89387
PlayStation3
-
Since #18133 Akinek megvan a WH! Egy kérdésem van felétek! Úgy hallottam hogy csak NAT type 2vel indul el a WH. Na most a COD3 is elvilegben úgy működik, de nemtudok egy játékhoz sem csatlakozni. NAT type 2ben vagyok, engedélyeztem a UdNP-t de nem megy...Ti mit csináltatok? Illetve nézzétek már meg hogy miylen NAT-ban van a PS3otok, illetve hogy milyen portot engedélyeztetek. Köszi! -
Foxhound1980 #18132 OPM: Heweanly Sword 7pont, Warhawk 9pont, Strangelhold 8pont. -
tibitoth #18131 hmm. tudnal ajanlani vmi headsetet akor? ehhez bevallom nemertek. majd utanan nezek a neten ha lesz idom. de mien markt erdemes v erdemes e 1altalan markara menni? kozi.
am vki kozuletek jaccot ezzel a warhawkal anno meg ps1? mien volt? -
mombullet #18130 Lehet változtatni multiban is, csak keresd meg valahol a menűnél. Én is szenvedtem az elején. -
#18129 hát nézd, ha 576 oldala nem kamuzik, akkor lesz 8ért is dobozos, füles nélkül. és akkor olyan fülest veszel (hosszabb beszélgetési idejűt) amilyet akarsz -
tibitoth #18128 mennyi emberke toltotte mar le a warhawkot? van vmi hivatalos info? csak ugy kivancsisagbol nem e tud vki vmit. en megvarom a dobozossat vert mivel meg nincs headsetem. tuti vetel nalam. naon bejon a tema meg a lenyeg benne. -
Papesz #18127 Japánban. -
#18126 ;(((
Hát én sem találtam, na akkor kénytelen leszek analog karral megtanulni verekedni! -
Since #18125 Szerintem nem lehet megváltoztatni. -
#18124 Még mindíg bénázok a FightNight multival, nem tudja valaki, hol lehet a gombkiosztást multiban megváltoztatni? Utálom az analog karokkal történő irányítást!
-
Since #18123 Egyébként ez érdekes mert ha rákeresek pl. a Fifára akkor kidobja a fórumokat, de ha beírod a keresőbe hogy Warhawk akkor nem dobja ki a topikat. Valószínűleg azért mert egybe van a tm-mel. Ezt elcsesztem sorry ;-) -
Since #18122 Én voltam bevallom őszintén és férfiasan :-D -
Since #18121 k iaz a elvetemült ember? Nemtudod a nevét? :-) -
simirizsa #18120 Itt van csak valaki utána tett 1 tm-t és igy nem találja meg a keresö -
Noitulover #18119 ??? a kereső szerint nincs ilyen -
#18118 Szeretném felhivni kedves társaság figyelmét hogy van itt a SG.hu egy warhawk nevű topic , jó lenne bele is írogatni . Csak mert most is valaki oda írogat infoért ahelyett hogy itt kérdezne :):):):):):):):):) -
#18117 Iszonyat nagyot bénáztam tegnap a WH-ban, még én is csodálkoztam magamon. A végén inkább kikapcsoltam, ami nem megy, az nem megy; nem kell erőltetni, vannak ilyen napok. :)
Haarman: megy az invite. -
baggio18 #18116 nagyon szar a kép vele:S Egy randes RCA kábellel sokkal szebb lesz a kép, bármelyik müszaki árúházban kapsz egy utángyártottat, max 3000 ft, és a javulás szemmel látható!:) -
#18115 miért kéne kidobnom? Ha megkérhetlek ne beszélj címszavakban , indokold is meg, nem mindenkinek van hdmi a tv-jén... -
baggio18 #18114 adnak, de aobb ha ki is dobod:D PES2008ról tud valaki valamit??Mikor jelenik meg? lesz-e demo??? -
#18113 Egy hülye kérdés, ps3-hoz adnak alapbol olyan scart végződésü kábelt a "hagyományos" tv-vel való használathoz? Ahogy nézem nincs külön scart out. -
Noitulover #18112 igen bárki bárhol hostolhat saját servert (player , dedicated , ranked dedicated lehetőségekkel) de egy combosabb feltöltési sebesség nem árt ha 4-8 főnél bagyobb játékot akarzs hostolni (olnine álítja be aprogram hogy lehetőleg ne legyen lag de a sony serverek is lagmentesek még 32 fő esetében is -
baggio18 #18111 Sziasztok!
Itt még új vagyok,de lassan 2 hónapja olvasom a kommentjeiteket... :)
Én is tervezem 7végén a Warhawk vásárlását...a kérdésem a következő!Lehet e tudni hogy a szerverek globálisan müködnek-e??? -
#18110 köszi!
hát saturnban van az újabb féléből, majd holnap benézek... ami SE tetszene annak nagyon kicsi a beszélgetési ideje, csak 3 óra :/ meg nem is olcsó -
#18109 Hol a legolcsóbb a ps3????? -
Foxhound1980 #18108 Elviekben ma Store update, irjatok ha van infó mi lesz a frissités. -
#18107 A mikrofon nem er hozza a az arcodhoz, a nyolc orat meg nem teszteltem, hat orat biztos bir. Telefonhoz is hasznalom kocsiban, de mint mondottam nekem szoritja a fulem. Tul erosen zar ossze a ket kar ami tartja. -
Since #18106 Legyen garancia hozzá. Nekem nincsen vele semmi problémám (le is kopogom, de biztos ami biztos. -
Foxhound1980 #18105 Nehogy elhagyd hazafele. -
Noitulover #18104 steilos az us a az euval csak a boltot szokatm nézegetni a magyart meg még nem kell használnom szoval ez az egy amit surun használok
rank 5 , egyre inkább tiszt kinézetű otözékeket unlockol a chenvon vagy melyeik gép kapott egy gizda valami foltos festést
ami kicsit gát hogy lehet ezt a rank hoz szukséges pontot farmolni egy ideig mivel ranked CTF pályán ha már 2en vannak inkább 3an hogy előnyhez jusson az egyik csapat XD ha kicsit is newb az ellen akkor semmi gond lénkül lehet futkosni a flaget (ezért van pár arc aminek ilyen 7-8000 pontja van már 14-15 orák alatt míg én föleg dogfightolok (repcsis deathmatch) 14 ora alatt éppeg hogy 2500 néhány pont jött össze mondjuk ez sokkal érdekesebb mint a falggel futkosni
valamimocskos jo rá jöttem hogy van igazi after burner (r2 kétszer) egymás után lenyomva furcsáltam is hogy hogy mások simán lenyomnak a power upig és kékes gáz csóvájuk van ilyen kor XD
-
Nagy01 #18103 Úgy látszik h holnap veszek ps3-at vagyis ma:D.Mire figyeljek oda vásárlásnál? -
#18102 ja meg az a kihajthatós mikrofon része nem zavar, vagy nem ér az ember bőréhez? -
#18101 azaz, logitech mobile pro, elég jónak tűnik, meg a 8 óra beszélgetési idő is csábító.
csak mintha 2 fajta lenne belőle a neten. xbox-hoz láttam, de az dettó úgy néz ki, mint ez.
hangminősége jó? télleg tudja ezt a 8órát 1 töltéssel? thx -
#18100 Nekem ilyen van. Szep is jo is, csak egy- ket ora utan szoritja a fulet. Tul eros a rugo benne. Nem javaslom. De lehet, hogy csak nagy a fulem. -
#18099 lehet maradok ennél, logitech-ben még nem csalódtam, de a neten utána nézek :)
-
#18098 király thx!
remélem sokat bírja az akksi! :) -
Foxhound1980 #18097 Extreme digitalban vettem, HBH-PV702. -
simirizsa #18096 Mondjuk én csak késöbb tudom majd megvenni a progit mert késöbb lesz rá pénzem majd ha akkor is élvezitek és tényleg még mindig jó akkor elgondolkozom rajta :) -
#18095 lehet az lesz, veszek egy sima fülest. köszi!
milyen típust vettél és hol? SE telóm van, jó lenne ahhoz is :) thx -
Foxhound1980 #18094 Fülesben a többi fél pofázásást, háttérzaját hallod. Én nem bonyolitottam túl, 6k-ért vettem egy Sony Ericsson BT fülest, kiválóan müködik.