89387
PlayStation3
  • qper
    A PS3-mat nem lehet flashelni
  • Edemcrespo
    sziasztok tudna valaki ajánlani valakit győr közelében aki (nemtom jól írom e)kitudná flashelni a ps3-mat.
    kössz a választ
  • Attila8805
    Én úgytudom partizannak van ps3-ma.
  • Attila8805
    Na szóval.
    Tudom már megint itt van ez a mocskos xboxos féreg blablabla.
    de ha átjösztök hozzánk akkor a #21834 kommentben naon rossz hírt lehet olvasni.(akit érdekel)
    azért nem másolom be a szöveget mert megint kezdődne hogy takarodj vissza az xboxos topik ba te rohadék megg ilyenek,szóval akit érdekel elolvassa akit nem az nem.
  • partizan182
    Obli, FN3 (bár a linkelt kép erősen fotóblot, azért ennyire nem szép a game) egy évet késtek, Dirt is kb fél évet csúszik a többi verzióhoz képest.
    Szerintem legyen is szebb ha már várni kell rá.

Jóval erősebb hardver... mindkét konstrukciónak meg van az erőssége és a gyengesége, alapvetően a Ps3-mat a gyenge GPU nagyon lehúzza, hiába vannak tényleg hatalmas lehetőségek a Cell-ben, azt meg is kell jeleníteni.

Szal én várom hogy az egyszerre megjelenő multi címek mikor lesznek szebbek Ps3-mon, de szerintem soha (ahogy már írtam a programozó lusta állatfajta).
  • XuChi
    Reménykedem benne :D.
  • baggins
    Elméletileg szebbnek kell lennie, mivel jóval erősebb hardverrel rendelkezik. De kell egy kis idő, amíg megtanulnak rá rendesen programozni.
  • qper
    ez speciel PS3-on szebb.
  • ágybanalvó
    ahogy itt olvasgatom a hozzászólásokat felmerülnek bennem kérdések. szóval akkor a ps3-on a játékoknak jobb lenne a grafikája meg jobb is lesz mint a xbox360-on? mert ahogy ezt a fight night 3-at nézegetem télleg ütős grafikája van.
  • qper
    Szerintem ez elég álleesős grafika: :)

• qper
    nextgen= next generation, azaz a PS2 esetében a PS3 :)
  • qper
    nézd, múlt héten megvettem a Fight Night 3-at ami köztudottan muliplatform. Tegnap elkezdtem vele komolyabban játszani, az államat többször a padlóról kellett felnyalábolni, annyira élethű a grafika.

Szóval álleesés szerintem Nálad is garantálva lesz pár játék esetében :)

Mint egy TV közvetítés, és ezt tök komolyan mondom :)

És még a HS-ről nem is beszéltem. Gyönyörűűűű.
  • XuChi
    Igazábol mit is neveznek nextgen-nek???
  • qper
    A PS2-re is azt mondták hogy nehéz programozni, ahhoz képest elég jól beletanultak a programozók :)

Én először a GoW2-re azt hittem hogy nextgen játék...
  • XuChi
    Ez eddig ok. Jaj nagyon remélem hogy le fog esni az állam :D:D
  • NEXUS6
    A DiRT, Obli, meg néhány egyéb multiplatform azért szerencsére jobban sikerült PS3-on.;)))

Partizánra ne hallgass, majd ha megjelenik a PS3 ID az aláírásában!;)))
  • baggins
    Talán kipróbálom, bár ez lesz az első komolyabb PC játékom.:D Majd referálok.
  • baggins
    Pontosan. Nem érdemes lemondani a PS3-ról, marha nagy durranások jönnek majd, de a gépet baromi nehéz programozni. Türelem, lesz még itt álleesés, meg szóhoz nem jutás, csak idő kell. Egyébként a jelenlegi játékok sem nevezhetők csúnyának.
  • XuChi
    Hát akor várható hogy a portolások sokkal gyengébbek lesznek??

De a ps3 hardwere nem veri agyon az xbox360-at?
  • qper
    A karakterek állati betegek benne

Hát igen, Barker kreálta őket, mit várjunk, ha nem beteg karaktereket :))

Az Undyingot feltétlenül ajánlom, mert eszméletlenül jó játék!! Ritka kincs, komolyan! Szívesen kölcsönadnám, csak kb. egy éve megtisztogattam a polcomat és eladtam egy csomó játékot, többek között ezt is.
  • partizan182
    Ha ez segít: a fejlesztők bénáznak ennyire.
    Mondjuk ez sokmindenen nem változtat (ja Strangehold is késik Ps3-ra és régiókódos lesz), a fejlesztők (kivéve néhány elszánt japánt és a belső stúdiókat) lusta népség.

Szóval nem nagyon várható egyenlőre, hogy multiplatform oldalon fordulna a kocka.
  • XuChi
    Hát hallod kezdek lehangolódni lassan a ps3-ról :(

Ez már miindig igy lessz vagy még ennyire nem ismerik a hardwert???

Könyörgöm mond hogy csak a fejlesztők kapkodnak és bénáznak ennyire!!!!
  • partizan182
    Tényleg, kihagyták a kis blurt is a mozgáskor? Nem tudtam, szomorú, tényleg sokat dob a hangulaton, és picit reálisabb lesz tőle az egész.

R6 Vegas-ból is pont ezt hagyták ki, nem hiszem el hogy egy kis szar blur megfektetné az RSX-et...
  • baggins
    Nekem ez annyira nem tűnt fel, de azóta láttam az X360 verziót, és pironkodva ugyan, de be kell vallanom, hogy szebb. Van benne valami finom elmosódás, mikor forog a karakter, és ez nagyon bejött, a PS3 verzióból simán kimaradt.
  • SlickAdam
    Köszi a választ!:)
  • XuChi
    Remélem ez nem lessz tendencia hogy no AA és ricegösek a játékok ps3-on.
  • baggins
    Nem, nekem csak a Korbács és az Éjszaka gyermekei volt meg. Ez utóbbi engem sem hatott meg igazán, de a Korbács egy kivételesen nagy alkotás.
    AZ Undying-ról hallottam, és valahogy ez a Jericho sem hagy nyugodni. A karakterek állati betegek benne, és a játékmenet sem tűnik rossznak. Más dolog, hogy a fél életünket megint sötétben töltjük benne, ami kicsit már uncsi. De a Lair után lehet, hogy ez hiányozni is fog. :)
  • XuChi
    Én személy szerint mai napig játszom vele annak ellenére hogy már kb 5x végigvittem. Undiyng a legjopp horror fps számomra a mai napig. Hihetetlen jó a története. Jók a szörnyek, karakterek, tárgyak, helyszinek, minden.
  • partizan182
    Anti-Aliasing, élsimítás. Ha ez nincs, az élek "recések" lesznek. Sajna a Ps3 verzióból kimaradt, sokak szerint elég zavaró.
  • Sund
    http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-aliasing
  • SlickAdam
    Ádi kicsit hülye, úgyhogy elmondanád mi az az AA?
  • qper
    Azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy ez valami hülye marketingfogás, és a konzolverziók már vadul készülnek jóideje a boszorkánykonyhában.

• partizan182
    Darkness:
    Rövidsége relatív, kb 10-12 óra a főszál, még +4-5 órát beletolhatsz a mellékküldetésekkel. Én mindenesetre egymás után 2x játszottam végig annyira tetszett. Kicsit könnyű, az az egyetlen hibája (+ a Ps3 verió kicsit röcög, és AA sincs, erről írtak is páran a demó alapján). Meg van multija is ami nem kiemelkedő, de ideig-óráig el lehet vele lenni.
  • qper
    Korbácsot én is nagyon bírtam, egy rendkívül egyedi, hangulatos fantasy, de a többi amit tőle olvastam (Éjszaka gyermekei, Végső felvonás, Hírvivő) már annyira nem nyűgöztek le. A Pokolkeltő milyen? Olvastad esetleg? Azt dícsérik elegen

Viszont az Undying c. progija PC-n klasszikus. Az EA azon ritka játékai közé tartozik amik mérföldkövek a játéktörténelemben, mégis akkorát bukott mint az ólajtó...
  • baggins
    Megint csak linkelni tudok...
  • SlickAdam
    Valaki játszott már a Ninja Gaiden-nel??? Érdekelne 1-2 vélemény a jatékról. Ja meg a The Darkness-röl is szólhatnátok! "A Sötétséggel" az a bajom, hogy nagyon rövidnek mondják, én meg tuti nem adok ki ennyi pénz pár óráért... Cáfoljatok meg ha hülyeséget beszélnék! :D
  • dante3
    Pedig nemrég te írtad,hogy mennyire bejött neked a doom3! Az sem arról híres, hogy mindíg világosban játszódik! :D
  • baggins
    Tudom, beteg vagyok, mert szeretem ezeket a játékokat, de sztem ez a Jericho nem egyszerű, ahogy kinéz. Clive Barker egyébként is a kedvenc íróm lett a Korbács óta, ha köze van ehhez a játékhoz, nem lesz piskóta.
  • DarkSector
    Nem vesztesz sokat vele....
    Nekem pl egyeltalán nem jönnek be ez a nagyon sötétséges pályák....
  • dante3
    Még a bioshockot kellene kinyomni ps3-ra!