64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#4693 )x=9x= win 98, me=windovs 98, millenium edition= a microsoft álltal kiadott oprendszer= a számítógép parancsait és képeségeit a felhasználó számára grafikai felületen programok segítségével végzi= stb :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#4692 )x- hez ad a szolgáltató egy cd-t amin van egy adsl kliens, azzal! Mondjuk én nem tom hogy müxik mert én mindíg xp-n nyomtam és azon ez már be van építve! -
Anee #4691 Sziasztok!
Kicsit böte vagyok Win98-ban így valaki segítene hogy lehet ADSL-t feltelepíteni????Hálókártya bentvan de utánna?Modemet keresne az a balfasz:(
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPP!!!!!!!!! -
steweee #4690 na mindegy, hagyjuk. alaplapcsere lesz a vége, mertt a többit már egyenként kipróbáltam. új rendszerrel is csinálja, rögtön telepítés után is jelentkezik, vagyis azt már eddig is tudtam hogy hardweres, de lehet az alaplap miatt? meghalt az agp port? -
#4689 nincs túl sok program feltelepítve? Loál!
amúgy meg új winfos, linux próbálgatás, utána hw gari.. szervíz -
#4688 Probald leszedni a drivert majd feltelepiteni a legujjabbat es feltenni utana a DirectX-et (DX 9.0c). -
#4687 Most oltasz? Próbálkozz csak ellenállok hehe
Amúgy ha nekem sokxor szaraxik, mondjuk ilyenekel a gépem akor leformázok kegyetlenül, és ujrarakom és akkor nem teszi ,, ha mégis akor tuti hardver a problem -
steweee #4686 ha ilyen idióta vagy, minek jársz fórumozni?
már régóta hibás a gépem, soxor lefagy, de nincs hibaüzi. most úgy fagyott le, hogy nem sötétült el, hanem nem futott semmilyen alkalmazás, otthagytam a gépet, majd a képernyőkímélőből visszalépve már ez a látvány fogadott. csak kíváncsi lennék, volt e vkinek hasonló üzije, és a vidkari vagy az alaplap okozta e -
#4685 Indíts ujra! -
#4684 Segítség ! Nincs az anyámnak gyereke :((((((( -
steweee #4683 erről vinek vmi okosság ?
-
#4682 ép most írt be Anne ezzel kapcsolatban a fórumába -
#4681 valami cydoor szarsag... -
#4680 Ezek szerint a NOD sem tökéletes, hiába istenítik többen is... -
#4679 pppfff.. virusom van.. es a nod32 nem talalja.. legfrisebb adatbazissal sem:( -
#4678 ooo.. eeerdekes kerdesem van... volt egy bios frissitesem.. es mar sp2 es winfosom van.. hogyan ko csokkentett modban futtatni a win-t?? az F8 ra a boot devicet tudom kivalasztani... magyarul hogy floppy, vincsi vagy cd rol menjen a boot... -
#4677 az nagyon gaz ha windows update van es az adaware blokkolt par registrybe valo belenyulasat az updatenak?:) -
#4676 nah mar tul is vagyok a formaton. .miutan leirtam azonnal megtalalta a magat... ppfff.. -
#4675 bazeg ez kesz.. keptelen vagyok formatalni.. beteszem a winfos cd-t a gepbe.. es baszik a cd rol bootolni.. of korsz be van allitva hogy honnan bootoljon de egyszeruen nem teszi:((((((((( -
silbor #4674 :o))) ja. Egyébként a SIMS 2!!!!!!!!!! -
#4673 vagy szerezz egy cracket és játsz közbe meg nézd a legal dobozt amivel nem indult el a crackel meg igen :) -
#4672 esetleg keress patchet, lehet a fejlesztők is észlelték már a hibát, vagy írhatsz nekik, ha már eredetid van... én azt tenném. -
#4671 egyébként melyik gém ez?
csakmert elég gagyi a "védelmi rendszer" -
silbor #4670 Nics legalábbis nem tudok róla. Leszedtem minden progit ami hibás lehetett (clonecd, clonedvd, alcohol). Az a gond h. full legális a játék igy iszonyú dühítő h. nem fut. -
#4669 csak 1 játéknál csinálja, drivereket próbáltad? amúgy így nekem úgy tűnik mintha melegedne a GPU, de előbb az első 2t teszteld. -
#4668 ha uninstallálod a progit lehet megmaradt a virtuális meghajtó. pl. Intézővel nincs egyel több CD meghajtód? -
silbor #4667 pls help! A játékom indításakor felszólít h. cd/dvd emulációs progit észlel és állítsam le és akkor indíthatom a gépet! Mit tegyek? Már mindent uninstaltam mi gyanus volt!? -
steweee #4666 nokia 3100-ra hol találok játékokat? mert csak siemensre vannak? vagy erre is lehet jávásokat rakni? mondjuk én eye of the beholder szintűre gondoltam, az alatt nem érdekel. valyon tudja a készülékem? -
steweee #4665 add oda egy erélyesebb, idősebb barátodnak a cuccot, és nem árt ha előtte beszélsz a fogyasztóvédelemmel. bármelyik kocsmába ha bemész, szembetűnő helyen ki lesz akasztva a címük és a telefonszámuk. nekik panaszkodj egy sort, majd az alapján amit mondanak menjen be a barátod az üzletbe a számlával és a garpapírral, és követelje hogy küldjék fel kivizsgálásra hogy rossz e. ha már felküldték pestre(ált ott nézik a garos visszaküldött dolgokat) ott nem sokat szarozak vele, ha van egy kicsi hibálya is, máris mehet a csere, csak ez eltart vagy két hétig a procedúra. márpedig ennek nem kis hibálya van, csak te valószínűleg nem vagy elég erélyes és palira vesznek.már elsőre ki kellett volna verni a balhét hogy nem vizsgálják meg vagy cserélik ki.
torry: máris leírtad a hibát: SP2
ha sp 1 el is csinálta, akkor valószínűleg vírus. nagyon ritkán egyébként előfordult nálam is (SP1) de csak bizonyos alkalmazások indításánál és úgy hogy közben ment még sok más is és keményen olvasott a vincsiről miközben egy játékot indítottam, és "nem érte utól magát", de ez nem volt olyan jellegű hogy egy alt+tab vagy egy alt+x vagy alt+F4 vagy ctrl+del ne oldotta volna meg, de legalábbis reset után jól működött
ha mindegyik alkalmazásnál ezt produkálja, akkor valszleg a vinyód döglött be, vannak rá tesztprogik, a vindóz is tudja vizsgálni, vagy a norton, vagy vidd vissza a boltba ahol vetted azzal hogy rossz, majd ők megvizsgálják -
Akuma #4664 Floppy emulátorról tud valaki?? -
Torry #4663 Hát jah...
De "nem szép dolog"-osan meg lehet szerezni. -
#4662 nem ugy volt hogy most pénteken jelenik meg? -
Torry #4661 Van -
#4660 van sims 2őd? -
#4659 ja amugy nem elég hgogy lefagy de egyre többa kékhalálom is ijen cimszavakkal: page fault in nonpaged area ez az egyik, a másik meg már nem tudom mi -
Torry #4658 Nekem is lenne egy hatalmas problémám!!
Konfig:
Abit nf7
2500+
2*256 DDR400
9800pro
windows xp sp2
Nforce 2.45 (volt fönnt a legújabb is!)
Olyan problémám lenne, hogy szinte mindegyik játéknál teker a vinyó mint az állat!!!
Pl RTCW ami 3 éves játék, és úgy teker a vinyó, hogy nem tudok játszani!!!
Sims2 ugyanez a probléma.
SP1-el is ezt csinálta,de a rendszerújrarakás után csak.Szóval az előtte lévő Xp-vel nem voltak ilyen gondok.
Mi lehet a probléma??Már nagyon idegesít!!! -
#4657 :) kössz a tippet de már 1x meg tettem és azt mondták hogy semmi baja még amikor küldtem nekik képeket hogy hogy néz ki még arra is azt mondtáká hogy ők erről nem tehetnek és csináljak vele azt amit akarok -
Torry #4656 Vidd vissza oda, ahol vetted!
Már az elején ezt kellett volna tenned! -
#4655 hali! lenne egy nagggyon nagy problémám. Kezdem az elején: márciusba szülinapomra vetettem egy jo gépet (Intel Pentium 4 3Ghz, 512MB ram-2 256os kártya, na meg egy 256MB os md manli geforce fx 5600as graf kártyát), a gondok ott kezdőttek amikor el kezdtem játszani: először csak ugy pár másodpercre lefagytak a játékok utána ment tovább de valami igen gusztustalan képpel ojan kockás volt a kép és átláttam a falakon meg a fákon meg mindenen ami ugy csak oda volt rakva a pályára--ez még nem zavart annyira, de utána ugy 2honappal kb elkezdett egyre rosszab lenni
már nem csak pár másodpercre állt meg hanem ugy kb fél percre és utána ment tovább ugy ahogy mondtam
manapság már vissza sirom ezeket az időket mert most már pár percre áll meg és örülök ha megy eggyáltalán tovább kockássan, mert már lefagy simán, vagy pedig eltüntet mindent a pályárol(házak, fák , ellenfelek stb.).
na ennyi lenne a történetem és meg szeretnélek szépen kérni tikteket hogy segitsetek lécii -
#4654 Elfelejtheted.
A Gef3 nem kepes a dual technologiara.
Csak kulon kulon tudja meghajtani a TV-t illetve monitort.
Nekem is ilyen volt, anno es en sem tudtam ezt, mig fel nem vilagositottak.