89387
PlayStation3
-
Rena11 #15652 thank you
-
partizan182 #15651 Google-ban keress egy random brit címet.
Magyarországi Psnetwork: passz. Itt már többen rákérdeztek a Sony üf-szolgálatán, azt mondták majd lesz. Tippem: 2008 ősz. -
#15650 Magyar országon mikor lessz elérhető a ps network?? 2010??? -
Rena11 #15649 ahh nagyon köszönöm mégy annyit hogy a címnek helyesnek kell lennie? és ha igen akkor honnan tudok címeket nézni előre is köszi -
partizan182 #15648 Demók: Playstation store-ról tudod letölteni, angliai/usa címmel kell regisztrálni mert magyarral sajna nem elérhető.
LCD moncsi: HDCP képes monitorokra egyszerűen HDMI-DVI kábellel igen. -
partizan182 #15647 Történetvezérelt gyönyörű sárkányos súter - történetvezérelt gyönyörű repülős súter
Jövőben játszódó gyönyörű fps - jövőben játszódó gyönyörű fps
Gyönyörű autós szim - Gyönyörű autós félárkád félszim
Nem vágom hol nincs meg a párhuzam.
A különbség az hogy a Lair-en kívül a ps3-mas példák jövőre jönnek. -
Rena11 #15646 sziasztok 2 kérdésre szeretnék választ kapni sehol nem találtam
hogyna tudok demokat leszedni ps3-ra?
és rá tudom e kötni tft vag lcd monitorra? -
#15645 "Vagy csak minden autonak lesz minimum 20 "tuning" verziója : más motorral , teljesítménnyel ,spoilerral ,alu felnivel... után futóval, stb XD"
Na hát nekem ez csak 4 sorba sikerült kifejteni:D -
#15644 És az nem lehet hogy a 10000 az úgy annyi mint a többi ilyen okosságban hogy mondjuk ilyen nagyon pici változtatásokat csinálnak rajta pl nagyobb motor vagy ilyenek bár nem tudom hogy ebbe lehet e játék közbe tuningolni.
Na szóval azt akartam kihozni hogy lehet hogy nem is annyi lesz hanem egy kocsi többször lesz benne csak más tulajdonágokkal.
bocsika hogy kakin fogalmaztam de én erre gondolok. -
Noitulover #15643 De miért lenne hihetetelen hogy hajladóak 10000 féle járműig elmenni, pl 1-2 havonta kiadnak kissebb adagban 10-20 kocsit , ezenfelül gondolom egy nagyobb összeget cserébe fognak az "egyedul álló kliens" számára fejleszeteni legyen szó a kedvenc trabanról vagy az örökzöld moszkvicsról XD sőt bizonyára lesz valami csoportos rendelés funcióis ha vagyobb összegről lenne szó
Vagy csak minden autonak lesz minimum 20 "tuning" verziója : más motorral , teljesítménnyel ,spoilerral ,alu felnivel... után futóval, stb XD
mivel a tervek szerint ps3 10 évre van tervezve (meg elvileg a ps4 is ps3ak hálózata lesz , ha még ezt nem védették le valami szabadalommal:D)
akkor 2016 ig van idejük XD -
Foxhound1980 #15642 Storm elkelt. -
#15641 Ne is haragudj, de ezeknek a párhuzamoknak közük nincs (se minőségben, sem kivitelezésben) az eredetihez. Ilyen erővel Wii-re is lehet hasonló játékokat mondani. -
#15640 340 autó is rengeteg. Minek 10000 ???? Rég megunom mire 340 autót végig próbálok. Reméelm a pályákból nem csak 8 féle lessz 3 napszakkal meg 3 időjárással mert akkor bukta lessz. -
#15639 ilyet én még nem láttam, Flatout + Dirt kismiska ehhez képest!!
na igen, szal holnap gondolom megint este 18h-kor (12h keleti parti idő szerint) lesz a frissítés szerintem. de ne legyen igazam, jöhet korábban is :)
aug-ban még lesz biztosan stranglehold demo. -
Foxhound1980 #15638 Sztem ennyi auto nem is létezik :D Nameg érted 10000 auto mikorra??, 2012 pl? :D Kicsit marketing szagú a dolog... Viszont az alap 340-es számot keveslem. A régebbi hirek olyan 800 körüli darabszámról irtak. Na majd meglátjuk, lehet az egész hír úgy fals ahogy van. -
#15637 10000 ezer autó, majd ?? Nekem az a 340-es is elég lenne ami induláskor lesz benne. -
Foxhound1980 #15636 GT5 tartalom kérdés Na ezen is el lehet csámcsogni...:D -
Foxhound1980 #15635 Új Burnout, 6 perc múvi!
Naggyon odafak gyerekek!!! -
Foxhound1980 #15634 GT5 egyértelmüen szebb lesz ez már most biztos. Viszont a PGR4 mindenképp büntetni fog. A legjobb fél árkád/szimulátos verseny progi. COD4 hasonlitgatásnak meg azért sem láttam az értelemét lejjebb Partizán kollega postjánál mert gyakorlatilag míg az egyik hamarosan elkészül a másik még csak pre pre alapha állapotban leledzik. A shaderekröl meg annyit, hogy nagyon vegyes a kép. Én azt tapasztalom, hogy texturázásba a 360 jobb, a nagy átlagot figyelembe véve. Multicimeket amiket láttam, hát talán 1 vagy 2 cim volt amire azt mondtam, hogy ez bizony jobban néz ki Ps3-mon de a legtöbbje vagy xarabb texturákat pakol ki vagy egy szinten van ill picit felette de akkor már oylan dolgok elöjönnek mint lepusztuló framrate meg AA szinte teljes hiánya. Épp a napokban volt nálam a Vegas PS3 verziója. Ennél a produktumnál pl a PS3 felé billent a mérleg a texturákat illetően viszont nagyon recés volt, framrate gondokkal küszködő engine-el. Szóval ami egyelőre ül az az, hogy a multicimeknál egyelőre szivás van. Ez arról szól, hogy vagy hanyag a port vagy az egyszerre megjelenő cimeknél nem jut idő a PS3 verzió további csiszolására, több munka van a Sony verzióval pedig. Mindazonáltal üdvözölendő a Dirt amire valóban forditottak időt és meg is lesz a látszatja! Nem lesz V sync hiba és 60fps-t kapunk! -
Foxhound1980 #15633 Jah, rákerestem ott. Faxa! -
#15632 Én is láttam pl. a ps3fanboy.com-on. -
#15631 Nem játék stilusában, hanem a grafika minőségben hasonlóra gondoltam!;)
Az AC6 földközelben kb mint az 5 éves LockOn (Kockaházakban lakunk és mindíg vidámak vagyunk!;) Ja bocs, a LockOn-ban nem csak kockaházak vannak.
COD4, hát szerintem ez sem ua minőség, pláne hogy a COD multiplatform, a KZ2 meg kb alfa állapotban van, de a GFX így is összetettebb.
PGR, na itt már megint elkezdtek panaszkodni a készítök, hogy a dvd-n nincs elég hely a pályákhoz minden évszak/napszaknaknak megfelelően. Amúgy a legtöbb effektet játék közben leveszi a progi a sebesség érdekében. Szal kíváncsi leszek, amikor a két kész progit az évvégén egymás mellé rakjuk;)
Már most is fél generáció különbség látszik a GT javára.
Soxor talán nem annyira nyilvánvaló a különbség, hiszen a játék esztétikuma rengeteget számít és még az X nyújtotta élményhez sem vagyunk hozzászokva, de ha az ízlésvilágtól eltekínt az ember, és bunkó PC-s módra nekiáll poligonokat, meg shader effeketeket számolgatni, akkor a PS3 jelentősen erősebbnek tűnik! -
partizan182 #15630 "box nál alap hogy 720p nél tudjon x4 AA-t DE ,kész, ennyi nem is tud többet , még ha össze is csinálják magukat akkor le lesz 1080p"
Ezt így passz hogy honnan olvastad, ami a box esetében gond hogy a 10 megás beágyazott ram kevés a 720p 4AA-nak (úgy 30 mega kellene, de piszok drága ez a gyors memó) és emiatt trükközni kell. De hogy 1080p nem menne ez új.
"ne kérdezd miért nem használják sokesetben"
Mert zabálja az erőforrást. -
Foxhound1980 #15629 Emthor kollega infózott, hogy lesz GRAW2 demó a héten. Ez az infó, honnan van egyébként? -
Foxhound1980 #15628 Vannak 1080p-s gémek 360-ra, nem is egy. GRAW2, VT3, Karib Tenger stb. -
Foxhound1980 #15627 Jah, van egy EU-s Motorstormom. Fix 8k-ba vihető vagy ángilus Oblira cserélhető.
06204362900 -
Noitulover #15626 Nesze itt hosszasan elírogatnak a témáról (meg úgy általában) , De felszólításodra reagálva utánna néztem mélyebbre hatóbban is a GPU témának : box nál alap hogy 720p nél tudjon x4 AA-t DE ,kész, ennyi nem is tud többet , még ha össze is csinálják magukat akkor le lesz 1080p
ps3 720p/1080p tudja mindkettőt gondnélkül , (ha figyelmenkívűl haggyuk atényezőt hogy valami kutyaütő dev nem használja ki az erőforrásokat , mindegy hogy tényleges mulaszutás vagy nem megfelelő tájékoztatásból okából kifolyólag) és elvileg akárhányszoros AA is van valahogy ne kérdezd miért nem használják sokesetben -
partizan182 #15625 Kicsivel.
Mind1, a lényeg az hogy ha egy komolyabb GPU-t szereltek volna a gépbe, akkor nem kellene még most is az álleejtésre várnunk, meg arra, hogy a fejlesztők pokoli munkával körbetrükközzék magukat a gyenge komponens körül.
GT5 pedig fantasztikusan szép (mondjuk a pálya még láthatóan nincs kész). -
Foxhound1980 #15624 Talán a sávszél is nagyobb 360-nál de ebben nem lennék biztos.. -
Foxhound1980 #15623 De szvsz ez gpu meg proci kérdés túlzottan nem számit ezeknél a masiknáknál. Meglehet nézni a játékokat amik már vannak vagy készülnek. Hát egyszerüen fantasztikus a látvány meg a fizika. GT5 pl úgy néz ki mint egy film, kajak döbbenetes. Mit számit milyen a GPU vagy a proci. De ugyan ezt elmondhatjuk a majdan megjelenő PGR4-röl is szvsz aminek a 3. része a mai napig az egyik legjobb autós stuff. -
partizan182 #15622 "Lair-nek, KZ2-nek, meg GT5-nek nem szabadna léteznie a PS3-on!!! (Szerintem nem igazán tudsz hozzájuk mérhetőt mondani X-re)"
Nem is létezik még egyik se :)
De ha gondolod:
Lair - Ace Combat 6 (röpködős lődözős, mindkettő gyönyörű)
KZ2 - COD4 (igen, multi, de szvsz jobban néz ki)
GT5 - PGR4
"lehet, hogy nem is azok a tényezők számítanak a grafikánál, amiben az X GPU-ja erősebb"
2 extrája van a Xenon-nak: unified shaderek és a 10 mega beágyazott ram. Mindkettő nagyon hasznos a fejlesztők nagyon szeretik mert rugalmas, és könnyen lehet vele trükközni. -
Foxhound1980 #15621 Nex attól, hogy a GPU olyan amilyen, attól függetlenül létezhet mint ahogy majdan létezni is fog a GT KZ Lair meg hasonlók. de ez tisztán programozás kérdése. Az általad emlitett cimek kétharmada meg gyakorlatilag devkiteken létezik még. A másik meg az, hogy nem véletlenül néz ki a GT úgy ahogy. A cell meg van hajtva, ennyit számit ha egy profi team, a HW-t viszonylag kiismerve programozza. -
partizan182 #15620 "RSX shares a lot of inner workings with NVIDIA 7800 which is based on G70 architecture"
Ezt a press szöveget úgy kell érteni, hogy kb ugyanaz a kettő.
Akárhogy is nézem ez még előző generáció.
Nyilván nem PC-kártyáról va szó, hanem a GPU-ról, ennyire ne nézz sötétnek kérlek. Nagyon (NAGYON) leegyszerűsítve: GPU+RAM+Csatolóbiszbaszok = videókártya. De a te kedvedért mostantó GPU-t fogok használni.
De ha nem értesz velem egyet lszi mondd meg a csúcsszuper GPU beállításaiban hol lehet bekapcsolni azt a tetves élsimítást. Azonnal szaladok Ps3-ért.
A Pc meg már évek óta a gazdagok mulatsága, ezen nem kell meglepődni. -
Foxhound1980 #15619 A GPU mag kb a másfél 2 éves 7800 GT/GTX szinten mozog. Mivel nagyon hasonlatos a felépitése is. Nincs ebben semmi különös. Az Nvdida korábban elkészült csak a sony miatt szopkodtak mert nem tudták a BD diódák gyártását elkezdeni. -
#15618 Ez A GPU összehasonlítás valóban kicsit felületesre sikerült. Ha igazad lenne, akkor a Lair-nek, KZ2-nek, meg GT5-nek nem szabadna léteznie a PS3-on!!! (Szerintem nem igazán tudsz hozzájuk mérhetőt mondani X-re)
Sajna a PC sem igazán jó alap az összeghasonlításra, mivel eszméletlenül optimalizálatlan a kódjuk a PC-s játékoknak. Nézd meg milyen gyik a PS2 GPU-ja a mai szinten, és még is mit kihoztak belőle!
Ha azt nézzük, hogy lehet, hogy nem is azok a tényezők számítanak a grafikánál, amiben az X GPU-ja erősebb, akkor az úgy tűnik olyan luxus, amit megint csak a júzerrel fizettetnek meg, szal szopás. -
Noitulover #15617 Gyors referenciakalauz - a Magyar PS3 oldalon ! -
Noitulover #15616 pff tech junkie ... Legalább néztél volna utánna a témának, még mielőtt ilyen marhaságot összehordasz , kétéves is gáz kártya ... semmi köze a pc-s kártáyhoz max a technologia
Majd arra leszek kiványcsi inkább hogy hamár jön a crysis boxra is ami tudtomma nem szereti majd a dx10et mi fog történi , 1. jóval "csúnyább" mint ahogy kiderült a "dx9-dx10" videokból (erőltettet marhaság a szitán átlátni nem képes gyökereknek) ez a valószínűbb , vagy 2. az elvárásoknak megfelelően legalább olyan "jól" néz majd ki mint pc-n , ergo felmerül majd akérdés hogy mia tuosért vette meg a paraszt x-százezerré a vistás masinériát , mikor egy "szaros" boxon is legalább olyan "jól" néz majd ki , gg M$ előre is XD -
Rena11 #15615 had legyen 1 hülye kérdésem FAQ-ot hol találok olyan dolgokat szeretnék megtudni mint pl hogyan csatlakozok netre meg hasonlók előre is köszi és bocs ha hülyeséget kérdezek
-
partizan182 #15614 Enchanted Arms-ot végigvittem a konkurencián, én élveztem. Aki szereti a JRPG-t mint olyat az nem hiszem hogy csalódna, mondjuk meglepetés sem fogja érni.
Egyébként nem kell félni, elég gyorsan megszabadulsz a buzitól az elején (aki játszotta érti, hogy miért ilyen rendkívül fontos feature ez :) ) -
#15613 Nincs mit. Szivesen üzletelek olyan emberekkel mint te.
Ha esetleg valakinek lenne eladó Oblivion-ja akkor küldjön nekem privit.
Amit még keresek jó árban Motorstorm, Resistance Fall Of Man.
Ha van ilyen jó állapotban jó áron Budapesten akkor irjatok.
Jó8t mindenkinek.