89387
PlayStation3
-
qper #15452 az lenne, de szerencsére a legtöbb cég elküldi ajándékként is a portékát amit megvásárolsz. Amazonná,l Toys R Us-nál (csak ezek valamiért nem küldenek már Videojátékot, könyvet illetve minden más apró sz*rt viszont igen, érdekes) van ilyen opció is , a kisebbeknek meg eccerűen csak egy emil kell hogy írják már rá hogy "gift" :) -
#15451 linksys-t ajánlanak külföldi fórumokon wireless modemnek. ja és ugye ps3-ba alapból be van építve ugye a wi-fi :) -
#15450 Szerintem mindenki wired, azaz kábeles hálózattal kötötte rá a gépet, ezért nem tud snki segíteni ebben. Őszintén, ha wireless hálózatom lenne, akkor is kábellel kötném rá. Persze ez én vagyok. :) -
#15449 de erre még rájöhet áfa + vám ha szívóznak, az meg lutri -
bayernmunich #15448 legyen szíves valaki segíteni az előbbi internetes kérdésemmel kapcsolatban. köszi -
#15447 Ha 5.1-es hangzást akarsz akkor a digitális optikai kimenetre kell a hangot beállítani, feltéve hogy az erősítőd tudja fogadni. -
#15446 Ja. HDMI két vége a TV és a PS3 megfelelő nyílásába, aztán a PS3-ba a Multi AV kábelt (ugyanaz, ami a PS2-höz is volt), majd a fehér és piros (nem fekete) csatlakozókat az erősítőbe. Persze itt is van optimálisabb megoldás, ha az erősítő támogatja, ez egy alap megoldás. Ha megvan a PS3, akkor az Audio és Dipslay Settings menüben meg lehet majd nézni, milyen lehetőségek vannak még (egyébként a Displaynél a HDMI a legjobb, az Audionál a Multi AV a leggyengébb). -
bayernmunich #15445 és az internethez kell majd valami, mert nekem most vezetéknélküli netem van, azt felismeri a wifi a ps-en, vagy kell még valami router? -
#15444 Tehát akkor bedugom a hdmi-dvi kábelt a gépbe és a monitorba és a multi av kábel fekete fehérjét meg az erősítőbe? -
#15443 Akkor elég egy sima HDMI-HDMI kábel. -
#15442 Ez a letöltés dolog automatikus lesz. Amikor regeled a neten a gépet, hogy felléphess az accountoddal, automatikusan felajánlja az aktuális update-et, így eltéveszteni sem lehet. Anélkül abszolút nem enged fel. -
bayernmunich #15441 köszi. tv-keresztül lesz a hang egyenlőre -
#15440 Egyértelműen kell. Vagy használod a géphez alapban kapott Multi AV kábel fehér és piros dugóját. -
bayernmunich #15439 lenne még egy kérdésem: a letölthető rendszerfrissítéseknél elég a legújabbat letölteni (ha jól látom akkor 1.9), mert az tartalmazza az előzőeket is, vagy kell a többi is? -
#15438 HDMI-HDMI-n keresztül a hang is megy, nekem is olyan van. Mondjuk ez a hang dolog attól függ, hogy a TV-n fog-e szólni a cucc, vagy egy külön erősítőn? -
#15437 Igen neked HDMI-HDMI kábel kell. Ha jól tom azon át a hang is megy.
Viszont én megkérdezném hogy nekem majd monitoron lessz a gép, de a hang meg házimozi erősítőn. Akkor nekem kell még másik kábel is??? -
bayernmunich #15436 hello
tudna valaki segíteni? a hétvégén fogom megvenni a ps3-at és nem tudom milyen kábelt vegyek hozzá. a tévémen van 2db hdmi-in és egy dvi-in(hdmi2) nevű csatlakozó. azt jól gondolom hogy a legjobb egy hdmi-hdmi kábel lenne? azon keresztül a hang is megy, vagy arra kell még egy másik kábel is? köszi -
#15435 Én nagyon bizom titkon abban hogy lessz a gépre Test Drive Unlimited 2.
(remélem nem volam off)
Ja meg a HOME. Na arra vagyok kiváncsi nagyon. -
#15434 Az tök jó :D. Mit adnak a motorstorm-hoz ha megrendelem kis modelt?? :D:D. -
#15433 De, valamivel. Viszont egy hazai cég valamivel biztosab és biztonságosabb. Ráadásul előszeretettel adnak extrákat a játékokhoz; a Darknesshez pl. egy fasza képregényt küldtek. :) -
qper #15432 Tudtok olyan ámerikai boltot ami vállal ide is szállítást? -
qper #15431 Fasza...
Ahogy nézem már az amazon.com-ról már játékot sem lehet rendelni :(
-
qper #15430 NEm drágább az Überkonzol ha ott megrendelem 15.000-ért?
Az amazon 11000-ért adja, erre rájön még a pk, amit nemtom most mennyi de biztos 15000 alatt van- Ha többen rendelün akkor meg tényleg kicsi lesz a pk is.
-
Noitulover #15429 MGS Online - hát egyenlőre nem árultak el túlsokat -
Foxhound1980 #15428 Megjelenéskor veszem, max pár nap késéssel. -
Foxhound1980 #15427 Igen, osztom a véleményt. Jómagam épp 2 napja rendeletem be a GTA4 Special Edition-t. -
Since #15426 Az a gond, hogy ez nem a teljes lista...pl. nemrég vettem meg az Azonosságot ami nem is szerepel az xpress listáján. És állítólag augusztus végén jön ki a 300 BD-n de még nem találtam róla semmi infót Mo-n. -
Sund #15425 azt még nem tudom, tényleg qper, mennyibe fáj? :) -
#15424 Fuuu kicsit huzós ára van a BR filmeknek :O.
Ennél nincs is olcsóbb?? -
#15423 Én is beszállnék, de egyszerűbb, ha előrendelem az Überkonzolnál. Ezt meg is tettem a Lair-el. :) Sőt, valszeg minden játékomat tőlük fogom megrendelni, ha mindig az amcsi verzió jön ki először. Korrekt cég, ajánlom nektek is. -
#15422 Itt elég sok film van..
-
Since #15421 Hát nemtudom én Warhawkon gondolkozom nagyon, és szeretnék augusztusban egy BD filmet is venni :-) Apropó nemtudjátok hol tudom lecsekkolni a BD filmek magyarországi megjelenését? Néztem neten de nemtaláltam semmi infót róla. -
#15420 überkonzolnál is lesz szerintem. 14.e kedd, lehet még azon a héten péntekig megjön. egyébként tényleg érdemesebb kintről beszerezni -
Since #15419 Mennyibe fáj? -
Sund #15418 Lair is érdekel! Eddig 3-an vagyunk... (qper, tyrant71, én). Többiek? -
tyrant71 #15417 Lair-re beneveznék én is -
#15416 GRAW2 DEMO a héten!!! egy kis előzetes mi lesz még:
August 2nd:
* Demo: GRAW 2
* Video: Lair
* Video: Ratchet and Clank: FToD
* Video: Juiced 2: Hot Nights
August 9th:
* PSX: Ridge Racer 1
* PSX: Tekken 2
amúgy ezek a ps1/2 játékok hogy futnak a tv-n? felskálázva? vagy ablakban? -
qper #15415 Lair nem érdekel? Azt most lehet h berendelem, hogy megérkezzék 14-e körül.
De a kérdést kilövöm az űrbe is, T. Uraim, aki szeretne Lair-t vásárolni, akkor nosza, pk-n meg osztozunk :) -
qper #15414 okok! -
#15413 ezt a Play-t megnézem, kicsit para, hogy nincs weblap, legalább a megjelenéseket lehetne követni, vagy ki lenne írva melyik nap vagy vmi...
Bladestorm-hoz: new game, fogadóban kis beszélgetés után választasz nemet, fejet, hangot, ezután kérdi, hogy "namai wa" ennyit értettem, tehát a neved, bármit írsz be, végén egy start + egy x és kész, aztán az alsó menüsorból a bal szélsőt választva lehet 2 küldi közül választani én eddig a felsőt toltam le 650 pénzért, ebből majd a recruit menüben lehet majd harcosokat venni, a merchantnál meg upgrade-elni lehet, csak nem jöttem rá, hogy magadat, vagy a harcosaidat (akiket vihetsz csatáról csatára? mert úgy logikus, ha lesznek veteránjaid...)
elején az intro szerintem játék motorjával készült. játék közben kicsit egyszerű a táj, vízbe lovon sem tudtam bemenni, olyan 3/5 szal jó közepes, harcosok már jobbak, meg hát mégiscsak tömegbunyó...
szóval a Folklore-t meg ezt a Bladestorm-ot (1000mb körül van) is nagyon ajánlom kipróbálásra.
ja a wan izé mindnight autós meg nem hiszem hogy olyan jó lesz, jpn store-on van ennek az autós játéknak a videója, szóval csak ez alapján kapásból 70% körüli lesz :/ bár ki tudja?!
az a baj nem tudom ezek EU-ban megjelennek-e. Folklore az tuti, mondjuk EU neve ez is, Folk's Soul a jpn neve.