64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#4573 nem tudod azon belül hol, illetve hogyan? -
#4572 A Word is képes ilyesmire -
#4571 nyoj egy ctrl+alt+del -t és nézd meg mik futnak a háttérben, és mi az aprogi ami sok proci erőforrást, illetve sok memóriát zabál...
Mlyen gép illetve a windows? -
KViktor15 #4570 Sziasztok! Miért van az hogy a Windows teljesen be van lassulva, a CPU használat alaphelyzetben 30-40% és minden tök lassú. az összes program tök lassan indul vmikor legalább fél perc míg a sajátgép vagy az explorer bejön. Ma reggel például 10 percig egyfolytába dolgozott a gép, úgy hogy semmit se csináltam. (azt mondtam magamban hogy addig nem nyúlok hozzá amíg a piros led ki nem alszik.)aztán meguntam a várakozást. Egy pár napja ujrainstalláltam a Windowst, de most megint kezd tök lassú lenni. Szerintetek mi lehet a baj? -
Akuma #4569 ja:p -
#4568 valaki tud linket adni egy video kari osszehasonlitorol? -
#4567 Létezik olyan program, amelyikkel designe-os fejlécet lehet készíteni, amit minden megírt levelemre (MS Word) be lehetne rakni az elejére?
-
#4566 Az Adaptec oldaláról töltsd le az ASPI-drivert. -
#4565 mi az az ACR slot? olyan mint egy megfordított PCI -
#4564 ide driver volt szar, ha bedugtad a lan-t a dvd meghalt frissítés kellett neki -
#4563 XP frissítés után félóráig jó volt, most megint megpusztult :( -
#4562 Próbálj bootolni róla ismét,ha megy akkor az XP a ludas... -
#4561 Enyémnek semmi baja,bár Alcohol120% nem ismeri fel a Yamada RW lemezt... -
#4560 LG-4120B-vel volt valakinek problémája? az XP-t simán feltelepítettem róla, de azóta semmijen lemezt nem lát :( -
#4559 thx, az lesz az!
az is 10 megabitet tud? -
#4558 Skacok help. A PartitionMagic progi mióta beraktam egy másik vinyót EZ drive problémával elszáll és nem hajlandó elindulni :(, ha kiveszem a kölcsön vinyót akkor semmi baja -
#4557 Az egér beállításainál be lehet állítani, hogy 2 kattintás között mennyit idő után vegyen duplának. -
#4556 Asszem igen -
Akuma #4555 Kösz, szombaton kipróbálom. Beszereztem egy új BIOS-t. Törlődik a BIOS vírus, ha lecserélem a BIOS-t???? -
#4554 kiprobáltam az analog Proxit is, a másik gépről elérhető a net, de valamiért a freemail-t és egyes oldalakat nem tud behozni, az MSN is működik. A főgépen, ahol az adsl van, a mcafee tűzfalamban beállítottam, hogy a proxy szervert elérhessék, most nincs semmiféle korlátozás, de mégis nem teljesen jó a másik géppen az internetelérés, mit lehet itt még csinálni? -
#4553 Bocs, 10Base5 -
#4552 Az a kerek nem? Az a 10BaseT, RG68as szabvány, (15 pólusú AUI kábellel) -
#4551 LAN hoz milyen csatolókat ismertek?
én eddig UTP, BNC.
most van nálam egy kártya amin van egy harmadik féle is, valszeg kurva régi szabvány -
#4550 Norton DOS módban -
HRaVeN1 #4549 Ja és fix ip-vel, DHCP-vel se jó -
HRaVeN1 #4548 Segítség kéne!
Van itthon 2 gép, router, stb. Ma próbáltam netezni, és csak úgy elment a net. Próbáltam másik gépen, ott jó volt. Amelyiken nem megy a net, azon a routert se tudom webes felületen elérni, viszont pingelni tudom, a másik gépet viszont látom lanon. A router egy Mercury KOB BR100... -
Akuma #4547 Help kéne nekem is már megint :p
Melyik antivirus tudja scannelni és írtani a BIOS vírust? -
#4546 Hi!
Problémám a következő: a Microsoft Intellimouse 1.1 egerem a sima kattintást kb. az esetek 50%-ában duplának veszi ami pár perc használat után rohadt idegesítő. Szétszedni nem tudom mert a csavarok a kis csúszótalpak alatt vannak. Lehet ezen valahogy segiteni vagy dobhatom ki? -
Borg #4545 Anyáméknál én is így csináltam meg, Analogx proxy-val. (www.analogx.com). Simán működik, gyors is, nincs semmi baja. Lehet, hogy nálad valami a hálózati kapcsolattal nem stimmel, vagya kiszolgáló gép túl gyenge... -
#4544 Van két hálózatba kötött gépem, az egyik ADSL kapcsolattal is rendelkezik, erre felpakoltam az EZProxy programot, és beállítottam a proxyszervert, a másik gépről működik a net, de baromira lassú v. mondjuk csak webes tartalom egy része jelenik meg(pl. felső frame), mit lehet itt csinálni?
Valaki aki ilyet használ árulja már el nekem, van-e erre valami jó megoldás. -
Borg #4543 Egyszerűbb esetben valami zavarja. Erősítő, hangfal, mobiltelefon, tv stb ne legyen 1 méteres körzetében. -
#4542 Persze! Majd win98 al fogom használni a gépemet! :P
Azért köszi!
-
BBking #4541 Valamelyik alkatrésznek off!Szervíz,garancia... -
neonx #4540 srácok segitsetek
Van egy Samsung 957mb-monitorom 1280X1024-ben használom 2 éve 85 hertz-en,De 2 napja egyszerüen remeg a kép bemozog néha. Remeg mint a kocsonya és az istenért nem jövök rá mi a gond lehet.
Ha tud valaki valamit kérem segitsetek'!!! -
#4539 próbálj ki más oprendszert.
-
#4538 Az a baj hogy már nagyon sok variációt kipróbáltam!! Nincs is már ötletem!!! Volt új vga driver volt már friss nvidia driver sőt még a directx et is kicsieréltem de semmi!!
-
#4537 alaplap / vidkártya driver.
próbálj ki más verziókat mind2 ből, lehet h egy régebbi Catalyst kéne neki ( ami nem biztos h lassabb egy ilyen régi játékbnál ) -
Rolee Papa #4536 bocs.... -
#4535 Esetleg linket tettél volna be...
De elég ha beírod a nevüket. -
Rolee Papa #4534 Csá!
Most akarok venni tápot! Melyiket ajánljátok?
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008775&szam=1&user=1
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008441&szam=1&user=1
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008691&szam=1&user=1
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007936&szam=1&user=1
Ezeket szemeltem ki... 400W a minimum. Minőség a fontos.
Köszi