89387
PlayStation3
  • EmThor
    szal reggel 6-7 fele lehet tölteni... fene vigye, lehet bevállalom :D
  • cloud.strife
    Nálunk... :) 70" elég lesz? :)
  • EmThor
  • zottyantas
    Miért nincs hang ezeken a videókon??
  • Noitulover
    rouge squadron szintet hozza akkor nálam már megérte (pár lapáttal rá is tettek videok szerint) XD
  • Noitulover
    ebböl az jött le hogy fogadni tudja jelet de max 720p-t/1080i-t ad hd ready meg anny hogy minimum 720p de sokszor 1080i sőt bizonyos esetben amig nem kezdték "full hd" zni addig némely 1080p-t is tud annakellenére hogy csak hdready van rajta (réegebbi modellek)

vga-n kiírja hogy éppen mekkora felbontás amit éppen megjelenít 60hzen tud 1080 vonalat (4/3) de 1920x1080-t nem enged beállítani a driver
  • NEXUS6
    Azért örülök, hogy végre találtál valamit ami eloszlatta a kétségeidet!;)

Tavasszal, amikor valamelyik fejlesztő mutigatta a gémet, akkor már nagyon látszott hogy dúrva lesz, persze elég xarok voltak a videók.
  • Sund
    Jimansky,

ott csücsül még nálatok a postán a film? Ha igen, nem tudod mi van a cetlin amit kaptál, hogy meddig őrizgetik még ott? Nekem nincs róla semmi hírem... :(
  • Foxhound1980
    Lair gémpléj, eléggé odafak!
    KATT
    Nekem elég nagy a pozitiv csalódás a stuffot illetően.
  • qper
    sztem simán elhihető.

egyszerű gerillamarketing.
  • SlickAdam
    Na de amelyik játék tudja az 1080-at, az tudja a 720-at is, szóval mit érek vele, ha ugyanaz a 720p-m, mint az 1080i-m? Mivel a tv nem tudja valójában az 1080-at, ennek csak akkor látnám értelmét, ha az adott eszköz (PS3) csak 1080-ban adna jelet és akkor csapkodnám a seggem a földhöz, hogy jupííí mégis látom szarabb tv-n is. :D
    Végülis feltehetjük a kérdést: Szebb lesz a játék ha 1080i-ben nézem HD Ready TV-n, mint a 720p-s beállítás?
  • BJB
    A HD Ready az azt jelenti hogy képes fogadni ill. megjeleníteni 1080-as jelet. Látom sokan a HD Ready fogalmával sincsenek tisztában. Elvileg minden HD Ready TV-nek tudni kell megjeleníteni 1080-as jelet!
    És hogy miért állítsd 1080i-re? Ha egy játék tudja akkor abba fog futni. Az én TV-m is 720p(Acer 2004-es még nem is HD Ready) 1280*720-as panellel, de 1080i-t is megjelenít, az 1080i menü pedig szebb mint a 720p nálam.

A HD-ready címkével ellátott képmegjelenítő készüléknek az alábbi követelményeknek kell eleget tennie:

1. Képernyő, képmegjelenítő eszköz

• A képernyő (pl. LCD, PDP) vagy képmegjelenítő eszköz (pl. DLP) minimális sajátfelbontása 720 fizikai sor, széles (16:9) képarány mellett.

2. Video interfészek

• A képmegjelenítő eszköz HD bemeneti videojelet fogad az alábbi csatlakozókon keresztül:
    Analóg YPbPr, és
    DVI vagy HDMI
    • A HD-re alkalmas bemenetek a következő HD videojel formátumokat fogadják(valamint megjelenítik azt):
    1280x720 @ 50 és 60Hz progresszív („720p”), és
    1920x1080 @ 50 és 60Hz váltott-soros („1080i”)
    • A DVI vagy HDMI bemenet támogatja a (HDCP) tartalomvédelmet
  • NEXUS6
    Szerintem nem kell ilyen összeesküvés elméleteket gyártani. A Sonyék szerintem professzionálisabbak annál, mint hogy merjék vállalni, hogy a régi 1000X lejátszott VHS kazik minőségében pompázó videóval népszerűsítse valaki a játékukat.

Néha elgondolkozom mennyivel jobb volt mindenkinek az élete a net nélkül. Most naponta 500X legeneráljuk magunknak ugyan azt a hírt: jön már? még nem! illetve igen jön, de exkluzív lesz! Exkluzív lesz de nem PS3, hanem Xbox. Mégiscsak PS3 exkluzív lesz, de csak időlegesen! Vissza az egész csak Wii-re adják ki!

Ilyenkor elgondolkodom, hogy itt egy kafa gép, amit játékon kívül is tök sok mindenre lehet használni. Progiból egyelőre nem leeht Dunát rekeszteni, de azért legalább annyí van, mint PS2-n a kiadás óta ugyan ennyi idővel, a gép is fogyogat rendesen, szal nem kell attól félni, hogy becsődöl, de még is van az állandó keverés. A Sony szar mert..., aztán ugye azon is lehet élvezni hogy a Box főnixmadarat játszik, de amikor kiderült, hogy a Wii is, na az már többszörös orgazmus!;)))
  • Noitulover
    igen ez érdekes mivel nekem is ahoz képest régebbi hd tv-v van (thomson intuiva) valószínűleg leskálázhatja a jelet mivel 720p-kezdve 1080i + p -t is megjeleníti (ps3 beállítások) de mivel elvileg nincs rajta 1080 sor
    rá nézésre a 720p és 1080p között semmi külömbséget nem látok
  • SlickAdam
    Valaki amúgy elmagyarázhatná nekem, hogy miért jó az, hogy a HD Ready tv-m meg tud jeleníteni 1080i jelet? Mert ugyebár az 1366*768 képpontos kijelző gondolom ha beleszakad akkor sem fog 1920*1080 pontot kirajzolni, logikus, hogy nem lesz részletesebb a kép, esetleg leskálázza magának... De akkor már célszerűbb sima 720p-t nézni rajta, mert ugye az a készülék (esetünkben a PS3), ami 1080-as jelet lead, az le tud adni 720-at is. Ááá nekem ez magas! Szóval miért állítsam a PS3 kimenetét 1080i-re 720p helyett?
  • THE DAHAKA3
    Jaja tényleg!!! :D
  • Noitulover
    mindez pesrze a képes könyvből is kiderül XD
  • Noitulover
    marha nagy botrány lehet/lesz egyébként ebböl , már spekulálnak hogy mi is történt a mese szerint anyuka a kicsifiának adta játékot erre ö végig pörgette és szinte professzinális reviewt készített amit világ szerte elkürtölt, mintha itt-ott kilógna a lóláb
    A hihetőbb verizók egyike hogy reklám fogás , sonyék felkértek valami ujságírót (aki kap egy valag pénzt, igy az se baj ha késöbb kirugják) hogy adjon az emberek számára könnyen emésztő formában egy bemutatót ami csúnyán kezd visszasűlni legalábis a kivitelzést tekintve
  • THE DAHAKA3
    Elő kell hívni a medvét, beszívja a szörnynek a csápja, és akkor kell ütni őt.Utána ütni kell tovább a mobot, és amikor piros lesz, akkor elkapod, és akkor kell lefele húzni a kontrollert, amikor piros a szörny színe, és akkor megy le a hp-ja
  • Balli
    Anyu igazan hozhatna egy normlalis LCD TV-t szegeny kisfianak a PS3-hoz
  • Foxhound1980
    Ha lead átlagban 14h-t az nagyon jó, egy iylen stuffnak az épp elég.
  • NEXUS6
    Off

A Sony csinált valami cukrosvízzel működő enzim alapú üzemanyag cellát. Király!;)

link

On
  • baggins
    Kérés: megtennétek, hogy beteszitek ide aláírásnak a PS ID-teket (már akinek nincs, pl. EmThor)? Szeretnék ma egy friend-list frissítést végrehajtani. :)
  • baggins
  • Jimanszky
    Na jó,picit visszaolvastam:)Csak Blue-ray lejátszó?:)))/Amúgy az BLU-RAY lejátszó,nem igaz máááár!!!/Elég szomorú,ha valaki csak ezt gondolja a Ps3-ról.Jaaa meg azt tényleg be lehetne fejezni h nincs rá játék!!!Úgy bírom,hogy mindenki itt okoskodik meg fikázódik,meg hurrog.Mostmár el lehetne menni innen jó messzire és csak játékokról,élményekről,friss hírekről,megjelenésekről,trailerekről,pletykákról beszélgetni!!!!Ez a véleményem!!!
  • Olcsi2
    fake... gondolod, ha igaz lenne, akkor nem 20-bol 18-an olyanokat kerdeznenek itt, hogy hogyan a budos francban indul el ez meg az az iso meg melyik bolt mennyiert szereli be a modchipet?

Ha meg mar a gugliig eljutottal, akkor valoszinu magad is eszreveszed, hogy a legtobb helyen, ahol errol a sz@rrol van szo, mindenhol szerepel a "fake" szavacska is. Mi lenne, ha a konzolod kinyirasa helyett inkabb elorendelned a Lairt?
  • Noitulover
    sőt nem gondolod ha lenne ilyen itt szét lenne spammelve a topic pl : "hogyan kell CDre ki írni a bluray lemezt monnya már meg valaki mert béna és hülye vagyok XD
  • Noitulover
    érdemes máskor előbb megnézni a dátumot a videon tippelek : február környék

+ferrox az kammer pénzeket szedtek be a semmiért
  • Axel007
    Amúgy ha beírod a Google-ba hogy "Ferrox PS3 Iso Loader" akkor te is megtalálod a videót!
  • Axel007
    Youtube! Küldenék én linket is, ám valamiért nekem most nem jön be a Youtube főoldala!!!
  • Axel007
    Youtube! Küldenék én linket is, ám valamiért nekem most nem jön be a Youtube főoldala!!!
  • Jimanszky
    Sziasztok!Lemaradtam az eseményekben:)Valaki összefoglalná mi ment itt a héten?Nincs kedvem visszaolvasni.Ja meg segítaég kellene a Folklore-ban.Leszedtem,de nem tudom mit kell csinálni:).Szép meg minden,de van egy zöld micsoda és nem tudok tovább menni a pályán.Aki játszott a demóval,az biztos érti miről is karattyolok itten e:)))
  • Rena11
    hol láttad?
  • Axel007
    Sziasztok srácok!
    Ti hallottatok már valamit a Ferrox PS3 Iso Loader-ről? Én most láttam az interneten róla videót és érdekelne hogy szerintetek kipróbáljam, vagy inkább hagyjam a francba mert csak átverés?

Amúgy azt írták hogy lekell tölteni ezt a programot (Ferrox), átküldeni a PS3-ra, memóriakártyával, vinyóval, utána beállítani alapértelmezett operációs rendszernek és már fut is a másolt játék!

Szerintetek ez lehetséges, vagy csak átverés az egész? Elég elképzelhetőnek tűnik, szerintem!
  • EmThor
    Lair Képek alul!

doboz, manual, stb., csekk it, kötelező
  • Nagy01
    És tudtok ajánlani egy jó minőségű mégsem olyan drága hd rdy tv-T?:) Meg egy jó minőségű full hd monitort?lehetőleg ne azonos legyen az áruk.DD
  • Jinchuu
    Thx. :) Most azt kicsit hanyagoltam, de még nincs meg az utolsó pálya ha jól emlékszem így azt nem ártana majd előhoznom. :)
  • EmThor
    néztem egyedül a barátok listámban Neked van meg a Super Stardust HD, jó sok pontot összeszedtél gratula, én csak most kezdtem :D
  • Jinchuu
    Én várom a Lair-t, a látvány maga nagyon bejön, epikus csaták és én fennt a levegőben egy sárkányon osztom az áldást, hát kell ennél több? :D
  • EmThor
    Lair: irányítást 5 perc alatt megtanulni. 14 pálya, de nem találtam meg milyen hosszú, törölték a post-ot. van hogy monsztától kell ellszedni bombát és megszórnia várost, meg 50 sárkánnyal végezni ami töknehéz + éjszakai küldiben kikerülni a fényeket -> szal változatos, nehét, a lock-on system nem olyan jó, de ettől még fullos lesz 8.5-9-re értékelte a srác. új sárkányokat is elő lehet hozni.

most csütörtök péntekre áttették sok helyen a megjelenést!!!

12-16 óra a játékidő, tehát nem 6-8 óra. Ha elsőre megcsinálsz mindent + arany medálra (amivel sárkányokat unlockolhatsz), akkor talán 6-8 óra, de amúgy 12-16 ami nem rossz szerintem!

+ oké, biztos script-elt a játék, de legalább szabad a játéktér, lehet röpködni, szal ha lesz demo, ha nem, nekem tuti vételnek tűnik!!