89387
PlayStation3
-
#15612 LAIR: először marhára unszimpatikus volt a játék, de megbarátkoztam vele, olyannyira, hogy elő is rendeltem rá. Valahogy a FACTOR 5 felirat nekem csak jót jelent, pl. a szépemlékezetű Turrican játékot. :) A játék kinézetre szerintem ver minden hasonló próbálkozást, kizárólag a párbajok tűnnek gagyinak, mikor a két sárkány a levegőben körökre osztott RPG módjára üti-vágja egymást. Na, az nem az igazi. Érdekes koncepció, de nekem nagyon "árkádos" jellegű effektparádénak tűnik. Ami nem baj, ha valaki szerti az ilyet.
Egyetlenegy dolog igazán kimaradhatna belőle: nagyobb robbanáskor szinte látom magam előtt, ahogy akad és belassul a játék. Könyörgöm, ezt oldják meg és boldog leszek! -
#15611 Gratula!;))) -
Foxhound1980 #15610 Jajj nehogy belőlem indulj ki, isten ments. :D -
#15609 Annyiszor, de annyiszor, de annyiszor át lett már rágva ez a téma....úgyis mindig ugyanaz jön ki belőle. Szerintem már feleslegesen túlragozzuk. Foglalkozzunk inkább a már megjelent játékokkal, vagy előzetesekkel (zárójelben megjegyezném, hogy ennek ellenére örülök, ha értelmes emberekkel lehet beszélgetni az "ellentáborból" - nagy sajnálatomra eddig inkább rosszindulatú emberkékkel találkoztam, persze igaz ez a másik oldalra is). -
Sund #15608 hú a mindenségit, ez nem jó előjel. :D na majd meglássuk.... -
Sund #15607 -
Foxhound1980 #15606 360-on kb 5 percig birtam a stuffot..:D -
Sund #15605 neeem, ne izguljatok. csak nekem a leóm nézni az apróhirdetéseket, szeretem őket.
Viszont, kövezettek meg, de ma újítottam egy Enchanted Arms-ot--->köszi Xuchi a korrekt üzletért. :) -
Foxhound1980 #15604 Grat! ;) -
Rena11 #15603 jipijáááájéééé megvaan a ps3-am üdv mindenkinek :D
-
Foxhound1980 #15602 Nem beszélve aról, hogy a PS3 OS többet is eszik ezáltal jóval kevesebb memóból kell dolgozni a masinának. -
Foxhound1980 #15601 Igen, elég jó pontokat adnak. Nem jellemző rájuk, hogy elszállnának bármilyen irányba is. -
partizan182 #15600 Lairt szerintem senki sem nézi rpg-nek, gyak Rouge Squadron sárkányokkal. Leginkább az irányítást szapulják, ami, ha belegondolsz, egy súternél életbevágó, hazavágja az egész játékmenetet ha rossz.
Mind1 majd meglátjuk, én értékelésben a Gamespot/IGN/Eurogamer/Gametrailers bandának hiszek (legalábbis eddig még mindig bejött). -
Foxhound1980 #15599 Nekem nagyon nem oké ez a 6 pont. 4 pontot nem húznak le csak azért mert nem jön be, ill nehézkes az irányitás. Normál esetben 6 pont az tré grafikát vagy akár rövid játékidőt is maga után vonhat. A másik oldala meg a dolgnak az EDGE ami a pletyók szerint 9-et adott neki. Meglátjuk. Egy demónak azért feltétlen örülnék. -
ágybanalvó #15598 hát akkor azt hiszem lesz egy ps3-am :D van valami jó hely ahonnan viszonylag olcsón be lehet szerezni? -
partizan182 #15597 Bizony, partizan kivárja a játékokat és az árcsökkentést, de mint tech junkie aktívan érdeklődik és részt vesz addig is (sokak bosszúságára).
"augusztus-szeptemberől már mondhatni a megfelelő minimális szoftver ellátottság azért meglesz"
Azért ez durva, akkor már majdnem egy éve kint van a gép. Nagyon lassan indulnak be a dolgok, Sony-nak nehéz dolga lesz.
"összességében a legerősebb gép"
A kifejezés értelmezhetetlen, minden pont annyira erős mint a leggyengébb komponense. RSX-el baszták el a dolgot, ha legalább olyan GPU lenne benne mint a Xenon, akkor már rég földbedöngölte volna a Box-ot grafikában. Így viszont a cell szépen számolgatja a fizikát, az AI-t, modellezgeti a real-time csatákat a Lairben, de sok köze nincs a megjelenítéshez. Az meg csak Kutaragi szán édes álma volt, hogy majd a cell sofware renderben kipréseli magából a 1080p vizuális orgiát.
Mind1 szerintem a rendszer felépítésében a box egységesebb, a ps3-ba beletettek egy ultrafejlett Cell-t és egy 2 éve is gáz Pc-s vidkártyát.
Mind1 majd meglátjuk mit sikerül trükközniük a fejlesztőknek. -
#15596 Eddig úgy tűnik a Lair nem RPG lesz, sokkal inkább egy sárkányos lövölde megfelelő küldikkel és előmeneteli rendszerrel. Gyak egy fantasy Wing Commander.
Ha a saját stílusában nézzük, akkor valszeg tudunk figyelni az igényes sztorira, és a kivitelezésre.
Ha nem tudjuk elfogadni a stílust, akkor valszeg mindenbe belekötünk az irányítástól kezdve, a történeten keresztül, a túlzott szabadságig.
Tartok tőle azok, akik alulpontozták nem tudják a skatujáikba beilleszteni;) -
simirizsa #15595 Jo de 576-nál külön adják a cuccokat nem csomagba én meg olyat szeretnék szép aranyosat meg van olcsobért is 140-ért PS+ csak sajna ott még nincs starterpack nekem azt mondták Agusztus körül lesz és inkább veszek 140-ért mint 160-ért az 1 játék ára :D nálam a x360 vagy PS3 kérdés nemtéma :D Ja és helyes irásomat ne nézétek mert Diszgráfiás vok. -
qper #15594 Csak a kérdése az, milyen? A Lair-ről eléggé megoszlik a a szaksajtó véleménye.
Az EDGE mindig nagyon szigorúan ítészkedik, bennük eléggé meg lehet(?) bízni. Most vagy a másik két magazin játsza az eszét hogy milyen szigorúak, vagy az EDGE-nél fizettek le valakit Sonyék :) -
#15593 És azért lassan lassan alakulnak a dolgok, augusztus-szeptemberől már mondhatni a megfelelő minimális szoftver ellátottság azért meglesz.
Lehet, hogy kiba feledékeny vagyok, de szerintem partizánnak akkor sincs PS3-a!;)
(Bocs Partizán ha tévednék!;) -
qper #15592 én is sokat hezitáltam, és a PS3 mellett döntöttem végül is. nem zörög, nem csörög, nem olvad szét, hanem csendesen(!) teszi a dolgát: engedi hogy játszak vele :)
-
Foxhound1980 #15591 Szeptemberben jön a Dirt. -
#15590 Ne hezitálj, nyugodtan vedd meg, ne hallgass másokra. A PS3 jó gép, a jelenlegi legjobb konzol, nagyon jó játékok lesznek rá, sőt, jelenleg is jók vannak. Mindent bele! -
#15589 Ezt a linket utólag is nagyon köszönöm, mert itt találtam rá nagyon olcsón egy nagyon jó mp3 lejátszóra (NW-A608), aminek immáron boldog tulaja vagyok :) -
#15588 Kb igen. -
#15587 Akkor sorry. -
feki25 #15586 John Woo's anticipated Stanglehold will be region locked on PS3, following the logic that, since the collector's edition comes with a movie (a cool, HD remastering of Hard Boiled) , it needs to be region locked. Okay, we're with you so far. So that means the standard edition, without any bundled movie, will be region free. Right? Midway? Sony? Anyone there??
No, the standard edition will be region locked as well.
Az alapváltozat és régió függő lesz. -
Noitulover #15585 valószínű -
#15584 de csak a bővített nem? mert azon lesz a film és csak így van értelme a régiókódnak...
mindegy bővebben a ps3fanboy-on -
qper #15583 bezony! csak nem Te vetted meg? :) -
Sund #15582 az a 10 ezres aprónetes volt? :) -
#15581 Nekem sem tetszik, egy nagy rakás fos, sztem!:( -
Foxhound1980 #15580 USA Strangleholdot kerüljétek majdan mikor megjelenik (bár nem hiszem, hogy behoznák a maszekok) régiókódos lesz. -
ágybanalvó #15579 hmm... partizan most csak nem szereti annyira a ps3-at vagy télleg van abban valami amit ír? :D mert ha igen akkor már télleg nagyon hezitálok :D -
qper #15578 basszus, lecsúsztam egy nagyon jó árú Oblivionról, pedig már annyira beleéltem magam hogy játszhatok vele az este :((((((( -
#15577 Máshol már leírtama véleményem, akkor ide is bemásolom. Persze ez saját vélemény, úgy látom, itt volt, akinek tetszett.
Bladestorm demo:
Ismét egy KOEI "gyöngyszem". Valószínűleg a cég rájött, hogy a Dinasty Warriors sorozatot egyre nehezebb a harmincadik rész után eladni, ezért új stílussal álltak elő, nem is eggyel. Nemrég elérhetővé vált a Gundam Dinasty Warriors (!) a Store-on (szörnyűséges lett, DW környezet, kínaiak helyett robotokkal), most pedig a japán Store-ra felkerült a Bladestorm nevű "újítás".
A revolúció lényege annyi, hogy a kínai katonákat felcserélték az európaiak - nem véletlenül 100 years war a játék alcíme. Anglia, Franciahon, stb ; egy még átláthatatlanabb és irányíthatatlanabb játékban. A KOEI igazán rájöhetne arra, hogy ez a következő generáció, nem PS2 és Xbox szintű hátterekre és karakterekre vagyunk kíváncsiak (bár még az X-es Kingdom Under Fire is igényesebb volt). És most jön a java: már nem is lehet harcolni a népes sereg élén, csak parancsokat adhatunk, aztán néha karakterünk oda-odasóz a karddal. Sovány, kevés, csúnya, unalmas. Ja, és több, mint 1 giga a demo. Pfff.....szégyen. -
#15576 bladestorm még mindig senki? pedig még a katapultba is be lehet szállni! :) -
#15575 Akkor összességében jóval erősebb hardver... -
#15574 Már megvolt ez a hír, meg is beszéltük. -
qper #15573 Nem tudom... tegnap vagy négy órát játszottam vele, nem vettem észre a belinkelt kép és a játék grafikája között semmiféle releváns különbséget :)