89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #15892 Azt hiszem ez a játék is bővitett tartalommal bír, meg motion sensor fícsőr is van. -
Foxhound1980 #15891 Én igen, ha hozza a 360-as szintet vagy legalább közelit. -
Sund #15890 háát az tuti, hogy engem nagyon hidegen hagy ez a kommandós móka. Van valaki egyáltalán aki tervezi, hogy megveszi? -
Foxhound1980 #15889 Megvan a Darkness. Valamicskét javult a demóhoz képest de tényleg csak nünanszokról van szó, nagyjából az a szint. -
Foxhound1980 #15888 Újrakellett iditanom nekem is 54%-nál. -
#15887 Na én is ujratöltöm, a LAIR videó szintén zenész nálam is..
Mindegy holnap megérkezik a GT4 em azzal fogom elütni az időt. -
Noitulover #15886 érdekes -
#15885 What is the meaning of this error "80029564" in downloading progress of PS3?
Ez a hiba: Sounds like latency error. Usually the server you downloaded the file from was too busy and only gave you half the file. The file you are trying to download to the PS3 is corrupt. Go back and redownload the file from whichever server you got it from and try it again.
Vagyis rossz, sérült file töltődött le, ez általában akkor van mikor a szerver túlságosan elfoglalat és ugymond "hibázik" mikor küldi neked az adatot..
-
Sund #15884 ok. -
Noitulover #15883 fax tele 4edjére is még mindig nem hajlandó telpíteni... -
Noitulover #15882 Költöi kérdés volt nem kell megsértödni :) -
SlickAdam #15881 Meg hom?lyos a j?ték, és tuti nem a tv a hibás... -
Noitulover #15880 ... ércelődésből ötös :)
De ha fizetős lenne és még nincs magyar store akkor hogy lenne ez megoldva ? ez most remélem egyszeri alkalommal fordult elő , mert elég tréé lenne ha a store-ért amibe 2 hetnte ha beraknak egy képet , videot netán egy demot még lenne arcuk pénzt kérni XD
Többségben a multi is elég ocska szóval ha akarnának sem lenne túlzottan etikus bármely jelentéktelen mennyiségű pénzt elkérni a "szolgáltatás"ukért jelen pillantban ,
ha nem derült volna ki akkor: igen nem fizetnék a gagyi storét XD
De pl a hong kongi store rendesen fel van töltve kategorizált! classic-okkal potom pénzért az is működik a visa electronnal? -
savior #15879 uberkonzol.hu-n lehet elorendelni ps3 starter packot, ami 150k-ba kerul. szerintetek megeri ezt venni? az alap ps3-hoz kepest annyi a valtozas, hogy +1 kontroller es +2 jatek, vagy valami mas is? ezen a ket jatekon kivul van e mas is a konzolhoz/konzolon? esetleg netrol lehet e leszedni ingyeneseket? -
SlickAdam #15878 Gyenge textur?k (pl.: a fü), robban?s meg olyan, mintha oda lenne v?gva valam videófelvételröl... Ez persze az én véleményem. :) -
Sund #15877 a segged kammerolgat. -
partizan182 #15876 Pl?
Ps-en még nem láttam, de a konkurencián gyönyörű -
SlickAdam #15875 Nekem müködik a GRAW2, semmi gond nem volt az installal.
Viszont grafikailag vannak elemek, amik nem tetszenek... :( -
Jimanszky #15874 Mindjárt átmegyek gyurkába:D:D:D -
Jimanszky #15873 Én is azt remélem,hogy jobb lesz;)))De nem akar lejönni... -
partizan182 #15872 Nem kell bepöccenni, csak kérdés volt.
Eszerint senki.
Gondoltam, tökjó egy órán belül fenn lesznek a vélemények a fórumon.
De látom itt nem olyan egyszerű.
Jima: tök más a 2 játék. Ez sokkal jobb mint a pc-s (már ha olyan mint az X-es vezsön). -
Noitulover #15871 vagy sund kammerolt vagy kevesebb mint 33% esély hogy működik XD -
Jimanszky #15870 Nekem sehogyan se installálja:((Már kétszer letöltöttem,de nem nyitja meg.Újraindítás is volt,de semmi.Pedig PC-n már megvan és kíváncsi voltam rá,milyen Ps3-on.:((( -
#15869 Ehh 18% sokan huzhatják mert lassan jön.. -
#15868 Én most töltöm, minnyá megvan, beirom mi a helyzet nálam... -
Noitulover #15867 Akkor nálam lesz a gond , hmm reboot ... öm újraindítok azt meglássuk XD -
Sund #15866 install completed. :)
soha nem fizetnék online játékért. eleget fizettem a gépért, meg a 15 rongyos játékokért. -
Noitulover #15865 partizan182-nak szántam :) -
Noitulover #15864 nem ezért van a fizetős tartalom már megbocsáss , de másodjára is szar , vagy elcsesztek valamit vagy nem értem miért nem jo a lair trailer meg a demo -
#15863 Na ne röhögtess... -
Silverford #15862 Sziasztok!
Nem tudjátok lesz valami hasonló játék a gépre mint a Champions Of Norrath?Nekem nagyon bejön az a játékstílus is. -
partizan182 #15861 Jelentkezzen aki szívesen fizetne a ps-store-ért havi 1 ezrest, hogy az ilyesmivel ne kelljen szopni. -
Noitulover #15860 a lair 2es trailerböl is csak corrupted adta lett , még soha nem történt ilyen letöltés kor (nem kéne GT:hdc-zni , amíg éppen tölt ? XD nem értem ) -
Noitulover #15859 Hmm tényleg , már megszoktam ,hogy us storeból töltögetek XD De másnál is van ez a hiba vagy működik? (utánna néztem elvileg ha újra leszedem akkor elvileg "megjavulhat") -
nexoradam #15858 80029564 - Downloaded Game will not install - Cause unknown
Biztos hogy nem régió kódos mivel angol tehát PAL.......... -
Noitulover #15857 Mi a turó az a 80029564 error installnál? ez is region lockolt? (graw2 demo) -
Noitulover #15856 UKstore: Graw 2 demo ! -
#15855 Elvileg augusztus közepe. Gyakorlatilag attól függ mikor veszem meg a monitort. (206bw, 196bw) -
#15854 Hali!
Ha mondjuk egy wide screenes monitorom van (pl. Samsung 206BW), aminek a max felbontása 1680*1050, akkor ugyebár arra rá tudom kötni a ps3-at, de mennyire lesz élvezhető grafikailag? -
#15853 Természetesen ez is olyan, mint a többi játék, valakinek bejön, valakinek nem. Mindenesetre aki szereti az új, ötletes dolgokat (na meg a profi megvalósítást), annak nem fog csalódást okozni. Hajrá, várom a véleményed róla! ;)