89387
PlayStation3
-
#15532 Reméljük sokan követik majd ezt a tendenciát. -
partizan182 #15531 Renkívül meglepő hogy a Crytek pénzt is szeretne keresni a játékaival nem csak a Dx10-et promózni...
Várható volt.
Szerintem Pc - fél év - Box (MS keze messze elér) - fél év - Ps3 (végre sikerül átírni a játékot a Cell-re) -
Sund #15530 ehh, mindenki védi a mundér becsületét, jól van ez így. :) -
partizan182 #15529 Szerintem is várd ki az őszt.
Lesz Box árcsökkentés és remélhetőleg revízió, lesz Lair és Heavenly Sword ps3-ra. -
#15528 Vélemények????????
Vége a PC exclusive játékoknak?:D
Crysis konzolra... -
#15527 Köszi, ez jól jött,pont most akartam csinálni egyet! -
cybergen #15526 Segített!!! köszi szépen!! -
bayernmunich #15525 köszönöm a segítséget -
#15524 Jah meg megnéztem néhány irtógáz hozzászólást is:D
pl.:#21 és # 17...:D -
ágybanalvó #15523 thx a gyors válaszokat és akkor elnézést a helyesírásért :D igazából játékra és filmnézésre használnám ezért gondoltam előbb a ps3-ra. de játékok terén meg az xbox van előrébb. én se szeretem a warezolást de nem tudnám megvenni mindig a jó játékokat, csak ezért kérdeztem erre rá. de akkor még várok egy pár hetet/hónapot és meglássuk mejik lesz a nyerőbb. -
Sund #15522 nem kell regisztrálnod a géped, ahhoz hogy játszhass vele offline. -
Noitulover #15521 beépített wifi van alapból -
Sund #15520 ".....Bizarre Creations-nek köszönhetően, akik azt állítják, hogy a kis tárolókapacitás miatt nem lett olyan a Project Gotham Racing 4 amilyennek akarták." Elérkezett a Box a DVD korlátaihoz?
KATT -
Noitulover #15519 az mindegy ki hányszor hogyan használta
a megoldás :
- 4-5 secig tartsd az ujjad bekapcsolás után a gombon amíg "pittyeg" egyet
- ha ez önmagában nem segített akkor kapcsold ki és újra be a tv-t -
partizan182 #15518 "hogy xbox 360 éri meg jobban vagy ps3?"
Attól függ mire akarod használni.
"meg hogy a ps3 miben jobb mint az xbox?"
Nincs 30% esélyed hogy a gép 1 éven belül elfüstöl.
"vagy az xbox miben jobb mint a ps3?"
Amíg nem füstöl el: online, jobb és több játékok, jobb kontroller, picit szebb grafika.
"még azt szeretném megtudni hogy grafikailag többet tud a ps3? "
Jelenleg nem, ígérgetések vannak.
"meg persze hogy mejikre adnak ki több játékot"
Egyértelmű Box. És ellipszilonos j hamár itt tartunk...
"ps3-ba is ugyan úgy csipet kell rakni mint a ps2 hogy menjenek a nem eredeti játékok?"
Jelenleg nincs warez, ígérgetések vannak. -
bayernmunich #15517 köszönöm. akkor ugye jól értem hogy offline játékhoz nem kell hogy regisztrálva legyen a ps3? mert már a héten megvenném a gépet, de mivel wireless netem van, nem igazán tudom hogy kössem rá (gondolom valami router kell), de ha normál játékhoz nem kell a reg. akkor nem várom meg míg megoldódik a netes problémám -
cybergen #15516 Ehh.. Egy képviselettől kaptam egy hétre, fogalmam sincs hány tulaja lehetett az elmúlt hónapokban és hogy használták :/ Tehát akkor ezek szerint valószínűleg az áll fenn, amit mondtál.. Egyelőre fogalmam sincs hogy oldom meg de, köszönöm a segítséged. -
Jimanszky #15515 Eredeti tulaj mivel köti rá a képet?Mert ha HDMI-vel,akkor rá kell tötnöd HDMI-vel valamire és csak utána tudod átváltani AV módba. -
#15514 Alapvetően csak a store-ra, online multira vonatkozik, viszont pl a böngészővel tudsz netezni regelés nélkül is, illetve minden mást is. -
cybergen #15513 Egy kis segítségre lenne szükségem. Kölcsönkaptam egy PS3-at egy hétre. Rádugtam a video/hangkábelt TV-re. AV modba váltok, és ott végigmegyek az öszes lehetőségen, de nincs kép. Se szignál, se semmi. PS3 természetesen megy. Valami ötlet? -
#15512 Szia. Ps3 terméészetesen jobb mint a 360-an. Nem csak azért mer nagyobb hdd, blueray, memkártyaólvasó meg minden, hanem most még játékban nincs annyira ellátva mint az x, de ez szerintem decemberben megváltozik.
Chip nincs még rá és szerintem jó ideig nem is lessz. (remélem)
Szerintem PS3 a nyerő. Xbox döglödik a gpu hiba miatt (3 led). -
bayernmunich #15511 azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy amíg nem regisztrálom a neten a ps3-at, addig nem is tudok tudom használni semmire, vagy a regisztráció csak a netes dolgokhoz kell? -
ágybanalvó #15510 hellosztok!
nekem csak annyi kérdésem lenne hogy xbox 360 éri meg jobban vagy ps3? meg hogy a ps3 miben jobb mint az xbox? vagy az xbox miben jobb mint a ps3? (gondolom ilyen is van :D ha nem akkor sorry :D) mondjuk gondolom itt több ember is a ps3-ra szavazna mert hát ez mégis csak egy ps3 topic :D meg még azt szeretném megtudni hogy grafikailag többet tud a ps3? meg persze hogy mejikre adnak ki több játékot mert persze azért venném hogy játszak rajta ezek azok a kérdések amikre nem tudtam választ kapni hiába olvastam nagyon sok hírt, cikket róluk. nah mosmá komolyan az utolsó kérdésem lesz hogy a ps3-ba is ugyan úgy csipet kell rakni mint a ps2 hogy menjenek a nem eredeti játékok? hogyha ez a kérdés már nem ide illő akkkor ezt ne vegyétek figyelembe. thx előre is a segítséget. -
Jimanszky #15509 Valaki nem szeretne egy ilyen újságot készíteni MAGYARUL;)))? -
Noitulover #15508 de a jogban ez nem ilyen egyértelmű , valamiféle szabadalommal van a gond és nem mindegy ,hogy kinek a nevén és milyen formában van -
Sund #15507 Uraim,
megjelent a legújabb száma a PS3-al foglalkozó, ingyenes, magazinnak:
PS3 Zine 5 -
Noitulover #15506 szerintem a gyurka és/vagy a faterja van a háttérben XD
de komolyan nem kutya ütők vannak a sony-nál , de furamód valmiért rájuk jár a rúd újabban ilyen szarságok miatt , M$-éknél nem igen hallani ilynekről , pedig azoknak is valahogyan kell hogy "működjön" a gépük , (vagy mivel 33% környék az elhalálozási ráta senki sem kívánja a cégét , szabványát ,stb egyántalán kapcsolatba hozni a dobozzal ? lol) -
#15505 Ha valakit érdekel Enchaned Arms akkor szóljon. Vagy cserélem Oblivionra.
Jó lenne a pesti csere. -
partizan182 #15504 "Cell is a microprocessor architecture jointly developed by a Sony, Toshiba, and IBM, an alliance known as "STI."
Még a Toshibát is belerángathatják ha akarják. -
partizan182 #15503 Úgy tudom közös fejlesztés. -
Jimanszky #15502 Bazz,mennyire igazad van!!!! -
#15501 Ez totál off de: Aszem a naplóban volt a szavazás?? 1.3% igen 98.7% nem válasz arra a kérdésre hogy ön jogosnak tartja e az 1.1 milliárdos kártérítést.
Én is a nem-re szavaztam.
ON: -
#15500 Én úgy gondolom ez az IBM és nem a Sony hibája. Ha perelnek akkor a gyártót azaz IBM kell beperelniük nem a Sonyt. Sony csak megvette a kész chipet nem fejlesztette. Vagyis lehet hogy kért egy saját fejlesztést de nem ő volt a fejlesztő (szabadalom sértő). -
partizan182 #15499 "Ahogy elnézem ez se lesz egy rossz játék.. "
De nem bizony. 4 player koop kampány so sweet... :) -
partizan182 #15498 A per maga nem, a cég követelése nevetséges. Külösen azért, mert ha tételezzük fel nyernek, és bezúzatják az összes cell-t, akkor a Sony kvázi tönkremegy, és nem lesz miből kifizetnie a milliárdos kártérítést.
Szal inkább csak befenyítés inkább, hátha beijed a Sony, és peren kívül megegyeznek. -
#15497 THX! -
Jimanszky #15496 Köszi mindenkinek a választ!!Ahogy elnézem ez se lesz egy rossz játék.. -
Noitulover #15495 Ez kb olyan szintű per lesz mint, hogy nincs megfelelő módon definiálva bizonyos fogalom a jogban ( vagy félre magyarázták) mint a "lincselés" és perlik az államot 1.1 millárdért XD
Valami harmad osztályú , az annyát eladő ügyvéd megmutatkozni kíván ott is bizonyára -
Sund #15494 Nem kérdés: Oblivion. -
#15493 (Tom Clancy's) Ghost Recon Advanced Warfighter 2