64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Ramore
    nem tudod azon belül hol, illetve hogyan?
  • Met
    A Word is képes ilyesmire
  • Narancs
    nyoj egy ctrl+alt+del -t és nézd meg mik futnak a háttérben, és mi az aprogi ami sok proci erőforrást, illetve sok memóriát zabál...
    Mlyen gép illetve a windows?
  • KViktor15
    Sziasztok! Miért van az hogy a Windows teljesen be van lassulva, a CPU használat alaphelyzetben 30-40% és minden tök lassú. az összes program tök lassan indul vmikor legalább fél perc míg a sajátgép vagy az explorer bejön. Ma reggel például 10 percig egyfolytába dolgozott a gép, úgy hogy semmit se csináltam. (azt mondtam magamban hogy addig nem nyúlok hozzá amíg a piros led ki nem alszik.)aztán meguntam a várakozást. Egy pár napja ujrainstalláltam a Windowst, de most megint kezd tök lassú lenni. Szerintetek mi lehet a baj?
  • Akuma
    ja:p
  • ScOrpY
    valaki tud linket adni egy video kari osszehasonlitorol?
  • Ramore
    Létezik olyan program, amelyikkel designe-os fejlécet lehet készíteni, amit minden megírt levelemre (MS Word) be lehetne rakni az elejére?

• ibrik
    Az Adaptec oldaláról töltsd le az ASPI-drivert.
  • Punkerwork
    mi az az ACR slot? olyan mint egy megfordított PCI
  • Punkerwork
    ide driver volt szar, ha bedugtad a lan-t a dvd meghalt frissítés kellett neki
  • Punkerwork
    XP frissítés után félóráig jó volt, most megint megpusztult :(
  • barret
    Próbálj bootolni róla ismét,ha megy akkor az XP a ludas...
  • barret
    Enyémnek semmi baja,bár Alcohol120% nem ismeri fel a Yamada RW lemezt...
  • Punkerwork
    LG-4120B-vel volt valakinek problémája? az XP-t simán feltelepítettem róla, de azóta semmijen lemezt nem lát :(
  • nemcsakfeel
    thx, az lesz az!
    az is 10 megabitet tud?
  • Kandurex
    Skacok help. A PartitionMagic progi mióta beraktam egy másik vinyót EZ drive problémával elszáll és nem hajlandó elindulni :(, ha kiveszem a kölcsön vinyót akkor semmi baja
  • Met
    Az egér beállításainál be lehet állítani, hogy 2 kattintás között mennyit idő után vegyen duplának.
  • Falconer
    Asszem igen
  • Akuma
    Kösz, szombaton kipróbálom. Beszereztem egy új BIOS-t. Törlődik a BIOS vírus, ha lecserélem a BIOS-t????
  • Antromorph
    kiprobáltam az analog Proxit is, a másik gépről elérhető a net, de valamiért a freemail-t és egyes oldalakat nem tud behozni, az MSN is működik. A főgépen, ahol az adsl van, a mcafee tűzfalamban beállítottam, hogy a proxy szervert elérhessék, most nincs semmiféle korlátozás, de mégis nem teljesen jó a másik géppen az internetelérés, mit lehet itt még csinálni?
  • Falconer
    Bocs, 10Base5
  • Falconer
    Az a kerek nem? Az a 10BaseT, RG68as szabvány, (15 pólusú AUI kábellel)
  • nemcsakfeel
    LAN hoz milyen csatolókat ismertek?
    én eddig UTP, BNC.
    most van nálam egy kártya amin van egy harmadik féle is, valszeg kurva régi szabvány
  • Falconer
    Norton DOS módban
  • HRaVeN1
    Ja és fix ip-vel, DHCP-vel se jó
  • HRaVeN1
    Segítség kéne!
    Van itthon 2 gép, router, stb. Ma próbáltam netezni, és csak úgy elment a net. Próbáltam másik gépen, ott jó volt. Amelyiken nem megy a net, azon a routert se tudom webes felületen elérni, viszont pingelni tudom, a másik gépet viszont látom lanon. A router egy Mercury KOB BR100...
  • Akuma
    Help kéne nekem is már megint :p
    Melyik antivirus tudja scannelni és írtani a BIOS vírust?
  • NecroJoe
    Hi!

Problémám a következő: a Microsoft Intellimouse 1.1 egerem a sima kattintást kb. az esetek 50%-ában duplának veszi ami pár perc használat után rohadt idegesítő. Szétszedni nem tudom mert a csavarok a kis csúszótalpak alatt vannak. Lehet ezen valahogy segiteni vagy dobhatom ki?
  • Borg
    Anyáméknál én is így csináltam meg, Analogx proxy-val. (www.analogx.com). Simán működik, gyors is, nincs semmi baja. Lehet, hogy nálad valami a hálózati kapcsolattal nem stimmel, vagya kiszolgáló gép túl gyenge...
  • Antromorph
    Van két hálózatba kötött gépem, az egyik ADSL kapcsolattal is rendelkezik, erre felpakoltam az EZProxy programot, és beállítottam a proxyszervert, a másik gépről működik a net, de baromira lassú v. mondjuk csak webes tartalom egy része jelenik meg(pl. felső frame), mit lehet itt csinálni?
    Valaki aki ilyet használ árulja már el nekem, van-e erre valami jó megoldás.
  • Borg
    Egyszerűbb esetben valami zavarja. Erősítő, hangfal, mobiltelefon, tv stb ne legyen 1 méteres körzetében.
  • Devil_Gy
    Persze! Majd win98 al fogom használni a gépemet! :P
    Azért köszi!
  • BBking
    Valamelyik alkatrésznek off!Szervíz,garancia...
  • neonx
    srácok segitsetek

Van egy Samsung 957mb-monitorom 1280X1024-ben használom 2 éve 85 hertz-en,De 2 napja egyszerüen remeg a kép bemozog néha. Remeg mint a kocsonya és az istenért nem jövök rá mi a gond lehet.

Ha tud valaki valamit kérem segitsetek'!!!
  • nemcsakfeel
    próbálj ki más oprendszert.
  • Devil_Gy
    Az a baj hogy már nagyon sok variációt kipróbáltam!! Nincs is már ötletem!!! Volt új vga driver volt már friss nvidia driver sőt még a directx et is kicsieréltem de semmi!!
  • nemcsakfeel
    alaplap / vidkártya driver.
    próbálj ki más verziókat mind2 ből, lehet h egy régebbi Catalyst kéne neki ( ami nem biztos h lassabb egy ilyen régi játékbnál )
  • Rolee Papa
    bocs....
  • Met
    Esetleg linket tettél volna be...
    De elég ha beírod a nevüket.
  • Rolee Papa
    Csá!
    Most akarok venni tápot! Melyiket ajánljátok?
    http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008775&szam=1&user=1
    http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008441&szam=1&user=1
    http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008691&szam=1&user=1
    http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007936&szam=1&user=1

Ezeket szemeltem ki... 400W a minimum. Minőség a fontos.
    Köszi