89387
PlayStation3
-
partizan182 #15732 Na, mostmár ti is látjátok a szar fikaflém és a vita közti különbséget :)
Kérdésedre válaszolva: PDZ, PGR3, Kameo voltak a komoly exklúzívok a launcskor + a mérhetetlen sok multiplatform EA szemét.
Viva Pinatat nehezen mert az 2006 őszén jött ki, és nem kell a játékot bántani mert a gyerekes (és alapvetően kedves) külső mögött egy nagyon komoly és addiktív stratégiai/menedzser gém húzódik, kedvesem kisajtolta belőle az összes acsívmentet és én is nagyon jól elszórakoztam vele. -
Since #15731 Látom nagyom értesz a konzolokhoz -
Foxhound1980 #15730 :DD -
#15729 No comment.
Mivel még nem jelent meg sok game ezért nem sokkal de anno ugyan ezt megkérdezhettem volna mikor az x360 indult na akkor mivel jáccottál mert a most vanted meg buzi nba meg gyerekeknek viiva pinata volt ráá. Na az megmutatta ám mit tud a gép hallod.
Törés?? Minek?? Ha törni zuzni akarok akkor motor storm. ennyi. Meglátod még sirni fox ha beindul a ps3 játékfejlesaztése. -
#15728 és menyi játékkal játszol és milyen áron
egyedül ami ps-ra3 érdekes a GT5
abba is az a vitz az autók nem törnek abból hogy lesz szimulator - sehogy:-( -
#15727 a heart of darkness pc is megjelent -
Foxhound1980 #15726 Nem, Atari Lynxre! -
#15725 Jajj ember ne tettesd a tudatlant :D (az előbb csúnyán fogalmaztam sorry). Darknes csak 2 gépre jelent meg. Ps3 Xbox360.
Amugy meg EZ NEM PSP TOPIK. -
Jimanszky #15724 Jó vicc:D:D:D.Majd meglátjuk.Úgy látszik nem tudod,hogy a BD vezet a "háborúban".a Sony legalább le tud gyártani TÖBB normális konzolt,a Microsoft meg max. egyet tudott,a sima XBOX-ot!!Erről ennyit!!! -
#15723 Magyarázd már el nekem mér jó az a hddvd??? Amugy meg a xbox-hoz 59900ft a hddvd kiegészítés. Amugy akkor meg már lassan ott vagy árban mint a ps3 és akkor még fizetsz a netes játékért (live ugye :D), és jó nagy esélyed van arra hogy lepottyan a gpu-d az alaplapról. (3 led :D)
Szal ps3 best buy. Ennyi. Szvsz. -
#15722 psp-re kell? -
#15721 mondom én hogy a PSP az az 1 az fasza -
#15720 a ps3 tud hddvd-t lejátszani
mert úgy nézki az jobban elfpg terjedni
egyébként az lg és a samsung-tól már rég lehet kapni BluRayés HDDVD-t lejátszani tudó cuccokat -
Jimanszky #15719 Most nyomom a Burnout Legends-t PSP-n.Hát srácok,nagyon dúúúrva,meg a Tekken Resurrection is valamint a FIFA Street 2.Azt hiszem a karácsonyfa alatt ott lesz egy PSP.Lehet,az újabb verzió?!...;))) -
Foxhound1980 #15718 Nincs valakinek eladó Darkness nagyon ocsóér? -
Foxhound1980 #15717 -
Jimanszky #15716 Figyi és kit érdekel???Tud BD filmet lejátszani?Miért neked már van?Elegem van már!!!Menj azt verd a nyálad az X fórumon!!!Bocs,nem szoktam ilyen lenni,de elegem van már!!!!Többiek is tudják,de itt most betelt a pohár!!! -
Jimanszky #15715 Nekem is ilyen van.Szerintem nagyon jó kis monitor!!!a válaszideje a legjobb,szép a képe,de mindenkinek más jön be.Mire vagy konkrétan kíváncsi?Egyébként én is egy 206BW-t akartam venni,de emellett döntöttem és nem bántam meg!! -
#15714 jah és sonyba 1 jó dolog létezik manapság a SonyPSP
más sony cuccot nem vennék az tutti -
#15713 olvastátok itt a mai hireket itt az sg.hu-n a ps3 és az xbox360-ról?
xbox360 new version tarolni fog megint -
#15712 Gondolom neked is ilyen van. Mesélj róla kicsit pls. Ha tudsz küldj fényképet is nekem. THX. -
Jimanszky #15711 2ms-es és gyönyörű a képe! -
#15710 Hali
Új vagyok a konzolos témában, de pár aktuális problémám miatt végleg elhatároztam, hogy többet a PC-n való játékra nem költöm el a pénzem, mikor akár el is ihatnám a megspóroltat :P Szóval pár héten belül biztosan beruházok egy PS3-ba, már nézegettem is, mit tud, mire jó, stb, és tetszik, viszont felmerült egy kérdésem, amire választ nem nagyon találtam:
A PS2 kompatibilis játékok mennek a PS3-al is, vagy itt szigorúan nézik, hogy melyik verzióra csinálták az adott játékot, esetleg játék és játék közt is van különbség e téren?
kösz a választ -
Foxhound1980 #15709 Ganer365-ön, a biznisz topikokat nézd át. Mindig szokott lenni, egynéhány ezer forintért. -
#15708 Nincs valakinek eredeti GT4-e ? Tegnap néztem MM ben 5990Ft... -
Foxhound1980 #15707 Legfrissebb EDGE nagazinban nincs Lair teszt. GRAW2 6 pont. -
#15706 Aki akar ugy is bemegy érte :D. Nem kell kivinned :D. Mai világban már örülni fogok ha haza érek vele és útkőzben le nem csapnak érte :D (mint a japán premiernél :D) -
zottyantas #15705 Én szerintem a PS3-at se merném kivinni a lakásból. Amióta megvan meg se mozdítottam szinte:D -
#15704 És az mért jobb? -
#15703 Van egy 70 centis HDTV-m, az tökéletes, csak a találkozó kedvéért meg inkább nem veszek monitort. :)))) Mert DVI-s monitor ugyebár a közelemben senkinek nincs. Szívás. -
Jimanszky #15702 Figyi!Szerintem vegyél 931BW-t;)))) -
#15701 Én samsung 206BW-t fogok venni.
20", 1680*1050 (720p-i?), 5ms, dvi+dsub, hdcp. És csak 65k a edigitalban. -
#15700 Szerintem csak valami DVI/HDCP-s monitor lenne a legkönnyebb megoldás. A régi moncsimat én is átpasszoltam az öcsémnek, pedig jó kis cuccos az is. -
Rena11 #15699 én ma akkor is kipróbálom a hdmi- dvi kábal amúgy is kell a dvi adapter eg 500 ft nem halok bele ha meg nem jó úgy is kell egy uj monitor egyépként 47ezertől láttam már egész jó dvi csatis monitorokat 19"-os és 16:9-es
apropó nem kell valakinek 1 psp 45 ért?:D:D:D -
#15698 Idegesítő ez a kábel dolog, hétvégén lesz a Gamecon fórumtalálkozó, vinném a PS3-at, de SD TV-re nem akarom kötni. A HD TV-met meg nincs az az isten, hogy magammal vigyem. Monitorra lenne jó kötni, de hogyan. Ehhh... -
#15697 A Neoya X2VGA2-ről elég jókat írnak a neten és olyan 15-20 körül lehet beszerezni netről. -
#15696 Nekem van logitech chilstream-om de az az xbox verzió. zsinóros és nagyon kényelmes. Kicsit hangos benne a venti de 2 fokozata van (szvsz a hangosabb/gyorsabb ér csak valamicskét) de nagyon nem mozgatja a levegőt. Szerintem jó termék ha nem a hűtése miatt veszed. Én anno apc-hez vettem mert (a gép xbox360 joy-nak ismeri be) anno a tdu-t ezzel toltam és 3k-val olcsobb volt mint az xbox sima zsinóros kontrollere. Én 6k-éert vettem a mistral-ban. Nem tom mien lehet a ps3 chillstream de ha van olyan mint az x (minőségben tuti van olyan) akkor csak jó lehet. -
partizan182 #15695 Sajnos akkor sem lesz a digi jelből analóg... Ahhoz egy D/A átalakító box kellene, az meg több tízezer Ft és alig lehet vhol kapni. -
Sutekh #15694 http://www.klickcomp.hu/uvwebapp/TermekAdat.aspx?idegenazon=KT2G04 -
Sutekh #15693 Lehet van megoldás. KÁBEL FORDÍTÓ DB15F/F