89387
PlayStation3
  • XuChi
    Mi jót lehet csinálni a psp-ps3 összekötéssel?? Valami olyan mint anno a bameboy-gamecube?? Át lehet töltögetni a kisgépre a nagyról tartalmakat (mint pl anno a pokemonból csak igy lehetett kihozni 1-2 dögöt) vagy mi?
  • XuChi
    Berax ide 1-2 képet?
  • item
    Nemhinném, a ps3 ban elég okos kis megjelenítő van (RSX-CELL) ez azért elég jó páros, na és mindig új funkciókkal bővül a kínálat ahogy jönnek ki az új firmware-k

Ha durván vesszük az asztali dvd playereket is egy software hajtja,és ha összehasonlítassz egy modern megjelenítőt akkor azért ott elég sok különbség van pl a hardver részén! (a tesco-s meg occsó illetve közép felső kategóriás lejátszókra gondolok,az elit szériát ne vegyük ide!)
  • baggins
    Megéri, azzal addig el is leszel. :)
    Ez azért kibaszás, várom már ezt a tetves játékot...
    EmThor: igen, látja. Na meg ugye nincs chip, meg efféle hardveres varázslat, úgyhogy 3.40-es PSP-ként felismeri. Nekem is így van összekötve. Nem semmi látvány a Remote Play, ahogy kinéz...:)
    Egyébként ha gyakrabban összejön a PSP-PS3 kompatibilitás a játékokban, mindenkinek érdemes beszerezni egy kis gépet. Erről jut eszembe, régebben pletyók keringtek arról, hogy a GT5-ben a visszapillantó a PSP képernyője lesz, erről mostanában valahogy nem lehet hallani.
  • item
    Okés, sztem a felskálázás javit rajta! Itt pl tyrant71 kollégának is van belőle kaptam tőle képet nekem tetszett!
  • Super DANTE
    Srácok, szerintetek 3-4 év múlve egy tescos hd-dvd vagy bd lejátszó oda fog vágni minőség és szolgáltatások terén a PS3-nak? /szerintem nagyon nem/
  • XuChi
    Majd csinálj 1-2 képet mien mertkiváncsi vagyok mennyit javít rajta a ps3.
  • item
    Üdv mindenkinek.. találtam egy kollágát akinek volt egy eladó GT4-e holnap megérkezik a kis "drága" (2500ft)

• XuChi
    Ez a művelet nem jár garancia vesztéssel???
  • tyrant71
    - és mi van a vinyóra mentett játékokkal? (tekken-en nyomok egy háromszöget nincs ott hogy copy... :/)

a megvett játékokat bármikor ujra letöltheted ingyen, a download list-ből
  • Foxhound1980
    Stranglehold CE EU verza lesz egyátalán? Na csak azért mert sehol nem lehet előrendeli, csak a simát.
  • Foxhound1980
  • Foxhound1980
    PSP-n szét Tekkeneztem magam, meg sokallom is a Store árát a Tekkenek.
  • Foxhound1980
    A Strangleholdot is halasszák, szeptember közepe kb.
  • EmThor
    és nem kell görcsölni a mérettel meg ilyenek :)
  • EmThor
    hogyan cseréljük ki a ps3 vinyóját képekkel

nem para, télleg. kell egy csavarhúzó, meg az új vinyó! viszont, hogy külső meghajtóra tette a mentést... nem lehet pendrive-ra? csak ki kell másolni valahova végül is.

- és mi van a vinyóra mentett játékokkal? (tekken-en nyomok egy háromszöget nincs ott hogy copy... :/)
    - mi van a user acc-okkal?
    - meg amúgy is hol lakik közben az xmb, meg a többi cucc, míg nincs vinyó? mert az újat is meg kell formázni... van valami memória még a gépben?!
  • EmThor
    most olvasom, hát gáz...

aug-ra lehet beszerzek egy stranglehold collectors-t akkor... vagy egy psp-t :) télleg, okosított psp látja a ps3-at nem? :)

tekken online szerintem megéri, élő ember (haver :D) ellen lehet tolni neten, ez jó + survival mód + practice mód!!
  • Foxhound1980
    Lehet ma veszek egy Darknesst, még meglátom. Most, hogy a Lairt ismét eltolták kell vmi gém augusztusra.
  • Foxhound1980
    De. EU löncs tolásról még nincs infó de szvsz október kb. No comment.
  • EmThor
    ne szívass!
  • EmThor
    - aug 24. folklore angol demo a psn-en
    kép1kép2

- a rumble sixaxis már pár fejlesztőnél megtalálható, az új ps3 dobozokba majd lecserélik. állítólag semmi extra, kicsit javított mozgásérzékelés + rezgés

- home: október 4 (?)

- a stranglehold collector's edition-hez jár a hard boiled című film is, a játék mellett lesz full hd-ban, 1 lemezen, 10$-al drágábban (~2 ropi+), mint a sima

- skate demó augusztusban

- aug. 16: tekken 5: DR online (ez csak pletyka és 10$-lesz, ha már megvan a tekken dr)
  • Foxhound1980
    Lair ismét halasztva: Szeptember 4. (USA)
  • Ray Z
    Hali!
    Ha mondjuk egy wide screenes monitorom van (pl. Samsung 206BW), aminek a max felbontása 1680*1050, akkor arra rátudom kötni a ps3-at? és ha igen, akkor mennyire lesz élvezhető grafikailag?
  • ágybanalvó
    a ps3-on úgyanúgy lehet netezni mint a gépen? :D meg jó hozzá az én t-mobilos netem is vagy ehhez is külön kell venni a netet? mert ha ugyanolyan mint pc-n akkor lehet nem is kell nekem gép :D
  • qper
    Én sem értem mert a PSP gond nélkül feltekeredett a hálóra, pedig titkosítva volt ott is csak be kellett írni a jelszót.

Routert újraindítom, köszi a tipet :) A titkosítást nems zedem ki, mert ki metr nem bízom a szomszédokban :D
  • qper
    szerintem nem nagyon :(

A BioWare elég szoros kapcsolatot ápol a MS-el. KOTOR sem jött PS2-re :(
    Lehet hogy talán az MS meg is vette őket.
  • Sund
    Nekem egy játék hiányzik a palettáról, de az nagyon: Mass Effect. Van rá remény, hogy jön ps3-ra is?

partizan,

buzi csávó tényleg kiborító az Enchantedben. :)
  • feki25
    Szia!

Hát nem tudom mi lehet a gond nálad, mert wifi-vel sz@rakodtam én is, de nekem amíg a titkosítást nem vettem ki addig nem akart kapcsolódni.Így muszály voltam kivenni.Így maradt a MAC cím szűrés, és onnan ment minden automatice.Ha a psp felcsatlakozik rá akkor meg pláne nem értem mi lehet a gond.Gondolom a routert restartoltad már egy párszor?
  • baggins
    Pontosan ő idegesített fel, nem te. Bocs, ha úgy jött le.
  • XuChi
    Bocs ha felidegesítettelek csak nem birom ha hülyének néz egy ilyen pöcspeti. Mennyen a francba azt ott okosodjon.

Sorry.
  • baggins
    Az lenne a legjobb, ha az ilyen "nagyonokos" embereknek nem is válaszolnánk. AZ agyamra mennek, idejön marhaságokat dumálni, felsorolja, milyen konzolokkal játszott (KI NEM SZARJA LE?) , és arról ugat, milyen szar a kitárgyalt platform. Az ehhez hasonlókkal nem kell foglalkozni, maguktól is eltűnnek a sunyiba egy idő után. Fú, de felbaxtam az agyamat, de unom ezt az örökös hacacárét...
  • baggins
    De jó, megint itt van valaki, aki megmondja a tutit. :(
  • Attila8805
    Megcsinálják a játékot mindjuk xboxra vagy pc-re és a kész játékot átírják ps3.
    De ha nem javcccccsatok ki.
  • ágybanalvó
    tulajdonképpen mit jelent az hogy "átportálják ps3-ra"? csak egyszerűen hogy elkészítik ps3-ra is? meg az később jelentik be? :D
  • XuChi
    Hát ami nekem hiányzk ps3-ra az a Sacred 2, tdu 2, flatout, crysis, two world, Alan Wake, The Precursors.

Ha ezeket is átportálják akkor egy szavam nem lessz.
  • qper
    Tisztelt Kollégák!

Szeretném WiFi-n keresztül használni a netet, de ha a gépnek azt mondom hogy szaglásszon körbe a levegőbe (scan), ő erre egy kis idő múlva azt mondja nekem hogy semmiféle WiFi hálózatot nem lát :((

Pedig de, legalábbis kéne nékie látni, mert a laptop kitűnően műxik róla, és a PSP-n sem kellett anno sokat tökölnöm hogy handheld feltekeredjen rá.

Tudnátok segíteni abban hogy mi lehet a gond?
  • Ioles
    Aha értem, akkor sztem marad a PC
  • Jimanszky
    BLU-RAY ÉS NEM BLUE-RAY!!!!!!!VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • brodix
    bocsi.mellé kattintottam.
  • brodix
    jaj