89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Na ez is lehet látod... holnap már jönni fognak az infók ez ügyben is.
  • simirizsa
    Az nem lehet h amig nem jelenik meg EU-ba csak addig nem lehet tolni EU-s ID kell ? Amugy erösen gondolkodok h megvegyem a game-t bát nemtom anyi cim jön és anyira sokkba kerülne ha mindet meg akkarnám venni
  • EmThor
    valami ilyenre gondoltam :)

• EmThor
    aki próbálta már fülessel a warhawk-t:

a fülesben csak a beszédet hallani, hangfalszetten meg a zajokat?

mert gondolkodom akkor egy sztereó BT fülesen amit tudnék használni éjjeli filmnézéshez PC-vel (pc-ről tv-re kikötött filmről van szó, ágy meg 3-4 méterre és a jack-jack hosszabító + fejhallgató kombó már nem annyira nyerő) is... viszont ha hangfalszetten jön a csatazaj akkor sztereó fülessel a fejeden nem sokat hallasz :) max felét oldalra húzod.

köszi!
  • Foxhound1980
    Van.
  • Nagy01
    Uff uff van Forma 1 demo a ps3 networkon ami ingyenes is?:)
  • Foxhound1980
    Jópofa dolog de nem új, már a PGR3 is operált ezzel.
  • EmThor
    lesz GT Tv a prolouge-ban, mekkora már!
  • Papesz
    Igen. Abban lesz törés, a letölthetőben nem. Mindkettőben 40+ autó lesz és 16 személyes online opció.
  • BJB
    Nekem UDF-ben 2.0 a legfrissebb. Azzal olvassa majd?
  • haarmaan
    Sziasztok a Warhawk-ot én is letöltöttem az USA store-ról csatlakoznék a Clan-hoz ha nem gond az elérhetöségeim az aláirásomban.
  • Sund
    ÉS kijön külön BR lemezen a Prologue?
  • EmThor
    EU + USA ID-t írd majd be lécci aláírásodba, vagy a steilos az egyedüli? majd felveszlek frend liszt-re is :)
  • Papesz
    Aztán meg hivatalosan bejelentették, hogy nem.
  • EmThor
    mikrofon? vagy anélkül? :)

irányítás neked bejött? nekem kicsit lassú jobb analóg karral a célzás, még jó hogy lehet állítani.

GT5 Prolouge szerintem fizetős lesz, apránként letölthető tartalmakkal később (törtés, autók, pályák...)

Locoroco - 09/21 JPN PS store :)
  • Noitulover
    na rank 4 uton az 5 megletrte az elsó medál is ladderen top 50 (45 körül most) mind ez 9 ora warhawk XD este remélem tudunk majd közösen is játszani

na vissza warhawk
  • BJB
    Egy jó hír. Hivatalosan bejelentették hogy a GT5 Prologue INGYENESEN letölthető lesz a Store-ból!
    Cikk
    Autólista:
    -Nissan Skyline GTR V-Spec '97
    -Acura NSX '91
    -Daihatsu Copen Active Top '02
    -Dodge Viper GTS '02
    -Audi R8 '07
    -BMW Z4 '03
    -Volkswagen Golf GTI '01
    -Alfa Romeo Brera 3.2 JTS Q4 '06
    -Lancia Delta HF Integrale Evoluzione '91
    -Lotus Elise '96
    -Mitsubishi Lancer Evolution IX '05
    -Mitsubishi Lancer Evolution X '07
    -TVR Tuscan Speed 6 '00
    -Renault Clio Renault Sport V6 '00
    -Ferrari F430 '06
    -Alfa Romeo 147 TI 2.0 Twin Spark '06
    -Mercedes-Benz SL 55 AMG '02
    -Audi TT Coupe '07
    -Ford Mustang GT '07
    -Nissan Xanavi Nismo Z '06
    -Suzuki Swift Spark '05
    -Nissan GT-R Proto '01
  • EmThor
    nekem jöhet invite aztán ha sok pénzem lesz meg jókat mondanak a headset-ről (értsd: nem merül le 2-3 óra alatt, jó a hangzása, kényelmes, stb.) akkor lehet dobozosba befektetek...
  • EmThor
    udf módban legyen a nero (én ezzel írtam) és valamit 2.50-re kell állítani a 2. fülön a legördülő menüben, abban az ablakban, amelyiken sebességet választhatsz meg majd elindíthatod az írást, úgy jó lesz!
  • EmThor
    aláírásomban az ID...

hát lehet meg kellett volna várnom a dobozosat headsettel :D nem azért mert kidobott pénz, a játék jó, de:

- mert így amcsi időzónához kell alkalmazkodni, mert ma hajnali, ottani idő szerint kora este szerint 1 szoba volt majdnem tele, többi
    pangott...
    - a melléadott füles csak nem annyira rossz
    - nem gondoltam h "magyar" (értsd EU) accal nem lehet jáccani

fülest külön néztem: logitech mobile pro headset, 11.500 8-10 óra beszélgetési idővel... meg néztem ezt a jabra135-öst is, utóbbi 7.5k ahogy már írtam korábban
  • BJB
    Van egy HD filmem MPEG2-TS-ben. Hogy kell kiírni hogy beolvassa a PS3?
  • Foxhound1980
    Hát ez baromi érdekes lesz. Mégis ezt, hogy kell elképzelni gyakorlatban? Storeosok nem fognak törni, BD verzások igen? Hogy lesz igy az online versenyzés?
  • Smuge
    De akkor miért mondták azt pár napja , hogy ingyen elérhető lesz ? Vagy én értettem félre valamit?
  • zsalesz
    Sziasztok!
    Teljesen új Playstation 3 Sixaxis kontroller eladó! A kontrollert dobozában bontatlanul adom! Székesfehérváron személyes átvételt biztosítok!
    Érd: [email protected]
    Üdv.
  • NEXUS6
    Az IGN-en volt.
  • Foxhound1980
    Forrás?
  • NEXUS6
    Egy jó és egy rossz hír a GT5 prologue-ról:

Lesz benne törésmodell, igaz csak a BD verziósban. Viszont ezek után nyilvánvalóan a progi az előző hírekkel ellentétben fizetős lesz.
  • zottyantas
    Kérnék inviteot én is:)
  • Since
    Az US store-ról vetted, így csak az US accountoddal megy a játék. Tehát az US accountoddal inviteolsz a klánba és ennyi. Szerintem az EU-s acountoddal nem is enged játszani. Vagy próbáld ki az a legegyszerűbb!
  • Since
    Nincsen US EU server így miért enm tudnál felvenni? annyiban különbözik az US az EU verziótól, hogy az EU-ban lesznek más nyelvek is :-)
  • baggins
    Van. De ez most elég nagy dilemma, ugyanis te ugyebár az EU verziót veszed. Kíváncsi vagyok, az együtt játszható-e az amcsival. Ugyanis ha felveszlek "baconjockey" néven az eu accountommal, akkor az amerikaiba nem foglak látni. Azaz...na már teljesen belekeveredtem. Reméljük a legjobbakat. :)
  • Since
    Istencsászár! PSID alapján is tudtok klánba inviteolni nem? Akkor vegyetek fel szeptember 20.án csatlakozom a mókához :-) Headseted van?
  • baggins
    Megvan a WH klán, Since ötlete alapján SuperGroup SG a neve. :) Akinek kell invite, jelezze, Steilos már kapott egyet.
  • tomy8614
    Sztem nem meglepő. Nagyon az elején kijött, sok idő kell ahhoz hogy kihasználják a hardvert. Az mindenesetre durva hogy mennyi tartalék van még a gépben.
  • zottyantas
    Van egy Nokia blútúszos, nem a legjobb de működik.
  • cloud.strife
    Sokatokat felvettem én is ma a PSN-en... :)
  • NEXUS6
    Hát sajna tényleg az láccik, hogy simán berakják egy c fordítóba az eredeti kódot aztán annyi. A cell PPE(PPC) magja meg talán még kicsit gyengébb is mint az X CPU-jának egy-egy PPC magja. Szal egyáltalán nem csoda a helyenkénti alalcsonyabb teljesítmény. Pláne, hogy a SPE-k vastagon be tudnak/tudnának segíteni a GPU-nak shader műveletekben, vagy a grafikus adatok optimalizálásába.

Mondjuk ha igaz, akkor a lista szerint az Obli is hiába jelent meg 1 évvel később az se használja ki a cell-t, csak cache-lik az adatokat/ kicsit nagyobb felbontású textúrákkal a vincsiről, meg talán fejlettebb shadereket használnak és annyi.
    De a RR7 is meglepő, hiszen a NAMCO mindíg is jó barátságban volt a Sony-val.
  • zottyantas
    Na megvettem a Warhawkot, meg kiírtam az ID-imet, sajnos nem tudom megváltoztatni őket ezért ilyen sokféle:S. Az elején nem gondoltam volna hogy fix marad.
  • Foxhound1980
    Frissitettem a friendlistjeimet, pár invite ment.
  • Foxhound1980
    Jah, holnapi Store updateröl van infó? EU/USA (Warhawkon kivűl)