89387
PlayStation3
  • qper
    Van egy elcserélhető vagy eladó Resistance Fall of Man játékom.

• qper
    Jelentem, az USA szerverről is szarul jött a Lair le.

valamit globálisan cseszhettek el a Sonynál...
  • baggins
    Inkább az utóbbi lehet, a HS demoját is marha sokan szedték, mégsem lett semmi baja. Legalábbis senki nem panaszkodott.
  • item
    Nemhiszem hogy ez lenne, szerintem csak ezzel a két file-lal van gond. Vagy túl sokan töltik és ezért vagy amit már lentebb emlitettem hogy rosszul rakták fel őket?!
  • baggins
    Én ezt nem értem. Nálam sem jó a GRAW2 demo, és a Lair is corrupted data. Idegesítő, sőt, nyugtalanító. AMilyen hülye vagyok, ezután minden demo letöltése közben az motoszkál majd a fejemben, hogy: na, vajon ez működik majd? Mi lesz a helyzet a fizetős tartalmakkal? Benyomok 10 dollárt egy Castlevaniaért, és imádkozzak, hogy nem dobom ki a pénzt az ablakon???
  • XuChi
    Na most mi a helyzet a grow2-vel?? Miben szarabb az x verzióhoz képest???

Jajj annyira jó lenne ha már legalább grafban és sebességbe hozná a ps3 az x360-at mert ahogy olvasom eddig csak gyengébb annál. Persze nem minden esetben.

Csak bosszantó hogy x-re olcsóbb a game de szebb is jobb is. Remélem fordul hamarosan a kocka és megtanulják rendesen programozni a ps3-at.
  • item
    Nah a Haze video lejött simán, nem a szerverrel van a baj sztem és nem a ps3 al! Valószínüleg rosszul rakták fel a file-okat?! UK store ról beszélek..

Bár itt valaki emlitette hogy neki jó a graw2 demo...
  • item
    Most próbáltam a LAIR-t megint, ugyan az..

Elinditottam próba képpen a Haze videóját.

• Super DANTE
    Bőven? 1 db Substance volt X-re... egy felújított első rész meg GC-re...
  • tyrant71
    auto save van benne
  • qper
    délután láttam a Def Jam ICO demóját, meg valami Gundamot is, de mintha eltűnt volna...

Én néztem be, vagy tényleg leszedték Store-ról?
  • qper
    Kolléga, hogy kell a flOwn-ban menteni? Létezik egyáltalán ilyesmi ebben a gaméban? :)
  • qper
    dettó.

ámerikából rántottam le a Lair videót, de nálam is beszart.
  • Foxhound1980
    Mindkettőre.
  • partizan182
    Jelenleg még csak pletyka.
    Bár a Konami azt nyilatkozta, hogy nem zárkóznak el az ilyesmitől (bár a mester nem szeretné, de úgyis a management fog dönteni). Igazából minden attól függ hogyan fog teljesíteni a game. Ha eleget eladnak marad ex, ha nem akkor megy boxra (talán még pc-re).

Mivel MGS-ek eddig is voltak bőven a konkurencián, ezen nem tudom miért kell hülledezni.
  • Foxhound1980
    Thanks Rockstar! Elmentem magam felkötni. Jó éjt, holnap itt!
  • zottyantas
    És Minden platformra vagy csak Ps-re?
  • Foxhound1980
    Ez baromság.
  • Noitulover
    Akkor hamár hideg zuhany akkor , ma egy álltalam hallgatott podcastban(inkább boxosok , meh nem birják a sony-t) rebesgettek valami marhaságot hogy MGS4 jövő karácsonyig késik , meg hogy "majdnem" official hogy nem lesz exclusive , ha ez igaz akkor tényleg bezuzhatják az össze ps3at XD

(Durvára remélem ,hogy csak valami buzeráns, boxos generálta kacsa)
  • Foxhound1980
    Na most lett végem... "GTA4 Officially delayed untill April 2008"
    fokjú!
  • Foxhound1980
    Benyomtam éjszakára, közben meg Folding... A trailerek már jók egyébként. Reggel próba.
  • NEXUS6
    Én csak 1X próbálkoztam, de az enyémet is bekaphatják! Grrrrr...;(
  • savior
    thx, ez igy megerosnek tunik.
  • Foxhound1980
    Nagyfejüek nem valószinű... Egyébként az, hogy megéri e a 150-t a Pack neked kell eldönteni. Kb 1 dologgal vagy pluszba, mivel a gép már 130k-ért jó pár helyen beszerezhető ott a 2 játék, átlagban 9-9k az 148 és ott a plusz joy ami 12k-t ér kb. 10k-val leszel bejjebb.
  • Foxhound1980
    Lejött a GRAW2 demó, másodszor. Megint sz@r, Vérlázitó amit művel a Sony. 0, nem 00. Elkzdtem harmadszor szedni.
  • savior
    egyik nagyfeju se tud a kerdesemre valaszolni?
  • DarkSector
    Jah kössz, mert itt ott én is használtam, de mikor megkérdezték, hogy konkrétan mit jelenthet, akkor padlót fogtam...hehhehhe
    Köcce a segítséget...:D
  • Noitulover
    most hogy említed az se működött nálam
  • Foxhound1980
    Az nem mert régiókódos.
  • Foxhound1980
    Jah.
  • baggins
    Ja, kb. ez kérdőjel nélkül:
  • baggins
    Nekem délután óta csorog lefelé, szörnyű ez a sebesség. És ez még csak a demo, a Lair video sehol.
    Egyébként nekem a Def Jam Icon írta ki még a 3. letöltés után is, hogy Corrupted data. AZ működik egyébként valakinél (US Store-ról jött le)?
  • Foxhound1980
    Húzza az ember a száját.
  • ágybanalvó
    A ps3-on a netért külön kell fizetni vagy a routeremről simán fogja a netet?
  • baggins
    Van, Untold Legends Dark Kingdom. De nem egy nagy eresztés sajnos. :(
  • DarkSector
    Cső megtudná valaki nekem mondani, hogy ez mit jelent, vagy mire utal ez a jel ami az idézőjelben van ":S"
    Mert kérdezték tőlem.
  • Foxhound1980
    Lesz. Pro evo, ás Fifa. Pro Evo asszem okt vége Fifát passzolom.
  • Scapolite
    Közeljövőben lesz
  • Foxhound1980
    Még nincs foci.
  • Scapolite
    Soccer game van ps3-ra?
    + légyszi linkeljen be valaki olyan oldalt ahol leírja az összes játékot,hogy mik jelentek meg.Nagyon köszi!