89387
PlayStation3
-
#18173 Ja, és az egyik legelborultabb konzol játékos... -
#18172 Az. Ismerem, kezeskedem érte, hogy nőnemű. :D -
#18171 576-nál elő lehet rendelni dobozos WH-t, dobozos WH-t fülessel, HS-t meg Lair-t ajándék pólóval -
#18170 kinn vannak az első user értékelések a ps3 fórumokon, hááát, aki imádja annak 9/10, de sokan viszik vissza... :/ -
Foxhound1980 #18169 Már?? Hol? (kapott egy 40%-ot a stuff vmi noname (Gamebrinks)laptól is amúgy) -
#18168 A Lair már kapható a boltokban O_O -
Foxhound1980 #18167 Jah, már nem sokat szórakozom. -
Balli #18166 gyors volt -
Foxhound1980 #18165 Szemét. -
Foxhound1980 #18164 Nascar indit... -
tibitoth #18163 nemgon. enis meek elorendelni. mar 2en leszunk :) a play.comon £32.99. annyit boven meger nekem :) -
Foxhound1980 #18162 Adatlap.. Bocs. :) -
tibitoth #18161 enis felveszlek. most tenyleg te lany vagy fiu vagy? :) bocs a kerdesert de nemtudom eldonteni. -
Foxhound1980 #18160 Lányka vagy tényleg? :D -
Foxhound1980 #18159 Na, mindjárt leér a Nascar demo. -
pierra #18158 Sziasztok!
A PS ID-m: Pierra, ha valakinek van kedve, vegyen fel a friend-listájára. Köszi! -
#18157 Ezekre én sem nagyon hallgatok. Gametrailers: Monster Hunter Freedom PSP 3 pont körül kapott, pedig lényegében a legnagyobb és legszebb játék a gépen. Sok ilyen melléfogás van, fura ez az egész, nem hiszem, hogy annyira rossz lenne. Bár ki tudja, én is kicsit be vagyok tojva, elő van rendelve,. :) -
tibitoth #18156 hath eleg kemey az ertekeles. de majd meglatjuk. en nemigen figyelem oket mert befojasolhatja az embert. pl mar volt par jatekom ami 2!!pontot kappott vmeik ertekelesen es nekem a kedvenc jatekaim voltak. de itt az iranyitast szidjak rendesen. le7 van benne vmi de azert azt nemhinnem h igy elsz@rnanak 1 ien gammat. meg mondjuk nekem aza atlag sem jon ki h 4.9 pont. pl meg az Armoured Core 4 is tobbet kapott vmivel. azt azert nemhinnem h ien kicsi kulombseg van a 2 gamma kozt. magyom magam meglepni inkabb. max becserellem vmi mas gammara de megvenni megveszem. -
Foxhound1980 #18155 Kemény...:D -
Sund #18154 Atyaég. még jó h nem rendeltem elő látatlanban.... -
zsalesz #18153 Sziasztok! Nem szeretnék tolakodó lenni de páran felvehetnétek a barátlistátokra! Nekem még nagyon új ez a dolog úgyhogy ha valamit bénázok akkor bocsi!
Azonosító: zsalesz
Köszi.
Üdv. -
Since #18152 Warhawk füles az mennyire jó, illetve mennyi ideig bírja? -
Foxhound1980 #18151 IGN Lair teszt, 4.9 pont! :D
KATT -
Foxhound1980 #18150 + tegnapi Timeshift :D -
Foxhound1980 #18149 Tehát nem lesz Lair demó az USA release elött. -
Foxhound1980 #18148 USA Store update
Game: Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix ($9.99)
Add-On: Tekken 5 Dark Resurrection Online ($9.99; with game $29.99)
Demo: Tiger Woods PGA Tour 2008 (free)
Demo: All-Pro Football 2K8 (free)
Demo: NASCAR '08 (free)
Video: Heavenly Sword "Episode Four: The Sound of Combat" making-of video (free)
Video: Heavenly Sword "Episode Four: The Divine Birth" animation (free)
Trailers: Folklore "Surviving the Netherworld"; Clive Barker's Jericho, "Beowulf" and "Bee Movie" (free)
-
#18147 Esetleg a mikrofon iranykarakterisztikaja olyan, hogy csak az adott szogbol erkezo "jelet" erositi. -
Noitulover #18146 ez biztos hogy igy nem működik sáv szűrűn kívűl más megoldás nem igen jut eszembe elektronikából zaj kiküszöbölésre (talán egy alsó ,felső szűrű azt csá XD) maximum fizikailag van úgy kialakítva hogy a "környezet zajai" kevésbé hallatszon (pl egy csőben van a microfon és a nyílás ba beszélsz
elég az offból XD -
#18145 nem erről van szó, hanem hogy a környezet zajait szűri meg a mikrofonIG.
tehát ha metrón beszélsz, a másik akkor is alig fogja érteni amit mondasz, hiába van füldugója. ez a technika kiveszi a metró zaját és 90% csak a hangodat fogja hallani az illető a túloldalt.
tehát pl. röpködök warhawk-ba és a Z5500-as hangfalszett szétrepeszti a szobát a csata zajaival. és ilyenkor is jól jön egy ilyen :) na jó tudom ez hülyeség, de teccik a technikai újítás :) -
Sund #18144 hátha vkit érdekel:
ps3 játék /usa/ The Darkness Eladó
* Ár: 12.000 Ft
* Feladó: Oszkó András
* Telefon: 06703347795
* Referencia szám: 6368594
-
Noitulover #18143 "környezet zajainak kíszűrése" az tudod mit jelent , igy mondják máshogyan hogy füldugo XD
habár ennyi pénzért talán már interfenciával kioltja a felvett "zaj"-t
uh holnap tetris éppeg ami faternak kell XD -
#18142 super puzzle fighter II HD jön 10$-ért holnap hajnalban az usa store-ra, többit még nem tudni -
#18141 ott volt a Lair-is :)
headset, állítólag ez most a legjobb, 30 ropi, 6 óra beszélgetési idő, extrája a környezet zajainak kiszűrése, elég durva, check this out: katt
aliph's jawbone de lehet 5 perc nettúrás után találsz jobb headsetet :D (BlueAnt Z9?) -
#18140 A gametrailersen is fenn van egy video, hogy miért jó a PSN, és a demoknál berakják a Ratchetet, az Uncharted-et, meg még mást is. Ezek is hol vannak? -
Noitulover #18139 hát stranglehold demoval jó lenne tudni mi történt , x-eseknek cod 4 beta stb , ismét lehet nyavajogni :D -
#18138 no meg egy BT headset-et ahogy írtam használhatsz mobilhoz is, kocsiban vagy ilyesmi, meg ingyen voice/video chat-hez a ps3-on :) ez sem hanyagolandó szempont. meg szimplán gyakorolhatsz pl. angolul (ez nekem szempont) -
#18137 semmi store frissítés gyerekek?! ne szopassatok, warhawk az semmi!
aug-ra ígérték tekken online-t, poker sincs sehol... -
#18136 nézd nekem fontos az, hogy 1-1 délután játék után majd ne kelljen rögtön újratölteni, tehát 8-10 órás beszélgetési idővel rendelkezőket érdemes keresni. én a márkára megyek a már fennt említett tényezőn túl: logitech vagy sony ericsson (elvégre a ps is sony, a telóm meg SE), de a platronics-ről se hallottam rosszat, van ez a jawbone headset-jük, vagy 30 ezer forint és a miki vége az arcodhoz ér és a koponyád rezgéseiből is táplálkozik: tehát ezt is figyeli hogy jobb legyen a hangminőség, valami katonai technológia :)
ja meg jól nézzen ki :) -
Since #18135 Remélem hogy nem hiába fogom megvenni a WH-t...Nemtudtam belőni COD3-at hogy menjen interneten... -
zottyantas #18134 Nos én semmit sem csináltam, de megy és type 1-be van. De nekem Usa-s.