89387
PlayStation3
-
#17893 Ez igaz????????? -
Foxhound1980 #17892 Hm, nem semmi. -
Since #17891 igen. A ranked matchek a serverekről mennek, az unranked matchek meg a host ps3ról ha jól tudom. Bár ez nem 100% -
Foxhound1980 #17890 Azt jól láttam valahol, hogy gyakorlatilag a Warhawk szerverparkja egy rakat PS3? -
Foxhound1980 #17889 Okés. thx. Azért kérdeztem mert az USA Vegas amcsiba dob az eu-s meg az eu-ba. -
Since #17888 Egységesek a szerverek, magyarul nincsen globalizált serverek vagy minek mondják :-) Bár én inkább megvárom a dobozos verziót mert nincs headsetem és az jól jöhet még pl. fifára :-) -
Foxhound1980 #17887 USA Store-ról leszedett Warhawk eu-s profillal játszva (már ha megy) milyen szerverekre tesz be? -
Foxhound1980 #17886 Hát az fika. -
Since #17885 800 valahány mega -
Since #17884 Nemtudjátok hogy lesz e fifa demo ps3-ra? Ha igen akkor mikor várható? Be a pro módban lesz fps nézet is? Az lenne az igazi -
#17883 Vagy lehet megvárom, pár napon bellül bekötik a 10megás netetet, azzal gyorsabban lecsorogna mint a mostani 4-essel. Tényleg mekkora a mérete ennek a gaménak ? Jólenne ha odairnák pl az ár mellé,vagy máshova. -
Since #17882 Jó reggeliket!
Hányan fogtok játszani a Warhawkkal? Szerintem én megvérom a dobozos verziót mivel nincsen headsetem és jobban szeretem a dobozos játékokat. A következő kérdés focirajongóknak szól. Szerintetek fifa 2008 vagy PES lesz a nyerő? Sokan mondják hogy PES-ben élethűbb a mozgás meg a labdavezetés. Azt is hallottam PES-ről hogy lesznek a PSN-en online ligák, versenyek sb. Viszont a Fifa-ról is hallottam ilyeneket. Ki fog játszani eme játékokkal? :-) -
#17881 Warhawk fent az USA-store-on... 39.99 dodo, este lehet megveszem. -
Foxhound1980 #17880 Killzone 2 - 30 fps, 720p, kb 2GB-os pályák. Na ez tuti BD DL-fog kijönni. -
Foxhound1980 #17879 Na hát azért ez qrvára nem igy van. Egy fejlesztőnek rohadtul nem mindegy milyen alapokon dolgozhat. Ez kb olyan mint, hogy neked sem mindegy milyen cipőben jársz az utcán. Lehet az egy nagyon kényelmes csuka is de olyan is lehet ami szana szét töri a lábad. Mindkettővel eljutsz a célig csak éppen az egyikkel könnyebben. A PS3 programozása még nincs bejáratva és a Sony is késett a normális, pontosabban a végleges devkitek leszállitásával, amellett egy összeforrottabb konzolt is tervezhettek volna, gondolok itt az RSX-re ami b@xottul nem illik a HW környezetbe. Egyébként a lenti blognak nagy jelentőséget nem kell tulajdonitani, EA fejelsztő irt a portolásról gyakorlatilag, ami mint tudjuk az esetek 99%-ban gáz. Talán pár hete meg Mark Rein nyilatkozta, hogy semmivel nem nehezebb a fejlesztés PS3-ra csak még ki kell ismerni ahogy az az X360 esetében is volt. PS3 igazi arca jövőre fog leginkább megmutatkozni. -
#17878 Jah csak hogyha valaki még nem látta volna eddig AZ ÉV LEGJOBB VIDEÓJÁT.... -
Foxhound1980 #17877 Igaz a fenét :D PS3/X360/NDS a célplatformok.
KATT -
Foxhound1980 #17876 Jaja. A tavaszi mutogatott buildnál ez messze jobban néz ki. És az irányitást is sikerülhetett bekalibrálni, látszik, hogy a múviban nem össze vissza mozog a sárkány hanem szép íveket irnak le vele, meg az egész úgy egyben van. Mondjuk Emthor által belinkelt gamer teszt gyenge lock on rendszerröl irt, ez nem túl jó de sokkal jobban összeállt a stuff a korábbi verziókhoz képest ami láttunk idáig. Jóval sz@rabbra számitottam, ha az átlag 14h megvan a játékidőt illetően ez egy erős 8.5 9pontos stuff is lehet akár. Na, szóval vevő vagyok a cuccra. :D -
#17875 Asszem én is elköszönök, mindenkinek tudatos álmokat kívánok!;))) -
#17874 Én monnyuk monitorról netezek, meg azon is jáccok;) Ha ragaszkodsz az 1080p felbontáshoz, akkor olcsóbb venni egy 24"-os számítógép monitort, mint Tv-t 2X annyiért.
Szal a Tv-k felbontása manapság már elérte, vagy a FullHD esetében meg is haladja az átlag monitorok felbontását.
Ha felraktad a Linuxot PS3-ra, igazából nem sok különbség van egy PC-hez képest. És elég jelentősen optimalizálgatják a kódot. Szal itt nem az van mint Windóznál, hogy az új verzió 2X akkora vasat követel. Az utóbbi 1-2 hónapban a frissítésekkel szinte 2X-esre gyorsult a Linux sebessége/használhatósága! -
exhile #17873 na én azt hiszem elteszem magam holnapra, jóéjt mindenkinek sziasztok! -
exhile #17872 nemtudom csak kérdés volt :D biztos furcsa lehet TV-ről netezni ha lesz Ps-em kipróbálom :D -
tyrant71 #17871 nagyobb a képernyő
de mi köze a megjelenitőnek a netezéshez? -
exhile #17870 És ezen a net úgy müködik hogy bedugod a netkábelt és mehet is a net igaz ? a le/feltöltést nem gyoritja meg ilyenek,szval marad ugyanaz a sebesség gondolom ... milyen TV-ről netezni ? :D -
#17869 Jó éjt neked is! -
exhile #17868 Jóéjt, az se rossz game, kár hogy én egyikröl sem tudok beszámolni :S -
#17867 Aha, most is arról írok. A múlt hétvégén megint sikerült elbuzergálnom a Linuxot, most fejeztem be a telepítést, már egész jól megy;)))
Fel akartam rakni rá a legújabb tesztverziót, de kiderült, hogy hiába töltöttem le, mert nem ismerte fel a PS3 hardverét, így maradt a korábbi Fedora 7 kiadás. -
Jimanszky #17866 jó éjt mindenkinek!!Holnap kérünk Warhawk beszámolót!!! -
exhile #17865 Az jó egy játék, NEXUS! sztem ezek mind alszanak már :P Neked van PS3-ad ? -
#17864 Van már valakinek GRAW2-je?
Akinek van az meséljen már!;) -
exhile #17863 áhh mindegy,azért köszi már kértem egy cod4-est nagyon fajin lesz csak kérdés hogy jól csinálják e meg :D egyébként ez az oldal nem számolja a hsz-eket ? jó lenne :) -
#17862 Hellóka!;)
Szerintem végre most ősszel már beindul a dolog, gyak focis játéktól kezdve lődözősig lesz végre minden, és persze nagyon jó címekkel, minőségben.
Amúgy szerintem volt valamilyen oldal is, ahol rengeteg előre elkészített avatar/logo volt, filmektől kezdve minden, direkt az SG-s fórumokhoz. Most amikor néztem már sehol nem találtam.;(
-
exhile #17861 ahh értem, köfi :) -
#17860 Készíteni kell! itt segítenek benne! -
#17859 neked kell csinálni... mindenki saját maga készíti ezeket... -
exhile #17858 ohh értem :) ilyen nick képeket honnan lehet szerezni ? -
#17857 VIP tagság! -
exhile #17856 Hogy lehet színesre csinálni a nevem mögött lévö hátteret, tehát nem ilyen kék hanem pl fekete legyen a hátterem mint pl NEXUSNAK... előre is köszi -
exhile #17855 Jó reggelt NEXUS :)
Szó mi szó jó a PS3, csak még macerás az egész de egy két évben belül a PS3 lesz a csúcsragadozó -
#17854 Áááá, lassú voltam!