89387
PlayStation3
-
tibitoth #18213 jaja. de en nemsz@rom le marhara. :) nalunk az ienert mar elvesztetek paran az allasukat ;) nemszeretnek a sorsukra jutni. majd ha belesznek jelentve akor majd szolok. addig meg ott a mar bejelentett cucc. amugy mi a melod? koszi -
Papesz #18212 -
#18211 Szerintem azért ne legyen üldözési mániád. Nyilván nem azért pontoznak le valamit mert jó. PCre X360-ra és minden más platformra is vannak lepontozott gamék és sajnos azt kell mondjam többségben igazuk van :( -
#18210 "bocs. ien mello. mind a CIA oan titkostartas kotelezo!!!"
Mintha tudnák hogy te kivagy. Én is hasonló cégnél dolgozom csak hw vonalon. Itt marhára leszarom a titoktartást.... -
Sund #18209 a játék ISO-k nem kamuk, csak még nem tudod őket használni. -
tibitoth #18208 hath evvan. ha nemteccik akor nemkel olvasni. a heJesirasom 1es vot. amugy ahhoz kepest h nemvaok magyar eleg jolm1 nem ? :P amugy meg igen ez oan az en stilusom. oan mind a festok stulisa. ha teccik teccik ha meg nemteccik nemkell megvenni meg nezni sem. ja es a pgr4 nemhinnem h sok koze van a helesirasomnak. amugy meg nemzavar ha a kutyanak sem kell majd mer nekem se kell :) en GTs vaok :) -
Olcsi2 #18207 Barmennyire is nem szivesen (no flame az alairasom miatt please), de ellent kell mondjak. Ugyanez az ign odakat zeng a Warhawkrol, amit itt olvasva a forumot csak alairni lehet. Az ign review-t vegigolvasva sajnos tenyleg egy megalapozott velemeny es realisztikus ertekelesrol lehet szo, mint divatos PS3 fikazasrol. Az ign is adja a jo osztalyzatot. AHOL az jar.
Ijesztobb a ket ign-es ertekeles (HS es Lair), ha leveszed a fanboj szemuveget es eszreveszed, hogy ez a ket game pl kivalo pontokat kapott a grafikara es szinte minosithetetleneket (a hypehoz merve) a gameplayre es a szavatossagra. Vajh eszreveszik-e a fejlesztok, hogy hiaba a csili-vili szuper grafika, hogy ha a jatek megvalositasa sz@r, akkor a kutyanak sem kell az elso 30 perc utan. -
Olcsi2 #18206 OFF: en is 6 eve kulfoldon elek, de azert megprobalom tovabbra is intelligensen hasznalni a magyar nyelvet. Vagy ez a kritikan aluli helyesiras valami stilusjegy nalad? Remelem, a kod, amit kiadsz a kezeid kozul valamivel magasabb szinvonalat kepvisel, kulonben a PGR4 a kutyanak sem kell majd. -
#18205 Az hogy az IGN lepontozta a Lairt, a HS után már nem lepett meg. Kb 4 hónapja marha ritkán nézem ezt az oldalt, pedig elötte szinte elsődleges info forrásnak tartottam.
A hívatásos újságíróknál úgy látccik az anti-PS3-mániának megfelelően most a játékok lepontozása a divat, minekután ugye már nem érdemes a gép haláláról, vagy zéró eladásáról, vagy a hw hiányosságairól, nehéz programozhatóságról beszélni (mert hogy egyik se igazán jött be).
-
Oldman63 #18204 És akkor az a rengeteg PS3 cucc kamu a különböző torrent site-okon?
-
#18203 Üdvözlet minden új kolléganőnek és kollégának!;) -
tibitoth #18202 :D jaja. de ami mar odakunnlesz nemsokara az a the club meg a pgr4. a tobbi meg tiktok. de PS3 anyag is van koztuk. -
simirizsa #18201 Nem is hiszem h lesz vagy ha lesz is az csak a távoli jövöben -
Sund #18200 szerencsére nincs még a gépre warez. -
simirizsa #18199 Elmondhatod nem kürtöljük világá :) -
Oldman63 #18198 Mondjatok már egy pár szót arról, hogy PS3 vonalon jelenleg hogy áll a nem hivatalos (netről letöltött) cuccok használata?
De szépen megfogalmaztam...
:-)
A 360 -as fórumot végigolvastam, XBOX -on láthatóan "nagyon megy" ez a megoldás.
-
tibitoth #18197 en outsourcing cegne mellozom UKban. :) mar melloztunk par nextgenes gamman meg fogunk is. pl az uj ..... nemond6om de szivessen mondanam :)) bocs. ien mello. mind a CIA oan titkostartas kotelezo!!! -
Since #18196 Melyik cégnél dolgozol? :) -
tibitoth #18195 nemsziiniszkedunk ;) na mind1. amugy van itt vki a forumon aki a jatek bizniszben mellozik? en igen. vki mas? -
#18194 Vigyázz a csúnya szavakkal...egy hölgyemény jelenlétében... -
Foxhound1980 #18193 Egyelőre semmit nem lehet egérrel játszani. -
tibitoth #18192 :D nhl. flreutve ;) -
tibitoth #18191 EA sports jatek mind fos... (szerintem) booorzaszto. em hokis vaok inkabb. vki vmit a 2k hnl-rol? erdemes? -
#18190 Darkness az télleg jó.
Mié azt nem lehet egérrel jáccani? -
#18189 Sebaj gondoltam, hogy nem fog összejönni...
Amúgy nekem van egy PS2-őm, és már naon elhanyagoltam a munkám miatt...
Valszeg el fogom adni, mert egyenlőre csak annyi kis időm van, hogy ismerőseimmel pc-n cod2-őzzek egy kicsit....
De maj biztos veszek egy PS3-at ami majd valszeg olcsóbb is lesz.
Kedvenc játékaid?
Sims meg ilyenek?
Vagy sport?
VAGY ESETLEG VÉRESSEBB JÁTÉKOK IS???? -
pierra #18188 Huu, most eszembe jutott. Ami nagyon bejött, az a Darkness, de csak nézni szerettem a játékot magát, mert nekem ez a joy-jal való célkeresztezés nagyon nem megy. SAJNOS egérhet szoktam.
Amit nagyon várok az a Monster Hunter következő része. Életem lejobb játéka. PSP-n is azt szeretem a legjobban. -
baggio18 #18187 Amugy mostanában,mmivel sokat ingázok pest és vidék között, én is psp-zek, Crush, nagyon kreativ, jó játék, végre gondokozni is kell egy kicsit!
Echo...vmi ps3-ra, alig várom -
Foxhound1980 #18186 Én meg azt várom végre, hogy valami igazán odafakolós gémet toljak. Kane And Lynch pl. -
baggio18 #18185 te lányka...vigyázz, mert a kanos cyber gyerekek majd rádszállnak!:D:D
Én azt várom mikor végre egy sportjáték kijön( pes2008 ) és kiélhetem hogy abban én vagyok a legjobb, mert sajna R6V-ban meg GRAW2ben néha szarrá lőnek!
2-3év múlva, egy motorstorm, egy resistance grafikailag "hányadék lesz"... -
pierra #18184 Azt sajnos nem mondhatom meg :)
Egyébként nagyon várom azokat az időket, mikor ugyanúgy majdhogynem legagyizzus a kezdeti PS3 játékokat, mint ahogy tesszuk a kezdeti PS2-esekkel. Itt a grafikára tessék gondolni.
És minden tiszteletem a játék fejlesztőké, mert nagyon okos emberek, de ez a Nascar 08 az EA-nek naon nem sikeredett jóra. -
#18183 Háát.....jah... -
pierra #18182 Mármint arra vagy kiváncsi, anyukám minek nevezett el eredetibe? -
Foxhound1980 #18181 Most én is PSP-t nyomom inkább mint a PS3-mat. -
#18180 Szia hogyhínak?
-
pierra #18179 Mindenkit megnyugtatok lány vagyok vagy mi.
A Motorstormmal PS3 premier előtt játszottem egy ilyen nyeremény próbanapon. Gondolom innen sokan voltak hasonlón.
PS3-on a Home-ot várom, jelenleg amúgy nálam a PSP a nyerő, de tulajdonosa vagyok egy NDs-nek is.
-
SlickAdam #18178 Hát amúgy most eléggé elszomorított ez a Lair review. Remélem csak a tesztelö volt balfasz... -
Rena11 #18177 Előrendelve alig várom 09.21. -
Sund #18176 tök jó, akkor ez ilyen imádom vagy utálom játék. Én nem merem előrendelni. :) -
Since #18175 Hát én barátnőmet próbáltam rávenni a PS3-ra hogy vegyen nekem játékokat de nem igazán fogta meg a dolog :-) Amikor nálam van nem engedi hogy játszam, azt mnodja hogy kidobja a gépet :-) Nemtudom elképzelni hogy egy nőnemű személy WH-val vagy Motorstorm-mal játszana :-) -
Foxhound1980 #18174 :D