89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #15852 Na elolvastam az oldalatokon a cikket a stuffról. Jó lesz ez. :) -
Sund #15851 mikor lesz meg a Gépállat? -
partizan182 #15850 Spoiler:
Lőni kell benne. -
#15849 Na én időközben beszereztem egy resistance fall of man-t.
Kiváncsian várom mit nyujt. Eddig csak jót olvastam róla. -
partizan182 #15848 Karakrertől függ hogy milyen helyzetben hozzák elő a kombókat. Érdemes kísérlezgetni, mert nagyot ütnek. A kombó akkor is előjön ha a kombó métered felmegy maxra (ezt is gyakással lehet tölteni, 2 csata közt viszont ez lenullázódik). -
#15847 Szerintem felejtős. -
Rena11 #15846 kell valakinek 1 gen-ji nevű játék ps3-ra?
10e ft -
#15845 köszi mindenkinek
sikítsatok ha fenn van a demo, thx -
ágybanalvó #15844 a lost planet ki fog jönni ps3-ra? -
Sund #15843 és azt jól láttam ugye, hogy amikor az emberek egy sorban állnak támadásnál, akkor az valamilyen kombót jelent? -
#15842 Várj csak tőle sokat, nagyon jó kis játék! ;) -
partizan182 #15841 EX gauge-t szépen fel kell tolni a tetejére (azzal növekszik ha gyakod az ellent), majd ha már fenn van és világít az EX "fül" a harcmenüben akkor simán átváltasz rá (jobbra pöckölöd a stick-et) és nyomod neki. Gyak. Limit break-ről van szó, nagyobb bossok előtt érdemes maxra feltolni, mert nem veszik el 2 harc között, és így jó esetben 2 bivaly támadással tudod indítani a dolgot. -
partizan182 #15840 Since: persze szívesen válaszolok.
A grafó azért annyira nem gáz. Szép nagy terepek vannak benne, minden kellően ki van dolgozva, az egyetlen komoly gond az, hogy élettelen eléggé, alig császkálnak az utcákon emberek, a kinti részeken meg mégkevesebb a mozgás.
Hangokkal semmi baj, szép normális JRPG trackje van (arra már nem emlékszem hogy valódi zenekar játsza-e fel). Bár a "japán" faluban iszonyatosan idegesítő a zene (game végefelé), de pl a harc alatt mindig ugyanaz megy, de a 150. ütközetnél sem untam meg mert jól el van találva.
És igen, nagyon sztereotip, nagyonbuzi (nyíltan) fickó. Mondjuk francia játék, ez várható volt :) -
#15839 Fúú ez durva :D. Anno a FF7-ben lehetett elmenni randizni a játék közepe fele az eggyik férfi karakterrel ha állandóan visszautasítottuk a női karaktereket:D
Höhö és tényleg ugy néz ki mint a csö köcsög kancsó :D:D:D -
Foxhound1980 #15838 :D buzie vagy?! Japó rpgbe mindig raknak melegeket... Ki érti ezt? -
Foxhound1980 #15837 Ok. Na örülök, hogy bejön a stuff. Elején meg nem gáz, 4. ticketnél már fogsz anyázni rendesen...:D Online az egyik legjobb szvsz. -
Sund #15836 partizan182,
például, hogyan lehet a speckó EX támadást előhozni? Néha megjelenik, de aztán sokáig inaktív marad.
Xuchi,
ja van benne a csőbuzi ember:
Makoto Also a student at Enchant University, Makoto has an unabashed romantic attraction towards Toya (though Toya does not appear to reciprocate Makoto's feelings). ---------> Szal a csapatodban három pasi van az elején, ebből az egyik szereti a másikat, de az meg nem viszonozza az érzéseit. Tipikusan beteg japó dolog.
jobb felső, szöszi -
qper #15835 Hazaértem, MotorStorm be: ez állat! :D
Első versenyemet megnyertem, bár nemtom hogyan mert elégnagy rumli volt a végén, de eddig masszívan qrva jó a game :)
Ha majd végigtolod a Darknesst, és el szeretnéd passzolni/cserélni, rám számíthatsz :) -
Sund #15834 kösz az infót, akkor nem gond ha majd kérdezek ezt-azt ugye? :) -
#15833 Szia.
Semmi baj néha én is ugy el tok tökölni reggel hogy már a fönököm hív fel hogy merre is vagyok??? :D.
Enchanced: Hát a graf miatt szomorú, hangok prüntyögnek mint a game boy? Ha a harc jó akkor még van is értelme szenvedni vele.
Buzi fickó????? -
Foxhound1980 #15832 Stranglehold UPDATE! Full régiófüggetlen lesz a sima és a CE verza is! /Hardwired/
Hála a jó égnek, igy jöhet a CE verza! -
Since #15831 Warhawk-ot én is várom, de itthon nem láttam még sehol sem hogy hol lesz kapható .-) -
Jinchuu #15830 Elméletileg ebben a hónapban jön még a Warhawk is, ami nekem nagyon need kategoriában van jelenleg és akkor még lesz egy headset-em is végre és elküldhetem a rohadt csaló bandát a Motorstormban jól. :D -
Foxhound1980 #15829 Nah, Qper kollegával volt egy kis üzleti ügyem ma aztán volt olyan kedves és kérésemnek eleget téve (ezúton is köszi ;) ) áthozta a FNR3-mat is, próbaképpen. Elég korrektül rágyúrtak az X360 verzához képest a texturákra annyi szent. Brutális. Erek a fószerek karjain, bőr textura, izzadás stb. Látszik, hogy nem egy hanyag port hanem jelentősen csiszoltak a stuffon. Este meg megyek a Darknessér! Nem várok sokat de mivel pangás van és korrekt áron kapom igy megnézem mit mutat. -
Foxhound1980 #15828 Elméletileg igen! -
partizan182 #15827 A sivársághoz jobb ha hozzászoksz, mert még az egyetem a legzsúfoltabb.
Nekem is a harcok jöttek be leginkább, nagyon jól lehet benne taktikázni és élvezetes. Valamint később a sztori is beindul (bár azt nem mondanám hogy felpörög), és a karakterek végig élvezetesek és szerethetők maradnak.
Arra készülj fel, hogy egészen a végéig a game sétagalopp, de ahhoz, hogy a főbosszt le tudd nyomni kb 5-6 óra unalmas tápolás szükséges :(
Kár, hogy a Ps3 verzióból kihagyták az online-t. -
Since #15826 Én úgy tudom hogy igen, ha nem így van javítsatok ki. -
Sund #15825 Xuchi,
bocs h el kellett rohannom, de rohadtul késésben voltam. :(
Jópofa az Enchanted. A grafika hulladék, a környezet sivár és élettelen (pár alak lézeng az egyetemen, piacon stb) a hangok szánalmasak, ebből a szempontból a KOTOR oda-vissza veri. DE!
A harcok nagyon jól néznek ki, vna helye a logikának és stratégiának, kismilló féle-fajta karakterrel tud játszani (Pokemon fíling) és viccesek benne a főszereplők. Főleg a buzi csávó, azon mennyit röhögtem. Szóval van egy sajátos hangulata a játéknak. Aki szerette a KOTOR-t annak ez is be fog jönni. -
zottyantas #15824 És amikot backupot csinálok megmaradnának az acc-ok is? -
#15823 Mi, este GRAW2 demo ?? -
#15822 Ha hazaértem berakom azt az egyet amit küldött, most melóhelyen vagyok. Bár ha olvassa ezt a hsz-t akkor lehet berakja ide ő maga amit csinált. Nekem ha megjön holnap a game akkor csinálok párat! -
#15821 Ha a demo alapján bejön akkor Ő lesz az augusztusi meglepi;) -
Since #15820 Augusztus közepe körül azt hiszem. De este letöltheted a demót :-) -
#15819 Óh shit!!!;(
Na mindegy, akkor ebben a hónapban majd tovább Linuxozok, úgy is jön a Fedora 8 bétája.
A GRAW2 mikor jön ki? -
Foxhound1980 #15818 Ezek qrva jó dolgok! De most akkor nem megy ez a kapcsolodás csak kábellel? -
Sutekh #15817 A ps2-es Fifa-ban a focicsapatodat vihetted psp-vel tréningezni. -
pepi024 #15816
Ha valaki tudja hol lehet a legolcsobban venni PS3-at. Azt megkérném hogy írjon.
E-mail cím: [email protected]
Előre is köszönöm.
-
Noitulover #15815 úgy tudom egyenlőre csak remote play azt csá de miért is jó ,hogy kábelen keresztűl lehet nézegetni az apro képernyőn a képeket/viedokat a TV helyett ? :) (igazából még nem is láttam ,hogy nézki mik a lehetőségek)
oh meg átlehet copy-zni a ps3ről a ps classic-okat ,
Működik ez visszafele is ? psp-ről ps3ra ? -
#15814 Igen. Lényegében a következőket csinálhatod:
- a PSP-t felismeri a PS3 meghajtóként, vagyis lejátsza a rajta található képeket, videókat, zenéket, és másolni is lehet egymásra
- a Remote Play funkció alatt a PSP képernyőjén látod a PS3 menüt! Szinte minden funkciót ki is használhatsz (pl. Store, net, videók, stb), a játékokat természetesen nem tudod futtatni. Iszonyú durván néz ki, ahogy a PSP megjelníti a PS3 nagyfelbontású menüjét. :)
- a játékok elég szépen támogatják majd a kép gép közti koop játékmódokat, erre már volt is példa a PS2-nél, pl. a kizárólag Japánban megjelent Monster Hunter 2 és a PSP-s Monster Hunter Freedom 2 között volt ilyen kapcsolat, vagy itt van a már említett visszapillantó tükör dolog.
Úgyhogy a lehetőség adott, remélem, ki is használják. Képzeljetek el egy multi RPG-t PS3-on, ahogy a GC-s FF: Crystal Chronicles volt. Azt a játékot soha nem felejtem el,egyrészt a bámulatos grafika miatt, másrészt pedig a GC- GBA összekötés miatt. A játélk stílusa hasonló volt a Diablohoz, vagy a Champions of Norrathhoz, persze FF környezetben. Viszont kontroller helyett a géphez lehetett kötni 4 darab Gameboy Advance gépet. Minden játékos ezzel irányította a karakterét, s a saját GBA-ján nézhette meg a saját menüjét, tárgyait, speckóit, ott vásárolhatott, minijátékokat játszhatpott, miközben a TV képernyőjén a GC-ről folyamatosan ment a játék, tehát a többiek közben hacolgathattak, stb. Állati volt, itt kezdődik az igazi játékélmény!!
A PS3-PSP kapcsolat szinte adja magát erre a témára, remélem, nem baltázzák el. -
#15813 Az az F1-ben volt, hogy a PSP a visszapillantó tükör.