89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    Amúgy én is szeretnék gratulálni az írásaidhoz!!!!A te írásod alapján tetszett meg a Resistance.Nagyon jól leírtál mindent és igazad volt!!
  • baggins
    Ghost Recon Advanced Warfighter 2
  • Jimanszky
    Srácok!!Minek a rövidítése a GRAW2?:S.Állítólag a héten fent lesz Store-on.
  • baggins
    Az azért teljes mértékben más helyzet volt. Az pedig, hogy tömeges megsemmisítést akarnak, inkább vicces, mint komoly. Ezt épeszű ember nem veheti komolyan.
  • Jimanszky
    Akkor jó:D:D
  • baggins
    Nem vagy, csak nem játszottál a Red Alerttel. :)
  • partizan182
    Immersion-nel ugyanez volt (najó nem teljesen ugyanez, ott volt értelmes alapja a keresetnek). Ott buktak 100 millát.
    Nem hinném hogy röhögnek.
  • Jimanszky
    Most én vagyok ennyire hülye h ezt nem értem??!!:S
  • XuChi
    Rendben meg lettem győzve!! Én is oblivionra hajaztam. Csak érdekelt mi a vélemény. Csak remélni tudom hogy nem lessz gagyi áradat ps3-on.
  • baggins
    Ebben a hsz-ben enyhe élcelődő felhangot véltem felfedezni. :))) De azé' jó volt.
  • partizan182
    Egyértelmű, 100%, vitathatatlan, megkérdőjelezhetetlen hogy Obli.
    Az UL egy PSP game kvázi portja (tudom, folytatás, de tökugyanaz), és már a PSP-n sem volt kiemelkedő, Ps3-mon pedig kifejezetten szar, monoton, hekkenszlesz dandzsönkrólör.
  • baggins
    Szerintem ezen a híren a Sony is csak röhög...
  • NEXUS6
    Ha így megy tovább és a Sonyt mindenért beperelik, lesz egy cég ami a BD-ért, egy másik a Cell-ért, egy harmadik az RSX-ért, a negyedik a jól sikerült hűtés rendszerért, a hatodik a fekete színért, a hetedik meg magáért a Playstation névért, amit valakinek a nagyapja a gőzhajtású fa-vibrikre használt.

Erre a Sony kiveszi a cellt, a BD-t, a GPU-t, a hűtőt, mindent valami gagyira cserél, átfesti a gépet és át is nevezi, és úgy fogják hívni Xbox 360.
    ;)))
  • XuChi
    Én rendeltem magamnak az ajtóhoz TESLA tornyokat a c&c-böl. Csak az a másodpercenkénti 200000 wattos fogyaszás kicsit megrettentett :D:D.
  • baggins
    Csak három választahtó karakter van, aminek max. a színét tudok változtatni. Semmi extra. Hasonlít a PC-s Diablohoz, vagy a PS2-es Baldur's Gate-hez. Elég randa, sivár, és 4-5 óra után bűn unalmas. Higyj nekem, nagyon-nagyon nem éri meg az árát!
    Viszont az Oblivion főnyeremény. Ha szereted a kalandjátékokat, szerintem mindenképpen ezt válaszd, mert nagyon meg fogod bánni, ha az előzőt. Olyan ez, mintha egy BMW helyett a Ladát választanád.
  • partizan182
    Nem az a fura hogy a Cell szabadalmat sért, a nagy vállalatok évek óta b*sznak a szabadalmakra, van ami nem kap felhajtást, van ami igen (pl Sony-Immersion dolog). Az érdekes a keresetben az, hogy nem csak dollármilliókat kérnek (ami akár még jogos is lehet ha tényleg szabadalomsértés van), hanem a Cell-ek megsemmisítését is, amire elvileg lehetőségük van (ha az ő szellemi termékük és nem adtak hozzájárulást), csak értelme nincs sok.

Ez a szabadalom dolog vicces, ha ilyen tágan határozod meg a szabadalmad mint ez a cég, akkor nagyon szépen visszaélhetsz vele, pl a hűtőgép szabadalmát évtizedekig nem tudták megkerülni, vagy a Magnavox csak szabadalmi perekből beáramló kártérítéssel tartotta el magát a 80-as évesben végig.
  • Jimanszky
    Te hogyan véded a géped Kolléga?
  • XuChi
    Kérdés szerintetek meiket vegyem??

Oblivion (számomra ez eddig a nyerő)

Untold Legends: Dark Kingdom (ez a videok alapján hack & slash??)

Mennyire szabad a barangolás az Untold Legends: Dark Kingdom-ben? Karaktergenerálás??

Sorry de nem tudok nagyon dönteni.
  • EmThor
    LOL
  • Jimanszky
    már legyilkoltam őket a kontrollerrel:D:D.Az egyik kommandós azt mondta,hogy ő már pedig nem lövi szét,mert meg akarja hozzá venni a Lair-t.Mondom neki,anyád,azt fejbedobtam a ventillátorral.Egy hős vagyok:D!!!!
  • EmThor
    védd a testeddel a cuccot :D
  • NEXUS6
    -ök!

Az ilyen, gondolom 3-4 jogászból álló cégek, hol a somban voltak az előző 3-4 évben? Azóta ugyanis mindent lehetett tudni a cell-ről. Ja hogy még nem adtak el belőle annyit, hogy az értékesített darabonkénti kártérítésért milliókat tudjanak a semmiért zsebre rakni.

• Jimanszky
    Lehet már be is vagyunk mérve:D:Dváááá kopognak!!!!!ááááá neeeem adooom!!!
    -fel a kezekkel!!lőjjétek szét!!
    :D:D:D:D
  • EmThor
    ez annyira szánalmas. múltkor az anglikán egyház kapta elő 3 hónappal a megjelenés után a Resistance-t... el tudom képzelni: kissrác gyón, hogy hentelős játékkal játszott, vagy valamelyik pedofil pap meglátta a játék reklámját valahol, vagy tudom is én, és ezen az alapon "atyám, húzzunk már le egy kis pénzt a sony-ról, meg nézzünk már ki jól az emberek szemében, mert ha világi hatalmunk nincs is már nagyon, erkölcsi még van"... SZÁNALOM!
  • qper
    atomot ezeknek a hülyéknek, ne kártérítést...

• XuChi
    Megsemisítését???? Ezek ökrök?? Majd jönnek a kommandosok azt rámtörik az ajtót és szétlövik a ps3-am ???:D:D:D Hihihi ez nagyon lol.
  • Jimanszky
    Jó vicc:D:D.Azért a Sony ennyire nem hülye!!!
  • SlickAdam
    A Cell memóriakezelése szabadalmat sért
    /Komment/

Nem is kellene meglepődni azon, hogy a nagy konzolgyártók mindegyikén találnak fogást - most épp az Xbox 360-as tábor röhöghet a markába, amikoris a Sony PS3 lelkét képező Cell ellen nyújtott be kártérítési/szabadalmat sértő beadványt egy kaliforniai vállalat. A Newport Beach székhellyel rendelkező elektronikai cég szerint a Cell osztott memóriát használó, szinkronizált parallel feldolgozó szálai az általuk kifejlesztett és bejegyzett technológia alapján épülnek fel, így minden komponensében szabadalmat sértenek. A vállalat szerint ez komoly becsületsértési és financiális károkat okozott, így mindenképpen kártérítési perhez folyamodnak - plusz, kezdeményezni fogják az eddig legyártott összes Playstation 3 zárolását és tömeges megsemmisítését is. Hát igen, a kaliforniai meleg...

Forrás: 576.hu
  • EmThor
    balkánország, mit vársz? :(
  • XuChi
    És mi a köztes megoldás?? Csak hogy hangokban is kihasználjam az 5.1-et. Lehet nem is az erősítőre tolom hanem az ozaki b5 home-omba. Azon van külön stereo bemenet is meg 5.1 (5+1 csatlakozoval. Bal elöl-jobb, hátul bal-jobb,center, sub) és ez mind rca csatlakozós. Van ilyen kábel is a ps3-hoz??
  • qper
    csak az gáz hogy raktáron nincs nekik :(

legutóbb amikor fehívtam őket azt mondták hogy "valamikor augusztusban"

Költői kérdés: de miért nincs folyamatos készlet ha egyszer igény van rá? (mondjuk ez valszeg nem az 576 hibája, hanem a Sony Hungária bénázik. De ez nem meglepő egy olyan cégtől akinek az ügyfélszolgálata nyáron megszűnik létezni, mert " a kolleganő a szabadságát tölti", és a Playstation-nel kapcsolatos kérdésemet sem tudom feltenni mert "az a kollega is szabadságon van")

• EmThor
    nézegettem, nézegettem de passz.

viszont egy play-re lehet beruházok

play megjelenési lista
  • EmThor
    hogyan csináljak japán acc-ot
  • baggins
    Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ezek az apróságok sokat számítanak. Jól esett, mikor a Darknesshez az ÜK küldött egy D képregényt, 2 új borítót, meg egy plusz gyengébb minőségű, nyomtatott gépkönyvet, hogy az eredeti ne használódjon.
    Volt már ellenpélda is, az egyik cég megkérdezte, hogy hajlandó vagyok-e 1000 Ft-ot ráfizetni, ha a MGS3-at egy MGS notesszel kapom...vagy mikor az 576 shopban a srác 20 ezres vásárlás után a fecni nagyságú promo posztert kétezerért akarta eladni.
    Szóval jó érzés, ha megpróbálnak az ember kedvébe járni, még ha egy Sport szelet is az. :)
  • Noitulover
    576 nál akció ként megkapod a "starter pack"-ot a 60 gigás kiszerelés + még egy sixaxis + resistance + motorstorm 160k ért
  • qper
    ajánlom Neked a konzoljatek.extra.hu-t, baromi jó áron vannak a játékok, múltkor fóliás Fight Night-ot fogtam ki 9.000-ért.
    De a legdrágább progi is 13k, mondjuk azt nem tudom hogy mind új-e vagy sem.
  • qper
    Lufit?

Régen azért jobban kényeztettek :)

Nekem van egy bögrém is tőlük, meg ahogy írtad, asszem talán Sportszeletet adtak. Egyszer dec. 6-án vettem valamit, kaptam tőlük egy Mikicsomagot.
  • EmThor
    ja én is lufit kaptam gw:en mellé :/

viszont resistance "csak" 15 volt náluk, fóliás :) (bezzeg a többi cucc mind 17 :/)

váá jöjjön meg a fizu csütörtökön, castlevania-t beújítok lehet :)
  • simirizsa
    Hello valaki nemtudja lehet e már kapni valahol Starter packot ? Elöre is köszi
  • Noitulover
    régebben CD galaxis pár csokit küldött a csomagban de újabban csak egy vacak lufit ... XD