89387
PlayStation3
-
#18333 fasz kivan hogy nem képesek csinálni végre PS3-ra egy ackiógamét aminek van 20 órás játékmenete....HS 10 alatt van, Liar 4-5 óra, Resistance 7-8 óra max. Mikor lesz már valami érdemes cím? Ninja Gaident nem mondom, mert az nem teljesen PS3 cím. -
Jinchuu #18332 Jah mostmár látom. :)
Amúgy egyszer már engem is nullázott valamiért, de aztóta minden ok, igaz mostanában nem játszottam, de majd mindjárt felpattanok, ha ugyis toljátok.
Én azért remélem hogy 2 pálya lesz, az egyik ugye a Coyote Revenge vagy mi, a coyote pálya visszafelé, de elég jelentős mértékben átdolgozva, tehát nem egy csináljunk gyorsan egy pályát, a másik meg amit az E3-on tolt Harrison, remélem azt is belerakják. -
Foxhound1980 #18331 Coyote Rage -
Foxhound1980 #18330 1 új pálya lesz és 2 új auto kategória úgy tudom. -
Foxhound1980 #18329 NA ezt beszéljük. Iyg nem látszik a statban a dolog. -
Jinchuu #18328 Ez az egy dolog zavar Motorstormba. Igazán megcsinálhatták volna, hogy feljegyzi a 2. 3. helyezéseimet is nem csak az 1., remélem egyszer majd belerakják.
Jah és nemsokára jön ez az weekend , alig várom az új pályákat. :) -
Foxhound1980 #18327 Ez lenullázás elég gáz, velem még szerencsére nem fordult elő. -
thomee84 #18326 sziasztok!
csak egy gyors kérdésem lenne: NTSC DVD-ket lejátszik a ps3 simán, vagy nem?:)
köszi, ha tud válaszolni valaki, hali! -
Foxhound1980 #18325 Az is fika akkor. Vártam volna egy 10h-t legalább. -
Foxhound1980 #18324 Jah igaz. Pedig van ezüst meg bronzérem is. -
#18323 Stranglehold xbox-ra 8.1-et kapott ign-től.
6-8 óra single-ben a játékidő, de van multi... pf. -
#18322 Persze, csak szerettem volna már első lenni, erre puff második lettem. Az a gáz hogy nem pontokat ad, mert akkor ilyen eredményekkel is lehetne szép presztizst csinálni, csak ugye a futott kört meg a győzelmeket tartja számon.
Monjuk már másodszor nullázott le valamiért, lehet hogy a gépen van nyilvántartva az eredmény és nem a szerveren? -
Foxhound1980 #18321 Jah fura kicsit de nagyon nem zavar. Igy sincs oylan, hogy nem lennék benne az első háromban :D -
Foxhound1980 #18320 Hát, nem is a szépségét illeték egyöntetüen negativan a stuffnak...:D -
#18319 Ez a megfelelő hozzáállás! -
#18318 greg miller a bénacsávó, a blogjában bemutatja mennyi anyázó levelet kapott a lair kritika miatt és még büszke is magára... -
#18317 Én is most nézem az Ign video review-t. Nagyon szép a játék, a zene nagyon bejövős, tök igényes, marhára megjött hozzá a kedvem!
Mondjuk elég béna a csákó az irányításban. Amikor a barlangba kéne berepülni, akkor egyrészt nem szemből repül rá a bejáratra, hanem oldalról. Még onnan is meglehetne csinálni, csak ugye elkapkodja és előbb ráfordul, aztán szinte rákenődik a falra. Az hogy ilyen fokú bénaságot nem tolerál a gáme végül is lehet egyfajta hibának tekínteni, szerintem monnyuk nem az. Aztán a hidas pályánál meg szídja a lock-on rendszert, valamelyik olvasói hozzászólásban van, hogy nem tökéletes a rendszer, de van logikája. És pl ha oldalra nézel úgy is lehet befogást csinálni. Mivel megpróbálja kitalálni, hogy mit akarsz befogni, egy zsúfolt csatamezőn az ideges rángatás (pl mert még nem szoktad meg az irányítást) valszeg teljesen összezavarja.
Szal jó béna a csákó gyak a saját tudását pontozza;)
De persze a jó oldalát is lehet nézni, mert ha kikiáltják szarnak legalább előbb lemegy az ára. Mondjuk sajna én ezt nem tudom kivárni!;)
-
#18316 Jelen. Tuti nem hagyom ki. -
#18315 Én abszolút nem félek már a Lairtől. Ez a játék kell. A szaksajtó egy rakás marha, majd elhiszem, ha ott lesz a gépemben a játék. Most láttam egy igazi új videót belőle, ez egyszerűen csodálatosan szép!
EmThor: annak idején a NG alatt kivégeztem egy X-joyt. Aki fogott ilyen irányítót, az tudja, miért nagy szám ez. -
#18314 Ne vazzz!
Ez a Saturn-nak a joya.....Meg itt...
-
#18313 ninja gaiden közben erősen fontolgattam, hogy a parkettához kúrom a kontrollert... aztán győzőtt a józan ész :) -
#18312 Hát én is jót szoptam és el is ment a kedvem tőle. A multkor simán vezetek 4 körön keresztül gyakorlatilag hiba nélkül, de a kecsapnak köszönhetően az utolsó részén a pályának eccercsak elhúz valaki mellettem, na szép!;( -
Foxhound1980 #18311 Érdekes, Stormban gyakorlatilag szinte már catch up on-os lobbyk vannak. Régebben nem igy volt. -
Jinchuu #18310 Ha jövőhéten megjelenik a Lair, akkor azt is viszem haza az új TV mellé, valamin csak ki kell próbálni.
De igazából maga a játék az eddigi videók alapján nekem bejön, valamint láttam jópár interjút is a készítőkkel engem meggyőztek, aztán ha mégis szar lesz azt is közlöm.
Sajna Warhawk várat még magára, mert csak a downloader account használat nem gyere be, én a magyar accommal játszom így inkább megvárom a dobozost, utána viszont jöhet a hirig. :) -
Foxhound1980 #18309 Mondjuk a Loconak olyan a graf stilusa. Ez kb olyan mint Wii-n a Wario. Flash grafika de baxott jó gémpléj. Ezenél a stuffoknál nem a graf a lényeg. -
Foxhound1980 #18308 :D -
Foxhound1980 #18307 Én most megint Motorstormozom, online. -
#18306 jójó az 1000 éves kontroller csak mutatóba van, hogy működik vele jó? érdemes lenne így is majd kipróbálni, aki tudja (ha jövő héten lesz demo, amit gyanítok)
délutánomat elvitte a Ninja Gaiden Sigma, 1 hónap után újra elővettem, 13-17 chapterig kész, holnap igyekszem befejezni :) -
Foxhound1980 #18305 LOL -
usb gamepaddal a lair :) a megoldás :D -
#18303 IGN-esek a PS3-as Locoroco-ról (ahol lepkét kell irányítani és a kis lényeket a célig eljuttatni, mozgásérzékelős, szept 21-től jpn store), hogy kb olyan mint egy képernyőkímélő... hát elmennek a sunyiba! -
Jimanszky #18302 hajrá,hajrá!!!!Szeretettel várunk a klubba!!! -
Nagy01 #18301 *Holnap ilyenkor már meglesz a ps3-om ha minden igaz*.-*Csak úgy bejelentettem -
Foxhound1980 #18300 Épp nálam van. Jó lett. -
#18299 GRAW 2 megvette valaki ? Mert láttam a MMben. -
Nagy01 #18298 a másik meg üveg.xD -
Foxhound1980 #18297 Logitech Chillstream -
Foxhound1980 #18296 OPM UK 6 pontot dobott a Lair-re. Na az az újság pedig nem feltétlen az objektivitás mintája...:D -
Foxhound1980 #18295 Sokat nem lehet kivenni belőle. Az engine néhol nagyon komoly képfrissitési gondokkal küzd (francnak kellett 1080p...), alapjábavéve szép a grafik. Irányitást meg ki kell próbálni, videóból nem igazán lehet levonni következtetéseket. -
Foxhound1980 #18294 Leért a review. Megnézem.