89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #18093 Na ez is lehet látod... holnap már jönni fognak az infók ez ügyben is. -
simirizsa #18092 Az nem lehet h amig nem jelenik meg EU-ba csak addig nem lehet tolni EU-s ID kell ? Amugy erösen gondolkodok h megvegyem a game-t bát nemtom anyi cim jön és anyira sokkba kerülne ha mindet meg akkarnám venni -
#18091 valami ilyenre gondoltam :)
-
#18090 aki próbálta már fülessel a warhawk-t:
a fülesben csak a beszédet hallani, hangfalszetten meg a zajokat?
mert gondolkodom akkor egy sztereó BT fülesen amit tudnék használni éjjeli filmnézéshez PC-vel (pc-ről tv-re kikötött filmről van szó, ágy meg 3-4 méterre és a jack-jack hosszabító + fejhallgató kombó már nem annyira nyerő) is... viszont ha hangfalszetten jön a csatazaj akkor sztereó fülessel a fejeden nem sokat hallasz :) max felét oldalra húzod.
köszi! -
Foxhound1980 #18089 Van. -
Nagy01 #18088 Uff uff van Forma 1 demo a ps3 networkon ami ingyenes is?:) -
Foxhound1980 #18087 Jópofa dolog de nem új, már a PGR3 is operált ezzel. -
#18086 lesz GT Tv a prolouge-ban, mekkora már! -
Papesz #18085 Igen. Abban lesz törés, a letölthetőben nem. Mindkettőben 40+ autó lesz és 16 személyes online opció. -
BJB #18084 Nekem UDF-ben 2.0 a legfrissebb. Azzal olvassa majd? -
haarmaan #18083 Sziasztok a Warhawk-ot én is letöltöttem az USA store-ról csatlakoznék a Clan-hoz ha nem gond az elérhetöségeim az aláirásomban. -
Sund #18082 ÉS kijön külön BR lemezen a Prologue? -
#18081 EU + USA ID-t írd majd be lécci aláírásodba, vagy a steilos az egyedüli? majd felveszlek frend liszt-re is :) -
Papesz #18080 Aztán meg hivatalosan bejelentették, hogy nem. -
#18079 mikrofon? vagy anélkül? :)
irányítás neked bejött? nekem kicsit lassú jobb analóg karral a célzás, még jó hogy lehet állítani.
GT5 Prolouge szerintem fizetős lesz, apránként letölthető tartalmakkal később (törtés, autók, pályák...)
Locoroco - 09/21 JPN PS store :)
-
Noitulover #18078 na rank 4 uton az 5 megletrte az elsó medál is ladderen top 50 (45 körül most) mind ez 9 ora warhawk XD este remélem tudunk majd közösen is játszani
na vissza warhawk -
BJB #18077 Egy jó hír. Hivatalosan bejelentették hogy a GT5 Prologue INGYENESEN letölthető lesz a Store-ból!
Cikk
Autólista:
-Nissan Skyline GTR V-Spec '97
-Acura NSX '91
-Daihatsu Copen Active Top '02
-Dodge Viper GTS '02
-Audi R8 '07
-BMW Z4 '03
-Volkswagen Golf GTI '01
-Alfa Romeo Brera 3.2 JTS Q4 '06
-Lancia Delta HF Integrale Evoluzione '91
-Lotus Elise '96
-Mitsubishi Lancer Evolution IX '05
-Mitsubishi Lancer Evolution X '07
-TVR Tuscan Speed 6 '00
-Renault Clio Renault Sport V6 '00
-Ferrari F430 '06
-Alfa Romeo 147 TI 2.0 Twin Spark '06
-Mercedes-Benz SL 55 AMG '02
-Audi TT Coupe '07
-Ford Mustang GT '07
-Nissan Xanavi Nismo Z '06
-Suzuki Swift Spark '05
-Nissan GT-R Proto '01
-
#18076 nekem jöhet invite aztán ha sok pénzem lesz meg jókat mondanak a headset-ről (értsd: nem merül le 2-3 óra alatt, jó a hangzása, kényelmes, stb.) akkor lehet dobozosba befektetek... -
#18075 udf módban legyen a nero (én ezzel írtam) és valamit 2.50-re kell állítani a 2. fülön a legördülő menüben, abban az ablakban, amelyiken sebességet választhatsz meg majd elindíthatod az írást, úgy jó lesz! -
#18074 aláírásomban az ID...
hát lehet meg kellett volna várnom a dobozosat headsettel :D nem azért mert kidobott pénz, a játék jó, de:
- mert így amcsi időzónához kell alkalmazkodni, mert ma hajnali, ottani idő szerint kora este szerint 1 szoba volt majdnem tele, többi
pangott...
- a melléadott füles csak nem annyira rossz
- nem gondoltam h "magyar" (értsd EU) accal nem lehet jáccani
fülest külön néztem: logitech mobile pro headset, 11.500 8-10 óra beszélgetési idővel... meg néztem ezt a jabra135-öst is, utóbbi 7.5k ahogy már írtam korábban -
BJB #18073 Van egy HD filmem MPEG2-TS-ben. Hogy kell kiírni hogy beolvassa a PS3? -
Foxhound1980 #18072 Hát ez baromi érdekes lesz. Mégis ezt, hogy kell elképzelni gyakorlatban? Storeosok nem fognak törni, BD verzások igen? Hogy lesz igy az online versenyzés? -
#18071 De akkor miért mondták azt pár napja , hogy ingyen elérhető lesz ? Vagy én értettem félre valamit? -
zsalesz #18070 Sziasztok!
Teljesen új Playstation 3 Sixaxis kontroller eladó! A kontrollert dobozában bontatlanul adom! Székesfehérváron személyes átvételt biztosítok!
Érd: [email protected]
Üdv. -
#18069 Az IGN-en volt. -
Foxhound1980 #18068 Forrás? -
#18067 Egy jó és egy rossz hír a GT5 prologue-ról:
Lesz benne törésmodell, igaz csak a BD verziósban. Viszont ezek után nyilvánvalóan a progi az előző hírekkel ellentétben fizetős lesz. -
zottyantas #18066 Kérnék inviteot én is:) -
Since #18065 Az US store-ról vetted, így csak az US accountoddal megy a játék. Tehát az US accountoddal inviteolsz a klánba és ennyi. Szerintem az EU-s acountoddal nem is enged játszani. Vagy próbáld ki az a legegyszerűbb! -
Since #18064 Nincsen US EU server így miért enm tudnál felvenni? annyiban különbözik az US az EU verziótól, hogy az EU-ban lesznek más nyelvek is :-) -
#18063 Van. De ez most elég nagy dilemma, ugyanis te ugyebár az EU verziót veszed. Kíváncsi vagyok, az együtt játszható-e az amcsival. Ugyanis ha felveszlek "baconjockey" néven az eu accountommal, akkor az amerikaiba nem foglak látni. Azaz...na már teljesen belekeveredtem. Reméljük a legjobbakat. :) -
Since #18062 Istencsászár! PSID alapján is tudtok klánba inviteolni nem? Akkor vegyetek fel szeptember 20.án csatlakozom a mókához :-) Headseted van? -
#18061 Megvan a WH klán, Since ötlete alapján SuperGroup SG a neve. :) Akinek kell invite, jelezze, Steilos már kapott egyet. -
#18060 Sztem nem meglepő. Nagyon az elején kijött, sok idő kell ahhoz hogy kihasználják a hardvert. Az mindenesetre durva hogy mennyi tartalék van még a gépben. -
zottyantas #18059 Van egy Nokia blútúszos, nem a legjobb de működik. -
#18058 Sokatokat felvettem én is ma a PSN-en... :) -
#18057 Hát sajna tényleg az láccik, hogy simán berakják egy c fordítóba az eredeti kódot aztán annyi. A cell PPE(PPC) magja meg talán még kicsit gyengébb is mint az X CPU-jának egy-egy PPC magja. Szal egyáltalán nem csoda a helyenkénti alalcsonyabb teljesítmény. Pláne, hogy a SPE-k vastagon be tudnak/tudnának segíteni a GPU-nak shader műveletekben, vagy a grafikus adatok optimalizálásába.
Mondjuk ha igaz, akkor a lista szerint az Obli is hiába jelent meg 1 évvel később az se használja ki a cell-t, csak cache-lik az adatokat/ kicsit nagyobb felbontású textúrákkal a vincsiről, meg talán fejlettebb shadereket használnak és annyi.
De a RR7 is meglepő, hiszen a NAMCO mindíg is jó barátságban volt a Sony-val. -
zottyantas #18056 Na megvettem a Warhawkot, meg kiírtam az ID-imet, sajnos nem tudom megváltoztatni őket ezért ilyen sokféle:S. Az elején nem gondoltam volna hogy fix marad. -
Foxhound1980 #18055 Frissitettem a friendlistjeimet, pár invite ment. -
Foxhound1980 #18054 Jah, holnapi Store updateröl van infó? EU/USA (Warhawkon kivűl)