89387
PlayStation3
  • qper
    az lenne, de szerencsére a legtöbb cég elküldi ajándékként is a portékát amit megvásárolsz. Amazonná,l Toys R Us-nál (csak ezek valamiért nem küldenek már Videojátékot, könyvet illetve minden más apró sz*rt viszont igen, érdekes) van ilyen opció is , a kisebbeknek meg eccerűen csak egy emil kell hogy írják már rá hogy "gift" :)
  • EmThor
    linksys-t ajánlanak külföldi fórumokon wireless modemnek. ja és ugye ps3-ba alapból be van építve ugye a wi-fi :)
  • baggins
    Szerintem mindenki wired, azaz kábeles hálózattal kötötte rá a gépet, ezért nem tud snki segíteni ebben. Őszintén, ha wireless hálózatom lenne, akkor is kábellel kötném rá. Persze ez én vagyok. :)
  • EmThor
    de erre még rájöhet áfa + vám ha szívóznak, az meg lutri
  • bayernmunich
    legyen szíves valaki segíteni az előbbi internetes kérdésemmel kapcsolatban. köszi
  • NEXUS6
    Ha 5.1-es hangzást akarsz akkor a digitális optikai kimenetre kell a hangot beállítani, feltéve hogy az erősítőd tudja fogadni.
  • baggins
    Ja. HDMI két vége a TV és a PS3 megfelelő nyílásába, aztán a PS3-ba a Multi AV kábelt (ugyanaz, ami a PS2-höz is volt), majd a fehér és piros (nem fekete) csatlakozókat az erősítőbe. Persze itt is van optimálisabb megoldás, ha az erősítő támogatja, ez egy alap megoldás. Ha megvan a PS3, akkor az Audio és Dipslay Settings menüben meg lehet majd nézni, milyen lehetőségek vannak még (egyébként a Displaynél a HDMI a legjobb, az Audionál a Multi AV a leggyengébb).
  • bayernmunich
    és az internethez kell majd valami, mert nekem most vezetéknélküli netem van, azt felismeri a wifi a ps-en, vagy kell még valami router?
  • XuChi
    Tehát akkor bedugom a hdmi-dvi kábelt a gépbe és a monitorba és a multi av kábel fekete fehérjét meg az erősítőbe?
  • baggins
    Akkor elég egy sima HDMI-HDMI kábel.
  • baggins
    Ez a letöltés dolog automatikus lesz. Amikor regeled a neten a gépet, hogy felléphess az accountoddal, automatikusan felajánlja az aktuális update-et, így eltéveszteni sem lehet. Anélkül abszolút nem enged fel.
  • bayernmunich
    köszi. tv-keresztül lesz a hang egyenlőre
  • baggins
    Egyértelműen kell. Vagy használod a géphez alapban kapott Multi AV kábel fehér és piros dugóját.
  • bayernmunich
    lenne még egy kérdésem: a letölthető rendszerfrissítéseknél elég a legújabbat letölteni (ha jól látom akkor 1.9), mert az tartalmazza az előzőeket is, vagy kell a többi is?
  • baggins
    HDMI-HDMI-n keresztül a hang is megy, nekem is olyan van. Mondjuk ez a hang dolog attól függ, hogy a TV-n fog-e szólni a cucc, vagy egy külön erősítőn?
  • XuChi
    Igen neked HDMI-HDMI kábel kell. Ha jól tom azon át a hang is megy.

Viszont én megkérdezném hogy nekem majd monitoron lessz a gép, de a hang meg házimozi erősítőn. Akkor nekem kell még másik kábel is???
  • bayernmunich
    hello
    tudna valaki segíteni? a hétvégén fogom megvenni a ps3-at és nem tudom milyen kábelt vegyek hozzá. a tévémen van 2db hdmi-in és egy dvi-in(hdmi2) nevű csatlakozó. azt jól gondolom hogy a legjobb egy hdmi-hdmi kábel lenne? azon keresztül a hang is megy, vagy arra kell még egy másik kábel is? köszi
  • XuChi
    Én nagyon bizom titkon abban hogy lessz a gépre Test Drive Unlimited 2.

(remélem nem volam off)

Ja meg a HOME. Na arra vagyok kiváncsi nagyon.
  • XuChi
    Az tök jó :D. Mit adnak a motorstorm-hoz ha megrendelem kis modelt?? :D:D.
  • baggins
    De, valamivel. Viszont egy hazai cég valamivel biztosab és biztonságosabb. Ráadásul előszeretettel adnak extrákat a játékokhoz; a Darknesshez pl. egy fasza képregényt küldtek. :)
  • qper
    Tudtok olyan ámerikai boltot ami vállal ide is szállítást?
  • qper
    Fasza...

Ahogy nézem már az amazon.com-ról már játékot sem lehet rendelni :(

• qper
    NEm drágább az Überkonzol ha ott megrendelem 15.000-ért?

Az amazon 11000-ért adja, erre rájön még a pk, amit nemtom most mennyi de biztos 15000 alatt van- Ha többen rendelün akkor meg tényleg kicsi lesz a pk is.

• Noitulover
    MGS Online - hát egyenlőre nem árultak el túlsokat
  • Foxhound1980
    Megjelenéskor veszem, max pár nap késéssel.
  • Foxhound1980
    Igen, osztom a véleményt. Jómagam épp 2 napja rendeletem be a GTA4 Special Edition-t.
  • Since
    Az a gond, hogy ez nem a teljes lista...pl. nemrég vettem meg az Azonosságot ami nem is szerepel az xpress listáján. És állítólag augusztus végén jön ki a 300 BD-n de még nem találtam róla semmi infót Mo-n.
  • Sund
    azt még nem tudom, tényleg qper, mennyibe fáj? :)
  • XuChi
    Fuuu kicsit huzós ára van a BR filmeknek :O.

Ennél nincs is olcsóbb??
  • baggins
    Én is beszállnék, de egyszerűbb, ha előrendelem az Überkonzolnál. Ezt meg is tettem a Lair-el. :) Sőt, valszeg minden játékomat tőlük fogom megrendelni, ha mindig az amcsi verzió jön ki először. Korrekt cég, ajánlom nektek is.
  • item
    Itt elég sok film van..
  • Since
    Hát nemtudom én Warhawkon gondolkozom nagyon, és szeretnék augusztusban egy BD filmet is venni :-) Apropó nemtudjátok hol tudom lecsekkolni a BD filmek magyarországi megjelenését? Néztem neten de nemtaláltam semmi infót róla.
  • EmThor
    überkonzolnál is lesz szerintem. 14.e kedd, lehet még azon a héten péntekig megjön. egyébként tényleg érdemesebb kintről beszerezni
  • Since
    Mennyibe fáj?
  • Sund
    Lair is érdekel! Eddig 3-an vagyunk... (qper, tyrant71, én). Többiek?
  • tyrant71
    Lair-re beneveznék én is
  • EmThor
    GRAW2 DEMO a héten!!! egy kis előzetes mi lesz még:

August 2nd:

* Demo: GRAW 2
    * Video: Lair
    * Video: Ratchet and Clank: FToD
    * Video: Juiced 2: Hot Nights

August 9th:

* PSX: Ridge Racer 1
    * PSX: Tekken 2

amúgy ezek a ps1/2 játékok hogy futnak a tv-n? felskálázva? vagy ablakban?
  • qper
    Lair nem érdekel? Azt most lehet h berendelem, hogy megérkezzék 14-e körül.

De a kérdést kilövöm az űrbe is, T. Uraim, aki szeretne Lair-t vásárolni, akkor nosza, pk-n meg osztozunk :)
  • qper
    okok!
  • EmThor
    ezt a Play-t megnézem, kicsit para, hogy nincs weblap, legalább a megjelenéseket lehetne követni, vagy ki lenne írva melyik nap vagy vmi...

Bladestorm-hoz: new game, fogadóban kis beszélgetés után választasz nemet, fejet, hangot, ezután kérdi, hogy "namai wa" ennyit értettem, tehát a neved, bármit írsz be, végén egy start + egy x és kész, aztán az alsó menüsorból a bal szélsőt választva lehet 2 küldi közül választani én eddig a felsőt toltam le 650 pénzért, ebből majd a recruit menüben lehet majd harcosokat venni, a merchantnál meg upgrade-elni lehet, csak nem jöttem rá, hogy magadat, vagy a harcosaidat (akiket vihetsz csatáról csatára? mert úgy logikus, ha lesznek veteránjaid...)

elején az intro szerintem játék motorjával készült. játék közben kicsit egyszerű a táj, vízbe lovon sem tudtam bemenni, olyan 3/5 szal jó közepes, harcosok már jobbak, meg hát mégiscsak tömegbunyó...

szóval a Folklore-t meg ezt a Bladestorm-ot (1000mb körül van) is nagyon ajánlom kipróbálásra.

ja a wan izé mindnight autós meg nem hiszem hogy olyan jó lesz, jpn store-on van ennek az autós játéknak a videója, szóval csak ez alapján kapásból 70% körüli lesz :/ bár ki tudja?!

az a baj nem tudom ezek EU-ban megjelennek-e. Folklore az tuti, mondjuk EU neve ez is, Folk's Soul a jpn neve.