89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Hú de kreatívak vagytok, leszunyálok egy kicsit és már is győzök visszaolvasni!;)

Amúgy a júliusi árcsökkentésen látszott, hogy pillanatokon belül megugrottak az eladások, bár szerintem azok vettek gyorsan, akik tudatosan kivártak, azok meg nem lehettek több 10 millióan.

Amúgy valszeg még mindíg annyira veszteséges a hw gyártása, hogy amíg nincs elég szoftver (a nagy profithoz értem, nem a játékosok szempontjából, mielött újrakezdődne!), addig nem éri meg millió számra eladni a gépet, ezért a magas árral tudatosan visszafogják az eladásokat.

Talán karácsonyig lesz egy nagyobb revizió a hardverben, vagy máshogy próbálják csökkentenia költségeket. Jelenleg szerintem 2X annyi és jó minőségű alkatrészből állhat a PS3, mint mondjuk egy X-box.
  • exhile
    Na az baba, csak mikor lesz ez aktuális ? Karácsonyig remélem, nagyon rá vagyok kattanva a PS3-ra :D Az XBOX is jó,de mivel mindig is SONY-s voltam ezért PS3...
  • Noitulover
    megaztán karácsonyig még vagy 4 hónap havi 30at félre tud valaki rakni akkor lazán megveti majd
  • Noitulover
    ujabb árcsökentés max akkor lesz ha átáltak 65nm es chippekre valszeg majd akkor is úgy 100 $ olcsobb lesz legalábbis gyártani

• bandi007
    Hogy mit miért tettek odafent a nagyok nem lehet tudni, de majd + látjuk.
  • exhile
    Szerintem ez meg elég rossz mert az emberek igyse veszik...ha levennék az árat -1 játék mondjuk a Motorstormot elhagynák a listából meg maradna a 2 controller és mondjuk 110ért adná karácsonyig az nagyon jó lenne,egyébként bőven elég a 60gigás...ez csak az xbox-ra való regációjuk volt nem ?
  • bandi007
    Ez 1 nagyon yo kérdés.Most sem csökkentette Sony az árát , hanem megfejelte plusz 1 kontrolerral + 2 játékkal. Sztem nem rossz üzletpolitika. Lehet addigra kidobja 80 gb vinyoval...
  • exhile
    szerintetek karácsonyra mennyire megy le az ára ? 120--125 ?
  • bandi007
    A smájliért bocs rosszra nyomtam SORRY...
  • bandi007
    Az lehet, hogy nincs feltöltve de van az is. Most havi 1% kezelési költséggel megy.Hogy karikor milyen konstrukciók lesznek azt még no tudni.
    Persze a gép ára is kérdéses...
  • exhile
    hol van itt a részletfizetés ?
  • exhile
    ohh köszi remek kis hsz,ha valaki szólna akkor az az én hibám :)
  • bandi007
    nem tom szabad-e de nem reklámnak szántam
  • bandi007
    www.kisdunaelectronic.hu
  • Noitulover
    Ilyen tizen éves devek dolgoznak ott vagy csak a fiatalsághoz kívánt ilyen szlenggel szólni ? XD sucks , load of crap etc

ha aza dolga , pontosabban azért kapja fizetését hogy meg legyen írva az elfogaható kód akkor minek reklomál mehetett volna hamburget is árulni feltörkvőben van ott éppen ez az ipar XD
    sőt ha nem tetszik írhat magának saját "user freindly" devkitet is , senkiházi fejlesztők ...
  • Jimanszky
    és mi történt?
  • Jimanszky
    De sajnos nekem nem dombornyomott van:((
  • exhile
    Szerintetek mikorra várhatóak a PS3-ra másolt játékok ? Szerintem soha :D
    Nemcsak a Blu-Ray miatt hanem épeszű ember nem tiltatja ki magát az online játékból...
  • Noitulover
    röviden valami kissrác az anyutól kapott megjelenés elötti Lairt bemutatta a nagyérdemű internetezőknek aztán a sok szabadnapos amcsi ufovadász elkezdett agyalni hogy mi is történhetett XD

már pedig nekem ezidáig működött a dombornyomott visa electron kártya , talán kijavíthatták a hibát holnap kiderül mert szándékozom warhawkot beszerezni , mivel elvileg 1 server lesz
  • ThugEdge
    ezt imádni fogjátok,na kb ezért nincsenek játékok ps3-ra
  • exhile
    győrbe tudsz ? de ilyen céges megrendelős ? mert ilyen "baráti kapcsolat által" kreaált cuccosok nem nagyon érdekelnek,nem mostra kellene hanem mondjuk karácsonyra,ha nem baj,addigra ugyis lemennek az árak,tud valaki ilyen nick képes hülyeségeket szerezni ? hogy lehet azt hogy a nevemnél a kék csik mondjuk másmien szinü legyen ?
  • bandi007
    THX.
  • bandi007
    Győrbe tuok.
  • exhile
    Bandi, 1dollár = 200ft körül belül de ha pontosabb adatokra vágsz: http://arfolyam.iridium.hu/
  • exhile
    Sziasztok, új vagyok még itt, nagyon jó a topic...van egy HDTV-nk hd ready-s csak sajna még nincs hozzá PS3-am :( de maj a jövöben be szeretnék ruházni egy PS3-ra is,azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki részletre egy 60 gb-os Ps-t ? További szép estét...
  • bandi007
    Mennyi most 1 dollár?
  • bandi007
    Asszem beszélek Clouddal töltse le Warhawkot a bolti PS-ra unaloműzésnek...
  • bandi007
  • Jimanszky
    Ki veszi meg holnap a Warhawk-ot?Nekem nem fogadja el a kártyám/Visa Electron/nem dombornyomott,lehet ez a baj..
  • Jimanszky
    Nagyjából visszaolvastam,csak ez az összeesküvéselmélet érdekelne.Mi van már megint a Sony-val?Mit csinált?Gerillamarketing??
  • Jimanszky
    Nem,itt másról van szó.Amúgy szsvsz szép játék ez a Folklore.
  • Noitulover
    igen (us psn) és igen
  • Noitulover
    hirtelen annyi mindent kérdeztél , nekem is vissza kéne olvasnom de mi lenne ha csak te tennéd :)
  • item
    Jimanszky kollégának: Ehh, már megint nem értél oda időben a postára??
  • THE DAHAKA3
    Star Wars: The Force Unleashed képek és szörnyek
    A Lucasarts tartja magát ahhoz az álláspontjához, hogy legújabb Star Wars játékuk, a Star Wars: The Force Unleashed csak és kizárólag Xbox 360 konzolra jelenjen meg. Sajnos ebben tántoríthatatlannak tűnnek odaát, így maradjunk annyiban, hogy egy nagyon jól kidolgozott játékra számíthatunk tőlük. Pár új kép is megtalálta az utat a netre, amiket itt érhettek el. A sötét oldal tanoncaként úgy tűnik nagyobb rondaságokkal is meg kell majd küzdenünk, de ahogy a képeken is látható, az erő alkalmazásával nem nagyon lesz ellenfelünk :).

ez igaz?????????????????????????????????????
  • Jimanszky
    Holnap jön a Warhawk?Ez teljes gém lesz ennyi pénzért?
  • Jimanszky
    Miből lesz botrány?:)))Én csak azt mondtam,hogy nem kéne fikázni a Ps3-at!!!Csak az fikázza szvsz,aki nem is ismeri igazán!
  • Jimanszky
    Bocsi,mi van a Youtube-on?:SEzt nem értem..
  • Jimanszky
    milyen összeesküvéselméletről beszéltek itt sokan?Nem vágom.Nekem is olyan furát válaszoltak a Folklore-os kérdésemre.Elég bonyolultan hangzik,de majd megpróbálom beszívni a medvét vagy mi:)))
  • Jimanszky
    Sajnos nem tudom,mert már kidobtam:(