89387
PlayStation3
-
Jinchuu #17933 ÁÁÁ, szval akkor megy az usa verzio is az eu géppel nincs para a serverekkel? :))
Akkor azthiszem keresek egy 125-ös headset-et és see you at war hétvégén. :)))) -
Rena11 #17932 igazad van hazudtam 147220ft :P -
Rena11 #17931 utána néztem de adhatsz linket -
Papesz #17930 Szerintem nézz utána, egy BR író nem kerül 200 ezerbe, de még a felébe sem. -
Noitulover #17929 az online multi split screen meg valami iszonyat jo feature át is rángattam haversrácot XD ami hiányzik hogy mintha nem lehetne irogatni legalábis még nem láttom iylen opciot , szoval max headset tel lehet obégatni (le is lehet tiltani ha majd zavarová válna) -
Noitulover #17928 az amcsi verizo van még csak dobozosban nálunk szeptember 21 ha dobozt is aksrsz vagy hozatdsz amcsit
na de akkor ki is vette már meg és játszik most ?
-
Rena11 #17927 nincs is 576-on most próbálltam rendelni de nincs
-
partizan182 #17926 Ja, bárhol bármilyen formában is legyen megvalósítva elég nagy fun, kitolja a szavatosságot és egyfajta "igen, ezt megcsináltam" érzést ad az embernek. Pláne multiban "fontos", hiszen a single game-ek kampánya végén ugye megvan ez az érzés, de multinak sosincs vége :) -
#17925 ala BF sorozat , ott is találkozhatsz ezzel a rendszerrel ,
2142 ben is ezekre hajtok , néa hülyének is néznek hogy csak robbantgatással ölök vagy késsel rohangálok , de jó moka :):) -
exhile #17924 De végülis a net ugyanolyan gyors mint előzőleg igaz ? Tehát ha pl 60k-val töltöttem eddig akkor Ps3-an is 60kval fogok szedni ? -
partizan182 #17923 "játék közbe irogatja nem is tudom honna szedték az ötletet de tényleg jó mikor rakátával már a 5dik szerencsétlent szeded le aztán jön az ablak hogy missle bandit stb csillogo medállal XD "
Achievment rendszer gyak. Ugye mennyire fain? Semmi értelme mert nem kapsz semmi érdemlegeset, de marha jó érzés unlock-olni egy-egy medált/achievmentet. Figyeld meg, miután az első időkben kiszórakoztad magad kifejezetten arra fogsz hajtani, hogy minél több meglegyen. -
#17922 Na, egy kicsit jobban belemélyedtem, Noitulovernek teljesen igaza van, hangulat a köbön. Valahogy így is képzeltem. Iszonyú nagy hirig folyik minden pályán, úgy vettem észre, hogy egyelőre mindenki a repcsiket próbálgatja, az újdonság varázsa. A Motion sensort még nem próbáltam, simán játszottam csak, sikerült is lekapni pár emberkét. Csinálhatsz saját karaktert saját géppel, a lehetőségek egyelőre elég határoltak, valószínűleg meg kell nyitni a különféle skineket, kiegészítőket. Egyedül a fegyverválasztás nem az igazi, kicsit nehézkes, de bele lehet jönni. A grafika nem is rossz, szép a víz nagyon, a karakterek kicsit elnagyoltak, de itt nem is az a lényeg. Szerintem simán érdemes megvenni, ennyit bőven megér a játék.
Egyébként először letöltéskor hibát írt ki nekem (megállt bennem az ütő azonnal!), aztán kilépett a Store-ról. Na fasza, mondom, kifizettem és a végén nem tudom letölteni sem. Akkor találtam meg a Dowload list menüpontot, itt minden, de minden szerepel, amit az adott profil alatt letöltöttek valaha. Itt a válasz tehát EmThor kérdésére is: ha vinyót cserélsz, vagy ezt a vinyódat formázod, újra letölthetsz mindent teljesen ingyen. -
exhile #17921 Jó reggelt mindenkinek! :D
Látom ez a Warhawk téma megfertőzött mindenkit... :) -
#17920 mondjuk nem egy mély stratégia a warhawk, 8 ropiért ne várja el senki, de van klánrendszer, medál rendszer, ez+az -
#17919 jaja
5 pálya van még csak, de lesznek letölthető tartalmak köztük új térképek is, lehet ingyen vagy olcsóért.
576-ban van 8000 valamennyiért dobozos + 16-17-ért fülessel.
azt nézem most, hogy ha megveszem 8 ropiért (még ha vinyót cserélek is, majd leszedhetem újra nem?!) milyen headset-et kapok hozzá ami jó a telómhoz is (sony ericsson), szal kezdtem keresgélni is argep.hu-n :)
külföldi fórumokon egyenlőre azt írják poén a cucc -
SlickAdam #17918 Hát én amúgy kicsit örülök, hogy nincs nagy játékdömping, meg hogy warez sincs. Megtanuljuk így értékelni a játékokat. MOst is itt ez a Warhawk, máris mindenki (én is), reszketve várja a véleményeket, hogy vajon miféle gém lehet... Gondoljatok csak bele, máskülönben max annyi lenne beaírva, hogy "hú vazze te is letöltötted a warhawk-ot? jaja, de szar volt, úgyhogy megint kibasztam 100 ft-ot lemezre...:("" :D -
#17917 na meséljetek még majd Warhawk-ról, kíváncsi vagyok rá :) -
Noitulover #17916 ha csak 4-10 en vannak a pályán akkor tényleg sok a powerup , meg mintha valami gondlenne a rank serverrel vagy csak nem frissit már valami örtengernyagy voltam XD (mocskos sok medál , kitűzó meg szalagot lehet unlockolni , csak bele nézetm a rank menübe rengeteg van) játék közbe irogatja nem is tudom honna szedték az ötletet de tényleg jó mikor rakátával már a 5dik szerencsétlent szeded le aztán jön az ablak hogy missle bandit stb csillogo medállal XD -
Since #17915 Azért 800 mega mert a játék indításakor kicsomgaolja ezt a 800 megát 4 gigás adatállományra...Azért ilyen pici. A cell processzorok nagyon gyorsan eltudják végezni ezt a műveletet, ezért oldották meg így :-) -
Noitulover #17914 marha jo ez a warhawk rakéták gramadája röppköd mindenfele , az iráynítást 2perc alatt meg lehet tanulni (bal analog irányítás , jobbon pörgés/csűrés , sixaxis-t is belehet állítani , fegyver váltás a fellejobbraballra gombokkal , felső tűzgombokon a fegyverrel lövés , a triggerekkel sebesség növelés csökkentés , és szobák vannak egy serveren aki tudja szerezze be csak ajánlani tudom akkora fun XD -
#17913 Na, meló közben belenézegettem, egyszerű, de jónak tűnik. Egy dolog idegesít: a pálya tele van power-upokkal meg fegyverekkel, melyek a szivárvány minden színében pompáznak, tiszta Super Mario fíling. :) -
#17912 Ja, USA-ról. Most installálom éppen. :) -
#17911 Sikerült megnéznem a tegnapi Lair videót.
Hát pl a sárkány sokkal sárkányosabb, nem mondom hogy élethűbb ugye;), szal tök olyan mint egy óriási denevér, nagyon teccik a mozgása.
A tüzek robbanások is sokat javultak a legutóbb bemutatott verzióhoz képest.
Jelentős fejlődés látszik, 1080p-ben ez valami agyhalál lesz!;) -
Rena11 #17910 én csak most találtam :) és itt nem láttam pedig minden nap olvasgatok erre ezért gondoltam hogy megosztom veletek -
Rena11 #17909 Már csak az a kérdés honnan lehet letölteni warez gameket és kinek van 200 ezres blue ray írója és mennyi 1 üres blue ray lemez :) -
zottyantas #17908 És Usa-ról szeded? -
#17907 régi -
Rena11 #17906 Megtörték a PS3-at ? Úgy néz ki ez most nem csak Kacsa. Ráadásul egy nevetségesen egyszerü módszerrel. Mindössze annyi az egész, hogy egy kis méretü TIFF képfájlt fel kell másolni egy memóriakártyára és bedugni a gépbe. A fájl hibás és nem tud vele mit kezdeni a rendszer ezért megmerevedik és próbálja folyamatosan beolvasni. Ez az idő intervallum pedig elég arra, hogy az eredeti lemezt egy backupra kicsereéljük majd a memóriakáryta kivétele után a gép úgy tölt tovább a backup lemezről mintha mi sem történt volna. Mik a kilátások? Nyilván nagyon egyszerűen ki tudja küszöbölni a Sony ezt a kis hibát a következő firmware updatéban de mint tudjuk a firmware update PS3-nál nem kötelező. A neten már több video van a dologgal kapcsolatban és nagyobb hacker csapatok is konfirmálták, a dolog működőképes.
-
#17905 Hát itt aztán van némi akció!!!;) -
Rena11 #17904 dobozosan mikor lehet megvenni a warhawk-ot?
-
Papesz #17903 A leírásban is az van. -
Noitulover #17902 storeban feature ként azt írják hogy világ szerzte bárki ellen lehet játszani szóval elég valószínű hogy bárki játszhat bárhonnan -
#17901 Jó csak kételkedtem, a sok "csak X360 és PC" szöveg végett... -
Noitulover #17900 szedem én is hamarosan ha még jó a kártyám XD
-
#17899 Elkezdett lecsorogni a Warhawk. Kirtára meglepett a mérete, ez a 800 mega valami vicc? Majdnem CD méretű játék lenne? Uhhh, kicsit kezdek kételkedni benne, hogy jó választás volt. Bár láttunk már hasonlóan kis méretű játékot, ami igazán nagy durr lett, de akkor is fura. Valahogy nekem visszásnak tűnik, hogy a 2 perces HS demo jóval nagyobb méretű, mint ez (ok, tudom, nem az igazi az összehasonlítás, de akkor is).
Ettől függetlenül rá vagyok kattanva, ha valakinek lejön és játszani akar, szóljon, jó lenne kipróbálni. :) -
Papesz #17898 Mé ne lenne igaz? Ott van a leírásban, olvasd el. -
#17897 GRAW2? Mé a demo nem tetszik? Én azon majd beszartam annyira bejött. Csak kcisit rövid azt írja a szaksajtó a neten. Kiváncsi vagyok azért milyen lesz az online multi vele ! -
#17896 :( -
Foxhound1980 #17895 Kétlem, júniusi feltöltés. (mellesleg sztem jön jövőre) -
Foxhound1980 #17894