89387
PlayStation3
  • Attila8805
    De mi ez a remote play?
    Írnál róla vmit?
  • Foxhound1980
    Bár lehet fake az egész, majd meglessük.
  • Foxhound1980
    PSP remote play funkciót támogat a Lair.
  • Attila8805
    Ez mi ez?
  • Noitulover
    uber konzolnál más is rendelt elő lair-t? elvileg az us verza már 2-3 napja meg van de még nem volta adat egyeztetés stb
  • Foxhound1980
    Lair remote play
    Na ezt kifogom próbálni!
  • Foxhound1980
    Grat a géphez!
  • HAF Rigel
    Csinál egy US accit és egy EU accot is.
  • Nagy01
    Meglett a ps3-om netet is megcsináltam már:D Be töltött az sg.hu már csak a store val kínlódok:S..Már sikerült bereggelnem de azt írja hogy ahol én lakok ott nem érhető el a store.Hungary-t adtam meg .:S
  • Foxhound1980
    Na ez az... Ez meg cumit jelenthet akár.
  • HAF Rigel
    nekem a kacsás játéknál volt hogy az alap EU letöltött starter pach nem ment a us Full játékkal , eu startert letöröltem és Us starter fel és ment minden .
  • Foxhound1980
    EGM reviews Heavenly Sword (8, 8, 9) and Warhawk (8.5, 7, 8.5)
  • Foxhound1980
    Kérdés!

Volt e már olyan köztetek aki EU-s játékához az USA Store-ból Add-ont vett a gémhez. Pl RR6+ zenék. Már csak azért kérdem mert a Motrostormhoz jönni fog a Coyote Weekend kieg plusz 2 vagy 3 új járműkategória és hát jó lenne ha élvezhetnénk is...
  • Foxhound1980
    Na kideritettél valamit Lair ügyben 576 fronton?
  • Foxhound1980
    16.9 kb :)
  • SlickAdam
    Milyen erdekes hogy ajandek polo remenyeben elö lehet rendelni 576-on pl.: Lair, Heavenly Sword, Folklore, ... jatekokra, csupan csak az arat felejtettek el odairni
  • NEXUS6
    Hát te tudod, legalább valakinek örömet szereztél, hiszen mivel elég jó a hw, meg ugye sokat nem is kellett használni;), ezért gyak kapott egy újat.

Mondjuk épp most jönnek a jobb játékok, ebben a hónapban kicsit össze is torlódtak, amik az előző hónapokról átcsúsztak.

Szerintem találkozunk mi még! (Ez nem fenyegetés volt!;)))
  • Foxhound1980
    Sztem igen, én sem csináltam volna másképp. Accpount törlésnek elégnek kell lennie.
  • Foxhound1980
    Egyelőre kuss van.
  • BJB
    Lesz F1 07? Van róla vmi. hír?
  • pierra
    Bocsi, hogy csak most válaszolok, de épp nagy programok vannak, így most a z Internet a második :)

Szóval, kedvenc jáátékok?
    Ps3-ra ha gondlok, akkor számomra nem volt sok élvezhető dolog eddig. Mint írtam a Home-ot várom, meg a Monster Huntert.
    De eddig amikkel játszottam, azok lényegében az online letölthető full játékok voltak, a Motorstorm, F1, Darkness.
    Most a Warhawk-kal nyomtam pár meccset osztott képernyőn, de nekem az a bajom, hogy nagyon nem látom be a teret és nehéz így lövöldöznia másikra. Mondjuk szerintem rém élvezetes benne egy két dolog, pl. sokat játszottunk úgy, hogy Baggins próbált lelőni, én meg mindíg sikeresen kitértem a lövései elől, és nem tusja elképzelni hogyan csinálom, mert neki nem megy :D Egyébként szép a játék, csak van benne néhány furi dolog számomra, de ezeken hamar túltettem magamat.
    Ami nagy csalósás volt számomra a PS3 game-ek közül az Untold Legends. PSP-n imádtam az első részt, mondjuk ezt már a második részről nem mondhatom el. Ennek ellenére nagyon vártam, hogy végre ketten játszhassuk a PS3-as verziót. Nagyon rosszra sikeredet... Mind grafikailag, mind maga a játszhatóság. Ezt nagyon sajnálom...

PS2:
    RPG vonalon maradva a Baldurs Gate sorozat kötött le a legjobban.
    Az első saját PS2-es játékom a Dogslife volt, amit nagyon gyorsan végig játzsottam, bár már elég régen nem vettem elő.
    Heheh, most jut eszembe első végig játszásaom... Devil May Cry. Baggins ült mellettem és mondta mindíg merre menjek, mert így gyorsabb volt, de nagyon élveztem.
    A favorit itt is a MONSTER HUNTER... A legjob az egészben, hogy igazi kis családot alkottunk a klánunkkal, van videónk is a Yuotube-n, + novellák. A HUNklan-os emberkéket nagyon megszerettem, azóta is szinte napi kapcsolatban vagyok velük és a PSP-s verziót, ha van alkalmunk egy balatoni hosszú hétvégével összekötve multiban játszuk.
    Most így több PS2-es game nem jut az eszembe, csak a nagy élményeket emeltem ki, de amúgy rendeteg game végigjátszását követtem nyomon nézőként, emrt imádom nézni, ha valaki játszik. Némelyik hangjára meg olyan jót lehet aludni(lásd. GUN).

PSP:
    Nincs azaz isten, hogy felsoroljam :) De meglepő módon itt is az MH a favorit, de jelenleg a Brave Story-val is játszom. Ja, első nagy PSP-s élmény a LOTR Taktics volt, eszméletlen...

NDS:
    Nintendogs :) milyen meglepő. Amúgy erre a gépre nincs sok játékom, ott van még a Mister Driller, meg volt az a műtős izé, Trauma Center.

Ja üzenem mindenkinek aki felvett, hogy köszi, és majd vissza reagálok az üzikre :)
  • qper
    Nnna, a mai napon sikeresen túladtam a gépemen:(

A fő bűnös három hete érkezett egy vacsi új fekete Gamecube személyében. Azóta RE4, és a Zeldák (WW, Oc, TW) ráébresztettek hogy van még bőven bepótolnivalóm a prev. gen ill. a retro masinákon, ezért a GC mellé érkezik egy gyönyörű Dreamcast Shenmue-kkal, Soul Caliburrak, és hogy szegény PS3 ne porosodjék addig amíg nem jelennek meg a "nagyok" (legfőképp MGS4, GT5) továbbpasszoltam egy új tulajnak aki valószínű kicsit jobban megdolgoztatja a CEll procit :)

Nektek további sok-sok kellemes játékkal eltöltött időt, kívánok!

Egy kérdésem még lenne azért:

Aktívan vásárolgattam a Store-ról, ma viszont nagy siettemben nem tudtam kitörölni a hitelkártyára vonatkozó adataimat (ugyanis nem találtam hogy hol kell ezt megtenni, a rendszerben pedig az adatok újbóli megadása nélkül simán tudok vásárolni) ). Hogy az új tulaj ne nagyon vásároljon az én kontómra, csináltam egy User1 felhasználót, a régi saját EU-s és USA acc-omat pedig egyszerűen kitöröltem. Szerintetek ez elegendő óvintézkedés? Így az új tulaj nem fog tudni már vásárolni a rendszeren az adataimmal, nem?

• Foxhound1980
    Lesznek az általad hiányolt dolgok, ez a demó csak az akcióra ment rá.
  • HAF Rigel
    én tegnap este GRAW2ztem , nagyon jó kis gamének tünik . A demó nem annyira jött be , de a progi nagyon tetszik. Multit még nem probáltam. de majd arra is sor kerül .
  • Balli
    A video alapjan egy picit monoton uncsi hentelos gamenek nez ki, barmerre mesz ugyonolyan kornyezettel, raadasul az AI sem tunt tul inteligensnek...majd el aludtam nezes kozben...azt hittem lesz logikai, gondolkodo resz is mint a TombR-ben.
    Kivancsian varom a gamet, lehet ez csak egy ilyen resz volt a jatekmenetben, vagy csak en vagyok morcos felkelews utan
  • Foxhound1980
    Lejött, megnéztem. Új dolgot nem fog mutatni. A szokásos demó pályán tolja az ember. Jó kis gém lesz, pláne ha nem teen kategória lesz a vége és csiszolnak az engine-en még egy kicsit.
  • tejföl
  • Sund

"nem kéne a hatodikról sárkány nélkül!"

• NEXUS6
    Köszi a tippet, de ezek már megvoltak.;)
    Most szedjük össze a csunyafiúkat és aztán megyünk betámadhi pályszerral, bézbolütővel, szarmurálykarddal.

Megmutassuk neki hogy kell repülni! Ha rendesen csinálta volna a sárkánnyal, akkor most nem kéne a hatodikról sárkány nélkül!;)))

• simirizsa
    Majd reggel meglesük :)
  • Jinchuu
    Szivesen leszedném, de nem akarok már többet megtudni a játékról, így is 100% hogy beszerzem! :)
  • Foxhound1980
    :D
  • Foxhound1980
    9 perc 720p Uncharted gameplay
    1.4GB
  • tejföl
    At lehetne keresztelni a topik nevet.
    Lehetne mondjuk Lair rajongok tabora. Aki nem a nektek tetszo ertekelest adja erre a jatekra, arra mondjuk adjatok ki korozest, atkozzatok meg!
  • Jinchuu
    Nekem is, inkább 12-14-et hallottam.
    Motorstorm még mindig jó. :D
  • Foxhound1980
    Lair 4-5h? Na ez nekem új..:D
  • Foxhound1980
    Benyomtam foldingolni a masinát.
  • Foxhound1980
    Épp most hagytam abba, 19h óta :D
  • Foxhound1980
    Jah...Úgy igen akor 2 lesz. Én azt hittem, hogy csak a Harrisonos lesz.
  • Foxhound1980
    Gameinformer Lair 7.5/10