89387
PlayStation3
-
qper #15692 Remélem azért a megjelenésig csiszolnak valamit a GT5 visszapillantótükrében visszatükröződő tájon. Egy kicsit Test Drive 1 feeling fogott el. -
qper #15691 de hogy kérdésedre válaszoljak:
Resistance-t tegnap pihentettem, ma a Fight Night 3 miatt fáj a hüvelykujjam begye, szerintem ha így folytatom egy-két hét és még bütykös is lesz :D
-
qper #15690 na ez az egyik olyan progi ami miatt venni fogok egy X-et ha lesz rá zsém -
partizan182 #15689 Semmi fika nem folyik itt, kultúrált vita van.
Nem ugyanaz. -
#15688 Én meg ahogy ezeket a vitákat elnézem folyamatos nosztaemlékek jönnek elő. Én személy szerint átéltem a MD-SNES háborút (bár akkor még nem igazán volt háború, legalábbis a játékosok között nem), átéltem a PS1-Saturn háborút (tudjuk ki nyert), átéltem a DC-PS2-Xbox háborút, na erre az időszakra már megáldott a jóisten az internettel (bevallom DC tulaj voltam és fikáztam a PS2-t, X-et pláne), aztán begyógyult a fejem lágya és beismertem, hogy a Sony-nál nagyon tudnak vmit. De már rég rájöttem arra is hogy a japók tudnak konzolt gyártani és punktum. SZVSZ játékot is azok tudnak csinálni.
Naszóval annyira ismerős nekem ez a vita, a DC is sokkal előbb jelent meg, mint a PS2, sajnáltam is a DC-t, de a PS2-re azóta megjelenő gammák kárpótoltak. Csak annyira jó lenne, ha befejezné mindenki ezt a fikázást. Jó gép mind a kettő, nekünk a PS3 jobban bejön (én pl nagyon szeretem a többi funkcióját is) -
Sutekh #15687 Ami még gond lehet, hogy ez 15pólusú dugó. A monitoron is ez van nem? Akkor lenne jó, ha ez 15 pólusú aljzat lenne. Ne vedd meg, csak ha kitudod próbálni elötte. Nekem két hónapja nem sikerül összekötni.
-
Rena11 #15686 ez az :D igazad van -
ágybanalvó #15685 http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34354
ilyen játékvezérlője van valakinek? :D mer ha igen akkor télleg olyan mint amilyennek írják? meg ez akkor nem vezetéknélküli, mert én ott a képen látok egy olyan kis kábelt vagy mit ami megy ki belőle de hátha csak úgy odarakták :D -
Sutekh #15684 DVI-I csatlakozó van a képen. Erre csatlakoztathatod az analóg és digitális jelet is. Mi értelme lenne az átalakítónak, ha nem tudná továbbítani valamelyik jelet? -
Rena11 #15683 ezekre a dolgokra nem is gondoltam :(
azért kipróbálom ma a box360 is hasonló képpen van összekötve mondjuk ahoz lehet venni monitorkábelt és sima tft-n nagyon szépen fut 1024x768
délután fogom kipróbálni majd írok hogy hogyan sikerült
-
#15682 Hú de gyors vagy!;) -
#15681 Ezt még egyszer át kell gondolni!!!
A HDMI és a DVI-D csak digitális jelekkel dolgozik, a 15 pólusú VGA aljzat viszont csak analóg jeleket tud fogadni. Szal max a PS3 AV aljzatának jeleit egy komponens kábellel tudod VGA monitorra átvezetni, de ehhez is kell egy VGA-Box-nak nevezett átalakító!!! -
partizan182 #15680 Kérdőjel lemaradt az első mondat végéről...
Tehát:
Biztos hogy így működik???
Így már remélem több értelme van. :) -
partizan182 #15679 Biztos hogy így működik.
Ha jól látom ezzel a ps3 HDMI kimenetét kötöd össze a monitor VGA bemenetével. A gond csak az hogy a HDMI digitális a VGA pedig analóg jellel dolgozik. Nem hiszem hogy VGA-n keresztül fogadná a digitális jelet bármelyik monitor. Bár azt látod nem tudom, hogy a HDMI-n a digi mellett megy-e egy analóg sáv is, de erősen kétlem. -
#15678 Aha. Elvileg így működnie kell. Mikor fogod ezt összerakni? Írnál róla pár sort, hogy szuperál?
Egyébként kösz a linkeket. -
Rena11 #15677 http://www.hama.hu/index.php?page=reszlet&id=216&foto=0&termek_fo=5&parent=35
ez a dvi adaptor
meg egy ilyen hdmi kábel
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2415
és kész is mehet a hagyományos monitorra vagy tft-re -
Sund #15676 jah, nem hittem volna.
más:
What are the challenges ahead for the PlayStation 3?
- "It could be anywhere between seven and 10 years before the next (Sony) console comes out, and to bridge that gap you need considerable technology. The PS3 is designed to last until the next generation."
- We're also hoping next year to release a digital tuner for the PS3, turning it into a programmable TV recorder."
TELJES CIKK ITT -
#15675 Hopp, ezt a megoldást leírhatnáád ide, linkekkel, mert én is efféle megoldást keresek éppen. -
#15674 Detto :D -
Rena11 #15673 jaaaa :D egyépként hosszas nyomozás után arra jutotam hogy nem is kell hdcp monitor marad a hadmi-dvi kábel és kell 1 dvi adaptor mégegyszer kössz a segitséget
-
#15672 Nagyon frankó, sztem a jelenlegi legjobb konzolos FPS.
Achievements...ööö, most nem tudom, konkrétan mire gondolsz. -
partizan182 #15671 Ugye milyen frankó a Darkness? Hiába rövid, egyszerűen nem lehet csak egyszer végigjátszani. Úgy tudom a Ps3 verzióba is beépítették az Achievmenteket, ez hogyan jelenik meg a game-ben? -
partizan182 #15670 A MM és a McDonald's munkaerőállománya színvonalban kb fedi egymást.
Pont annyira értenek a munkájukhoz mint én a kvantumfizikához. -
#15669 Hogy mivel? Kétszer megvolt a Darkness, most egy kicsit unom, úgyhogy Oblivion minden mennyiségben. Jöhetne a letöltheti Shivering Island, alaposan megdobná a játékot.
Nem tudom, ezt láttátok-e már (csak PC-re van kiírva, de lesz konzolra is): Project Offset
Szerintem überbrutálmegahiperdurva!!! -
partizan182 #15668 Ja, Knights of the nine és a Shivering Isles összecsomagolva Platinum áron.
Aki még nem szerezte meg ezt a csodát, annak kötelező lesz. -
#15667 Game of the year edition?? Lessz ebben valami extra is?? -
Rena11 #15666 de láma vagyok már megvan tiszta hülyék az emberek a mediaban:D -
oishi #15665 Majd ha már a ps3-at is ugyanúgy kitapasztalták,mint a régebb óta piacon lévő x-et akkor fognak a külömbségek meglátszani! -
Rena11 #15664 nah még annyit hadd kérdezzek kedves partizán hogy létezik hdmi-dvi kábel?
a mediaban nem tudták mi az :D -
Since #15663 Remélem szeptemberben jön az Oblivion Game of the year edition. Nagyon büntetni fog, azér se akarom megvenni még az oblit :-) 2 hónapig szerintem nem leszek elérhető ha meglesz a játék :-) -
ágybanalvó #15662 ahogy elnézem ennek a vitának úgyse lenne vége mert az xbox régebbi mint a ps3, egyszóval (szerintem, lehet hogy tévedek de akkor sorry) az xbox már kiforrottabb és több példát lehet rá felhozni játékokbból. meg amúgyis van amiben a ps3 van amiben az xbox jobb szal ezt sokáig lehetne vitatni :D -
#15661 Ha hagynának??? Barátnőd nem hagy vele játszani ?? -
#15660 Az nem x360-ra van de mind1 :D. Ez ps3 topik :D. -
Sund #15659 Tegnap túljutottam az 5 percen az Enchantedben. :) Majd ha megismerem a játékot, írok egy rivjút nektek. Amúgy pedig Obliznék, ha hagynának. -
partizan182 #15658 Hajrá, ki mit játszik?
Én most fejeztem be a Dead Rising 72 órás módját, és az overtimeban próbálom megmenteni Frank életét.
Jöhetne már a második rész. -
partizan182 #15657 Senki sem mondta hogy képtelen lenne a Ps3 az AA-ra, egyszerűen lefelejtik a játékokból. Oblivionon egy évig dolgozott a Bethesda pluszban a többi verzióhoz képest, meg is látszik rajta (szebb textúrák, kevesebb töltés, jobb framerate).
"A COD most is ugyanolyan összedobott tucatmunka lesz, mint az eddigi részei. "
COD1-2 klasszikus volt, a 3-mat pedig egy másik csapat készítette. Cod 4-en már a 2. óta dolgoznak, kb 2 éve.
"Hasonlítsd már össze a Lair-el. "
Ha lenne játszható verzió szívesen megtenném.
"közelébe sem ér a GT játékoknak. Semmilyen szempontból"
Maradjunk annyiban, hogy a GT-s autók szépségét nem tudja megközelíteni semmi. Az online képességekben, az autók customizálhatóságában, a közösségi funkciókban, törésmodellben, ütközéskezelésben, pályák kidolgozottságában a Forza-PGR páros jóval előrébb jár. -
#15656 Már megijedtem, hogy az én szemem rossz;)))
Pedig megpróbálom soxor kiküszöbölni úgy, hogy az adott X-box címről elképzelem, hogy PS3 cím, mert néha tényleg becsapja magát az ember.
Nézegettem én is a flame topic-okat. Asszem van valami PS3/X360/Revo, annak a címét kéne megváltoztatni.
Vagy újat indítani.
Monnyuk szerintem bizonyos emberek azért szeretnek flamelni, hogy felidegesítsenek olyan embereket is, akik ilyen vitákba amúgy nem bocsátkoznak, szal ilyen topicba be sem tennék a lábukat. -
#15655 Egyébként egy kérés: van egy pangó PS3/X360/Wii topic, nem lehetne ezen viták helyszínét oda áttenni, és itt kizárólag játékokkal foglalkozni? -
#15654 Grafikáról és játékélményről beszélünk.
Lair - AC: játszottam X-es az AC demojával, gyönyörű, fenomenális, de lényegében semmit, de semmit nem változott az egész, még a gombkiosztás is ugyanaz (tudom, minden részt végigjátszottam). Ráadásul a földi objektumok ugyanolyan gagyik, egy nagy kifeszített képre vannak rápotyogtatva. Hasonlítsd már össze a Lair-el.
Killzone 2 - COD4: No comment, aki nem látja, mekkora minőségbeli különbség van a kettő között, az elfogult, nem is kicsit. A COD most is ugyanolyan összedobott tucatmunka lesz, mint az eddigi részei. Nem csoda, jóval rövidebb ideig fejlesztették, mint a KZ2-t.
GT - PGZ: na erre már tényleg nem tudok mit mondani, autós játék jelen pillanatban közelébe sem ér a GT játékoknak. Semmilyen szempontból.
Valamint egy apró kérdés az AA-al kapcsolatban: ha a PS3 erre "képtelen", ugyan hogy oldották meg, hogy az Oblivion jóval szebb az X360-as verziónál, és az éleken sehol egy recét nem látsz (ellentétben a konkurenciával).
Tudom, meggyőzni úgysem foglak (ami nem is baj, te sem fogsz engem, és ez így jó :), csak gondoltam, válaszolok, ha már ez a téma. No harag, ok? ;) -
Rena11 #15653 jaj nem oda akartam köcce szépen partizan 182