89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Na elolvastam az oldalatokon a cikket a stuffról. Jó lesz ez. :)
  • Sund
    mikor lesz meg a Gépállat?
  • partizan182
    Spoiler:
    Lőni kell benne.
  • XuChi
    Na én időközben beszereztem egy resistance fall of man-t.

Kiváncsian várom mit nyujt. Eddig csak jót olvastam róla.
  • partizan182
    Karakrertől függ hogy milyen helyzetben hozzák elő a kombókat. Érdemes kísérlezgetni, mert nagyot ütnek. A kombó akkor is előjön ha a kombó métered felmegy maxra (ezt is gyakással lehet tölteni, 2 csata közt viszont ez lenullázódik).
  • XuChi
    Szerintem felejtős.
  • Rena11
    kell valakinek 1 gen-ji nevű játék ps3-ra?
    10e ft
  • EmThor
    köszi mindenkinek

sikítsatok ha fenn van a demo, thx
  • ágybanalvó
    a lost planet ki fog jönni ps3-ra?
  • Sund
    és azt jól láttam ugye, hogy amikor az emberek egy sorban állnak támadásnál, akkor az valamilyen kombót jelent?
  • baggins
    Várj csak tőle sokat, nagyon jó kis játék! ;)
  • partizan182
    EX gauge-t szépen fel kell tolni a tetejére (azzal növekszik ha gyakod az ellent), majd ha már fenn van és világít az EX "fül" a harcmenüben akkor simán átváltasz rá (jobbra pöckölöd a stick-et) és nyomod neki. Gyak. Limit break-ről van szó, nagyobb bossok előtt érdemes maxra feltolni, mert nem veszik el 2 harc között, és így jó esetben 2 bivaly támadással tudod indítani a dolgot.
  • partizan182
    Since: persze szívesen válaszolok.

A grafó azért annyira nem gáz. Szép nagy terepek vannak benne, minden kellően ki van dolgozva, az egyetlen komoly gond az, hogy élettelen eléggé, alig császkálnak az utcákon emberek, a kinti részeken meg mégkevesebb a mozgás.

Hangokkal semmi baj, szép normális JRPG trackje van (arra már nem emlékszem hogy valódi zenekar játsza-e fel). Bár a "japán" faluban iszonyatosan idegesítő a zene (game végefelé), de pl a harc alatt mindig ugyanaz megy, de a 150. ütközetnél sem untam meg mert jól el van találva.

És igen, nagyon sztereotip, nagyonbuzi (nyíltan) fickó. Mondjuk francia játék, ez várható volt :)
  • XuChi
    Fúú ez durva :D. Anno a FF7-ben lehetett elmenni randizni a játék közepe fele az eggyik férfi karakterrel ha állandóan visszautasítottuk a női karaktereket:D

Höhö és tényleg ugy néz ki mint a csö köcsög kancsó :D:D:D
  • Foxhound1980
    :D buzie vagy?! Japó rpgbe mindig raknak melegeket... Ki érti ezt?
  • Foxhound1980
    Ok. Na örülök, hogy bejön a stuff. Elején meg nem gáz, 4. ticketnél már fogsz anyázni rendesen...:D Online az egyik legjobb szvsz.
  • Sund
    partizan182,

például, hogyan lehet a speckó EX támadást előhozni? Néha megjelenik, de aztán sokáig inaktív marad.

Xuchi,

ja van benne a csőbuzi ember:

Makoto Also a student at Enchant University, Makoto has an unabashed romantic attraction towards Toya (though Toya does not appear to reciprocate Makoto's feelings). ---------> Szal a csapatodban három pasi van az elején, ebből az egyik szereti a másikat, de az meg nem viszonozza az érzéseit. Tipikusan beteg japó dolog.

jobb felső, szöszi
  • qper
    Hazaértem, MotorStorm be: ez állat! :D

Első versenyemet megnyertem, bár nemtom hogyan mert elégnagy rumli volt a végén, de eddig masszívan qrva jó a game :)

Ha majd végigtolod a Darknesst, és el szeretnéd passzolni/cserélni, rám számíthatsz :)
  • Sund
    kösz az infót, akkor nem gond ha majd kérdezek ezt-azt ugye? :)
  • XuChi
    Szia.

Semmi baj néha én is ugy el tok tökölni reggel hogy már a fönököm hív fel hogy merre is vagyok??? :D.

Enchanced: Hát a graf miatt szomorú, hangok prüntyögnek mint a game boy? Ha a harc jó akkor még van is értelme szenvedni vele.

Buzi fickó?????
  • Foxhound1980
    Stranglehold UPDATE! Full régiófüggetlen lesz a sima és a CE verza is! /Hardwired/

Hála a jó égnek, igy jöhet a CE verza!
  • Since
    Warhawk-ot én is várom, de itthon nem láttam még sehol sem hogy hol lesz kapható .-)
  • Jinchuu
    Elméletileg ebben a hónapban jön még a Warhawk is, ami nekem nagyon need kategoriában van jelenleg és akkor még lesz egy headset-em is végre és elküldhetem a rohadt csaló bandát a Motorstormban jól. :D
  • Foxhound1980
    Nah, Qper kollegával volt egy kis üzleti ügyem ma aztán volt olyan kedves és kérésemnek eleget téve (ezúton is köszi ;) ) áthozta a FNR3-mat is, próbaképpen. Elég korrektül rágyúrtak az X360 verzához képest a texturákra annyi szent. Brutális. Erek a fószerek karjain, bőr textura, izzadás stb. Látszik, hogy nem egy hanyag port hanem jelentősen csiszoltak a stuffon. Este meg megyek a Darknessér! Nem várok sokat de mivel pangás van és korrekt áron kapom igy megnézem mit mutat.
  • Foxhound1980
    Elméletileg igen!
  • partizan182
    A sivársághoz jobb ha hozzászoksz, mert még az egyetem a legzsúfoltabb.
    Nekem is a harcok jöttek be leginkább, nagyon jól lehet benne taktikázni és élvezetes. Valamint később a sztori is beindul (bár azt nem mondanám hogy felpörög), és a karakterek végig élvezetesek és szerethetők maradnak.

Arra készülj fel, hogy egészen a végéig a game sétagalopp, de ahhoz, hogy a főbosszt le tudd nyomni kb 5-6 óra unalmas tápolás szükséges :(

Kár, hogy a Ps3 verzióból kihagyták az online-t.
  • Since
    Én úgy tudom hogy igen, ha nem így van javítsatok ki.
  • Sund
    Xuchi,

bocs h el kellett rohannom, de rohadtul késésben voltam. :(

Jópofa az Enchanted. A grafika hulladék, a környezet sivár és élettelen (pár alak lézeng az egyetemen, piacon stb) a hangok szánalmasak, ebből a szempontból a KOTOR oda-vissza veri. DE!
    A harcok nagyon jól néznek ki, vna helye a logikának és stratégiának, kismilló féle-fajta karakterrel tud játszani (Pokemon fíling) és viccesek benne a főszereplők. Főleg a buzi csávó, azon mennyit röhögtem. Szóval van egy sajátos hangulata a játéknak. Aki szerette a KOTOR-t annak ez is be fog jönni.
  • zottyantas
    És amikot backupot csinálok megmaradnának az acc-ok is?
  • item
    Mi, este GRAW2 demo ??
  • item
    Ha hazaértem berakom azt az egyet amit küldött, most melóhelyen vagyok. Bár ha olvassa ezt a hsz-t akkor lehet berakja ide ő maga amit csinált. Nekem ha megjön holnap a game akkor csinálok párat!
  • NEXUS6
    Ha a demo alapján bejön akkor Ő lesz az augusztusi meglepi;)
  • Since
    Augusztus közepe körül azt hiszem. De este letöltheted a demót :-)
  • NEXUS6
    Óh shit!!!;(

Na mindegy, akkor ebben a hónapban majd tovább Linuxozok, úgy is jön a Fedora 8 bétája.

A GRAW2 mikor jön ki?
  • Foxhound1980
    Ezek qrva jó dolgok! De most akkor nem megy ez a kapcsolodás csak kábellel?
  • Sutekh
    A ps2-es Fifa-ban a focicsapatodat vihetted psp-vel tréningezni.
  • pepi024

Ha valaki tudja hol lehet a legolcsobban venni PS3-at. Azt megkérném hogy írjon.
    E-mail cím: [email protected]

Előre is köszönöm.
  • Noitulover
    úgy tudom egyenlőre csak remote play azt csá de miért is jó ,hogy kábelen keresztűl lehet nézegetni az apro képernyőn a képeket/viedokat a TV helyett ? :) (igazából még nem is láttam ,hogy nézki mik a lehetőségek)

oh meg átlehet copy-zni a ps3ről a ps classic-okat ,
    Működik ez visszafele is ? psp-ről ps3ra ?
  • baggins
    Igen. Lényegében a következőket csinálhatod:
    - a PSP-t felismeri a PS3 meghajtóként, vagyis lejátsza a rajta található képeket, videókat, zenéket, és másolni is lehet egymásra
    - a Remote Play funkció alatt a PSP képernyőjén látod a PS3 menüt! Szinte minden funkciót ki is használhatsz (pl. Store, net, videók, stb), a játékokat természetesen nem tudod futtatni. Iszonyú durván néz ki, ahogy a PSP megjelníti a PS3 nagyfelbontású menüjét. :)
    - a játékok elég szépen támogatják majd a kép gép közti koop játékmódokat, erre már volt is példa a PS2-nél, pl. a kizárólag Japánban megjelent Monster Hunter 2 és a PSP-s Monster Hunter Freedom 2 között volt ilyen kapcsolat, vagy itt van a már említett visszapillantó tükör dolog.
    Úgyhogy a lehetőség adott, remélem, ki is használják. Képzeljetek el egy multi RPG-t PS3-on, ahogy a GC-s FF: Crystal Chronicles volt. Azt a játékot soha nem felejtem el,egyrészt a bámulatos grafika miatt, másrészt pedig a GC- GBA összekötés miatt. A játélk stílusa hasonló volt a Diablohoz, vagy a Champions of Norrathhoz, persze FF környezetben. Viszont kontroller helyett a géphez lehetett kötni 4 darab Gameboy Advance gépet. Minden játékos ezzel irányította a karakterét, s a saját GBA-ján nézhette meg a saját menüjét, tárgyait, speckóit, ott vásárolhatott, minijátékokat játszhatpott, miközben a TV képernyőjén a GC-ről folyamatosan ment a játék, tehát a többiek közben hacolgathattak, stb. Állati volt, itt kezdődik az igazi játékélmény!!
    A PS3-PSP kapcsolat szinte adja magát erre a témára, remélem, nem baltázzák el.
  • Super DANTE
    Az az F1-ben volt, hogy a PSP a visszapillantó tükör.