89387
PlayStation3
  • EmThor
    köszi, volna még kérdésem:

- ha új vinyót rakok be, az acc-jaim megmaradnak? letöltést már tisztáztuk, ez OK

- új vinyó berakásával elveszik a gari, vagy nem?! írnak ezt-azt mindenhol

- god of war 1ső része tudom régi, de mai szemmel, megér 4 ropit (cd galaxisban épp ennyi akcióban)?

- A fizetős tartalmak letöltése le lett tiltva a külföldi Store-okról, magyar store meg nincs. Ez igaz? -> vasárnap vásároltam még... de itt meg írtátok warhawk-ot meg tudtátok venni. akkor meg gamer365-ön nem tudom miről beszélnek (box?)

THX
  • partizan182
    Az EA nekem nagy hiánypótló volt, mert ps2 híján ps1 emun toltam a klasszikusokat (najó a FFX-be beletettem vagy 25 órát havernál). Így nekem pont megfelelt.
    De most kezdek belemelegedni a Blue Dragonba, hát ég és föld. Pedig tehcnóban a Blue-Dragon sem egy nagy szám, de olyan HATALMAS helyszínek vannak, és rohadt hangulatos is az egész (kár hogy a sztori elég lapos).
  • Lionel
    kár, pedig rohadt olcsó
  • brodix
    mi a helyzet az ebay-vel?
    vagy esetleg van vmi más külföldi bolt?
    mert egy magyar boltban sem valamit.
  • baggins
    Személy szerint nagy JRPG rajongó vagyok, szinte az összes nagyobb név megvolt a palettán, ezért nemrég be is ruháztam a EA-ra. Nem tetszett. Persze ez lehet az én hibám is, de valahogy nem fogott meg, egy 7vége után vittem is vissza becserélni. Az igazság az, hogy kicsit többet vártam tőle, legfőképpen vizuális zsinten, bár ugye egy rpg a közepe felé kezdi megmutatni, mit is tud...mégis, úgy döntöttem, hogy ez nem kell nekem.
  • qper
    Asszem az amerikai amazon az USA határain kívül nem szállít videojátékot.
  • zottyantas
    Nem értem én ezt. Azt írtátok itt, azaz valakik, hogy lehet a store-ról(USA) junior max-al vásárolni. De nem engedi. Azt írja ki hogy ellenőrizd nem érvényesek az adatok. Valaki segítsen már hogy kell ha tényleg lehet.
  • Lionel
    nem tudjátok h esetleg ausztriába?
  • qper
    sajna most sem postáznak :( sem az angol sem az amerikai.

• partizan182
    A főgonosznál vegyes, talán nem túl nagy meglepetés hogy 7 vagy 8 egymásutáni Boss-csatából áll a vége, de a lényegi harcokban azt használsz akit akarsz. Így leírva nem sok értelme van, de ha többet írnék az már spoiler lenne.

Mindenesetre ha tetszik a game és a stílus akkor tudd: az EA (amellett hogy élveztem) egy teljesen középszerű 6/10-es jrpg. Ha végeztél vele talán érdemes lenne egy kicsit csemegézni a Ps2-es igazán remek, kiemelkedően bő és minőségi jrpg választékából (mondjuk FFX kezdésként).

Csak egy tipp :)
  • partizan182
    Az egyik mellékküldi.
    A végefelé lesz aktuális, érdemes megcsinálni majd, mert nem túl nehéz, és egész jó fegyókat lehet összeszedni.
  • Olcsi2
    Asszem videojatekot nem postaznak Mo-ra... :( legalabbis egy eve meg nem tettek.
  • Sund
    +1 kérdés. Lehet találkozni ilyen speckó karakterekkel, amelyek mindig egy kaput őriznek. Nektek sikerült valamelyiket levernetek? Ha igen, mit van mögöttük? :)
  • Olcsi2
    de, hehe, arra. jol tokon rugnam az osszes QA staff-ot a fejlesztocsapatban erte. Nem tudom, hogyan gondoltak. Bar a legtobb kocajatekos a jrpg-nek sosem jut tul a felen, szal elvileg nem nagy gaz...
  • Lionel
    ez engem is érdekelne
  • Sund
    hűű erre magamtól is rájöttem, büszke voltam nagyon. 3 óráig szarakodtam mire meglett Seraphim. :)
  • Sund
    hát nekem ez az első, de nagyon bejön a stílus. Viszont úgy érzem egy kicsit elbaxtam a csapatösszeállítást. Szóval én a kezdetektől fogva Atsuma, Seraphim, Ruby Butterfly és a gyógyító kiscsaj partyval megyek. :) Ugye a legvégén nem az van, hogy a főgonosznál csak Raigart, Karint meg azt a kis hülyét lehet használni?
  • brodix
    HI!
    tudom,ez nem idevaló kérdés,de már olvastam,hogy valaki már rendelt itt az amazonról valamit.
    Csak bankkártyával lehet onnan vásárolni?
    Valaki leírná részletesen,hogy kell onnan vásárolni?
    előre is köcc!
  • partizan182
    Csak nem a roulette-pósön-bolt-táp körforgásra gondolsz, amit vagy 50x el kell ismételni?
  • Olcsi2
    40 ora korul lesz, attol fuggoen, kitolod-e a mellekkuldeteseket is. Nem az a nagyot utos rpg az EA, de mindenkepp kellemes kikapcsolodas es a sajatos humora miatt meg a sablonos sztori is elviselhetobb. Egyedul az uccso fobossz elotti agyatlan tapolast sporolhattak volna ki belole... az nagyon demoralizalo volt.
  • baggins
    Pedig annyi, elhiheted, hogy nem kamuzok.
  • Noitulover
    beta teszterek bizonyára XD
  • partizan182
    Nem toltál még JRPG-t?
    Min 35-40 óra mindegyik, asszem az EA-val 37 óra alatt végeztem (bár az egyik opcionális mellékküldit (összesen 2 van, így nem lehet eltéveszteni) nem csináltam meg, pedig ott lehet lenyomni a játék legnehezebb ellenfelét, és megszerezni a legjobb fegyókat és gólemeket).

Egyébként hogy tetszik így a felén túlhaladva?
  • Olcsi2
    A jelen szituban iszonyat ervagas lenne a gepnek, ha feltornek, ugyhogy remelem, meg jo ideig nem fog osszejonni.
  • Olcsi2
    Es mi lenne, ha egyszer esetleg tajekozodnal par dologrol mielott velemenyt alkotsz? Akkor talan erdemes is lenne vegigolvasni egyik-masik hozzaszolasod.
  • Foxhound1980
    Egy BD dumpolásnak semmmi köze nincs a PS3 védelméhez. Ha lesz is warez PS3-ra az omline mókáról lemondhat aki iylen dologgal próbálkozik. Villámgyors a Sony FW fejlesztő teamje.
  • Sund
    Azt hittem ez az Enchanted Arms valami átlagos hosszúságú cucc, de most járok 25 óránál és még csak 66%-nál tartok a játékban. Mire befejezem, kijön a GT5. :)
  • exhile
    Dehát én ugy tudom feltörték a blu-ray védelmét
  • HAF Rigel
    Azt hiszem a boxnál a modositott optikai programot szurták ki , és utánna banolták az online rendszerből.

Ha lemásolsz egy lemezt otthon akkor az nem azt jelenti hogy 100%kosan úgyan az lesz , föleg pl lemez tipus az írható lemezeknek más a kodja. Az eredeti írásnál is vannak térközök amik egy másolt lemeznél más. Szoval ki lehet szurni de ez inkább PC és Box téma mint ps3om.
  • partizan182
    Egyszerű, ps3-mon nem lehet másolt játékokkal játszani.
    Így szépen meg tudom állapítani, hogy minden ps3 nyúzer eredetivel tolja. Nem bonyolult :)
  • exhile
    Akkor lehet félreértettem, sorry, de szerintetek még mindig nem lehet megoldani hogy másolt játékkal játszak de az online rendszerből ne tiltsanak ki...egyáltalán hogy állapitják meg hogy másoltal jáccom e vagy nem ?!
  • HAF Rigel
    szerintem félreértetted, mert a Home meg sem jelent.
    a playstationstore rol beszélnek ami tényleg szarabb mint a Live. De az nem a Home ami meg sem jelent .
    Vagy belefutottál egy fanatikusba aki mindent tud a online tesztek alapján egy dologról ami meg sem jelent.
  • exhile
    Hát franc tudja, még valamilyen híroldalon volt mint az sg...dehát a vélemények eltérnek
  • Papesz
    Akik ezt mondják, azok honnan tudják, hogy milyen a Home?
  • Papesz
    Debrecenben 75 ezer volt a múlt héten. Asszem Electro World, vagy mi van ott.
  • theone91
    jaj hova tévedtem, én még elvagyok a ps2-mel! :P
  • partizan182
    Vélemények eltérhetnek. Mondjuk még sosem hallottam olyat mint a tiéd, de hajrá, ha neked jobban tetszik az csak öröm.
  • Rena11
    na majd pont a mediaban a legolcsobb :D
  • exhile
    Azt mondják egy csomóan(akik ps pártiak) hogy el kell ismerni azt XBOX Live az jobb mint a PS Home, de miért mondják ezt ? Szerintem az XBOX Live igazi csóróság a home-hoz képest...
  • baggins
    Pécsen a MM-ban 99ezerbe kerül most.