89387
PlayStation3
-
tyrant71 #18013 fight night 3 multi:
ha jól emlékszem amikor kihivsz valakit a game mode-ot rakd át get in the ring-re, az a belső nézet -
#18012 Én is mentem F1et multiban nekem bejött , úgy oldották meg a lagot hogy át tudsz menni a gépeken. -
#18011 thx,
majd megpróbálom leszedni warhawk-t -
Nagy01 #18010 OlYAN GÁZ AZ HOGYHA nincs hdcp izémizé a monitoromon akkor nemtom rádugni a ps3-at aaaaaa..pedig menne 720p-ben...:@@@@@@ -
#18009 Azert koszi a valaszt! -
#18008 Bocs ebben sajna nem tudodk segíteni, még én is csak kacérkodom egy fülessel!;)
Foxhoundnak van már jó ideje fülese! -
#18007 Játékra viszonylag jól használható a sima Tv-is, kb 1 hónapig én is azon nyomtam. Persze nagy meglepődés lesz, amikor valami jobbra is rákötöd;) -
#18006 A Resistanca tenyleg kiralysag. Egy kerdesem lenne. Hogyan allitsam be az opciokat, hogy a headset is mukodjon? Addig mar megy, hogy a tobbieket hallom, viszont a mikrofonom suket. -
Nagy01 #18005 Hú basszus én úgy tolnám az F1-et multiban.Mondjuk 66körön át:D.Egyébként te pl kipróbáltad a ps3-at sima tv-n?Mert egy ideig nekem csak azon lesz majd 2hónap múlva lesz vagy hd tv vagy hd full monitor.:)CSak érdeklődöm hogy h mutatt sima tv-n. -
#18004 F1-el ugyan nem, de a Motorstorm az nagyon buli multiban, a Resistance is jó, a Fight night3-at csak próbálgattam, hiányzik, hogy multiban nincs belső nézet. -
Nagy01 #18003 Van itt valaki aki már multizott ps3-on mondjuk Forma1ben?:D -
Foxhound1980 #18002 Warhawk csak USA accal megy. 30.-án kerül fel a stuff az EU Store-ra. -
exhile #18001 Na végre! Újra itthon :) Sajnos ehhez a vásárlós témához sose tudok hozzászólni mivel psem sincs :( -
Foxhound1980 #18000 So so, rakat dolgot szeretnék venni még. Wipeout, Pain, LBP meg a franc sem tudja még mik jönnek, de a Warhawkon is gondolkodom, csak várom a komolyabb user review-okat. Magyar Store meg nincs... -
Foxhound1980 #17999 KATT
Ezt valaki lefordithatná, Warhawk letöltéssel kapcsolatos... -
Noitulover #17998 hát felölem aztán már le is tilthatják a vásárlást , amit akartam azt már megvettem csak nem fognak ilyenért bannolni XD (elvileg EULA ban ez nem megengedett legalábbis a közölt információk valódiságát illetően)
de ha nagyon akarták volna letilthatták volna már regelésnél ha nem megfelelő az ipcím -
Foxhound1980 #17997 Állitólag elkezdtek szopkodni az emberek, hogy nem megy a fizestés USA Store-on Electonnal. Tapasztaltatok valamit ezügyben?
Szerk: Jó, hogy figyelmesen visszalovastam... :D -
Noitulover #17996 enyém még müködik -
Foxhound1980 #17995 Ehh :D -
#17994 Jaszóval, most arrólvanmost nagybaszó, hogy gyütt a sanyi, oszt asszonta, mosmán ... mer mosmán 3X-ra mondta, hogy mosmán meg megcsinálgya arendesen, azt a pléhtesthármat. Oszt megcsinyálta wazze!!!!
Nem megcsinálta? Naaa asszondomm én is, hogy megcsinálta!
Na szóval megcsinyálta, de hijjába vót benne a a sok bizbaz meg hógyishijják, tood az a z új táncictánci, naaa az az új monnyandá, ami olyan mosmár azaza az a juhéj. Szal hijjába van benne az emböröknek csak nem köl, de nem ám!
Monnyák egyesek!
Hoppá! De nehogyeehidd, pssszzz! Csak nekem komám, szal úgy viszik wazze...., szal olyan jól, nem de viszik, viszegetik, tod hogy van ez, Jó azanyag az embörök meg viszik, mer míndent berakottt a Sanyi! bebizony! Mer az olyan szal nemcsak a táncitánci, meg videjó, da mondmá... szal nem csak a juhéj, hanem más is benne van példálul a ceeel. Osszt hijába van azisbenne, azemberök csak fanyalognak, tudod asszonnyák minek?
De én tudomám, meg teis, hogy minek, azt majlesznagy nézés, asszonnyák azér van benne az eres iksz is, hogy nagy nézés legyen!
Eres iksz, jó hülye név, de ha az én eresemet elővenném na akkor is lenne nagy nézés, namindegy. Szal ettől meg még nagyobb nézés lössz, nemsokára maj, mégegykicsit , deszal nem olyan soká majd télleg már, na.
Szal errű beszélgetünk itten.
-
Lionel #17993 sztem úgy általánosságban a ps3 -
#17992 Szevasztok. Mia téma?
-
exhile #17991 jó a PC is de a gyerek nem is játszott még FPS-sel konzolon és már azt állitja hogy sokkal szarabb mint a PC :S nem is tudja hogy milyen de azért mondja a magáét! Jobb a PC az tuti (szvsz) de a konzol se piti szerintem...most nem az hogy ki a jobb de nem igaz hogy nem tudja elismerni hogy jó a konzol is, különben is ha még játszott rajta ne legyen olyan nagy a pofája! Én már játszottam fps-sel PS3-on szval... (a Call of Duty 3-al havernál) -
Nagy01 #17990 Hát ha egyszer jobb -
exhile #17989 ...*nextgen konzol tipust... -
exhile #17988 uristen de utálom a pc-nél ragadok és a pc ezerszer jobb mint a nextgen konzol... :@ ti nem ? -
Nagy01 #17987 Ha simán bemegy a bankba és átutalja a számlájára a lét azt is elfogadják.Ez is eladó függő. -
Foxhound1980 #17986 Nem hézagról van szó. Már támogatva vannak az electron karik. Ebayen sem müködött még egy éve, ma gond nélkül megy a vásárlás. -
Foxhound1980 #17985 LOL -
qper #17984 most nézem az 576-on hogy a GC-n a legsikeresebb PS3 játék a Pro Evo Sucker 2008 volt :S -
#17983 Isten lenne, mert régóta nem láttam ennyire kidolgozott RPG-t. Ha nem lesz legfeljebb veszek egy X-et. :) -
Olcsi2 #17982 ebay eladofuggo, van aki postaz Mo-ra van aki nem. Aki igen, attol nyugodtan vegyel (de a PayPal konto elengedhetetlen, mert a kulfoldi eladok csak azt fogadjak el magyar vasarlotol) -
Olcsi2 #17981 En eppen most jatszom vegig masodszor es - ha a Tales of .. sorozat bejon - akkor teljesen igazad van, visz mindent. Es lehetseges, hogy csak timed exclusive, szal elvileg johet vmikor a PS3ra is. -
qper #17980 Max a Visa Electronokat tiltják le, mert azzal egyébként nem lehet vásárolni elvileg. Gyakorlatilag valami hézag miatt működik, namost lehet h ezt a rést viszont tényleg betömték. -
qper #17979 a letöltés tiltáshoz:
ez sztem hatalmas hülyeség. Akár még amierikai állampolgárként is lehet magyar kiadásu EC/MC kártyám ill. magyarországon folyószámlám... -
#17978 mi a helyzet az ebay-vel?
innen lehet vásárolni magyarországról?
vagy esetleg van vmi más külföldi bolt?
mert egy magyar boltban sem találtam valamit. -
Sund #17977 Na azért irigyellek, meg a Mass Effectért. -
Sund #17976 Köszi! De mire végzek vele, addigra itt lesz a Folklore :D El se hiszem, hogy vége az örökös várakozásnak. -
#17975 - Megmaradnak, hiszen a szerveren vannak tárolva, nem a gépeden, csak újra be kell őket állítani.
- ezt nem tudom, szerintem nem
- ha nem játszottál vele, akkor mindenképpen megéri
- ez egy nagy marhaság, mi alapján tiltanának le minket, őszintén? És miért? Egy valag pénz nekik ez a sok letöltés, teljesen logikátlan húzás lenne. Tökéletesen működik és (remélem) működni is fog. -
#17974 Az Eternal Sonata-t nézted már? Szerintem ver minden bejelentett RPG-t. A Live-ról le lehet tölteni a demoját, havromnál vagy háromszor végignyomtam, állati szép és jó játék lesz. Sajna only X360. :(