89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Rajtam kivűl kinek van fülese?
  • Olcsi2
    Csak igazolja, hogy a multiplatformos cimeket egyelore nem eri meg optimalizalni a ps3-ra. UBI-ek es tarsai megirjak x-re, oszt johet a gyors port. Minosegi javulast csak ott lehet talalni, ahol az X es PS3 verzio kozott honapok, evek teltek el (pl. Obli). Engem inkabb a Genji lep meg, mert az försztparti, mondjuk az meg betudhato nyitocim voltanak es hogy ott nem lehetett pöcsölni, annak ugy ahogy volt, ki kellett jonni launch-kor.
  • Foxhound1980
    Na majd akkor ezt a gyakorlatban is meg kell tudni. Löncs után kiderül.
  • Since
    Elvilegben megy. Azért kell nekem dobozos :-) A letöltött vwerzióhoz nem kell BD mondju kez érthetődő de a dobozoshoz meg kell ha jól olvastam.
  • HAF Rigel
    Letöltöttem én is , de lehet hogy lesz egy dobozos is belőle, mert igy tényleg gáz hogy csak az usa accal lehet játszani , mikor én a magyar accal játszok.

• NEXUS6
    Van ittegy fórum bejegytés, ahol valaki azt fejtegeti, hogy melyik gáma milyen mértékben használja a cellt és az SPU/SPE-kat.

A döbbenet az, hogy a köv játékok egyáltalán NEM használnak SPU-t!!!:

"Retail PS3 games confirmed or thought not to be using the Cell's SPEs (correct me if wrong, I will update both lists)

1) Genji: Days of the Blade (Great visuals, mediocre game, confirmed by developer not to be using the SPEs)
    2) Half-Life 2: Orange Box (Confirmed by developer)
    3) Splinter Cell
    4) The Elder Scrolls IV: Oblivion (Great game, looks better than on XBox 360 combined with reduced loading times, but this mainly due to harddrive caching)
    5) Fight Night Round 3 (overall still a good improvement over the XBox 360 version)
    6) Full Auto 2: Battlelines (Mediocre, still an improvement over the original and 1080p)
    7) Ridge Racer 7(OK game, overall a good improvement over RR6 and 1080p)
    8) Madden NFL 07
    9) Madden NFL 08
    10) Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
    11) Enchanted Arms
    12) F.E.A.R.
    13) Sonic the Hedgehog
    14) Tiger Woods PGA Tour 07"
  • Rena11
    basszus de irigyellek titeket hogy már a klánon agyaltok én meg csak álmodozhatok a warhawk töltő képernyőjéről
  • NEXUS6
    Egyelőre én is dobozos verzióban gondolkodom, de szívesen csatlakoznék én is a klánhoz!;)
  • Foxhound1980
    Kérdés EU-s dobozos verza megy e USA accal. Mivel már a csapat fele USA verziót birtokolja igy gáz a helyzet...
  • Since
    Meg vna hozzá egy headset ami a jó kategóriába sorolható...Plusz más accrol is használhatod a játékot. Mivel nekem a fő accom hungary címmel van ezért csak az amcsi accomról tudnám letölteni úgy meg nem kell.
  • Foxhound1980
    Sztem mképp! Elég jól összeszokott banda van itt az SG-n. Engem érdekel a dolog csak nincs most pénzem, erre. De ha lennénk páran mennék én is. Sztem itt sokan nyomnánk.
    Végülis ahogy nézem Te, Emthor, Since, Noi, már most nyomulnak Hatrix, Nex, Qpert is meg kell majd kérdezni, meg aki akar jönni az jelezze. Csak most azt nem vágom, hogy Ti leszedtétek az USA verzát, holnap tölthető EU-ról, vagy a dobozos verza uyge. Namost Az USA verza csak USA Accal megy, az EU-s gondolom csak EU-sal. Most aki csak tervezi, hogy megveszi az mit tegyen érted? USA letöltés, vagy EU dobozos? A másik meg akkor ki kel mindenkinek irni az USA accját mert az EU-ssal nem fog menni a cucc. Nekem nincsenek is USA accos barátaim, mert azt mindenki csak letöltésekre használja. Szóval ezeket az ID-ket is ki kell lökni ide. Át is irom az aláirásomat.
  • baggins
    Szerintem nincs max. létszám. Csinálsz egy klánt, akit akarsz, felveszel, és akinek van ideje, mehet játszani. Csináljak egyet?
  • Foxhound1980
    Hány fős lehet max egy csapat?
  • Foxhound1980
    Dobozos annyiból jobb, hogy eladható a késöbbiekben.
  • EmThor
    én is lemez párti vagyok de mire ide elér a lemez... szal jó ez a warhawk így is, download list-edben benne marad a store-ban és soxor letöltheted!

• Since
    Én szerintem megvárom a dobozos verziót de benne vagyok! Legyen a klán neve sg, supergroup :D
  • Rena11
    dejó lenne ha meg lehetne venni nekem ez a letöltős vásárlás nem is menne meg nem is tetszik :(
  • JackSparrow
    Mennyi a koznol?? Hány FT??
  • EmThor
    3an már jók lennénk :)

7517 FT volt, így váltott most nekem az OTP. valahol írta egy srác, hogy BP bankos kártyával 8200 volt, az elég gyanús... szal sok, de mind1.

BT fülest keresek most hosszú beszélgetési idővel, meg ne legyen kényelmetlen. amit Jabra BT150-est adnak dobozos Warhawk-hoz az valami 7-8 ropi körül van
  • Noitulover
    na ki szerezte be ezidáig a warhawkot ? lehetne valami sg clánt intézni lenne legalább egy 4-5+ tag XD
    Baggins , Emthor és szerénszemélyem XD
  • Noitulover
    ja a swarm missle -nál egég ha csak pittyeg és rá kerüla acélpontra a kis négyzet, után ha felengeded akkor kilövi arakétát , igy egyesével is jó de jobb szeretem rá rakni 4-5-öt akkor biztos hogy leszedi ha nem képes lerázni időben (a leg biztosabb módszer ha power slideolsz felfelé az analogot lehúzva és r2+l2 egyszerre , még az analogot jobbra bal is szoktam sikkal gizdábban nézki XD mikor pitteg a stall warning addigra már leakadtak a rakéták XD
    de ahomingnál addig kell elvileg lenyomva tartani a tűzgombot amíg a nagynézte teljesen beméri és csak már csak sipolás hallatszik ,
    de ha működik ez csak nyomkodos módszer az jó lenne mert tény hogy pár játszma után szinte görcsben áll a kezem XD
  • EmThor
    Na jó reggelt, bezsákoltam Warhawk-t, sixasissal röpködtem az isten, célzás irányítása invert-re volt állítva, azt gyorsan visszaállítottam (jobb analóg kar a célzás) meg gyorsítok majd rajta mert nekem lassú.

elég sokat bénáztam még így csináltam egy 2 fős szervert és ott toltam és gyakoroltam, majd folytatom, csak kicsit sűrűek a napjaim mostanság, szal hétvége.

PSN ID: EmThor (EU), Slamovitz (USA)
  • baggins
    Készíts saját Warhawkot :D
    Media Downloads - Paper Craft
    Hajrá! :D
  • Foxhound1980
    Thx.
  • baggins
    Rájöttem arra, hogy ha a követő rakétákat (alap rakéta, vagy homing) beteszem és folymatosan nyomom a lövést, akkor szépen pittyegni kezd, ha van előttem valaki. Ez jó dolog, csak mivel egész meccs alatt lényegében nyomva tartom a gomvot, így a kezem a felénél már totál lezsibbad. :)
  • Noitulover
    hmm végülis ha van egy 3 méter hosszu akkor még jobban is járok ,meg beszélnek valami befagyásrol amit talána az bluetooth headset okoz töltésnél
  • Noitulover
    a sarkokban lévőket sokszor csak másod harmadjára sikerül kiválasztani a irány gombokkal . de ha az ember tudja már hogy hova kerül a fyegver mikor felveszi akkor kicsit egyszerübb , egyébként nem vészes szerintem mert a fonosabb fegyvereket a sima gombokra rakták pl katonána az rpg a fel , gép fegyo a jobbra , kés a lefele , sőt ha a lőszer el fog akkor automatikusan átvált arra amiből még van , ez azért lehet idegesítő mivel sokszor Countermeasure marad meg amiből max 2 van és sokszopr életment ha nem csak a levegőbe nyomja el az ember
    ami vicces hogy a multkor valami low hp-st azzal nyirtam ki XD
  • baggins
    Nekem az a régi USB Socom headset van, az működik. Tehát elvileg az USB headset jó hozzá.
  • Noitulover
    abszolut olyan érzés mintha BF el tolná az ember , föleg mikor zargat a jeepel árkon-bokron embereken át XD elégjol kiegyensúlyozott a játék talána katona feygverek sikerültek gyengusra , de ha egy kisebb alakulat (2-4) ember együtt megy akkor elég hamar leszednek bármit
    egyébként mindenkép szükségseg lehet egy bluetooth headsetre , sokszor mindenki csak a maga feje után megy de ha bárki egy kis szervezettségre szólitja a csapatot áltatlában azok szoktak nyerni , föleg zones meccsen , végülis mien headset kell ps3hoz . multkor MM-ben azt mondták hogy gözük sincs mien féle müködne vele a telefonos elvileg nem jo ugye vagy véülis tök mindegy?
  • Foxhound1980
    Fegyverváltás nehézsége miben nyilvánul meg?
  • Foxhound1980
    Köszi a beszámolót!
  • Kraptor
    Már nem. Vannak már olyan csomagok és bankok ahol a netes utalás már ingyen van.
  • Olcsi2
    Ja, csak asszem a magyar bankok eleg lehuzosak, ha kulfoldre akarsz utalni.
  • baggins
    Egyre jobban bejön ez a WH. Tegnap Noituloverrel közösen is nyomtunk egy pár meccset, az elsőben pl. ketten bucira aláztunk három csókát, jó volt. :) Aztán offline egyedül próbálgattam a játékot, komolyan mondom, élvezet volt csak úgy irányítgatni a repülőt. Tökéletesen felhasználóbarát az irányítása, gyönyörű manővereket lehet vele végrehajtani. Emlékszem a BF2-ben a séróm kiment a helikopterek szar irányítási metódusától. Jó ez a játék nagyon, megszerettem.
    Ha valakit érdekel, ezt írtam a Gameconon a srácoknak:
    Warhawk:
    Ugyan nem mélyültem annyira még bele, de nagyjából tisztában vagyok a játékkal. Hát igen, maradt only multiplayer, cserébe az online mókán kívül van LAN és osztott mód is, lehet egymást agyalni ezerrel. Az utóbbi kettőt csak megnéztem, ám az online módot alaposan átnyálaztam.
    Egyszerre max. 32 játékos nyomulhat a pályákon. Kezdeném a helyszínekkel: nem sok multi játékban láttam ilyen faszányosan eltalált pályákat. Kedvencem az a vízben álló magas sziklacsoport, ahol a repcsinkkel kell araszolgatni. Volt olyan, hogy befogtam egy ellenséges gépet, az meg bevette magát a kanyonba, ott lavíroztam utána, aknákat pakolt le, kikerültem, aztán kapott egy homing missilet. A földi harchoz is el vannak találva a helyszínek, és amin a legjobban meglepődtem: nagyon szépek!!! A víz tökéletes, a házak, fák, utak, mind a háborús hangulatot sugallják. Király!
    A karakterek kidolgozása ennyire nem sikerült jól. Az emberek egyszerűen néznek ki, a földi unitok (jeep, tank) már egy fokkal jobban, a repcsik pedig egész pofásak. Ki is próbáltam az összeset, az emberünket valamint a repülőt a saját kedvünk szerint változtathatjuk, logo mehet rá, stb. Egyelőre elég kevés opció van nyitva, gondolom, a játék előrehaladtával egyre több nyílik majd meg.
    Találkozhatunk elég sok szupport cuccal is: gépágyú, légvédelmi ágyú, de kedvencem a légelhárító rakéta, ez valami durván nagyot szól, elég gyakran használtam.
    A játékmódok a szokásosak, semmi extra, ami viszont nagyon tetszett: annak ellenére, hogy kreálhatunk magunknak saját szobát, a Sony server folyamatos szobákkal várja a játékosokat, ha vége egy menetnek, újabb játékmódokat indít, szóval nincs üresjárat. Ráadásul ezekben a szobákban lehet medálokat is kapni, ami nagyon frankón van megoldva: játék közben zene, és beugrik egy ablakban a megnyert medál vagy érem.
    Na igen, a hangulat: életemben nem játszottam ennyire hangulatos online játékkal! A Killzone lótúró volt ehhez képest, talán a BF2 hasonlított rá valamelyest, csak itt nem rontja el a játékélményt pl. az irányíthatatlan helikopter, valamint a pálya legtávolabbi csücskét is látjuk, semmit nem borít köd, hacsak nem egy felhő belsejében lavírozunk. A járművekbe többen is beférnek, a repülők irányítása tökéletes (Ace Combat stílus, egy-két manőverező mutatvánnyal). A fegyverválasztás sajna kicsit nehézkes, de meg lehet szokni. A földi harc nem tetszik, mivel TPS-ről van szó, nekem az FPS sokkal jobban bejön, de ez ízlés kérdése. Mondom, a hangulat mindent ver: 32 játékos folyamatosan lövi a rakétákat, robbanások, süvítés, közben hallod a többiek kommentjeit, szóval nagyon király.
  • Foxhound1980
    Más. Leszedtem ma reggel a Nucleost. Egyrészröl, hogy kipróbáljam megy e a Szore-ban a vásárlás (megy, ugyan úgy mint eddig) Másrészt már elég régóta kinéztem ezt a gémet.
  • Foxhound1980
    Uhh... Ezek közt én is megtelepednék.. :P
  • Foxhound1980
    Köszi. Akkor ezt egyelőre hagyjuk, majd ha beindul.
  • item
    A ps3 már a robotautók között is megtelepedett!

Axion Racing

• Noitulover
    olyat "lehet" hogy ha mondjuk A acount vesz valamit a psnrol , és vagy törli vagy kilép az acount rol hogy B más hol bejeltkezhesen vele , ezáltal B ingyen meg kaphatja amiért A már fizetett , B is törli/kilép hogy A vissza kapja az accountot valahol olvastam elvileg müködik de ha ilyen DRM es meg oldás akkor csak egy adott gépen legalábbis ahol megtalálhatoak a drm fileok lehet csak a játékot futtatni

ilyen a us warhawk az us accounthoz van kötve ami kicsit gáz ,

amit nem értek hogy announcementbe ott van hogy a profilba nevet átlehet írni stb de ilyenne még nem találkoztam , a rank rendszer is elég bugos már annyi pontomvan hogy a 4hez is elég lenne de az istenért nem adja meg a 3rank at (pedig már vagy 2szer kiírta) talán ki javítják más is panaszkodott ez ügyben
  • EasyLife
    ez szerintetek kamu?