattints rá ha kiírja h watch this live vagy vmi ilyesmit.de van még egy hely ITT.valahol csak menni fog;))
  • EmThor
    hát én megpróbálom ott, killzone 2 trailert már felrakták.

tehát ami csak a ps3 böngészőből elérhető: HTTP://PS3MOVIES.TV

ha itt nem lesz, nem tudom mit csinálok... na megyek lassan kukoricát pattotgtatni, meg készítem a söröm, SONYYYYYYYYYYYY :)
  • Ioles
    Heló Srácok!

Nagyon jó lett a Killzone 2 trailer! Eredetileg nem ezért jöttem :), hanem hogy a Sony konferenciáját meg szeretném nézni, de nemtom elég-e hozzá a netkapcsolatom. 256kbit/s-es, 30kbit/s-el szokott tölteni. Sztetek?
  • Balli
    NA pont most talaltam errol egy kis cikket. Valoban nem tudta a teljes felbontast ahogy emelkeztem, de majus vegen megjelent egy firemware frissites amivel mar tudja:
    "Sony hivatalos közleményében nem szerepel, de hírek szerint a frissítéssel a PS3 képes lesz a Blu-ray lemezek másodpercenként 24 képkockás (1080/24p) visszaadására is, amennyiben a csatlakoztatott képmegjelenítő ezt támogatja. Amennyiben a konzol automatikusan érzékeli a HDMI csatlakozón keresztül, hogy a képmegjelenítő támogatja a 24p-t, átkapcsol és így játssza le a Blu-ray lemezt"
  • Since
    Tudja a full felbontást...Természetesen megfelelő tv kell hozzá, legalább hd-readys.
  • Jimanszky
    akkor ott adják?remélem HD minőségban.gamespot-on nálam nem engedi,mert a gépem nem bírja:(
  • Jimanszky
    ez baromság!!!mondhatni megegyezik egy csúcskategóriás BD lejátszóval!!!!a filmekre mondták,de ez vmi humbuk lehet..
  • Balli
    Mintha régebben azt olvastam volna, hogy a PS3 blu-ray lejatszoja nem teljes erteku, talan nem tudja a full HD felbontast
    Egyebkent film lejatszasilag miben kulonbozik a PS3 az azonos aru lejatszokkal, minosegileg megegyezik?
  • EmThor
    hű de jó a resistance multija! :)

akkor 20:30, ps3movies.tv? :)
  • Shenmue26
    Aki kíváncsi egy-két finomságra:
    Killzone2 és Call of Duty4 videók!
  • Since
    Európából el lehet érni a storet? Vagy csak Mo-ból nem lehet?
  • Jimanszky
    akit az istenek szeretnek,azt megtartják gyereknek;)))
  • Jimanszky
    engem is őrölnek a fogaskerekek,de nekem kiba tetszik és ezt el is mondom!!kinek a pap...
  • partizan182
    Imádom a gyermeki naivitásod ahhogy gyak. mindenhez hozzáálsz :)

Komoly érték, tessék meőrizni (persze csak amíg az élet ocsmány fogaskerekei fel nem őrölnek).
  • Jimanszky
    ez az bameg,ez az bameg,ez az bameg!!!!úúúúristen!!!most engem lehet kövezni de ez az ingame grafika!!!bammeg ennyire jóra én nem számítottam hallod??én nem vagyok hozzászokva az ilyen grafikához!!!ezt hogyan?azt a jó büdös k életbe,nem találok szavakat!!!jippiájjjóóó!!!!gyerekek!!ez nagyon becsoki!!!!
  • NEXUS6
    Ez már csak így van, hiszen már Jézus is megmondta!;)
  • nagy681120
    megnéztem ezt a felsö videot biztos vért hugyoztak a SONY-nál nehogy lemaradjanak csak hat nem Europára ahol még a szaros átlagembernek még pupos tv-je van
  • NEXUS6
    Nem kell elfogadni, beszélgetünk, elmondjuk a véleményünket egymásnak, néha finoman elküldjük egymást, és ennyi.

Ízlések és pofonok ugye, neked Boxod van, nekem meg PS3-mam, neked valszeg a Halo teccik, nekem meg inkább a KZ.

És nem azt mondtam, hogy egy game engine jobb minőségű grafikát csinál, mint ha valami más, összetettebb eljárással lerenderelik. Ha ennek a trailernek a grafikát letracelték volna, akkor kiba jól nézne ki, de valszeg még mindíg azt számolnák. Viszont nem is azzal hasonlítottam össze hanem a 2 éve készült prerenderelt anyaggal, és azt mondom hogy azzal a minőséggel viszont ez a trailer összemérhető.

Vazze! Ennyit fejlődik a teknológia! Nem tudtad?;)
  • nagy681120
    jo nagy dögre sikeredett a PS3 a microchippek mennek össze a gépek meg nőnek
  • guardian hero
    Végülis... azt is meg lehet magyarázni, hogy a fű kék és az ég zöld. Csak nem értem azokat, akik ettől jobban érzik magukat.
  • Super DANTE
    A prezentált 1 pálya kb. 2 giga adatmennyiség, szóval erőteljesen hagyatkoznak a Blu-ray nyújtotta lehetőségekre + 7.1-es audiotámogatás.
  • NEXUS6
    Egy focilabdát is le lehet ray-tracelni önmagában, és marha szép is lesz, meg valósághű, de azért a doom3 egy-egy pályája azért sokkal összetettebb grafikát jelent, mégha csak simán textúrázva, viszonylag egyszerűen árnyékolva, meg egy-két shader effekttel van megtűzdelve!

A Killzone trailerben látható ingame-grafika sok helyen többet mutat, mint a prerend animáció. És összességében nagyon is közelében van, 1-2 helyen meg is előzi, igaz más dolgokban a game engine egyszerűbb leképezési eljárása miatt nem annyira szép.
  • guardian hero
    LOL :D Azért túlzásokba ne essünk. Gyönyörűszép, hangulatos, stb... és kibaszott nagy szó, hogy a 2005-ös renderrel összevetve sem égő, tökös húzás volt bevállalni ugyanazt a jelenetet real-time-ban (vagy valami hasonlót), de nehogy már szebb legyen a rendernél! Közelében sincs annak...