89387
PlayStation3
  • brodix
    HI!
    Nem tudja senki,hogy mikor lesz frissítés a narodoson?
    Mert warlock nem írja ki,hogy mikor lesz.
  • Foxhound1980
    Nagyjából.
  • XuChi
    hát én nagyon bizom benne hogy tényleg megindul a játéksereglet a gépre.

Nincs valami futured game list?? Ahonnan kiderülne hogy mik lesznek a közeljövőben?
  • Foxhound1980
    Szerintem ha nem is mondják várható azért egy Bioshock port, végül is nem a MS a kiadó hanem a 2k.
  • Foxhound1980
    Áhh :D. Én már PC-n nem játszok mióta a konzoloknál beköszöntött a HD éra. Meg már nem is birná a gépem
  • EmThor
    majd pc-n letoljuk :)
  • Foxhound1980
    Én egy PS3 Bioshockban nagyon bízom. Legkésöbb jövőre csak portolják...
  • partizan182
    A nagy nevek biztos megjelennek, de nagyságrendekkel könyebb Pc-ről X-re áthozni egy progit mint Ps3-ra, így szerintem ha jönnek is, késve és csak a legnagyobb nevek.
  • dante3
    oblivion már kijött ps3-ra!link
  • Ioles
    Jaja azt tom hogy arra inkább a NY-i cuccok jönnek lásd:Oblivion, Two Worlds, Sacred 2. Akor PS3-ra ne is várjak ilyen gémeket?
  • scorpeeon
    Nem is HD-DVD lejátszóról volt szó, csak HD-lejátszóról. Márpedig a Blu-Ray az erősen HD :)
  • item
    Szándékosan nem azt írtam hogy HD-DVD lejátszó, miért is, na ezért!

"HD-lemezlejátszó szerkezet"

• Foxhound1980
    A HD DVD eladások a béka feneke alatt vannak. BD messze jobban teljesít.
  • MaSzKa
    a ps3 ba nincs HD-DVD lejátszó
    csak BLue-Ray
  • Foxhound1980
    Pff.. Egyelőre ez az első komoly stuff aminél probléma van mert nem lehet darabolni. Ha megnézed az eddigi tendenciát nem volt szükség a nextgen meghajtóra. Ha meg beletették volna a HD DVD-t rohadt drága lett volna a masina, esélye nem lett volna ilyen mértékü eladásokra. Mindenestre ez a PGR4 malőr nagyon kellemetlen de ettől függetlenül a játék biztos nagyon jó lesz.
  • partizan182
    A nyugati RPG inkább az X játszótere, Ps-en értelemszerűen a japó cuccok vannak többségben.
  • partizan182
    Pont most írta a Bizarre-os srác, hogy egy pöppet félre lett értelmezve a nyilatkozat, a részletek a Pc-s játékoknak leáldotott fórumban (jó hosszú, úgyhogy nem másolom be). A lényege az, hogy hely még van a DVD-n bőven, csak azért nem adtak minden napszaknak-időjárási körülménynek megfelelő külön textúrákat a pályáknak, mert egy textúrakészlettel és fasza shaderekkel ugyanazt tudják elérni és még dinamikusan is lehet őket változtatni.

Viszont a lényeg:
    "Each next-gen format has its own merits. We should know, as we're currently developing games for all of them in one form or another. It's not a case of one system having less of this, and the other having more of that. As developers we are given a fixed platform, and that's what we work with. At the end of the day we're games developers, and we try to create the best we can irrespective of platform. We hope you end up agreeing with our design decisions when you see the game for yourself."
  • item
    "Az elmúlt időszakban nem igen hallhattunk okfejtéseket a Blu-ray előnyéről a DVD-ről szemben, ma azonban újból előbukkant a téma, méghozzá a Bizarre-nak köszönhetően, akik azt állítják, hogy a kis tárolókapacitás miatt nem lett olyan a Project Gotham Racing 4 amilyennek akarták."

Mégiscsak jólenne a dobozosoknak egy "HD-lemezlejátszó szerkezet" Ohh, a fene, hogy a ps3-ban már alapból benne van ???? ki érti ezt ??
  • Ioles
    Jó Oblit leszmámítva
  • Ioles
    Heló Srácok!

Már nagyon régen gondolkozom hogy vegyek-e egy PS3-at de mindig ott jukadok ki hogy nem kell, mert nem jönnek olyan játékok rá mint PC-re.-és ezt nem a Crysis-ra értem meg a hasonló gagyi lövöldékre amik engem egyáltalán nem érdekelnek, hanem jó kis nyugati RPG-kre. Gothic 3, Oblivion, The Witcher. Kifognak adni ilyen játékokat PS3-ra?mert ha ki akkor szívesen elkezdeném gyűjteni a pénzemet rá, mert nekem sincs kedvem állandóan fejleszteni a PC-met, de hát ez van...Szal??
  • item
    ez jó volt...
  • NEXUS6
    Látom benned a vívódást, fiam gyere állj át a sötét konzolok oldalára és vegyél már egy PS3-at!
    ;)))

Amúgy én is inkább netezek (PS3-on).
  • item
    Köszönöm az infót
  • MaSzKa
    igazából mostanába én se nagyon játszok inkább netezek
    arra meg mem igazán jók a konzolok
    psp-m en is van Wlan és Net browser meg MSN is
  • XuChi
    Huuuuhaaa. Nem hoz lázba.

Na én itt befejeztem neked meg ajánlom hagyd el ezt a topikot de sürgősen.

Mars a pc, psp topikba
  • MaSzKa
    én szeretem a patch-eket

ps2-re ha hiba volt a játékban akkor sehogy se javitották ki

pl a WTCC the game a steam patch-oz kapsz új játékmodot és pályákat is ingyen
  • XuChi
    Ebben tévedsz barátom. 13 éve foglalkozom számítógépekkel. Én még a c64-en nevelkedtem. Volt 286-386-486- stb stb. És most adtam el a francba a gamer pc-m és vettem egy barbone pc-t mert a gép nekem már csak munkára és netre kell. Abból lett elegem hogy ami pc-re kijön játék annak mindig a legfrissebb 100k-s hardwer kell ha jót akarok kihozni a game-ból. És még akkor kell venni a vga-t több ramot, nagyobb hdd, jóbb hang karit és még stb stb. Ez mint 10-en 20-on ezrek (de ez akkor az alsó kategória ugye amin minden szarul megy szaggat fos).

És akkor nem beszéltünk a patch-ekről ugye. Pc-n szinte minden bugos és patch-elni kell.

Vagy inkompatibilis. Driver kell.

Na röviden ennyi. Szal a konzol nem a lusta embernek kell hanem aki már rájött hogy nem költ el fölöslegesen 2 havonta 100k-t a pc-re és nem akar vacakolni a fenti dolgokkal.

De neked kivánok patch-ekben és bugokban gazdag pc-s játszadozást.
  • MaSzKa
    The Guardian Of Darkness [English][WwW.GamesTorrents.C

itt a darkness psp-re
  • Foxhound1980
    Lair demónak elvileg 2 héten belül érkezni kell ha löncs elött próbakört akarnak futni...
  • Foxhound1980
    Én sajna kihagytam, mikor kjött akkor eladtam a 360-omat. Meglesem, hogy miylen lett, ha megtetszik beszerzem. Elég ütős stuff.
  • dante3
    Szerintem inkább ne beszéljen semmiről!
  • Foxhound1980
    Wazz..Most kell ez? Mindenki tisztában van a dolgokkal, ezerszer lefutott körök. Játékokról nem tudnánk beszélgetni?
  • dante3
    Megnézzük,amúgy már végigtoltam pc-n!
  • Foxhound1980
    GRAW 2 holnap este.
  • MaSzKa
    azért mert a Sony 1 szemét cég mindekitől ellopja az ötleteit és szabadalmakat sért megEmlített Cikk - Szabadalomsértés miatt tiltanák be a PS3-at
  • MaSzKa
    azt elmond6nád miért nincs rezgőmotor a PSP és a PS3-ba
    és az Xbox360-ba miért is van + a LogitechCordlessRumblePad2-be 2 is van
  • MaSzKa
    Hát volt pár konzolom az biztos:
    Sega MasterSystem2
    Sega MegaDrive
    Jamico
    Amiga500 1MB(mondjuk ez inkább számítógép)
    Nintendo Gameboy
    Nintendo Gameboy Color 1979
    Sony PSP 3.52 M33-2
    Sony PS2 Slim V12
  • dante3
    Valami új demo nem jön mostanság? Ez a Bladestorm egy hulladék, viszont a Darkness nekem bejön!
  • NEXUS6
    MaSzKa, szerintem ideje belehúznod, mert eddigi beírásaidnak info értéke egyenlő a nullával! Ezért kár volt ide beesned.

De én drukkolok neked, hátha összejön egy tartalmas hsz!;)))
  • MaSzKa
    annyira pont értek hozzá hogy inkább számítógépet veszek

a konzolosok olyanok hogy még az is megerőltetés nekik hogy a dvd-t berakják a gépbe hogy induljon a játék