89387
PlayStation3
  • Sund
    ha rendelsz HS-t, én szivesen beszállok melléd! Megosztjuk a postaköltséget.
  • qper
    valaki nem szeretne eladni egy James Bond BD filmet? :)
  • NEXUS6
    Asszem valami olyasmi.

És a júzer manualban is benne van!;)))
  • qper
    meg a Lairt :D
  • XuChi
    Ez valami restore funkció??? Van benne valami back up??? És ez a visszaállítási módszer?
  • qper
    hardwireden azt írják hogy csúszi a HS megjelenése :( persze nem sokat csak pár hetet.

Az igaz hogy a PS3 játékok nem régiófüggők? Mert akkor a HS-t szerintem már most berendelem ámerikából
  • baggins
    Huh, ez meleg helyzet lehetett...
  • Edemcrespo
    ezt nemhiszeem el ti vagytok a legkirályabbak sikerült elsem hiszem nagyonnagyonszépen köszönöm:D:D:D
  • NEXUS6
    Azt próbáltad, hogy kikapcsolod hátul a főkapcsolójával? Majd vissza. Aztán amikor bekapcsoltad egész addig a bekapcsoló "gombon" tartod a kezed amíg újra ki nem kapcsol.

Ha legközelebb indítod akkor a PS3 rendszernek kell bejönnie.
  • Edemcrespo
    de nemtom hogy lehetne megcsinálni
  • Fido4life
    tudtommal Vári Zoli írkál benne, az pedig garancia a jó minőségű cikkekre..
  • XuChi
    Valszeg mert ez ugy tünik mikor pc kinyirod a bios-t. Szerencsétlen azt sem tudja micsoda vagy kicsoda.
  • Edemcrespo
    szerintem valahogy felkellene rekni rá a ps3-systemet és akkor lehet talán sinálni valamit
  • Edemcrespo
    ja
  • XuChi
    Hát ez nagyon ugy tünik hogy kicsináltad a rendszered :(.

Még a ps3 menüje sem jön be?? Tehát csak fekete kép és ennyi?
  • Edemcrespo
    sziasztok !!
    lehet h. ez nem ide tartozik de letöltöttem a yellow dog linuxot felnyomtam a ps3-ra elinditottam ahelyett hogy formáztam volna a partíciot (előtte restore ps3 system-eztem asszem és minden adat eltünt)
    telepítettem és a telepítésnél kiirta h. nem formáztam és ujraindult
    azóta amikor bekapcsolom se kép se hang még scsak ki se kapcsol.tudna segiteni valaki?
  • Papesz
    Az újságnak nincs weblapja, de az itmediabolt.hu-n PDF-ben letölthető a korábbi számok tartalomjegyzéke.
  • Papesz
    Nem, azért mondom, hogy más a gárda.

De az írások nem rosszak, érdemes tenni vele egy próbát, 1496 forintba kerül.
  • XuChi
    De még a weblapjukat sem találom. :D
  • qper
    Hja, a Playtime/Multiplay az tényleg jó volt, szerintem jobb is mint az 576. Erről a Play!-ről nem tudok semmit. Ennek makkor már gondolom nem is Cowboy a főszerkesztője.
  • Papesz
    Tessék venni Play! magazint.

Nem éri el az elődjei (PlayTime!, MultiPlay!, Station2) színvonalát, mert mások szerkesztik és írják, de ettől függetlenül elég jó újság.
  • Ombika
    Itt feltenni ezt a kerdest loll!!! :)))
  • EmThor
    jó ez a Bladestorm

csapatot kiválasztani a kör, négyzet stb gombok közül valamelyik kettő egyszerre való lenyomásával lehet, erre rájöttem :)

támadni az R1 + kör négyzet stb lenyomva tartásával, többit tessék kitalálni, pirosakkal első kontraktot megcsináltam, grafika nem egy hűha, de a játék bejövős...

kár hogy a fogadóban a beszélgetés csak szöveges formában zajlik, legalább a 2 karit mutatnák
  • EmThor
    jó ez a Bladestorm

csapatot kiválasztani a kör, négyzet stb gombok közül valamelyik kettő egyszerre való lenyomásával lehet, erre rájöttem :)

támadni az R1 + kör négyzet stb lenyomva tartásával, többit tessék kitalálni, pirosakkal első kontraktot megcsináltam, grafika nem egy hűha, de a játék bejövős...

kár hogy a fogadóban a beszélgetés csak szöveges formában zajlik, legalább a 2 karit mutatnák
  • EmThor
    576 nem olyan rossz, megnézel egy gamestart hasonló a felépítése. guruban is van psp, az is mit keres ott?

szal 2 oldal ANIME & MANGA (ezt azért illene tudni) nem a világvége, nekem van rá igényem.

bár tényleg gáz, hogy nincs másik "nagy" konzolos újság itthon!!!!!
  • XuChi
    Vagy legalább csináljanak valami hardwer rovatot.
  • qper
    Jaja, újból vettem egy konzolt, egy kicsit mellbevágott ez a mittomén hánytucat manga. Engem speciel ez a mangaőrület hidegen hagy.
    Azt is bírom hogy V.Miki rendeszeresen két oldalt kap (minimum) a japán rpg-ire, egy csomó fontos game meg kivégződik fél oldalban...

Értem én hogy nem jelenik meg semmi sem nyáron és akkora az uborkaszezon mint az állat, de akkor már teszteljesen valami PC játékot ha ennyire nem szórják meg őket a kiadók.
  • Noitulover
    Ha Jobb hardwaret, ebből következően idővel "jobb" játékokat akarsz akkor ps3 a te konzolod.
    Más esetben ha most kívánsz "nagyobb" választékot játékokból ,de nem baj ha néha servízbe kell küldeni vagy házilag felhúzni akkor inkább a xbox kell neked XD
  • baggins
    PS3-at, nem is kérdés. Egyébként ebben a topikban milyen választ vártál? :D
  • lampard99
    Akkarok venni egy konzolt de nem tudom melyiket melyik lenne a jobb 360 vaqgy ps?
  • NEXUS6
    Monnyuk engem érdekel egy kicsit a retro műfaj, de ebben a formában kizárt. Pacmanra 2 oldal, ugribugrira meg egész sorozat, amikor a legújabb a PS3 játék kap 1/3-ad hasábot. Azért bocsi Missön impossziblét egy emberke összehozta néhány hónap alatt, az új játékokat meg 100 emberke 3 év alatt. Nehogy már ne legyen annyi sztori ezekről, hogy a retrónak mangának kelljen elfoglalnia az újságot.

Reiker meg menjen valahova a fogalmazmányaival, írjon inkább verseket. Ismerem a dolgokat amiről ír és még sem értem. De még csak nem is szórakoztató.
  • XuChi
    Ps magazint anno még a ps1 időben vettem (még volt benne demo lemez :D). De az kb 97-98-ban volt. Azóta nem is halottam amagazin felől.

576 konzol egy rakat hulladék ujság lett. Nem mondom én is odavagyok a manga dolgokért de lassan nem 576 konzol hanem 576 manga lessz a címe.
    Na meg a retro cuccok benne. Megvettem a juniusi 576-ot és az ujság fele retro szarokkal volt tele. Könyörgöm nem ezért vettem az ujságot. Normális teszt nem volt benne csak 3 (flatout, hour of victory meg még valami).

És olyan az egész ujság design is mint ha c64 meg enterprise magazin lenne. Pocsék és hulladék már a konzol. Nem ér 20ft-ot sem.
  • Sund
    azt tudja valaki, hogy miért lett vége a magyarországi "hivatalos playstation magazinnak"? A múltkor gondolkodtam, hogy nézek valami konzol újságot magamnak, de a fene fog 576-ot venni, ha a felében 360+wii van. Van egyáltalán valami itthon kapható (akár nagol nyelvű) ps-el foglalkozó magazin?
  • baggins
    A Bladestorm demo letöltése közben láttam, hogy van a J Store-on Tekken DR online játék kigeészítő. Nálunk is felreppentek már ehhez hasonló hírek, de én még nem láttam sehol ilyet sem az EU, sem az USA Store-on. Elkerülte volna a figyelmemet?
  • baggins
    Ez így van. Anno a Tenchu-t néztem PC-n Bleem!-en, és nem volt semmi a látvány. Aztán vártam, hogy a PS2 majd ugyanígy tesz vele, és egy nagy túróst!Ilyen szempontból nem egy nagy durranás, de több, mint a semmi.
  • Sund

oblivion + knight of the nine, az SI nincs benne.
  • XuChi
    Megnyugodtam :D.
  • partizan182
    A megjelenítő szépen leskálázza a saját felbontására nem kell aggóndi.
  • NEXUS6
    Azt nem értem, hogy miért nem tudja ugyan azt a minőséget hozni a PS3 mint mondjuk valamelyik PC-s plélysztésön emu. A PC emu nem eccerűen felskálázza és élsimítást alkalmaz, hanem a beállított felbontásba rendereli le. A Wip3out pl így PC-n eszméletlen jól néz ki, szinte PS2 szintű!
  • baggins
    Megbeszéljük.