89387
PlayStation3
-
qper #15932 Van egy elcserélhető vagy eladó Resistance Fall of Man játékom.
-
qper #15931 Jelentem, az USA szerverről is szarul jött a Lair le.
valamit globálisan cseszhettek el a Sonynál... -
#15930 Inkább az utóbbi lehet, a HS demoját is marha sokan szedték, mégsem lett semmi baja. Legalábbis senki nem panaszkodott. -
#15929 Nemhiszem hogy ez lenne, szerintem csak ezzel a két file-lal van gond. Vagy túl sokan töltik és ezért vagy amit már lentebb emlitettem hogy rosszul rakták fel őket?! -
#15928 Én ezt nem értem. Nálam sem jó a GRAW2 demo, és a Lair is corrupted data. Idegesítő, sőt, nyugtalanító. AMilyen hülye vagyok, ezután minden demo letöltése közben az motoszkál majd a fejemben, hogy: na, vajon ez működik majd? Mi lesz a helyzet a fizetős tartalmakkal? Benyomok 10 dollárt egy Castlevaniaért, és imádkozzak, hogy nem dobom ki a pénzt az ablakon??? -
#15927 Na most mi a helyzet a grow2-vel?? Miben szarabb az x verzióhoz képest???
Jajj annyira jó lenne ha már legalább grafban és sebességbe hozná a ps3 az x360-at mert ahogy olvasom eddig csak gyengébb annál. Persze nem minden esetben.
Csak bosszantó hogy x-re olcsóbb a game de szebb is jobb is. Remélem fordul hamarosan a kocka és megtanulják rendesen programozni a ps3-at. -
#15926 Nah a Haze video lejött simán, nem a szerverrel van a baj sztem és nem a ps3 al! Valószínüleg rosszul rakták fel a file-okat?! UK store ról beszélek..
Bár itt valaki emlitette hogy neki jó a graw2 demo... -
#15925 Most próbáltam a LAIR-t megint, ugyan az..
Elinditottam próba képpen a Haze videóját.
-
#15924 Bőven? 1 db Substance volt X-re... egy felújított első rész meg GC-re... -
tyrant71 #15923 auto save van benne -
qper #15922 délután láttam a Def Jam ICO demóját, meg valami Gundamot is, de mintha eltűnt volna...
Én néztem be, vagy tényleg leszedték Store-ról? -
qper #15921 Kolléga, hogy kell a flOwn-ban menteni? Létezik egyáltalán ilyesmi ebben a gaméban? :) -
qper #15920 dettó.
ámerikából rántottam le a Lair videót, de nálam is beszart.
-
Foxhound1980 #15919 Mindkettőre. -
partizan182 #15918 Jelenleg még csak pletyka.
Bár a Konami azt nyilatkozta, hogy nem zárkóznak el az ilyesmitől (bár a mester nem szeretné, de úgyis a management fog dönteni). Igazából minden attól függ hogyan fog teljesíteni a game. Ha eleget eladnak marad ex, ha nem akkor megy boxra (talán még pc-re).
Mivel MGS-ek eddig is voltak bőven a konkurencián, ezen nem tudom miért kell hülledezni. -
Foxhound1980 #15917 Thanks Rockstar! Elmentem magam felkötni. Jó éjt, holnap itt! -
zottyantas #15916 És Minden platformra vagy csak Ps-re? -
Foxhound1980 #15915 Ez baromság. -
Noitulover #15914 Akkor hamár hideg zuhany akkor , ma egy álltalam hallgatott podcastban(inkább boxosok , meh nem birják a sony-t) rebesgettek valami marhaságot hogy MGS4 jövő karácsonyig késik , meg hogy "majdnem" official hogy nem lesz exclusive , ha ez igaz akkor tényleg bezuzhatják az össze ps3at XD
(Durvára remélem ,hogy csak valami buzeráns, boxos generálta kacsa) -
Foxhound1980 #15913 Na most lett végem... "GTA4 Officially delayed untill April 2008"
fokjú! -
Foxhound1980 #15912 Benyomtam éjszakára, közben meg Folding... A trailerek már jók egyébként. Reggel próba. -
#15911 Én csak 1X próbálkoztam, de az enyémet is bekaphatják! Grrrrr...;( -
savior #15910 thx, ez igy megerosnek tunik. -
Foxhound1980 #15909 Nagyfejüek nem valószinű... Egyébként az, hogy megéri e a 150-t a Pack neked kell eldönteni. Kb 1 dologgal vagy pluszba, mivel a gép már 130k-ért jó pár helyen beszerezhető ott a 2 játék, átlagban 9-9k az 148 és ott a plusz joy ami 12k-t ér kb. 10k-val leszel bejjebb. -
Foxhound1980 #15908 Lejött a GRAW2 demó, másodszor. Megint sz@r, Vérlázitó amit művel a Sony. 0, nem 00. Elkzdtem harmadszor szedni. -
savior #15907 egyik nagyfeju se tud a kerdesemre valaszolni? -
#15906 Jah kössz, mert itt ott én is használtam, de mikor megkérdezték, hogy konkrétan mit jelenthet, akkor padlót fogtam...hehhehhe
Köcce a segítséget...:D -
Noitulover #15905 most hogy említed az se működött nálam -
Foxhound1980 #15904 Az nem mert régiókódos. -
Foxhound1980 #15903 Jah. -
#15902 Ja, kb. ez kérdőjel nélkül: -
#15901 Nekem délután óta csorog lefelé, szörnyű ez a sebesség. És ez még csak a demo, a Lair video sehol.
Egyébként nekem a Def Jam Icon írta ki még a 3. letöltés után is, hogy Corrupted data. AZ működik egyébként valakinél (US Store-ról jött le)? -
Foxhound1980 #15900 Húzza az ember a száját. -
ágybanalvó #15899 A ps3-on a netért külön kell fizetni vagy a routeremről simán fogja a netet? -
#15898 Van, Untold Legends Dark Kingdom. De nem egy nagy eresztés sajnos. :( -
#15897 Cső megtudná valaki nekem mondani, hogy ez mit jelent, vagy mire utal ez a jel ami az idézőjelben van ":S"
Mert kérdezték tőlem. -
Foxhound1980 #15896 Lesz. Pro evo, ás Fifa. Pro Evo asszem okt vége Fifát passzolom. -
Scapolite #15895 Közeljövőben lesz -
Foxhound1980 #15894 Még nincs foci. -
Scapolite #15893 Soccer game van ps3-ra?
+ légyszi linkeljen be valaki olyan oldalt ahol leírja az összes játékot,hogy mik jelentek meg.Nagyon köszi!